پست بانك ايران ( وپست )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نادر
    عضو عادی
    • Mar 2011
    • 21

در آخرین روزهای سال بانک مرکزی به تمامی بانکهای با سرمایه زیر 400 میلیارد اخطار داد تا برای عدم مواجهه با مشکلات و برخوردهای تنبیهی بانک مرکزی حداکثر تا تاریخ 28 اسفند اقدامات صورت داده خود در خصوص افزایش سرمایه را به بانک مرکزی اعلام کنند، نکته جالت توجه درباره پست بانک این که در آن اخطاریه از پست بانک با نام شرکت دولتی پست بانک نام برده شده بود و تنها بانکی هم که در آن لیست وجو داشت و اقداماتش درباره افزایش سرمایه مشخص نیست پست بانک است!(کار آفرین که افزایش سرمایه را تصویب کرد و حق تقدمهایش چندی دیگر باز خواهد شد، تات، سرمایه ، سامان ، شهر و دی هم که حق تقدمشان را منتشر کرده اند) خدا از این مدیران پست بانک نگذرد که یا جو مثبت بیخود میدهند یا هنگام منفی پست بانک پیدا کردن و دسترسی به آنان از دسترسی به مقامات درجه اول کشوری سخت تر میشود
    کسی که نه فکری در سر و نه شوقی در دل نداشته باشد، خود را شرمنده عمر کرده است

نظر

• علی
      عضو جدید
      • Mar 2011
      • 17

با این وجود با توجه به برگشت سهم از 6699 و حمایت حقوقی ها در این قیمت انتظار می رود نهایتا امروز منفی بخورد و یکشنبه دوباره صعود را شروع کند

نظر

• سپه
        كاربر فعال
        • Dec 2010
        • 790

در اصل توسط علی پست شده است View Post
        با این وجود با توجه به برگشت سهم از 6699 و حمایت حقوقی ها در این قیمت انتظار می رود نهایتا امروز منفی بخورد و یکشنبه دوباره صعود را شروع کند
        ضمن اینکه قبلا به این مقاومت واکنش نشون داده به نظر داره می ره برای دو قلو کف
        هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• علی
          عضو جدید
          • Mar 2011
          • 17

همانطور که انتظار داشتیم پست بانک امروز سبز شد و دوباره حرکت به سمت 780 رو شروع می شه
          اخبار مثبت در راه است

نظر

• علی
            عضو جدید
            • Mar 2011
            • 17

در گفتوگوي فارس با معاون سازمان بورس اعلام شد:
            تأكيد سازمان بورس بر عرضه سهام و تعيين تكليف مديريت پستبانك
            خبرگزاري فارس: معاون سازمان بورس با اعلام اينكه پست بانك شركتي خصوصي و تابع مقررات قانون تجارت است گفت: تأكيد ما بر عرضه سهام از سوي سازمان خصوصيسازي و تعيين تكليف مديريت پست بانك است.

سيدعلي حسيني در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، در رابطه با موضوع افزايش سرمايه پست بانك و وضعيت مديريت اين شركت بورسي اظهار داشت: همانطور كه پيش از اين هم از سوي اداره نظارت بر بازار اوليه سازمان بورس اعلام شد، تاكنون درخواستي از پست بانك در مورد افزايش سرمايه به اين سازمان ارائه و مطرح نشده است. بنابراين طرح مواردي چون افزايش سرمايه اين شركت از محل بودجه دولت يا اوراق مشاركت صحيح نيست.
            وي در برابر اين سؤال كه با توجه به مسائل حاكم بر اين شركت مشمول اصل 44، تكليف پست بانك چه ميشود، پاسخ داد: با در نظر گرفتن اين نكته كه اكثريت سهام پست بانك در اختيار وزارت ارتباطات قرار دارد، بالطبع مديريت آن هم در اختيار دولت است اما به لحاظ مقررات حاكم بر شركتهاي خصوصي و سهامي عام و همچنين قانون اصل 44، پست بانك تابع مقررات شركتهاي خصوصي است.
            معاون نظارت بر بورسها و ناشران اوراق بهادار سازمان بورس ادامه داد: ضروري است مصاحبهها و اطلاعرساني اخبار و اطلاعات شركت متكي بر واقعيتها و وفق ضوابط باشد تا سهامداران به اشتباه نيفتند.
            حسيني در واكنش به اين سؤال كه آيا سازمان بورس ميتواند پيگير مسائل پست بانك باشد يا خير، ضمن تأكيد بر ضرورت تأمين حداقل سهام شناور آزاد شركت، خاطرنشان كرد: اگر منظور عرضه بيشتر سهام شركت در بورس است، اين موضوع هماكنون توسط سازمان خصوصيسازي در حال پيگيري است.

