،؛،؛،؛،؛،؛، نگاه تکنیکالی کیوان ،؛،؛،؛،؛،؛،

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sa 1650
    عضو جدید
    • Dec 2012
    • 6

کیوان عزیز با سلام از این که به سوال بنده جواب کافی و وافی ارایه فرمودید کمال تشکر را دارم خدا نگهدار

نظر

• aidin123
      عضو جدید
      • Dec 2012
      • 12

سلام کیوان جان
      من یا تحلیل زیر چهارشنیه با قیمت 819 وارد ÷ارسان شدم
      جدا از سود و زیان می خواستم ببینم چقدر این تحلیل درست است ؟و نظرتون را در موردش بدونم

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5094

در اصل توسط morning star پست شده است View Post
        با سلام کیوان خان
        نرم افزار آمی بروکر بنده گاهی اوقات نمودارهای شمعی رو کاملا متفاوت از نمودارهای تی ست نشون میده ، چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟
        شما خودتون از چه نرم افزاری استفاده می کنید؟
        باتشکر
        دوستان لطف کنند این نوع سوالات را در پنل کاربری من یا در پیام خصوصی مطرح کنند.

به خاطر اینه که الگوی دیتا بیس در tse شما با امی بروکرتون در هنگام خواندن فیلدها یکسان نیست. در tse موقعی دریافت اطلاعات میبینید که مثلا در فیلد 3 قیمت بازگشایی ، در فیلد 4 قیمت حداکثری و ..... دریافت میشود. در هنگام ورود همین دیتاها به امی بروکر نیز باید فیلدها را به همان ترتیب وارد کنید.
        آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2013/05/17, 10:26.
        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5094

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
          اين كيوان كجاست يه نمودار بزاره ببينيم بالاخره وضعيت تكنيكيش چه جوريه؟
          با سلام به سامان عزیز

ولغدر

من این شکلی میبینمش الان رسیده رو میدلاین چنگال صعودی. یک خط حمایتی روی 74 تومان زیر میدلاین براش وجود داره و یک مقاومت و درگیری هم بالای میدلاین در 85 تومان دارد.
          اینطور که دوستان بنیادی کار میگن پس سهم تمایل به شکست و عبور از این سطح میدلاین و صعود در بالای چنگال را دارد پس با این فرض صعودی بودن به نظرم الان باید پتانسیل قوی ای جمع کند و 2 تا کار میتونه انجام بده. یا یک مثلث نوسانی صعودی در محدوده 80 تا 74 میزنه و بعد از کمی درجا زدن در این محدوده میره برای ادامه صعود و یا حالت بهترش اینه که بالای میدلاین این کارو انجام بده یعنی در محدوده 85 تا 79
          مقاومت بعدی سر راهش را هم در مسیر صعود حوالی 96 تومان و هدف میانمدتیش را 130 میبینم.

(لینک پشتیبان تصویر نمودار در صورت عدم رویت تصویر)

نظر

• جان مورفی
            عضو عادی
            • Jul 2012
            • 179

کیوان جان
            می خواستم نظرتون رو درباره دکوثر و شرانل بدونم
            ایا صلاح می دونید من شنبه مقداری دکوثر اضافه کنم؟
            با تشکر

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5094

در اصل توسط جان مورفی پست شده است View Post
              کیوان جان
              می خواستم نظرتون رو درباره دکوثر و شرانل بدونم
              ایا صلاح می دونید من شنبه مقداری دکوثر اضافه کنم؟
              با تشکر
              با درود به جان مورفی عزیز

ابتدا در مورد شرانل ،

این سهم قطعا در کانال صعودی قرار دارد و به تصور من 1700 را خواهد دید. ( رشد بیش از آن نیازمند بررسی اندیکاتورها در زمان نزدیک شدن به قیمت فوق است ) ولی نوساناتش را به دلیل انتظار اصلاح یا استراحت یکهفته ای که تا پایان هفته بعد برای هم گروهی هایش دارم به صورت فوق میبینم یعنی من خودم ترجیح میدادم آخر هفته بعد به قیمت امروز خرید کنم .

در مورد دکوثر ،
              باید دیدتون بلند مدتی باشه ، در دید بلند مدتی میتونه قیمتهای عجیبی به خودش ببینه مثل 1500 تومان یا حتی بالاتر!
              ولی در تایم کوتاه مدتی با نوسانات با شیبهای تندی همراه هست ، در حال حاضر در قیمت حوالی 338 تومان مقاومتی داره که اگر از اون رد بشه به مقاومتی حوالی 435 میرسه که فرک میکنم در یکی از این 2 منطقه به اصلاحی که ممکنه کمی زمانبر باشه دست بزنه.

نظر

• جان مورفی
                عضو عادی
                • Jul 2012
                • 179

مرسی کیوان جان
                روی وآتی با توجه به رشد زیادی که داشته مثبت هستید؟

نظر

• شاهپور
                  عضو عادی
                  • Dec 2010
                  • 173

آقا کیوان با سلام در باره کالسیمین یکی از دوستان تکنیکال من میگه یک مقاومت قوی توی6500 داره تا800 ذوتامقاومت کوچیک داره
                  لطف میکنید نظرتون بفرمایید

نظر

• rad
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 557

سلام دوستان
                    کیوان جون من دیروز شرانول رو 1385 تومان تو مچینگ اول خرید کردم.
                    وقتی رفتم تو مجمع شرانول چند تا از قدیمی های بورس رو دیدم تازه فهمیدم ای بابا ما چه اشتباهی
                    کردیم زودتر ازین ها شرانول نخریدیم.

