،؛،؛،؛،؛،؛، نگاه تکنیکالی کیوان ،؛،؛،؛،؛،؛،

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rad
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 557

سلام دوستان
    کیوان جون دوست بلندمنش
    از امروز تا 15 امرداد بهتر نیست کمی احتیاط کنیم.دولت احمدی نژاد داره میره و دولت جدید روی کار میاد.
    دقیقا چه تاریخی مدیران بورس رو عوض می کنند؟
    کمی درباره روز های آینده و تغییر دولت راهنمایی می کنی.
    نظر شما وسایر کارشناسان محترم برای همه کاربران مفید است.
    بی نهایت سپاس گزارم.
    hatef rad
    آخرین ویرایش توسط rad؛ 2013/07/19, 14:59. دلیل: درخواست دوستانه

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

در اصل توسط rad پست شده است View Post

سلام دوستان
      کیوان جون دوست بلندمنش
      از امروز تا 15 امرداد بهتر نیست کمی احتیاط کنیم.دولت احمدی نژاد داره میره و دولت جدید روی کار میاد.
      دقیقا چه تاریخی مدیران بورس رو عوض می کنند؟
      کمی درباره روز های آینده و تغییر دولت راهنمایی می کنی.
      نظر شما وسایر کارشناسان محترم برای همه کاربران مفید است.
      بی نهایت سپاس گزارم.
      hatef rad
      در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
      امروز با اینکه خودم در این بازار منفی خرید کردم اما از نمودار شاخص کل خوشم نیومد.
      به نظر من در حال حاضر شکست 54,800 که قبلا برای عبور از آن تلاشش را کرده بود و خودش را به 55,000 هم رسانده بود کار را برای صعود مجدد شاخص سخت کرد.
      اکنون واقعا امیدوارم حمایتی که در 53,400 میبینم جلوی افت شاخص را بگیرد و هرچه سریعتر و با قدرت بیشتری به بالای 55,000 بازگردیم وگرنه به شدت احساس خطر اصلاح شاخص به مدت 2 هفته کاری تا حوالی 9 مرداد و تا مرز 50,000 را دارم.

امیدوارم سایر دوستان تکنیکالی با من در زمینه اصلاح شاخص با این حالت هم نظر نباشند !
      اگه منظورتون شاخص هست من تو تاپیکش گفتم تصور میکنم تا 9 مرداد روند اصلاحی تا 50000 بگیره و از 12 مرداد استارت رکورد جدیدو بزنه. بازار امروز و فردا مشخص میکنه.
      فروش ولغدر و شکربن و کمی هم وپترو به صفهای خرید

دلم نمیاد اصل وپتروهامو بفروشم ولی هنوز فکر میکنم شاخص میخواد اصلاح اصلی رو شروع کنه و به این مثبت امروز بازار اطمینانی ندارم!
      پول تمام سهمهایی که امروز فروختم را به قچار تبدیل کردم تا سر وقتش برگردونم به سهمهای خودم!

با سلام به دوست عزیز
      اینها نظرات و معاملات من بر همین مبنا در تاپیکهای مختلف بود که به دلیل وجود چنین احتمالی در نمودارها انجام دادم . من فقط چند نکته را باز کنم.
      یکی اینکه نمی خواهم بین نمودار مثبت قند و احتمال اصلاح شاخص به لحاظ بتای منفی که به قندی ها داده میشد ارتباطی برقرار شود چون آنگونه که من میبینم مفهوم بتای منفی برای قندی ها در حال از بین رفتن است و همگرایی بین این گروه و سایر گروههای بورس در حال برقراری است.

دوم اینکه با معاملات این چند روز خطر اصلاح تند شاخص تا مرز 50،000 در حال کمرنگ شدن است ولی استراحت شاخص میتواند به 2 حالت رخ دهد.
      حالت ایده آلش اینست که یک حرکت شارپ و تیز تا بالالی 57000 رخ دهد و تا 56000 مجدد اصلاح کند و به این ترتیب زمان رسیدن تا 12 مرداد برای استارت صعود بزرگ را طی کند که با توجه به شرایط محیطی احتمال اینرا ضعیف میدانم.
      حالت دیگر با توجه به حمایتهای متعددی که حوالی 54000 در توالی زمانی در شاخص میبینم ، درجا زدن و نوسانهای شاخص پیرامون 54000 الی 55000 تا رسیدن به زمان مقتضی است.

