ايران خودرو ( خودرو )

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شبندر
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 3598

    #1756
    پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

    در اين بازار فقط بايد نگاه كرد
    دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

    نظر

    • مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

      #1757
      پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

      در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
      در اين بازار فقط بايد نگاه كرد
      ..تو که میگفتی من پله ای رو به پایین خرید میکنم که...دارم یواش یواش بهت حساس میشم....
      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

      نظر

      • smj13
        عضو فعال
        • Sep 2013
        • 1185

        #1758
        پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

        این سایت شکایت به وزارت اقتصاده
        لطفا همگی برید شکایت کنید
        هرجور میتونید شکایت کنید ، فقط چند دقیقه طول میکشه...
        همه جا اطلاع رسانی کنید...
        http://www.mefa.ir/portal/Home/Defau...9-3d04ab3255ed
        هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!

        نظر

        • ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

          #1759
          پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

          محصولات جدید ایران‌خودرو در سال آینده




          ایرنا - مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو گفت: شرکت ایران‌خودرو با سه محصول جدید در سال آتی وارد بازار خواهد شد. هاشم یکه‌زارع در حاشیه مراسم تجدید میثاق جمعی از کارکنان، مدیران و روسای شرکت ایران‌خودرو با آرمان‌های امام راحل با بیان اینکه در سال آینده سه محصول جدید به بازار عرضه خواهیم کرد، افزود: اولین محصول در تیرماه سال 93 به نام «دنا» عرضه خواهد شد. وی اظهار کرد: تمام محصولات ایران‌خودرو كه در سال آتی عرضه مي‌شوند، دارای استانداردهای دوئل و یورو چهار هستند و با اين استانداردها وارد بازار می‌شوند.یکه‌زارع با تاکید بر اینکه ایران‌خودرو هیچ برنامه‌ای برای افزایش قیمت خودروهای تولیدی خود تا پایان سال ندارد، تاکید کرد: خودروهای مدل 93 نیز که تا پایان سال 92 به بازار عرضه شوند با همان قیمت قبل در اختیار مشتریان قرار خواهد گرفت.
          وی همچنین از آغاز پیش‌فروش خودروی دنا در چند روز آینده خبر داد.
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

          نظر

          • بورس تبریز
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 464

            #1760
            پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

            شنیده ها از احتمال بسته شدن نماد گروه ایران خودرو به طور دسته جمعی در پی قطعی شدن و مصاحبه مدیر عامل ایران خودرو در روز چهارشنبه
            در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
            یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

            نظر

            • امیر303
              عضو عادی
              • Sep 2012
              • 279

              #1761
              پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

              در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Post
              شنیده ها از احتمال بسته شدن نماد گروه ایران خودرو به طور دسته جمعی در پی قطعی شدن و مصاحبه مدیر عامل ایران خودرو در روز چهارشنبه
              زودتر از اینا باید این کار انجام میشد.ولی ماهی را هر وقت از آب بگیری تازه است.

              نظر

              • zagros59
                عضو عادی
                • May 2012
                • 78

                #1762
                پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )



                با توجه به ارتباطی که با کروز دارم همه مطالب ذیل را آن هم از زبان چنین شخصی که مشخصه هدفمند و احتمالا با شیطنت و تلاش شرکت رقیب درخت سیم کروز باشه (شرکت مذکور وابسته به سپاه است و این اتهام ها نیز سیاسی و مشکوک ) قابل تعمل میدانم ولی تایید نمی کنم . و صرفا جهت میزان ارزش شرکت و سهم خودرو از زبان ایشون که البته جای کارشناسی داره این مطلبو گذاشتم.
                شرکت کروز به طور مستقیم بیش از 5000 نفر در سه شیفت با بهترین کیفیت قطعه تولید میکنه و تا همین دو سال پیش کلی قطعات از جمله درخت سیم رو به فرانسه صادر میکرد!
                به نحوی که حتی سیم مصرفی برق را تحت لیسانس آلمان و دستگاه های پیشرفته تولید میکنه. البته ظبط و رقابت بی رحم با شرکت های رقیب و دیگر سورس ها قبول دارم و اینکه ظبط رو قیمت کمی از چین خرید میکنن و همچنین تلاش برای مالکیت تایید میکنم که البته نخواهند گذاشت! الانم معلوم نیست چه خوابی دیدن براشون
                قالب ها و قطعات فعال این شرکت بویژه در سه ماه اخیر را حدود 1000 تا تخمین میزنند.


