،؛،؛،؛،؛،؛، نگاه تکنیکالی کیوان ،؛،؛،؛،؛،؛،

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abdollah000
    عضو فعال
    • Apr 2022
    • 1482

پاسخ : ،؛،؛،؛،؛،؛، نگاه تکنیکالی کیوان ،؛،؛،؛،؛،؛،

سلام جناب کیوان...بی زحمت مبشه یک تحلیل از تپمپی به اشتراک بزارید.....سپاس

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
      نه، من اطلاع چندانی در مورد شاخص و فرمول محاسبه‌اش ندارم که بخوام بگم درسته یا غلط. فقط میخواستم بدونم دلیل شما برای این ادعا چیه.
      ولی برداشت من از پاسخ شما اینه که اولا بر اساس تجربه (و نه بر اساس محاسبات) اینطور حس کردید که شاخص کل با سهامتون همخوانی نداشته و از طرف دیگه با بازی با سهام مختلف سعی می‌کنند عدد شاخص رو مدیریت کنند (که اون مدیریت هم قاعدتا نفعش به عده‌ای از سهام دارها میرسه) ولی در هر صورت مشکل رو در نحوه‌ی محاسبه‌ی شاخص نمیدونید بلکه مشکل رو در بازی با سهام مختلف، برای رساندن شاخص به عدد دلخواه میدونید.
      بله همینطوره

شاهد از غیب هم رسید ، امروز میتوانید خودتان آنرا در اخابر لمس کنید ! /:.mellowsmiley.:/

آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2022/09/05, 10:19.
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5094

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
        سلام جناب کیوان...بی زحمت مبشه یک تحلیل از تپمپی به اشتراک بزارید.....سپاس
        سلام، چون تپمپی تو واچم بود میتونم بگم.
        ببینید من ابتدا باید بگم یک دید کلی نسبت به بازار دارم که میتونه تعمیم پیدا کنه روی کل بازار و اون دیدگاه در حال حاضر منفی هست و یکجایی هم فکر کنم گفتم که به نظرم تا ظرف یک الی دو سال آینده خبری در این بازار نمیبینم و اون رو نزولی فرسایشی میبینم.

در عین حال تپمپی فعلا در یک چنگال صعودی اما شکننده قرار داره ، مقاومتهای پیش روی اونهم چون از نوع داینامیک هست و در شیب زمانی متفاوته الان دقیق نمیشه اظهار نظر کرد اما محدوده اون از 2080 شروع میشه تا حوالی 2350 ( بسته به مدت زمان و شیب حرکت )

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5094

مرور ...

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
          چون نمودارهای دلار در دسترس و به روز نیست ، من برآورد و پیش بینی های دلار را واسه خودم از روی چارتهای تتر انجام میدم که معمولا چند صد تومن با دلار آزاد اختلاف قیمتی دارند.

من هر جوری و با هر زاویه ای نگاه میکنم دلار به دور از هیجانات کوتاه مدتی که بر حسب اخبار برجامی هست ، در بلند مدت و میانمدت صعودیه! ایضا نفت!
          میدانم که دقیقا در این دو حوزه دلار و نفت مخالفان سرسخت تکنیکالی زیاد هستند و آنها را تکنیکال ناپذیر میدانند! اما از لحاظ معنا چارت دلار و نفت برای من میتواند به معنای پیشگویی از آینده ای مبهم و نافرجام از برجام را بدهد!!

دلار در کف 29 هزار تومان تا 28،800 و نفت در حوالی 85 ( مینیمم 80 ) حمایتهای قدرتمندی ساخته اند که احتمال برگشت و صعود آنها پس از لمس این کفها به سمت سقفهای بسیار بالاتر ، بسی بیشتر و قدرتمند تر از احتمال شکست آنها و روندی نزولی است! شکست هر دو سطح قیمتی چه در دلار و چه در نفت نیازمند یک تحول و دگرگونی خاص خواهد بود که چنین تصوری برای من یکی دور از ذهن هست ، پس من به جهت گیری چارتها اعتماد میکنم.