در هر صورت این استراحت شاخص برای دید کوتاه مدت و حداکثر بهره برداری از نوسانات بازار مهم است وگرنه به دلیل صعودی بودن روند شاخص خللی در اهداف صعودی بازار ایجاد نمیکند.
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5094

در اصل توسط dorrtaj پست شده است View Post
        سلام داداش کیوان
        با توجه به این رشد شاخص قندی با خرید قشکر وافقید؟
        سلام
        در مورد قشکر تا حدودی شبیه شاخصش هست ولی... به نظرم اگر قندی ها بخوان استارت بزنن اول یک حرکت صعودی کوتاه دارند بعد استارت اصلیشون همزمان با بقیه بازار از12 تا 15 مرداد شروع میشه. من خودم قچار گرفتم تا در حرکت اول حداقل 20% بگیرم ولی قشکر در ابتدا ممکنه یا اصلا بالا نره یا حداکثر 15% بالا داشته باشه یعنی 1100 را نتونه رد کنه . به عقیده من قشکر وقتی میتونه حرکت تکنیکالی و روندی قابل پیش بینی را طی کنه که 875 را بعنوان کف قیمتی ببیند در اونصورت 1430 را راحت بعنوان هدف اول می زند.

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5094

سناریویی برای اصلاح بازار

با رخدادهای امروز برای روزهای آینده از روی نمودارها پیش بینی برایم متصور شده که به صورت سناریوی زیر بازگو میکنم:

به تصور من فردا شاخص و روند معاملات همچنان منفی خواهد بود ولی معاملات شنبه سبز با صفهای خرید!

یکشنبه صفهای خرید و حجمها داده میشود (تا با اینجا به گمان عدد شاخص به 60500 رسیده باشد)

از دوشنبه به بعد بازار مجدد وارد فاز اصلاحی میشود که تقریبا یکهفته طول خواهد کشید تا شاخص خود را به محدوده بالای 58000 برساند.

در آن موقعیت بعنوان نمونه
          شتران باید به قیمت 65000 ،
          شبندر حوالی 1100 ،
          مپنا 615 ،
          فولای 625
          و خودرو 185 رسیده باشند!

اینجا اگر بازار برگشت و مثبت شد پایان اصلاح و مجدد بازاری گل و بلبل خواهیم داشت اما در صورت عدم حمایت و عبور از این مناطق اصلاح به ریزش تبدیل خواهد شد !

نظر

• 4321
            عضو عادی
            • Jan 2011
            • 108

این تعبیر بازار بسیار معقولانه است که به احتمال زیاد از بازار حمایت نخواهد شد و اصلاح به ریزش مبدل می شود بدلیل رشد بالای شاخص و رسیدن انتهای سال مالی شرکتهای سرمایه گذاری به طور سنتی

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5094

پاسخ : ،؛،؛،؛،؛،؛، نگاه تکنیکالی کیوان ،؛،؛،؛،؛،؛،

با عرض سلام به همه عزیزان و ایضا دوست گرامی جناب جمالی عزیز، مدیریت سایت /:.grlim:./

من بعد از تاخیری طولانی برگشتم! /.:blushsmiley:./
              Aiming عزیز خیلی دوست داشتن بیام اینجا و منهم چندبار بهشون قول دادم، دیگه با وجود مشغله فکری و کاری گفتم شرمنده دوستان نشیم. خیلی از دوستان جدید هستند و من رو نمیشناسن و همچنین منهم خیلی از این دوستان رو. البته من هر از گاهی به فروم سر میزدم و بعضی مطالب رو میخوندم و لایک هم میکردم ولی خب خیلی مدت هست که دیگه در فضای فرومها فعال نیستم و نمی تونم وقت کافی براش بگذارم ، بنابراین عذرخواهی میکنم از اینکه فرصت کافی برای بررسی و اظهار نظر سهم های احتمالی مورد نظر دوستان نخواهم داشت، اما سعی میکنم مختصر و مفید هر چند وقتی مطالبی از برخی سهم هایی که قبلا روشون کار کردم بگذارم که هم مورد استفاده دوستان قرار بگیره و هم خودمون چیزی از محضر دوستان یاد بگیریم. /:.rolleyessmileyani

نظر

• Aiming
                ستاره دار(18)
                • Jul 2012
                • 2641

با عرض سلام به همه عزیزان و ایضا دوست گرامی جناب جمالی عزیز، مدیریت سایت /:.grlim:./

Aiming عزیز خیلی دوست داشتن بیام اینجا و منهم چندبار بهشون قول دادم، دیگه با وجود مشغله فکری و کاری گفتم شرمنده دوستان نشیم. خیلی از دوستان جدید هستند و من رو نمیشناسن و همچنین منهم خیلی از این دوستان رو. البته من هر از گاهی به فروم سر میزدم و بعضی مطالب رو میخوندم و لایک هم میکردم ولی خب خیلی مدت هست که دیگه در فضای فرومها فعال نیستم و نمی تونم وقت کافی براش بگذارم ، بنابراین عذرخواهی میکنم از اینکه فرصت کافی برای بررسی و اظهار نظر سهم های احتمالی مورد نظر دوستان نخواهم داشت، اما سعی میکنم مختصر و مفید هر چند وقتی مطالبی از برخی سهم هایی که قبلا روشون کار کردم بگذارم که هم مورد استفاده دوستان قرار بگیره و هم خودمون چیزی از محضر دوستان یاد بگیریم. /:.rolleyessmileyani

