پست بانك ايران ( وپست )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arash
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 819

پاسخ : پست بانك ايران ( وپست )

وپست اولین بانکی که امروز صف خرید می شود
    تنها بانک با برند بین المللی و ارزش بازار کمتر از ۵۰۰ میلیارد تومن در بازار بورس
    پیشاپیش توافق مبارک

:x>:D<:x
    <:-P<:-P<:-P<:-P<:-P<:-P<:-P

نظر

• arash
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 819

کسب رتبه اول بازدهی سرمایه توسط صندوق سرمایه‌گذاری توسعه پست بانک

براساس گزارش مدیریت فناوری بورس ایران، صندوق سرمایه‌گذاری توسعه پست بانک تحت مدیریت کارگزاری بانک توسعه صادرات با کسب بازدهی 13/7درصد، رتبه اول را دربین صندوق های سرمایه‌گذاری مختلط فعال در بورس اوراق بهادار تهران کسب نموده است.

به گزارش روابط عمومی پست بانک ایران: این صندوق درحال حاضر دارای چهار سرمایه‌گذار حقوقی و بیش از 1300 سرمایه‌گذار حقیقی است و امكان سرمایه‌گذاری متقاضیان جدید از طریق شعب منتخب پست بانک ایران که به نشانی www.fundtpb.com درج گردیده است نیز امكان پذیر می باشد.
      بنابراین گزارش: صندوق سرمایه‌گذاری توسعه پست بانک با استناد به بندهای 20 و 21 ماده یک قانون بازاراوراق بهادار و پس از اخذ مجوز از سازمان بورس اوراق بهادار تأسیس و مالكان آن هم متناسب با مبلغ سرمایه‌گذاری خویش در سود و زیان آن شریک می باشند.
      گفتنی است: مؤسسان این صندوق؛ پست بانک ایران و شركت کارگزاری بانک توسعه صادرات و حسابرسی این صندوق نیز بر عهده موسسه حسابرسی و خدمات مدیریت رهبین می‌باشد که پذیره‌نویسی سهام آن دی‌ماه سال 93 و براساس مجوز شماره 291641/121مورخ 93/8/28سازمان بورس و اوراق بهادار(سبا) و شماره ثبت ١١٣٠٥ نزد این سازمان انجام شد.
      گروه خبري : اخبار پست بانک تاریخ : 1394/04/23

:x>:D<:x

نظر

• arash
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 819

رفع تحریم پست بانک در توافق صفحه ۸۲ متن انگلیسی

متن کامل توافق را در زیر دریافت کنید.

>:D<:x>:D<:x

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

سلام
          حالا کجاست آن استاد دکتر مهندس بهزاد بهزادی عزیز؟
          یعنی واقعا نمی فهمید بازار قرار است این طور شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
          اگر این مسائل ساده را نمی فهمید که ... که ما می دانیم می فهمید.

آیا الان هم دم از صعود هسته ای می زند؟ یا اینکه فروخت و دارد به ریش ساده لوح هایی که بهشان انداخت می خندد؟
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• ashkan zandi
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1137

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
            سلام
            حالا کجاست آن استاد دکتر مهندس بهزاد بهزادی عزیز؟
            یعنی واقعا نمی فهمید بازار قرار است این طور شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
            اگر این مسائل ساده را نمی فهمید که ... که ما می دانیم می فهمید.

آیا الان هم دم از صعود هسته ای می زند؟ یا اینکه فروخت و دارد به ریش ساده لوح هایی که بهشان انداخت می خندد؟
            دلواپسی و دعواهای شخصیتان را ببرید بخودش بگید نشستید کل سایت ها و تاپیک هارو پر کردید

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
              دلواپسی و دعواهای شخصیتان را ببرید بخودش بگید نشستید کل سایت ها و تاپیک هارو پر کردید
              اگر تاپیک را ملاحظه بفرمایید می بینید که با وعده های همین آقا در همین تاپیک این سهم و کل بازار دقیقا قبل از هر نزول صعودی گزارش می شد...