کیوان جون اگه پول داری کمی بانک تجارت خرید کن. نترس
                    سپاس دار شماییم

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (1)
                      • Jun 2011
                      • 5094

در اصل توسط جان مورفی پست شده است View Post
                      مرسی کیوان جان
                      روی وآتی با توجه به رشد زیادی که داشته مثبت هستید؟
                      بله مثبتم ، تو این چند روز اخیر من هرچی مقاومت و سقف و کانال و چنگال ترسیم کرده بودم رو شکسته و رفته بالا ، الان یعنی زده بالای سقف و این نوید یک روند صعودی جدید در بلند مدت رو میده البته احتیاطا الان بالای سقف چنگال صعودی ترسیمیم رو 615 هست و با یک کندل مثبت دیگر نشون میده که هنوز بالا داره ، در کوتاه مدت نمی تونم الان براش مسیر مشخصی تعیین کنم جز اینکه مشخص هست که 1000 براش در این شرایط قابل دستیابی هست

در اصل توسط شاهپور پست شده است View Post
                      آقا کیوان با سلام در باره کالسیمین یکی از دوستان تکنیکال من میگه یک مقاومت قوی توی6500 داره تا800 ذوتامقاومت کوچیک داره
                      لطف میکنید نظرتون بفرمایید
                      6500 ریال و 800 تومان دیگه !؟
                      والا من رو 665 مقاومت میبینم نه رو 650 ولی برداشت من اینه که سهم اینبار به قصد شکست اون تا حوالی 730 و سپس 760 میره و با عبور از اونهم تا 860 هم میتونه رشد کنه.

در اصل توسط rad پست شده است View Post
                      سلام دوستان
                      کیوان جون من دیروز شرانول رو 1385 تومان تو مچینگ اول خرید کردم.
                      وقتی رفتم تو مجمع شرانول چند تا از قدیمی های بورس رو دیدم تازه فهمیدم ای بابا ما چه اشتباهی
                      00کردیم زودتر ازین ها شرانول نخریدیم.

کیوان جون اگه پول داری کمی بانک تجارت خرید کن. نترس
                      سپاس دار شماییم
                      والا تا اپسیلون آخر سهم خریدم! از بانکی ها هم ملتو دارم ;)

نظر

• جان مورفی
                        عضو عادی
                        • Jul 2012
                        • 179

مرسیی کیوان جان
                        از بین سیمانی ها کدوم به نظرت بهتره؟

نظر

• yadman
                          عضو عادی
                          • Jun 2013
                          • 37

سلام
                          یک زحمت داشتم
                          سهام ذیل را قصد چنج دارم زمان خروج برحسب اولویت را بر اساس تکتیکال نیاز به مشورت داشتم
                          به ترتیب الویت زمانی از کدام زودتر به ترتیب 1/2/3/....خارج شوم
                          وتوصا/وساپا/وصنعت/وتوسم/ولغدر/وبیمه/شرانل/حتاید./دتماد /کمنگنز/شگل/پخش
                          متشکر از وقتی که گذاشتید

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5094

شاخص کل

نمودار آقای مختاری را که دیدم متوجه شدم نمودار من با ایشان خیلی فرق دارد و در نتیجه تحلیل های منهم متفاوت با ایشان است! دلیل این تفاوت را نمی دانم چیست! من متوجه موضوع نشدم! :(

در هر صورت بر مبنای نمودار من در نمای دورتر و بلندمدت به این شکل قرار داریم ، رسیدن به سقف بلندمدت و در عین حال شکست میدلاین چنگال صعودی بلندمدت اما باید نزدیکتر بشویم و بهتر ببینیم :

همونطور که دیده میشه شاخص سقف بلند مدت را شکسته و در حال پولبک به آن است ، عاملی که به شاخص کمک کرد تا این کار را انجام دهد چنگال کوچک میباشد. حال در صورتیکه این پولبک موفقیت امیز باشد که بر طبق شواهد اینطور برآورد میشود پس انرژی لازم برای شکست سقف چنگال در 55500 نیز آماده گردیده و شاخص با عبور از آن به قصد برخورد با محدوده کانال و خط قرمز یعنی محدوده 57500 تا 58000 صعود میکند.
                            در آنجا اگر بازاری بسیار قوی داشته باشیم قدرت جهش تا 70000 نیز فراهم میشود ولی در عین حال در صورتیکه شاخص بخواهد حالت استراحت را نیز انتخاب کند همچنان روند صعودی شاخص با حرکت در کانال صعودی تا مرز 75000 ممکن و دستیافتنی میباشد.

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5094

شاخص قند و شکر

بدون شرح!

(لینک پشتیبان تصویر نمودار در صورت عدم رویت تصویر)

نظر

• dorrtaj
                                عضو عادی
                                • Dec 2012
                                • 46

سلام داداش کیوان
                                با توجه به این رشد شاخص قندی با خرید قشکر وافقید؟

نظر

در حال کار...
                                X