این یعنی در این دو حوزه یک شوک خبری دیگر ( که بعدا مشخص خواهد شد صرفا هیجانی خبری بوده ) میتواند دلار و نفت را به آن سطوح کف قیمتی نزدیک کند اما پس از آن بازار آنها متوجه خواهد شد که همه نمایشی بیش نبوده و دیگر بی توجه به هر خبر و شایعه و رویدادی رو به بالا حرکت و تمام سطوح شکسته شده قبلی را البته به آرامی و با نوسانات پس میگیرند.
          من در این نظام و ساختار دلار زیر 27 تومن تو کتم نمیره مگر اینکه رئیسی بخواد بره دست دور گردن بایدن بندازه و باهاش عکس یادگاری بگیره که با وجود نخهای نامرئی ای که به دستان پوتین وصله چنین امری محاله!! laughingsmiley

شیب هیجان کاهش دلار هم تا اینجا زودتر و تندتر از انتظارم رخ داد ، نزدیک شده ولی هنوز مقدار دیگه ای از تخلیه هیجانیش مونده،به نظرم باید یه حرکت دیگه بزنه و در 28 یا در 27 تومن ( بستگی به شیب و زمان ) کار تثبیت کف دلار رو انجام بده و بعد برگرده بالا.
          نمودار دلار بیانگر یک حقیقت هست.
          در طول شب حرکت دلار رو به بالاست و در روز کاری با نسبت کمتری رو به پایین ، این یعنی دلار میل به بالا دارد اما بازارساز در ساعات کاری در تلاش برای کنترل و مهار افزایش آن است.
          همچنان انتظار افزایش دلار تا سطح 32 تومان را دارم ، در آنجا اگر بازارساز نتواند مانع افزایش بیشتر دلار شود پرونده کاهش دلار بسته میشود و کف 28200 ای که دید را تکرار نخواهد کرد ، دم خودم گرم در اون کف مقداری دلار را خرید زدم. B-)
          اینم مروری بر پیش بینی ها یا شاید هم بگیم پیشگویی هایی که میشد از این پیش بینی از آینده ای که رخ نداده انجام داد! همه اینها بر مبنای همین نقاشی ها و خط خطی ها هست.
          من به هیچ عنوان ادعایی در مورد اینکه یک تکنیکالیست هستم ندارم ، اتفاقا میخوام بگم من اصلا فرد مسلط و توانمندی در این حوزه نیستم و به همین دلیل هم نام تاپیکم رو گذاشتم نگاه تکنیکالی من ، شاید مساله فقط به چگونگی ترسیم این خط خطی ها و چگونگی نگاه و نتیجه ای که میشه از اونها گرفت باشه.
          داده ای تکنیکال از گذشته و تجربه های رخ داده میان، منطقا اونها نباید حاوی اطلاعات و داده هایی از آینده باشند ، اما به عقیده من هستند! چرا؟ چون اونها به واسطه علم هندسه و ریاضی بهم مرتبط شده اند و جهان ما بر این پایه طراحی و بنا شده ، من فقط سعی میکنم اصل نظم رو در خط خطی هام رعایت کنم و سپس با نگاه های متفاوت از نماهای زمانی دور و نزدیک به این نقاشی ،درک و برداشتم از چگونگی رخ دادها در آینده رو بیان کنم.
          من متوجه شدم برخی از افراد دنبال خواسته ها و آرزوهاشون در نمودارها میگردن پس با چنین نگاهی هم اهداف حتی نامعقولی از اونها در میارن و به این ترتیب هم خودشون رو گول میزنن و هم دیگران رو گمراه میکنند. من فقط دنبال حقیقت هستم ، هرچند که تلخ و به ضرر خودم هم باشه .

خب ، در اینمورد خاص یعنی دلار در همان کف 28 تومان برگشت زد و در حال حاضر هم رسیدیم به منطقه 32 تومان ، حالا برام جالبه ببینم رفتار دلار در معاملات شبانه و عکس العمل بازارگردان در معاملات دو سه روز بعد تا آخر هفته به چه منوال خواهد بود ، احتمالا شاهد نبرد سختی باید بود ، شواهد و قرائن حال حاضر نشون میده دلاری ها میخواهند رو 31 سفت کاری انجام بدن ، آیا بازار ساز توان شکست ملات آنها را قبل از خشک شدن و سفت شدن خواهد داشت ؟! /:.rolleyessmileyani
          آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2022/09/13, 17:59.

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5094

مرور ...

اینم مروری بر پیش بینی ها یا شاید هم بگیم پیشگویی هایی که میشد از این پیش بینی از آینده ای که رخ نداده انجام داد! همه اینها بر مبنای همین نقاشی ها و خط خطی ها هست.
            من به هیچ عنوان ادعایی در مورد اینکه یک تکنیکالیست هستم ندارم ، اتفاقا میخوام بگم من اصلا فرد مسلط و توانمندی در این حوزه نیستم و به همین دلیل هم نام تاپیکم رو گذاشتم نگاه تکنیکالی من ، شاید مساله فقط به چگونگی ترسیم این خط خطی ها و چگونگی نگاه و نتیجه ای که میشه از اونها گرفت باشه.
            داده ای تکنیکال از گذشته و تجربه های رخ داده میان، منطقا اونها نباید حاوی اطلاعات و داده هایی از آینده باشند ، اما به عقیده من هستند! چرا؟ چون اونها به واسطه علم هندسه و ریاضی بهم مرتبط شده اند و جهان ما بر این پایه طراحی و بنا شده ، من فقط سعی میکنم اصل نظم رو در خط خطی هام رعایت کنم و سپس با نگاه های متفاوت از نماهای زمانی دور و نزدیک به این نقاشی ،درک و برداشتم از چگونگی رخ دادها در آینده رو بیان کنم.
            من متوجه شدم برخی از افراد دنبال خواسته ها و آرزوهاشون در نمودارها میگردن پس با چنین نگاهی هم اهداف حتی نامعقولی از اونها در میارن و به این ترتیب هم خودشون رو گول میزنن و هم دیگران رو گمراه میکنند. من فقط دنبال حقیقت هستم ، هرچند که تلخ و به ضرر خودم هم باشه .

خب ، در اینمورد خاص یعنی دلار در همان کف 28 تومان برگشت زد و در حال حاضر هم رسیدیم به منطقه 32 تومان ، حالا برام جالبه ببینم رفتار دلار در معاملات شبانه و عکس العمل بازارگردان در معاملات دو سه روز بعد تا آخر هفته به چه منوال خواهد بود ، احتمالا شاهد نبرد سختی باید بود ، شواهد و قرائن حال حاضر نشون میده دلاری ها میخواهند رو 31 سفت کاری انجام بدن ، آیا بازار ساز توان شکست ملات آنها را قبل از خشک شدن و سفت شدن خواهد داشت ؟! /:.rolleyessmileyani
            هه! کف سازی دلار رو 32 تومن شده!
            بنابراین ظرف همین هفته و به سرعت میتونه 33 و سپس نزدیک به 34 تومن رو ببینه.
            در صورت تداوم جو فعلی رسیدن دلار به مرز 36500 دور از دسترس نیست.

نظر

• MOSTAFAVI
              ستاره‌دار(1)
              • Jun 2012
              • 5633

سلام، چون تپمپی تو واچم بود میتونم بگم.
              ببینید من ابتدا باید بگم یک دید کلی نسبت به بازار دارم که میتونه تعمیم پیدا کنه روی کل بازار و اون دیدگاه در حال حاضر منفی هست و یکجایی هم فکر کنم گفتم که به نظرم تا ظرف یک الی دو سال آینده خبری در این بازار نمیبینم و اون رو نزولی فرسایشی میبینم.
              توی این یکی دو سال ،پیش بینی می کنی پول توی کدوم بازار بره؟

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5094

در اصل توسط MOSTAFAVI پست شده است View Post
                توی این یکی دو سال ،پیش بینی می کنی پول توی کدوم بازار بره؟
                چنین چیزی رو نمی تونم پیش بینی کنم چون ملاک سنجشی براش ندارم

نظر

• abdollah000
                  عضو فعال
                  • Apr 2022
                  • 1482

سلام جناب کیوان...ببخشید تا اخر سال بازار رو صعودی میبینید یا نزولی

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                    سلام جناب کیوان...ببخشید تا اخر سال بازار رو صعودی میبینید یا نزولی
                    درود ،
                    در ماه پیش رو همونطور که قبلتر گفتم نظرم کاهش شاخص تا محدوده 1340 ( در صورت دستکاری شاخص با سهم های شاخص ساز و ثابت نگه داشتن شاخص برای مدتی این عدد میتونه 1350 بشه ولی توام با اون کلیت بازار در منفی سیر میکنه ) و سپس یک افزایش بود. این افزایش رو هم حداقل در محدوده 1420 و حداکثر تا 1500 میدونم.
                    اما از اونجا به بعد برام نامشخصه و دو جهت متفاوت براش در نظر دارم که از الان ترسیمشون کردم، این روند نزول و صعود هم به نظرم در ظرف سه ماه مشخص و تعیین تکلیف میشه و این چند ماه الگوی بلندمدتی بازار رو شکل میده.
                    بعد از اون من میتونم با اطمینان بیشتری از اینکه بازار تا حتی 4 سال بعدش به چه شکلی پیش خواهد رفت نظر بدم.

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (1)
                      • Jun 2011
                      • 5094

هه! کف سازی دلار رو 32 تومن شده!
                      بنابراین ظرف همین هفته و به سرعت میتونه 33 و سپس نزدیک به 34 تومن رو ببینه.
                      در صورت تداوم جو فعلی رسیدن دلار به مرز 36500 دور از دسترس نیست.
                      وسلام !
                      دلار 33 تومن!

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5094

طلا حمایت 1680 را از دست داد ، روند را نزولی تا ظرف 6 الی 8 ماه آینده و تا سطح 1390 تا 1420 میبینم.

نظر

در حال کار...
                        X