این یعنی چه؟

شما اگر منفعتی از این کارهای ایشان نمی بری برای چه دلواپس نوشته های من هستی؟
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• ashkan zandi
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1137

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                اگر تاپیک را ملاحظه بفرمایید می بینید که با وعده های همین آقا در همین تاپیک این سهم و کل بازار دقیقا قبل از هر نزول صعودی گزارش می شد...

این یعنی چه؟

شما اگر منفعتی از این کارهای ایشان نمی بری برای چه دلواپس نوشته های من هستی؟
                چه نفعی ببرم مثلا؟اما خودم اونقدر عقل دارم که با گفته این و اون ضرر نکنم شما دعوای شخصیتون رو ربط میدید مگه بازار کشکه که با حرف1 نفر بخواد اینطوری نزول کنه یا صعود کنه

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
                  چه نفعی ببرم مثلا؟اما خودم اونقدر عقل دارم که با گفته این و اون ضرر نکنم شما دعوای شخصیتون رو ربط میدید مگه بازار کشکه که با حرف1 نفر بخواد اینطوری نزول کنه یا صعود کنه
                  پس چرا وقتی این آقا کل تاپیک را قبل از نزول از حرف های پوچ و وعده های دروغ پر می کند شما چیزی نمی گویید؟ ولی وقتی من به کارهای این آقا اعتراض می کنم شما هم به کارهای من اعتراض می کنید؟

من نمی خواهم خدای ناکرده تهمت دروغ بزنم ولی وقتی دیدم شما به اعتراض بنده اعتراض کردید گفتم نکند شما هم در باند این آقا هستید.

=====================

در ضمن جناب اشکان، فقط من به حرف های این آقا اعتراض کرده ام؟؟؟؟؟؟؟

شما همین جستار را چند برگ بزنید خواهید دید که چندین نفر دیگر هم به سفته بازی و دروغ اعتراض کرده اند. خواستید نقل قول بگیرم ببینید.

در سایت های دیگر هم فکر کنم دو برابر اینجا کسانی هستند که با گروه های سفته باز مشکل دارند. جستار وپست را در سایت تالار بورس نگاه کنید متوجه می شوید.

در خارج از این جستار هم فقط یک بار بنده به سفته بازی اعتراض کردم آن هم زمانی بود که این آقای استاد! خودش در یک تاپیک مطلب نوشته بود.

=====================

من کلا با سفته بازی و دروغ و کلک مشکل دارم و دوست دارم به این اعمال اعتراض کنم و تصمیم هم دارم تا هر زمان که می توانم و در حد توانم به این کار ادامه دهم. شما هم اگر به اعتراض ما اعتراض می کنید...
                  ملالی نیست، لطف می کنید.
                  @};-
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35714

شركت پست بانک ایران (سهامي‌عام)
                    نماد : وپست كد : 09-19-65

موضوع: خلاصه تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه سال مالی منتهی به 29/12/93

بدین‌وسیله به اطلاع می‌رساند مجمع عمومی عادی سالیانة شرکت پست بانک ایران (سهامی‌عام) در تاریخ 31/04/94 تشکیل گردید و صورت‌های مالی سال مالی منتهی به 29/12/93 شرکت مورد تصویب قرار گرفت. خلاصة تصمیمات مجمع به‌شرح زیر می‌باشد:

1) سازمان حسابرسی به عنوان حسابرس و بازرس قانونی انتخاب گردید.
                    2) روزنامه دنیای اقتصاد و روزنامه اطلاعات به عنوان روزنامه کثیرالانتشار شرکت انتخاب شد.