نظر

• علی
              عضو جدید
              • Mar 2011
              • 17

این هم بخشی از مصاحبه معاون سازمان خصوصي‏سازي با خبرگزاری فارس:

عقدايي در برابر اين سؤال كه با توجه به مسائل موجود در شركت پست بانك و آينده مبهم مديريت و موضوع افزايش سرمايه (از 56 به 400 ميليارد تومان) آيا مشكلي در واگذاري 49 درصد سهام اين شركت مشمول اصل 44 وجود نخواهد داشت، پاسخ داد: مشكلي در اين رابطه وجود ندارد و اين شركت براي اعمال افزايش سرمايه هنوز فرصت دارد. از طرف ديگر مسائل آن با برگزاري مجمعي برطرف خواهد شد.

امروز حجم نسبتاًخوبی معامله شد

نظر

• بروکر001
                عضو عادی
                • Mar 2011
                • 33

کف 700 بد جوری محکمه!
                بازی تا مجمع ادامه دارد

نظر

• vahid_lok
                  عضو عادی
                  • Mar 2011
                  • 145

کف نزولی و هدف نزولی سهم 570 هست!و از این به بعد هر کس پست بانک بصورت پله ای خرید کنه طلا خریده:d

نظر

• Unio
                    عضو عادی
                    • Mar 2011
                    • 67

[B][B][B][b][b]
                    در اصل توسط vahid_lok پست شده است View Post
                    کف نزولی و هدف نزولی سهم 570 هست!و از این به بعد هر کس پست بانک بصورت پله ای خرید کنه طلا خریده:d
                    وپست تا خبری از افزایش سرمایه ان نشود و مقدار ان مشخص نشود وا اینکه از چه محلی قرار این افزایش سرمایه انجام بشود کف ندارد:(
                    خیلیا میگفتن زیر 850 نمیاد!
                    خیلیا هم میگفتن زیر 700 نمیاد!
                    در حال حاضرم که زیر 650 با صف فروش
                    من خودم 1000 خریدم و مجبور شدم با کلی ضرر رو 850 بدم بره
                    ولی خوب خوشحالم چون اگه بود الانم 650 ازم نمیخریدن!
                    چه میشه کرد وقتی 1 عده جو الکی میدادن ارامش تحلیلو از ادم میگرفتن
                    X-(
                    [B]ترجیح میدهم با کفشهایم در خیابان راه بروم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بنشینم و به کفشهایم فکر کنم.

[CENTER] (دکتر علی شریعتی)[/CENTER]

[/B]

نظر

• vahid_lok
                      عضو عادی
                      • Mar 2011
                      • 145

در اصل توسط Unio پست شده است View Post
                      [B][B][B][b][b]

وپست تا خبری از افزایش سرمایه ان نشود و مقدار ان مشخص نشود وا اینکه از چه محلی قرار این افزایش سرمایه انجام بشود کف ندارد:(
                      خیلیا میگفتن زیر 850 نمیاد!
                      خیلیا هم میگفتن زیر 700 نمیاد!
                      در حال حاضرم که زیر 650 با صف فروش
                      من خودم 1000 خریدم و مجبور شدم با کلی ضرر رو 850 بدم بره
                      ولی خوب خوشحالم چون اگه بود الانم 650 ازم نمیخریدن!
                      چه میشه کرد وقتی 1 عده جو الکی میدادن ارامش تحلیلو از ادم میگرفتن
                      X-(
                      حرف شما صحیح هست ولی منم عقیدمو به عنوان یه تازه کار عرض کردم!تنها 2 هفته صبر کافیه برای فهمیدن درست بودن یا نبودن تحلیل بنده!
                      مرسی

نظر

• Unio
                        عضو عادی
                        • Mar 2011
                        • 67

در اصل توسط vahid_lok پست شده است View Post
                        حرف شما صحیح هست ولی منم عقیدمو به عنوان یه تازه کار عرض کردم!تنها 2 هفته صبر کافیه برای فهمیدن درست بودن یا نبودن تحلیل بنده!
                        مرسی
                        نه دوست عزیز من طرف صحبتم شما نبودین
                        کلی گفتم
                        موفق باشید.
                        [B]ترجیح میدهم با کفشهایم در خیابان راه بروم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بنشینم و به کفشهایم فکر کنم.

