کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود
از سیمانی ها که خودم روی سبزوا فعال هستم.
در مورد ستران اما میتونم بگم اهداف پیش روش حوالی 8500 و سپس 13000 تومن هست و تا وقتی کف حمایتی سهم روی 4000 تومن فعال باشه روند صعودی سهم مشکلی نداره
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
دیگه لازم شد نمودار بکام خودم را رو کنم! /:.hmmsmiley.:/
مشخصه دارن چکار میکنن! تا دو روز دیگه سهمو میبرن تا 10 تومن که میشه کف کمان صعودی، میبندن میره مجمع و بعد از افزایش آماده پرش و شکست سقفهای جدید ، خصوصا که از همونجا میتونه در یک چنگال صعودی قرار بگیره! /.:blushsmiley:./
سلام كيوان خان ايا شما تو تحليلهاتون اليوت هم مد نظر قرار ميدين و تو اليوت مهارت دارين البته منظورم در حد خوب نه بصورت پرفكت و عالي
اگر بتونم در حد متعارف تشخیص بدم بله اینکارو میکنم، و عموما هم سعی میکنم به تطابقی بین امواج الیوت و حرکت شاخص ها و گروه ها برسم وگرنه روی ترندها فوکوس میکنم.
با سلام مجدد در تاپیک حفارس صفحه 24 پست شماره239 خانم میناوی یه نمودار گذاشته با شمارش الیوت من یه سوال در باره م.ج شماری کردم من نمیدونم که چجوری میشد اون صفحه رو اینجا باز کرد اگه زحمتی نیست ممکنه به اون تاپیک برین و سوالمو جواب بدین بینهایت سپاسگزارم
خب خدارو شکر تا اینجا بازار خوبی در پیش داشتیم و از اونجاییکه به نظر در مراحل حساسی از نظر رویکرد بازار قرار گرفتیم بهتره که منهم نظر خودم رو در مورد شاخص کل و روند آتی بازار ارائه کنم.
تحلیل شاخص کل :
مسیر فرضی که من از شاخص انتظار دارم به اینصورت هست .( توضیح اینکه این چارت رو هفته پیش آماده کرده بودم و عدد شاخص در اون مربوط به هفته پیش هست )
[ATTACH=CONFIG]5422[/ATTACH]
انتظار دارم شاخص از حمایت 950 هزار رو به بالا برگرده ( مینیمم برگشت می تواند تا 920 هزار هم باشد )
سپس در مسیر صعود به مقاومت محدوده 1 میلیون و 180 هزار واکنش نشون بده. اینجا دو حالت اصلاح کوتاه یا کشیده تر برای آن در نظر دارم که هرکدام آن مسیرها منتهی به یکی از اهداف 1 میلیون و 950 هزاریا 2 میلیون و 500 هزار (با مقاومت 1800) بشود. و البته در مقاومت 1 میلیون و 800 هزار یک حالت فرعی هم به صورت فلش آبی که اصلاحی بزرگتر ولی با همان هدف 2 میلیون و 500 هزار هست را نشان میدهد.
مشخصه که من ریزشی برای بازار فعلا متصور نیستم ، قطعا ریزش با اصلاح معانی متفاوتی دارند.
آپدیت نمودار شاخص کل
در صورت تحقق کامل نمودار اهداف آتی بلندتری هم قابل پیش بینی است )
سلام كيوان خان ما چطوري ميتونيم موج اصلاحي 4 رو از موج اصلاحي 4 از 3 تشخيص بديم ممنون از راهنماييتون و اينكه به فرض اتمام موج 4 و شروع موج 1 از 5 ايا سقف اي موج ايا از سقف موج سوم بلاتر ميتونه بره يا حتما بايد از سقف موج 3 كوتاهتر باشه ممنون ميشم اين دو سوال رو اگه وقت كردين جواب بدين
سلام كيوان خان ما چطوري ميتونيم موج اصلاحي 4 رو از موج اصلاحي 4 از 3 تشخيص بديم ممنون از راهنماييتون و اينكه به فرض اتمام موج 4 و شروع موج 1 از 5 ايا سقف اي موج ايا از سقف موج سوم بلاتر ميتونه بره يا حتما بايد از سقف موج 3 كوتاهتر باشه ممنون ميشم اين دو سوال رو اگه وقت كردين جواب بدين
درود. البته همونطور که قبلا هم گفتم من در زمینه الیوت یک فرد با سواد معمولی هستم ولی در حد همین سواد معمولی ام باید بگم این سوال شما گنگه! موج 4 از 3 هم خودش که موج 4 هست. قائدتا شما منظورت تشخیص موج 4 بزرگتر از یک ریزموج 4 هست. خب ریز موج 4 قبل از رسیدن به موج اصلی بعدش یک ریزموج بدهکاره!