نظر

• arash
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 819

اخبار مثبت مجمع
                      1-گفتن کل حسابها رو طبق بخشنامه بانک مركزي تهيه کرند و حسابهاي بانک کاملا شفاف شده
                      2-برنامه افزايش سرمايه از اورده به جاهاي اميدواركننده اي مي رسه
                      3-ورود منابع وزارت ارتباطات
                      3-1-حسابهاي وزارت خونه از چند ماه گذشته در حال انتقال بوده و عمدشو انجام دادند
                      3-2-همچنين ورود منابع پيمانكاران وزارت ارتباطات به پست بانک
                      4-تعديل مثبت در شش ماهه
                      الان تراز مالي بانک مثبت شده و قبلا روزي 150 تا 200 ميليون هزينه مالي داشتند ، در حالي که الان روزي 70 الي 100 ميليون تومان دارند مي گيرند.
                      5- تشكيل سبد سهام نزد کارگزاري جهت حمايت از سهم
                      6-رفع تحريم پست بانك در حال انجامه كه مانده حسابهاي پست بانك نزد بانكهاي خارجي حدود صد ميليارد تومانه ميشه با رفع تحريم ها برميگرده
                      ۷- خسرو فرحی به هیت مدیره وپست اضافه شد

بند ۷ هم اضافه شد
                      خسرو فرحی به سمت عضو هیأت مدیره پست بانک ایران منصوب شد

طی حكمی از سوی دكتر محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، خسرو فرحی به سمت عضو هیأت مدیره پست بانک ایران منصوب شد
                      به گزارش مركز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در متن حكم دكتر واعظی آمده است:
                      جناب آقای خسرو فرحی
                      با استناد به ماده 29 اساسنامه پست بانک ایران و نظر به شایستگی و تجارب ارزشمندتان در امور مدیریتی، جنابعالی را به عنوان "عضو اصلی هیأت مدیره شركت دولتی پست بانک ایران منصوب می نمایم. امید است با اتكال به قادر متعال و رعایت اخلاق و تقوای الهی با جدیت و تلاش وافر خدمتگزاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی و مردم سرافراز ایران را سرلوحه کار خود قرارداده و در جهت تحقق اهداف دولت تدبیر و امید موفق باشید.
                      فرحي عضو هيات مديره پست بانک شد ارائه
                      1394\05\01 - 10:35 am

تهران / خبرگزاری صدا و سیما / اجتماعی 1111 1394/05/01
                      وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در حكمی خسرو فرحی را به سمت عضو هیأت مدیره پست بانک ایران منصوب کرد .
                      به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مركز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمود واعظی در این حكم با انتصاب خسرو فرحی به عنوان عضو اصلی هیأت مدیره شركت دولتی پست بانک ایران، خواستار تلاش جدی وی در چارچوب سیاست های دولت تدبیر و امید شد .
                      خسرو فرحی قبل از این عضو موظف هیأت مدیره بانک صنعت و معدن و معاونت مالی این بانک بود .

نظر

• arash
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 819

معاون وزیر ارتباطات: پست بانک ایران، بانک تخصصی روستاهاست

مرتضی براری معاون حقوقی، امور دولت و مجلس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در نشست مشترک با فعالان حوزه ICT استان لرستان گفت: پست بانک ایران به‌عنوان بانک تخصصی روستاها، مناطق کم برخوردار و مرزی است.

به گزارش روابط عمومی پست بانک ایران: وی در این نشست که با حضور مهندس حسن‌زاده رئیس هیأت مدیره این بانک و فرزاد رستمی مدیرشعب استان برگزار شد ضمن بیان مطلب فوق اظهارداشت: حضور این بانک در مناطق محروم و روستائی با توجه به عدم توجیه اقتصادی برای سایر بانک‌ها جهت حضور در این مناطق یک فرصت می‌باشد.
                        وی افزود: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در راستای حمایت از پست بانک ایران با واگذاری عاملیت بانکی خود به این بانک، درصدد ارتقاء جایگاه و نقش مؤثر آن به‌عنوان بانک تخصصی در روستاها می‌باشد.
                        گروه خبري : اخبار پست بانک تاریخ : 1394/05/04