[/B]

نظر

• arash
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 819

http://boursenews.ir/fa/pages/?cid=46044

غیر از گروه بیمه ای گفته می شود شرکت سرمایه گذاری نور دنا (متعلق به همراه اول) به تازگی تصمیم گرفته تا نسبت به جمع آوری سهام خرد و بلوکی پست بانک اقدام کرده و در آینده ای نزدیک در جمع سهامداران بالاتر از یک درصد سهام قرار گیرد

اهالی تالار با اشاره به نشست خبری وزیر اقتصاد و دارایی در روز آینده امیدوارند تا وی به عنوان نماینده وزارت امور اقتصاد و دارایی که مالکیت بیش از 63 درصدی سهام پست بانک را در اختیار دارد حرف های خوبی درباره وضعیت مدیریتی ، عرضه سهام و از همه مهمتر روشن شدن تکلیف افزایش سرمایه آن داشته باشد .

نظر

• arash
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 819

نقل از کلید اسرار عزیز در سایت Bourex

دانايان به كد سبدش داره ميخره و عجله نداره تا بيمه كاآفرين خارج بشود
                            عامل صف فروش شدن سهم شناسايي شد
                            بيمه كارآفرين كه 000/500/3 موجودي داشت پول لازم شده و طي روزهاي گذشته حدود 000/ 000/2 سهم فروخته و در حال خروج از سهم است.
                            شنيده شده دانايان منتظر خروج بيمه كارآفرين است تا خريد پر تعدادپست بانك را آغاز نمايد.
                            احتمالا طي روزهاي آتي اين اتفاق خواهد افتاد.

نظر

• Unio
                              عضو عادی
                              • Mar 2011
                              • 67

و پست فرصت فروش
                              تا اخر وقا احتمال صف فروش شدن زیاد

[/B]

نظر

• Moradad
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 355

نقل از سایت بورکس / سینا بورکس
                                رئيس كميسيون اقتصادي مجلس از تصويب لايحه افزايش سرمايه بانكها به ميزان 20 هزار ميليارد تومان در اين كميسيون خبرداد و گفت: اين لايحه پس از تصويب بودجه 90 به صحن علني مجلس ميرود.

به گزارش فراخبر، ارسلان فتحي پور در گفتگو با مهر از تصويب لايحه افزايش سرمايه بانکها به ميزان 20 هزار تومان در جلسه يکشنبه کميسيون اقتصادي مجلس خبرداد و گفت: اين لايحه پس از تصويب لايحه بودجه 90 به صحن علني مجلس تقديم خواهد شد.

رئيس کميسيون اقتصادي مجلس خاطرنشان کرد: لايحه افزايش سرمايه بانکها توسط اعضاي کميسيون اقتصادي مجلس تدوين شده است و لايحه بانک مرکزي نيست.

وي افزود: افزايش سرمايه بانکها از محل درآمدهاي مازاد نفتي منهاي 20 درصدي که بايد به صندوق توسعه ملي واريز شود، فروش اوراق مشارکت و صکوک، فروش اموال و املاک مازاد بانکها و تهاتر بدهي دولت با بانکها خواهد بود.

فتحي پور عنوان کرد: از رقم 20 هزار ميليارد تومان 10 هزار ميليارد تومان از محل مازاد درآمدهاي نفتي و 10 هزار ميليارد تومان از محل فروش اوراق و صکوک خواهد بود.

نماينده مردم کليبردر مجلس افزود: از لايحه مذکور تنها يک ماده براي بررسي و تصويب باقيمانده بود که به تصويب رسيد و بر اين اساس تمام مباحث لايحه بررسي و تصويب شد.

وي افزود: ماده باقيمانده ماده 7 مربوط به ورشکستگي شرکتها بود تا براساس قانون تجارت با اين شرکتها برخورد شود، به عبارت ديگر مقرر شد تا از زمانيکه شرکتها اعلام ورشکستگي مي کنند و قوه قضائيه اسامي آنها را اعلام مي کند، ديگر سود و جريمه اي به بدهي هاي بانکي آنها تعلق نگيرد.

نقل از سایت بورکس / چارت
                                دکتر حسيني در پاسخ به سوال خبرنگار بورس نيوز در خصوص وضعيت پست بانک و اينکه بحث مديريتي اين شرکت به کجا خواهيد رسيد و چه تصميماتي در خصوص عرضه مجدد "وپست" گرفته شده است ، اظهار داشت : بلوک 5 درصدي سهام پست بانک در سال گذشته عرضه شد و طبق قانون بايد عرضه 15 درصد ديگر سهام آن صورت مي گرفت که در حال حاضر در همين حد عرضه آن انجام شده است . اما عرضه مجدد آن بستگي به نظر هيأت واگذاري دارد .

وي ادامه داد : در خصوص بحث مديريتي و افزايش سرمايه نيز بايد گفت که با تصميماتي که در مجمع اين شرکت اتخاذ مي شود سرمايه آن افزايش خواهد يافت ؛ اما در حال حاضر تصميمي براي مديريت شرکت و يا افزايش سرمايه گرفته نشده است .

:-/:-/X-(

نظر

در حال کار...
                                X