ببین. موج 4 اصولا یکی از امواج پیچیده است و عموما به سادگی موج 2 قابل تشخیص نیست، در ضمن اینکه شما گفتی موج 1 از 5 لزوما اینطور نیست و یک موج 5 ممکنه با ریزموجهای کوتاهی خودش رو به سقف قبلی موج سوم و یا بالاتر برسونه و تمام ، یا ممکنه موجی اکستند شده باشه. اختلافات اساسی شمارش امواج الیوت کارها در همین نوع شمارش هاست و من تا به الان هیچ شمارش قاطعانه ای در اکثریت غالب تحلیلها ندیدم و عقیده دارم شمارش به تنهایی نمیتونه جواب لازم و کافی برای ما داشته باشه و باشد در مورد هر سهمی همه جوانب و روندهای اون سهم رو هم با شمارش موجود تطبیق بدیم.
به درخواست یکی از دوستان نگاهی به ولتجار انداختم.
سهم بار دیگه به سقف بلند مدت 8 ساله خودش اصابت کرده و موفق به شکست اون نشده ( خط قرمز )
اما یک خط روند هم حدود 3 سال هست که شکل گرفته بود و چهار بار مانع رشد سهم و حتی اصابتش به سقف روند قرمز شده بود ( خط چین آبی ) اما همین روند حالا داره نقش حمایت رو برای سهم ایفا میکنه و زیر سهم رو نگه داشته.
از طرفی ما خط رگرسیون صورتی رو شاهد هستیم که سهم مجدد خودش رو به بالای اون در نزدیکی سقف بلندمدت رسونده.
وجود حماینهای متحد در برابر یک سقف بلند مدت تضعیف شده نوید شکست و عبور از این سقف و آغاز رشد خوب سهم رو میده ، در صورت شکست این مقاومت داینامیک که حوالی 1160 هست سهم میتونه در وهله اول خودش رو تا محدوده 1700-1600 برسونه و با عبور از اینجا هم به سمت 6000 تومان نشانه خواهد رفت.
این تحلیل اگر حمایت خودش را در محدوده 990 تا 1000 از دست بده بی اعتبار میشه.
این تاپیک خودم رو میارم بالا و از این به بعد سعی میکنم پیش بینی یا تحلیل های کوتاهی که میخواهم بگم را به جای اینکه به طور پراکنده و در تاپیکهای گوناگون جو بازار و دلار و نفت و طلا و غیره می نویسم و بعدا خودم هم یادم میره چی گفتم را همینجا قرار بدم که بعدا بتونم مقایسه اش کنم.
راستش وقت و حال و حوصله کپچر کردن و اپلود کردن چارتها را در اینجا دیگه ندارم و فقط میخواهم برداشتم یا بهتره بگم نگاهی که به چارتها دارم رو گاهگاهی اینجا درج کنم ، لذا شرمنده دوستان میشم که از من تحلیل سهم نخوان، خودم اگر شارژ باشم ممکنه کامل مطلبی رو بگذارم. /:.winksmiley02.:/
حالا الان فقط داشتم به کلیت بازار نگاهی میکردم دیدم فردا 13 شهریور ، روز حساسی برای تعیین تکلیف وضعیت بازار شده! فردا اکثریتی از سهم ها به نقطه حساسی میرسن که یا در بهترین حالت برای خرید قرار میگیرن و بعدش بازار میره برای یک صعود نسبتا مناسبی یا برعکس شاید فرصت خروج باشه فقط و بعدش یک ریزش نسبتا نامناسبی داشته باشیم تا آخرای مهر ماه!
نمیدونم ولی من وضعیت را طوری میبینم که از فردا به بعد از حالت بلاتکلیفی در میاد و قراره اخباری خوب بیاد و بازار برگرده یا برعکس اخبار بدی بیاد و بازار رو کله کنه! /:.weirdsmiley.:/
این تاپیک خودم رو میارم بالا و از این به بعد سعی میکنم پیش بینی یا تحلیل های کوتاهی که میخواهم بگم را به جای اینکه به طور پراکنده و در تاپیکهای گوناگون جو بازار و دلار و نفت و طلا و غیره می نویسم و بعدا خودم هم یادم میره چی گفتم را همینجا قرار بدم که بعدا بتونم مقایسه اش کنم.