نظر

• arash
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 819

خسرو فرحی به سمت عضو اصلی هیأت مدیره پست بانک ایران منصوب شد

طی حکمی از سوی دکتر محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، خسرو فرحی به سمت عضو اصلی هیأت مدیره پست بانک ایران منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی پست بانک ایران: در متن حکم دکتر واعظی به وی آمده است: با استناد به ماده 29 اساسنامه پست بانک ایران و نظر به شایستگی و تجارب ارزشمندتان در امور مدیریتی، جنابعالی را به عنوان "عضو اصلی هیأت مدیره شرکت دولتی پست بانک ایران" منصوب می نمایم. امید است با اتکال به قادر متعال و رعایت اخلاق و تقوای الهی با جدیت و تلاش وافر، خدمتگزاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی و مردم سرافراز ایران را سرلوحه کار خود قرارداده و در جهت تحقق اهداف دولت تدبیر و امید موفق باشید.
                          گفتنی است: فرحی دارای کارشناس ارشد مدیریت دولتی است و از مهمترین سوابق مدیریتی وی می‌توان به مدیرکل سرمایه‌گذاری و اعتبارات پست بانک ایران طی سال‌های 1372 لغایت 1384، معاون مدیرعامل بانک صنعت و معدن طی سال‌های 1384 لغایت 1390، عضو هیأت مدیره غیر موظف شرکت سرمایه‌گذاری‌های خارجی ایران از سال 1389 تاکنون، عضو موظف هیأت مدیره بانک صنعت و معدن از سال 1391 تاکنون، عضویت در هیأت مدیره چندین شرکت سهامی عام و خاص داخلی و خارجی و عضویت در شوراها و کمیته‌های مختلف بانکی اشاره کرد.
                          گروه خبري : اخبار پست بانک - انتصابات تاریخ : 1394/05/04

نظر

• arash
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 819

خسرو فرحی به سمت عضو اصلی هیأت مدیره و مدیرعامل پست بانک ایران منصوب شد

طی حکمی از سوی دکتر محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، خسرو فرحی به سمت عضو اصلی هیأت مدیره پست بانک ایران منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی پست بانک ایران: در متن حکم دکتر واعظی به وی آمده است: با استناد به ماده 29 اساسنامه پست بانک ایران و نظر به شایستگی و تجارب ارزشمندتان در امور مدیریتی، جنابعالی را به عنوان "عضو اصلی هیأت مدیره شرکت دولتی پست بانک ایران" منصوب می نمایم. امید است با اتکال به قادر متعال و رعایت اخلاق و تقوای الهی با جدیت و تلاش وافر، خدمتگزاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی و مردم سرافراز ایران را سرلوحه کار خود قرارداده و در جهت تحقق اهداف دولت تدبیر و امید موفق باشید.
                            گفتنی است: فرحی دارای کارشناس ارشد مدیریت دولتی است و از مهمترین سوابق مدیریتی وی می‌توان به مدیرکل سرمایه‌گذاری و اعتبارات پست بانک ایران طی سال‌های 1372 لغایت 1384، معاون مدیرعامل بانک صنعت و معدن طی سال‌های 1384 لغایت 1390، عضو هیأت مدیره غیر موظف شرکت سرمایه‌گذاری‌های خارجی ایران از سال 1389 تاکنون، عضو موظف هیأت مدیره بانک صنعت و معدن از سال 1391 تاکنون، عضویت در هیأت مدیره چندین شرکت سهامی عام و خاص داخلی و خارجی و عضویت در شوراها و کمیته‌های مختلف بانکی اشاره کرد.
                            شایان ذکر است: براساس تصمیم اعضای هیات مدیره پست بانک ایران، وی به عنوان مدیرعامل این بانک تعیین و عهده دار این مسئولیت شده است.
                            گروه خبري : اخبار پست بانک - انتصابات

نظر

• arash
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 819

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35714