کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
* تحلیل بنیادی #تکشا بر اساس گزارش 3 ماهه سال مالی 98/12/29 *
فروش تحلیلی: 564,208 میلیون ریال.
آیتم های فروش تحلیلی بر اساس بیشترین سهم فروش: شیر دوش ثابت 880 دستگاه با نرخ 278,320,408 ریال سایر محصولات 246,478 میلیون ریال
بهای تمام شده درآمد های عملیاتی تحلیل شده: 357,933 ریال
تحلیل EPS شرکت توسط ما: 1,298 ریال که با P/E 40 سهم 51,920 ریال ارزش داره.
توضیحات: برای میانگین سال مالی نرخ فروش محصولات تقریبا 20% افزایش نرخ در نظر گرفته شده نسبت به 3 ماهه ابتدای سال مالی و برای بهای تمام شده نسبت به روند هزینه ای سال قبل از 3 ماهه به پایان سال مالی لحاظ شده.
#تکشا تقریبا 20% سهم تو مثبت و قیمت 1550 تومن کد به کد شده طی یک ماه تقریبا که نشون می ده سهم اهداف زیر 100% نداره برای همین گول این منفی ها و صف فروش رو نخورین.
#تکشا آپدیت: باید کمی بیشتر افت می کرد تا آخرین موج های درجات زیر مینور را نیز تکمیل کند.
سپس به تشکیل یک ساختار صعودی پرداخت .
دیروز منتظر تکمیل پولبک بودم. اما شکل کندل زیاد جالب نشد.
اگر امروز بتواند از نقطه ی ابتدای آن کندل فراتر رود برای خرید مناسب است.
حد ضرر خریدهای کوتاه مدتی می تواند شکست ضلع طولی پایین مستطیل باشد.
حد ضرر خریدهای میان مدت یا بلند مدت شکست حمایت انتهای موج c می باشد.
دوستانی که اطلاعاتی از حجم سنگین امروز دارن لطفا به اشتراک بزارن
حقوقی
حقوقی تا اینجا 2.5٪ سهام شرکت زده به کد حقیقی
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
حدود 6درصد ازکل. سهام معامله. شد
5 درصد را حقوقی فروخت
و 2 درصد حقیقی
حجم تاریخی زده
خیره انشالله
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر