،؛،؛،؛،؛،؛، نگاه تکنیکالی کیوان ،؛،؛،؛،؛،؛،

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20669

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
    خب من بر اساس چارت و دیدگاه خودم میگم. تو نموداری که رسم کردم الان این شکلی شده :

خب در 699 ممکنه که برگرده و حتی تا 830 هم پیش روی کنه ولی وارد کانال آبی نمیشه! در اینصورت دوباره بر میگرده پایین و اون صعود بزرگو که انتظارشو دارم انجام نمیده.

این سهم برای من فقط وام هاش مبهمه ..یعنی اینکه در اینده یا در حال حاضر با چه دلاری وام هاشو تسویه کنه مهمه .......و گرنه کمترین تعدیل مثبت این سهم تا ماه ها اینده 100 درصده .......:d
    یعنی حداقل حداقل 100 درصد تعدیل مثبته داره ........خیلی ها میگن 200 درصد ......:d من خودم به سود 300 هم رسیدم براش ......ولی خوب 200 هم بگیریم سهم نباید زیر 700 بیاد
    ///

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

بررسی تحلیل 11 دی

فایرا

پیشاپیش بابت شلوغی چارتم عذرخواهی میکنم ولی من مجبورم تمام خطوطی که به من در دیدن مسیر و روش حرکت سهم کمک میکنه را ترسیم کنم و تمام زوایای حرکتیشو ببینم.

(لینک پشتیبان تصویر نمودار در صورت عدم رویت تصویر)

خب 2 کانال صعودی آبی تودرتو میبینم و خطوط حمایتی صورتی رنگی که قبلا بعنوان مقاومت عمل میکردند. همچنین میبینیم که سهم همواره در زمان اصلاح از یک کانال ثابتی (نقطه چین قرمز) استفاده میکرد. موقعیتی که سهم تا امروز حفظ کرده بسیار خوب بوده ، اگرچه که از حمایت صورتی رنگ عبور کرده ولی تا زمانیکه روی کف کانال صعودی آبی بماند نگرانی ندارد.
      اما فردا وقت انتخابش فرا میرسد و اگر بیاد پایین این کانال طبیعتا مسیر خودشو به سمت حمایت صورتی لایه پایینی طی میکنه که میشه همون محدوده 660( با شیب اصلاح ) و اگر از روند سنتی خود در کانال نقطه چین پیروی کند تا 710 ولی با تلف کردن زمان طولانی تر. خوب همه اینها در صورت انتخاب روند اصلاحی پیش بینی میشود .
      ولی اگر سهم جهت صعود خیز بردارد ابتدا میبایست مقاومت صورتی در مسیر خود (1200 تومان) در هم بشکند که خط سبز 1050 تومان می تواند بعنوان یک پایه قابل اطمینان در این امر به رشد صعود سهم کمک کند. هدف قابل تصور پس از آن 1500 ( حداقل 1400) میباشد.

حقیقتش من با توجه به اندیکاتور ها و فرآیندی که میبینم احتمال اصلاح سهم را در حال حاضر بیشتر از صعود میبینم و هنوز سیگنالی از نظر تکنیکالی که تایید کنه سهم را باید خرید کنم دریافت نکردم.

بنده منتظر عدد 670 هستم . دفعه قبل عدد 710 را بعنوان کف کانال نزولی سنتی در تحلیلم که در همین تاپیک هم هست گفته بودم ولی متاسفانه خریداران صرفا بر اساس دلایل بنیادی و بدون توجه به شکست خطوط تکنیکالی و هشدارهایی که دادم وارد سهم شدند و مرتبا مجبور به خرید پله های جهت کاهش میانگین شدند و با هربار هیجان زودتر از موعد که به چارت وارد میشود کف کانال نزولی یک پله به پایین می آید و دوباره سهم به وضعیت اصلاح بیشتر باز میگردد. در حال حاضر آن کف از 710 به 670 رسیده است و نزدیک به شیب اصلاحی 660 هم که اشاره کرده بودم شده.
      ولی... تمام تصور و انتظار من از مسیر حرکتی سهم با بسته شدن سهم تا آخر این هفته می تواند باطل شود. ولی در صورت باز بودن نماد منتظر 670 میمانم.
      یک حالت دیگر هم در صورتیکه سهم به ساخت یک کف محکم روی 700 کند میتواند اتفاق بیافتد که در اینصورت تا اواخر این ماه سهم باید با نوسانات جزئی روی همین کف درجا بزند که این با منطق تعدیل سهم برای من جور در نمیاد!

بالاخره سهم به 670 رسید و در این نقطه حجم بالایی معامله شد. این حجم بالا اتفاقا میتواند نشانه خوب و مثبتی از تثبیت سهم روی 670 باشد ولی برای اطمینان از این موضوع به عقیده من حدود یکهفته کاری سهم باید بالای این قیمت نوسان کند و احتمالا حجمی به همین میزان در طول چند روز معامله شود که این تازه نشانه اتمام نزول و بازگشت سهم خواهد بود.
      اما اگر سهم به دلایلی از این حمایت عبور کرده و آنرا بشکند یک نزول تند دیگر تا 575 خواهد داشت.
      در حال حاضر من فعلا سهم را در موقعیت تثبیت و نوسان روی حمایت میبینم و نتیجه گیری برای صعود یا نزول بیشتر به بررسی رفتار سهم روی اندیکاتورها طی روزهای آینده مرتبط خواهد بود.

ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5094

مپنا

علت اینکه 2 روز پیش مپنا را در منفی خریدم به دلیل نمودار زیر بود. شروع موج 5 با هدف شارپ 310 الی 340 . استراحتهای کوتاه و نفس گیری سهم را هم در خطوط سبز نقطه چین میدانم یعنی حوالی 246 و 295. امیدوارم حقوقی سهم هوس شکست کف این کانال صعودی قشنگ به سرش نزنه و خیلی باکلاس بره بالا !

نظر

• سعید پور احمدی
          عضو فعال
          • Sep 2011
          • 1339

سلام کیوان جان:

یه تحلیل از غبشهر لطف میکنی؟؟

ممنونتم.......
          سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5094

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
            سلام کیوان جان:

یه تحلیل از غبشهر لطف میکنی؟؟

ممنونتم.......
            عرض سلام و احترام.
            سعید جان گروه غذایی را خیلی وقت است رصد میکنم. دیگر به آخرای کار گروه رسیدیم و به زودی رشد عجیب غریبی براشون متصورم!

غبشهر
            خب در مورد غبشهر باید بگم منتظر بودم نزدیک 880 بشه تا خیالم از بابت اصلاح کامل راحت بشه ولی با معاملات چهارشنبه ای پس شاید برای حداقل یکهفته ای که من منتظر اصلاح سایر سهمهای گروه هستم این بخواد وضعیت تثبیت و نوسان روی 940 تا 1000 را انجام بده. در هر صورت در صورتی که این پایین بیاد من حتما میخرم. ( کف نهایی سهم 800 هست ولی خیلی بعید میدونم اینو ببینه ). رشد سهم پس از قرارگیری روی 1000 رسما شروع و با شکست و با عبور از 1130 رالی سرعتی شروع میشه ! من رشد بالای 100% واسه این سهم و کلا گروهش متصورم.
            چارتش هم از منظر من به این شکل هست :

نظر

• سعید پور احمدی
              عضو فعال
              • Sep 2011
              • 1339

کیوان جان ممنون واقعا عالی بود با اجازت تحلیلت رو با نام خودت چند سایت و وبلاگ و ....لینک میدم
              آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2013/01/26, 00:49.
              سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• جعفرزاده
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 5833

مپنا

علت اینکه 2 روز پیش مپنا را در منفی خریدم به دلیل نمودار زیر بود. شروع موج 5 با هدف شارپ 310 الی 340 . استراحتهای کوتاه و نفس گیری سهم را هم در خطوط سبز نقطه چین میدانم یعنی حوالی 246 و 295. امیدوارم حقوقی سهم هوس شکست کف این کانال صعودی قشنگ به سرش نزنه و خیلی باکلاس بره بالا !

یه جورایی در نمودار شما الگوی فنجان و همچنین دسته فنجان تشکیل شده است که میتواند قیمت سهم را به محدوده 300 بالاتر برساند.

نظر

• کیوان
                  ستاره دار (1)
                  • Jun 2011
                  • 5094

فاسمین ( کالسیمین )

لینک تحلیل اول : 1 آبان

تحلیل دوم : 22 آذر

داشتم کروی و فرآور و فاسمین را نگاه میکردم. فردا همه رویی ها را منفی کامل میبینم! با وجود افزایش نرخ جهانی روی چه اتفاق میافته را نمی دونم . البته مهم بعد از اون و هفته بعد هست. چون فاسمین را تحلیل کرده بودم همینو ادامه میدم، سایر سهمها هم روندی مشابه همینو در پیش دارند....

میبینیم که سهم سقف صورتی را شکست و خط مقاومتی نقطه چینی که رسم کرده بودم یعنی 759 را لمس کرد ولی اکنون دوباره رفت زیر خط صورتی.
                  اگر فردا بخواد دوباره مثبت بشه و بیاد روی خط (720 ) با تصورات و نتیجه گیری که از روند بازار دارم جور در نمیاد. با توجه به پارامترهای موجود فردا را منفی کامل میبینم اما حرکت پس از آن و در هفته بعد را مهمتر میبینم.
                  اگر سهم به کف کانال آبی واکنش نشان دهد فرضیه 1 من اتفاق خواهد افتاد و سهم تا همان 888 که گفتم ( حداکثر 900 بسته به شیب صعود) رشد خواهد کرد و تمام
                  و اگر سهم کانال آبی را نیز بشکند تایید فرضیه 2 من خواهد بود یعنی موج 2 از 5 شروع شده

به شخصه در حال حاضر وضعیت 1 را قوی تر و محتمل تر میبینم.

سهم 870 را دید و برگشت ( فقط یک کندل مانده بود تا 880 را در نقطه مورد نظرم لمس کند )

در حال حاضر با توجه به اندیکاتورها سهم را فردا و حداکثر تا شنبه مثبت و حداکثر رشد را تا 759 میبینم و پس از آن ادامه روند اصلاحی.
                  حمایتهای در مسیر سهم را به ترتیب 620 و 590 و درنهایت 560 میدانم و به گمانم تا انتهای اصلاح پیش خواهد رفت.

نظر

• Dr.boursi
                    عضو فعال
                    • Oct 2012
                    • 1348

کیوان جان کف کهرامو تا چند میبینی!
                    فک کنم منفی فردا اخریش باشه.
                    خیلی افت کرد
                    لامصب همون روزی که خریدیم روندشو عوض کرد

بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (1)
                      • Jun 2011
                      • 5094

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                      کیوان جان کف کهرامو تا چند کیبینی!
                      فک کنم منفی فردا اخریش باشه.
                      خیلی افت کرد
                      لامصب همون روزی که خریدیم روندشو عوض کرد

دکتر جان هنوز نمیدونم سیگنال اونروز دستکاری و فریب بود یا نگاه ما اشکال داشت! من همونطور که گفتم متاسفانه با ضرر دادمش رفت و به قشهدهام اضافه کردم و فرصتو غنیمت دونستم که سریع ضررمو بهم برگردونه. من مطمئنم یک تعدیلی چیزی تو دل این کهرام لامصب هست ولی ظاهرا بازیگرای 1 درصدش زیاد شدن و عدم همراهیشون سهمو خراب کرد.
                      کف صعودیش همون دیروز بود یعنی 129 . سهم اگر اینو هم بشکونه خیلی میاد پاینتر و تنها راه نجاتش شکست مقاومت 136 هست. ولی بازی این چند روزه این پیامو داشت که فعلا اجازه رشد نمیدن. سهم حمایت نمیشه و برای من که در تعداد بالا می خرم خوشم نمیاد در فروش تعداد بالا معضل داشته باشم و بخوام با مسخره بازی و با تلف کردن زمانم در طول یک روز کاری و در کف سهمو به خریدار بدم! زمان برای من اهمیتش به مراتب بیش از گزارشی هست که کهرام بخواد بده. واقعا مضحکه که همه گروه گزارش دادن ولی شرکت به این کوچیکی فقط داره زمان میکشه!

نظر

• Dr.boursi
                        عضو فعال
                        • Oct 2012
                        • 1348

دکتر جان هنوز نمیدونم سیگنال اونروز دستکاری و فریب بود یا نگاه ما اشکال داشت! من همونطور که گفتم متاسفانه با ضرر دادمش رفت و به قشهدهام اضافه کردم و فرصتو غنیمت دونستم که سریع ضررمو بهم برگردونه. من مطمئنم یک تعدیلی چیزی تو دل این کهرام لامصب هست ولی ظاهرا بازیگرای 1 درصدش زیاد شدن و عدم همراهیشون سهمو خراب کرد.
                        کف صعودیش همون دیروز بود یعنی 129 . سهم اگر اینو هم بشکونه خیلی میاد پاینتر و تنها راه نجاتش شکست مقاومت 136 هست. ولی بازی این چند روزه این پیامو داشت که فعلا اجازه رشد نمیدن. سهم حمایت نمیشه و برای من که در تعداد بالا می خرم خوشم نمیاد در فروش تعداد بالا معضل داشته باشم و بخوام با مسخره بازی و با تلف کردن زمانم در طول یک روز کاری و در کف سهمو به خریدار بدم! زمان برای من اهمیتش به مراتب بیش از گزارشی هست که کهرام بخواد بده. واقعا مضحکه که همه گروه گزارش دادن ولی شرکت به این کوچیکی فقط داره زمان میکشه!
                        فک کنم تا 15 بیاد دیگه گزارشش ولی به قول شما این 1 درصد هاش ادم حسابی نیستن. کساوه و کچینی که خوب خریدار داشت. حتی کچینی لحظاتی نزدیک صف شد. پیش بینی کساوه فک کنم محرک بدی نباشه. دوستای بنیادی کارم که نظرشون برای هدف 230 بود. من منتظرم این لعنتی رو بفروشم برم توی دلار. ولی الان حدود 10% توی ضررم. 123 رو حمایت محکمی براش میبینم. به هر حال ممنونم از پاسخ خوبت. موفق باشی
                        بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

با سلام خدمت کیوان عزیز

می خواستم یه زحمت بهت بدم و این کطبس رو یه نگاه به نمودارش بیندازی .

اگه یادت باشه قیمتش خیلی بالا بود که به علت خبر الکی که دادن که به رگه های نامناسب خوردن ، گزارشش هم دستکاری کردن و قیمت سهم به شدت ریخت

ولی الان اومده تو پیشبینی 92 (491 ريال) ، مبلغ حسابرسی نشده برای 91 رو ( 381 ريال) هم عالی دیده و به نظر من که امروز تو قیمت خیلی خوبی باز شد و فرصت خرید بود.

ممنون میشم تکنیکالی نظرتو راجع بهش بگی .

با سپاس فراوا
                          ن

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5094

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                            با سلام خدمت کیوان عزیز

می خواستم یه زحمت بهت بدم و این کطبس رو یه نگاه به نمودارش بیندازی .

اگه یادت باشه قیمتش خیلی بالا بود که به علت خبر الکی که دادن که به رگه های نامناسب خوردن ، گزارشش هم دستکاری کردن و قیمت سهم به شدت ریخت

ولی الان اومده تو پیشبینی 92 (491 ريال) ، مبلغ حسابرسی نشده برای 91 رو ( 381 ريال) هم عالی دیده و به نظر من که امروز تو قیمت خیلی خوبی باز شد و فرصت خرید بود.

ممنون میشم تکنیکالی نظرتو راجع بهش بگی .

با سپاس فراوا
                            ن

بله بابک جان. خوب یادم هست که چه اتفاقی افتاده بود ! اتفاقا قبل از پیامت داشتم همین کطبس را نگاه میکردم!
                            یادم نمیره چطور کطبسی که روتین روی روند صعودیش بود با کثافت بازی تمام و اون گزارش سراسر دروغش و اذعان به مشکل در فروش به دلیل برخورد به رگه های بی کیفیت 40% تعدیل منفی به سهم تحمیل کردند و الان یکدفعه! همه چی گل و بلبل شد و با پیش بینی جدیدشون که نشان از فروش موفقیت امیز داشت بیشتر از 80% تعدیل مثبت در گزارش دیده میشه !!!!! ( ولی جالبه سهم بالا باز نشد! فکر کنم سازمان هم خواست حالشونو بگیره !! )
                            من اون موقع در پست شماره 37 یک تحلیلی زده بودم و سهمو در موج 5 بزرگ عنوان کرده بودم. خب با این بالا و پایین کردنهای سهم باید بگم نمودار همون نمودار و موج همون موج هست. چیزی که این وسط اتفاق افتاد ضرر و زیان من و سایر سهامدارا بود با شیفت دادن کل نمودار به پایین! و این اتفاق در سهمی میافته که حقوقی اش کثیف باشد و بخواهد روند سازی کند که در کطبس 2 بار به من اثبات شد به هیچ عنوان نمی توان به این مدیریت اعتماد کرد. یعنی من الان یکدنیا تحلیل هم بکنم و هدف را نشان دهم اینها با دستکاری و گزارش های جعلی و دروغ بدون انکه در نمودار تغییری داده شود کل هدف را جابجا میکنند. به شخصه ترجیح میدم در چنین سهمهایی حتی اگر بگن به جای اون ذغال سیاه طلای زرد میدن وارد نشم! چون فریبکاری و غافلگیری توش زیاده! ولی به هر حال نظرمو میگم و باید بگم بازهم این نمودارش جذابه ولی کلا این سهم برای من پر ریسک محسوب میشه !

کطبس

ظاهرا باید وارد موج 3 از 5 بزرگ شده باشیم و موج 2 به صورت مثلثی تموم شده باشه. اکنون ضلع بالای مثلث هم شکسته شده. در آر اس آی در شنبه مقامتی دیده میشه بنابراین شنبه اگر سهم از 315 به پایین معامله بشه در روزهای بعدترش هم احتمالا بشه سهمو در محدوده 300 تا 295 خرید کرد.
                            انتظار میره سهم تا حدود 2 ماه دیگه هم به قیمت 450 برسه...

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20669

سلام کیوان جان تکنیکال پکرمان چیزی نشون نمیده؟
                              ///

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5094

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                                سلام کیوان جان تکنیکال پکرمان چیزی نشون نمیده؟
                                میثم جان ، پکرمان از نظر تکنیکالی و به عقیده من از اون سهمهای صعودی هست که موندن باهاش اعصاب میخواد! یعنی بعضی وقتها لج میکنه و روی یک محدوده قیمتی همینطور میمونه بعد یهویی میپره بالا!

شاخص لاستیک کلا میگه هنوز این گروه در میانمدت صعودی خواهد بود و در مورد این سهم مطلبی که در کوتاه مدتش میتونم بگم اینه:
                                فعلا بالای 260 حمایت ساخته که این حمایت با شیب ملایم در حال بالارفتنه. در حال حاضر هم اگر از 285 عبور کند پله بعدی تا 315 میرود.

نظر

در حال کار...
                                X