کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ایران خودرو اگر قرار بود بانک پارسیانش رو بفروشه تا الان نامه شفاف سازی مربوط به این فروش رو تو سامانه کدال اعلام کرده بود
رو 390 تومن برمیگرده و تا 260 تومن میریزه
اونایی که دارن حواسشون جمع باشه
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
ایران خودرو اگر قرار بود بانک پارسیانش رو بفروشه تا الان نامه شفاف سازی مربوط به این فروش رو تو سامانه کدال اعلام کرده بود
رو حساب تجربه ده سالم
ناراحتی نخون اجبارت نکردن که
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
رو حساب تجربه ده سالم
ناراحتی نخون اجبارت نکردن که
آقای عزیز من مقدار خودرو سبدم آنچنان بالا نیست که بخواهم ناراحت شوم .وانگهی خرید من بسیار پایین است پایین تراز 260 ولی فکر نمی کنید که با زدن این پست های هیجانی که هیچ تحلیلی روش نیست سهامداران خرد را شاید به ضرر بیندازید؟تجربه بورسی من هم میگه تو هیچ پستی با قاطعیت مطلبی را عنوان نکنید.
اون موقعی که ی چند تا بوقچی داشتن ایران خودرو 400 تومنی میگفتن بخرید و تا 310 تومن ریخت اومدی بگی چرا باعث ضرر دیگران شدید
کور که نیستی دارم میگم تا 390 میره به احتمال زیاد اونجا حواستون باشه
اون موقعی که ی چند تا بوقچی داشتن ایران خودرو 400 تومنی میگفتن بخرید و تا 310 تومن ریخت اومدی بگی چرا باعث ضرر دیگران شدید
کور که نیستی دارم میگم تا 390 میره به احتمال زیاد اونجا حواستون باشه
در ضمن ایران خودرو که تا 315 ریخت همه بازار ریخت ،وفقط ریزش مختص این سهم نبود.شب خوش
سلام دوستان کسی از وضعیت خمهر اطلاعی داره ؟بنظر با توجه به فروش پارسیان و کسب نقدینگی خوب کلا وضعیت زیر مجموعه های ایران خودرو با پرداخت بدهی ها رونق بگیرد
نظر دوستان ؟
دوستان سهام جنرال موتور نزدیک 70 دلاره و هیوندای هم نزدیک 40 دلار
حالا ما میدونیم اونا خیلی پیشرفته هستن اصلا این مقایسه درست نیست اما ایران خودرو ما هر چی در پیت هم باشه یعنی وجدانن با این همه تجهیزات و مال اموال یک دلار نه ، نیم دلارم نه اصلا سگ خور 30 سنت ( 1000 تومان ) نمیارزه؟
این مطلب میتونه در مورد تمام سهامهای خودرویی بورس ایران لحاظ بشه
قبل از هر گونه خريد و فروش تمامي جوانب را خودتان بسنجید و بعد اقدام نماييد.
سلام دوستان کسی از وضعیت خمهر اطلاعی داره ؟بنظر با توجه به فروش پارسیان و کسب نقدینگی خوب کلا وضعیت زیر مجموعه های ایران خودرو با پرداخت بدهی ها رونق بگیرد
نظر دوستان ؟
شما دیدی آخرین گروهی که ریزش کرد گروه خودرو بود این به معنی ارزنده بودن خودرویی ها ست که بدون پارسیان هم با کمی تاخیر رشد خواهند کرد ضمنا تو این زمونه که گربه واسه رضای خدا موش نمی گیره این همه دلسوزی برای چیه خب یه دفعه با تحلیل بیای سهمتو تبلیغ کنی بهتر نیست/:.nono.:/
نظر