راستش وقت و حال و حوصله کپچر کردن و اپلود کردن چارتها را در اینجا دیگه ندارم و فقط میخواهم برداشتم یا بهتره بگم نگاهی که به چارتها دارم رو گاهگاهی اینجا درج کنم ، لذا شرمنده دوستان میشم که از من تحلیل سهم نخوان، خودم اگر شارژ باشم ممکنه کامل مطلبی رو بگذارم. /:.winksmiley02.:/
حالا الان فقط داشتم به کلیت بازار نگاهی میکردم دیدم فردا 13 شهریور ، روز حساسی برای تعیین تکلیف وضعیت بازار شده! فردا اکثریتی از سهم ها به نقطه حساسی میرسن که یا در بهترین حالت برای خرید قرار میگیرن و بعدش بازار میره برای یک صعود نسبتا مناسبی یا برعکس شاید فرصت خروج باشه فقط و بعدش یک ریزش نسبتا نامناسبی داشته باشیم تا آخرای مهر ماه!
نمیدونم ولی من وضعیت را طوری میبینم که از فردا به بعد از حالت بلاتکلیفی در میاد و قراره اخباری خوب بیاد و بازار برگرده یا برعکس اخبار بدی بیاد و بازار رو کله کنه! /:.weirdsmiley.:/
در پیوست صحبت دیروزم ، امروز انتظار همچین حجم فاجعه ای رو نداشتم ، عملا بازار امروز در این قسمت حساس تصمیم گیری در کما بود! انگار کلیت بازار هم میدونست دیگه به چه لبه ی ناجوری رسیده ، اما با این حجم دنیای مردگان اگر بخواد ادامه بده قاعدتا تا چند روز بیشتر نمیتونه دوام بیاره و باید تکلیفش رو مشخص کنه و همین وضعیت کمی میتونه نگران کننده باشه که ظاهرا داره پیش درآمد ریزش میشه که اگر بخوام بر مبنای شاخص کل بگم میشه محدوده 1340 ( و بازهم تکرار میکنم به دلیل شاخص کل قلابی ، این ریزش وزن سنگین تری در خود سهامها میتونه داشته باشه ).
این نکته را هم اضافه کنم تحلیل های من بر مبنای شاخص کل اصلا نیست ، بلکه برآیند منتخب و جمعی از سهامها هست اما استفاده از اعداد و ارقام شاخص کل هر چند قلابی میتونه تا حدودی آن نگاه و ویوی مد نظر را روشن تر کند.
در جایی دیدم برخی دوستان بسیار کوتاه مدتی صحبت از یک صعود شیرین از 1400 تا 1500 شاخص کل میکردن! باید خدمت دوستان عرض کنم این شاخص کل اگر بخواد عزم پایین تر رفتن را داشته باشه دیگه برای بالا اومدنش انرژی کافی نداره و باید برای رسیدن به همین سطحی که الان هستیم یعنی محدوده 1420 جون بکنه ، و همین میتونه بعد از اون منجر به شکسته شدن همون کف حمایتی قبلی و ثبت فجایع بزرگتری بشه، بازار باید به سرعت برگرده، زمان اصلا به نفعش نیست .
8-|
در پیوست صحبت دیروزم ، امروز انتظار همچین حجم فاجعه ای رو نداشتم ، عملا بازار امروز در این قسمت حساس تصمیم گیری در کما بود! انگار کلیت بازار هم میدونست دیگه به چه لبه ی ناجوری رسیده ، اما با این حجم دنیای مردگان اگر بخواد ادامه بده قاعدتا تا چند روز بیشتر نمیتونه دوام بیاره و باید تکلیفش رو مشخص کنه و همین وضعیت کمی میتونه نگران کننده باشه که ظاهرا داره پیش درآمد ریزش میشه که اگر بخوام بر مبنای شاخص کل بگم میشه محدوده 1340 ( و بازهم تکرار میکنم به دلیل شاخص کل قلابی ، این ریزش وزن سنگین تری در خود سهامها میتونه داشته باشه ).
این نکته را هم اضافه کنم تحلیل های من بر مبنای شاخص کل اصلا نیست ، بلکه برآیند منتخب و جمعی از سهامها هست اما استفاده از اعداد و ارقام شاخص کل هر چند قلابی میتونه تا حدودی آن نگاه و ویوی مد نظر را روشن تر کند.
در جایی دیدم برخی دوستان بسیار کوتاه مدتی صحبت از یک صعود شیرین از 1400 تا 1500 شاخص کل میکردن! باید خدمت دوستان عرض کنم این شاخص کل اگر بخواد عزم پایین تر رفتن را داشته باشه دیگه برای بالا اومدنش انرژی کافی نداره و باید برای رسیدن به همین سطحی که الان هستیم یعنی محدوده 1420 جون بکنه ، و همین میتونه بعد از اون منجر به شکسته شدن همون کف حمایتی قبلی و ثبت فجایع بزرگتری بشه، بازار باید به سرعت برگرده، زمان اصلا به نفعش نیست .