به به
                درود بر دوست قدیمی و تکنیکالیست با سابقه سایت بورسی:x
                خیلی خوش اومدی به خونه خودت کیوان جان/:.grlim:./
                وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• کریس گاردنر
                  ستاره‌دار (۱۰)
                  • Jan 2013
                  • 2905

عرض ادب و سلام و خوش آمدگویی خدمت استاد عزیز جناب کیوان....
                  خوش آمدید بزرگوار....
                  یاد آن روزها بخیر....شما و محسن مختاری..مصری پور...پر ریسک...
                  از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                  وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

خب خدارو شکر تا اینجا بازار خوبی در پیش داشتیم و از اونجاییکه به نظر در مراحل حساسی از نظر رویکرد بازار قرار گرفتیم بهتره که منهم نظر خودم رو در مورد شاخص کل و روند آتی بازار ارائه کنم.

تحلیل شاخص کل :
                    مسیر فرضی که من از شاخص انتظار دارم به اینصورت هست .( توضیح اینکه این چارت رو هفته پیش آماده کرده بودم و عدد شاخص در اون مربوط به هفته پیش هست )

انتظار دارم شاخص از حمایت 950 هزار رو به بالا برگرده ( مینیمم برگشت می تواند تا 920 هزار هم باشد )
                    سپس در مسیر صعود به مقاومت محدوده 1 میلیون و 180 هزار واکنش نشون بده. اینجا دو حالت اصلاح کوتاه یا کشیده تر برای آن در نظر دارم که هرکدام آن مسیرها منتهی به یکی از اهداف 1 میلیون و 950 هزاریا 2 میلیون و 500 هزار (با مقاومت 1800) بشود. و البته در مقاومت 1 میلیون و 800 هزار یک حالت فرعی هم به صورت فلش آبی که اصلاحی بزرگتر ولی با همان هدف 2 میلیون و 500 هزار هست را نشان میدهد.
                    مشخصه که من ریزشی برای بازار فعلا متصور نیستم ، قطعا ریزش با اصلاح معانی متفاوتی دارند.
                    فایل های ضمیمه شده

نظر

• iligal
                      مدیر(ستاره دار 11)
                      • Sep 2012
                      • 4103

سلام و عرض ادب و خیر مقدم بابت فعالیت دوباره جنابعالی جناب کیوان

انشالله که شاهد حضور سبزتون باشیم و بنده و سایر دوستان از تحلیلهای خوب جنابعالی بهره کافی و وافی رو ببریم/:.Heart.:/
                      آخرین ویرایش توسط iligal؛ 2020/05/18, 22:01.
                      بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• عليرضا جمالی
                        مدیر (ستاره‌دار 20)
                        • Oct 2010
                        • 1294

سلام و درود بر دوست عزیز و رفیق قدیمی
                        خیلی‌ خوش اومدی @};-@};-@};-
                        خیلی خوشحالم باز از تحلیل ها و مطالب خوب شما میتونیم استفاده کنیم.@};-@};-@};-
                        از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...

نظر

• shadi
                          کاربر فعال
                          • Jul 2011
                          • 914

عرض ادب و سلام و خوش آمدگویی خدمت استاد عزیز جناب کیوان....
                          خوش آمدید بزرگوار....
                          یاد آن روزها بخیر....شما و محسن مختاری..مصری پور...پر ریسک...
                          خوش آمدید بخونه خودتون و جای دوستانی مثل جناب مهران با سهمهای زیر خاکی و یاسر شریعت و یوسف نقطه طلایی و ........واقعا خالیست

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5094

بکام

این نمودار سهم نیست! نمودار RSI بکام هست!
                            این RSI به من میگه انتظار اصلاح سهم رو نداشته باشیم ، سهم باید از فردا برگرده و همه اونهایی که منتظر اصلاح بیشتر و ورود مجدد هستند رو جا بگذاره. طبق برآوردم 13300 میتونه کف برگشتی اش باشه

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

جناب کیوان میشه لطفا نظرتون رو در مورد غشهداب هم بفرمایید؟
                              آیا اونم فردا برمیگرده یا ممکنه اصلاح داشته باشه؟
                              اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                              شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5094

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                                جناب کیوان میشه لطفا نظرتون رو در مورد غشهداب هم بفرمایید؟
                                آیا اونم فردا برمیگرده یا ممکنه اصلاح داشته باشه؟
                                اتفاقا امشب داشتم چارت اون رو هم بررسی میکردم. موقعیت برگشت مناسب غشهداب رو در دوشنبه قویتر از فردا میبینم.

نظر

در حال کار...
                                X