8-|
سلام
یه سوال داشتم (به قول خودتون اگه شارژ بودید /.:biggrinsmiley.:/ جواب بدید).
چرا شاخص کل قلابیه؟ مشکلش چیه؟
سپاس
سلام
یه سوال داشتم (به قول خودتون اگه شارژ بودید /.:biggrinsmiley.:/) جواب بدید.
چرا شاخص کل قلابیه؟ مشکلش چیه؟
سپاس
درود،
شارژ رو واسه تحلیل گفته بودم البته /:.winksmiley02.:/
در مورد شاخص قلابی ، البته سوالتون برام قدری عجیب هست چون معنیش اینه که شما معتقدی کاملا درست و اصولی هم هست! خب، افراد مبناهای مختلفی قرار دادند، من اما بر حسب تجربه شخصی و لمس واقعیات در قالب سالهایی که در بورس سپری ( یا بهتره بگم تلف ) کردم اینو میگم.
چون بارها میبینم که با وجود سبدی گوناگون از گروه های مختلف بازار چه در صعود و چه در نزول، تناسب رشد یا سقوط جمع و برآیند سهم ها با وزن یا جهت شاخص مطابقت و همخوانی ندارد که علت آنهم به طور واضح بازی با سهم های تاثیر گذار معروف به شاخص ساز هست.
صراحتا میگم بازی و نه معامله ، رصد معاملات و تابلو ، به وضوح بیانگر دست به دست کردن آن سهم ها است که عمر هر کدام در حد یکی دو روز و پاس ماموریت به تیم بغل دستی است ، که البته به خاطر دارم پارسال یک افشاگری هم در اینخصوص رخ داده بود از اتاق فکر حقوقی های آن سهم های تاثیرگذار در ساختمان بورس ، یعنی علی الظاهر کلا همه اون تیم ها نشستن دور یک میز و تصمیم واحد و برنامه ریزی شده ای هم میگیرن و ابلاغ میکنن به واحد اجرا!
درود،
شارژ رو واسه تحلیل گفته بودم البته /:.winksmiley02.:/
در مورد شاخص قلابی ، البته سوالتون برام قدری عجیب هست چون معنیش اینه که شما معتقدی کاملا درست و اصولی هم هست! خب، افراد مبناهای مختلفی قرار دادند، من اما بر حسب تجربه شخصی و لمس واقعیات در قالب سالهایی که در بورس سپری ( یا بهتره بگم تلف ) کردم اینو میگم.
چون بارها میبینم که با وجود سبدی گوناگون از گروه های مختلف بازار چه در صعود و چه در نزول، تناسب رشد یا سقوط جمع و برآیند سهم ها با وزن یا جهت شاخص مطابقت و همخوانی ندارد که علت آنهم به طور واضح بازی با سهم های تاثیر گذار معروف به شاخص ساز هست.
صراحتا میگم بازی و نه معامله ، رصد معاملات و تابلو ، به وضوح بیانگر دست به دست کردن آن سهم ها است که عمر هر کدام در حد یکی دو روز و پاس ماموریت به تیم بغل دستی است ، که البته به خاطر دارم پارسال یک افشاگری هم در اینخصوص رخ داده بود از اتاق فکر حقوقی های آن سهم های تاثیرگذار در ساختمان بورس ، یعنی علی الظاهر کلا همه اون تیم ها نشستن دور یک میز و تصمیم واحد و برنامه ریزی شده ای هم میگیرن و ابلاغ میکنن به واحد اجرا!
نه، من اطلاع چندانی در مورد شاخص و فرمول محاسبهاش ندارم که بخوام بگم درسته یا غلط. فقط میخواستم بدونم دلیل شما برای این ادعا چیه.
ولی برداشت من از پاسخ شما اینه که اولا بر اساس تجربه (و نه بر اساس محاسبات) اینطور حس کردید که شاخص کل با سهامتون همخوانی نداشته و از طرف دیگه با بازی با سهام مختلف سعی میکنند عدد شاخص رو مدیریت کنند (که اون مدیریت هم قاعدتا نفعش به عدهای از سهام دارها میرسه) ولی در هر صورت مشکل رو در نحوهی محاسبهی شاخص نمیدونید بلکه مشکل رو در بازی با سهام مختلف، برای رساندن شاخص به عدد دلخواه میدونید.
نظر