                پشت بحران صنعت خودرو و قطعه سازی کشور چه کسانی هستند؟

                نويسنده : مدیر سایت بهمن ۸, ۱۳۹۲ | ساعت : ۱:۲۱ ق.ظ
                ایران کشوری پهناور است ازنظرمعیارهای حمل ونقل وترافیک نیازبه حداقل ۲۴۰میلیون خودرو در سطح کشوردارد .آمار خودرو موجود درسال۱۳۸۷حدود۴میلیون بوده که قرار بوده بایک برنامه مدون وصحیح افزایش پیدا کند. مصرف سوخت خودروهادر سال ۱۳۸۷باتولید خودرو در داخل برابری داشت و کمبود ی برای توسعه پالایشگاهی احساس نمی شد .با سهل انگاری دست اندرکاران خودرو و استارت برنامه های توسعه خودرو بدون برنامه ریزی مقررشد ۲ میلیون خودرو در داخل تولید شود و قطعه سازان و خودروسازان وکارخانجات…..رااحداث یا توسعه و سخت افزار های لازم شامل ماشین آلات و تجهیزات مربوط را با ارزش میلیاردها دلاروارد و حدود ۸۰۰هزارنفر شاغل شوند
                برای تولید خودرو بااین برنامه ریزی نیازبه دانش فنی و استانداردهای مدون ومصوب بوده که متاسفانه عمد اتهیه نشد.درکنار توسعه صنعت خودروتوسعه پالایشگاها اجرایی نشد.
                گزارشی توسط سازمانهای جاسوسی آمریکا تهیه شدکه ایران در صورت عدم توسعه پالایشگاههاوبا این نحوه صعودی تولید خودرو که توسط کشور فرانسه مدیریت می شود فقط با تحریم بنزین به زانو در می آید.
                سیاست تولید خودرو در ایران برخلاف روند تولید خودرو در جهان که عوامل مانند ایمنی سرنشین –حفظ محیط زیست –کاهش مصرف سوخت از اصول اولیه آن است به صورت معکوس اجراشدو مصرف سوخت خودرو تاحد سه برابر استاندارجهانی تبخیر روغن مصرف لنت آزبست دار احتراق ناققص سوخت در موتور خودروها و در نهایت وضعیت اسف بار کنونی زیست محیطی و اقتصادی پیش آمده توسط افراد خاصی که حمایت می شدند برنامه ریزی گردید.
                در این بخش عامل اصلی این تراژدی صنعتی یکی از خودروسازان داخلی و عامل خارجی بنام شرکت کروز است که با خوش خدمتی به دشمن توانسته است از آب گل آلود صنعت خودرو میلیاردها دلار به قیمت نابودی این صنعت خودرو بدست آورد .شرکت کروز در سال ۱۳۷۸فعالیت خود را در بخش صنعت آغاز نمود این شرکت در این مدت به این روش عمل کرده است:
                لازم بذکر است برای تمامی موارد ذیل مستندات قابل ارائه در صورت لزوم قابل ارائه می باشد
                ۱-انحصار و مالکیت بیش از ۳۰%از سهام ایران خودرو با استفاده از رانت های موجود در شرکت ایران خودرو و مدیران ووزرا
                ودفتر ریاست جمهوری پیشین
                ۲-تبانی با مدیران ایران خودرو به عدم فروش خودرو جهت پایین آمدن سهام شرکت وخریداری سهام با قیمت غیر واقعی پایین آمده توسط شرکتهای وابسته به کروز
                ۳-ایجاد توافقات مصنوعی و ساختگی در جهت کاهش تولید ایران خودرو جهت ارزان خری سهام شرکت لازم به ذکر است هم اینک حدود ۷۰هزار خودرو در کف ایران خودرو به جهت عدم وجود قطعات بسیار ارزان که از سوی کروز تامین می شوند قابلیت تجاری شدن ندارند از جمله این قطعه قطعه لامپ سقف به ارزش ۲۰۰۰تومان!می باشد ضمنا حداقل ایران خودرو توان تولید ۷۰هزار خودروی دیگر به دلیل وجود این حجم خودرو را از دست داده است یعنی ۰۰۰/۱۴۰خودرو کاهش تولید!و زیان ناشی از این کاهش تولید حدود ۱۵هزار میلیارد تومان است!
                ۴-بحرانی کردن و نابود سازی صنعت خودرو و قطعه سازی توسط شرکت کروز برطبق آماررسمی تاکنون۱۸۰۰سازنده تولیدی را ورشکست نموده است!و این مسئله به روشهای مختلف از جمله واردات قطعات از چین بروز می نماید . توجه حضرتعالی به این آمار جلب می نمایم تعداد محصولات شرکت کروز۵۲۱۱است که تعداد محصولات تولیدی شرکت تولیدی ۷۳می باشد .به این معنا که۵۱۳۸محصول دیگر خارجی با مارک ساخت ایران !!!بعنوان قطعه مواد اولیه با تعرفه گمرکی ترخیص شده و حد اقل چهار برابر قیمت (سود۴۰۰درصد)به فروش می رسانند .چنین عملکرد ی موجب خروج هزارن کارگر از چرخه تولید و صنعت و افزایش قیمت خودرو وبالطبع عوارض اجتماعی ناشی از آن را به ارمغان خواهد داشت .
                ضمنا دخالت در تنظیم متن تحریمها علیه خودرو سازان کشور با نظر این شرکت صورت پذیرفته برطبق اسناد موجود شرکت کروز با مجموعه سازمان یافته برون مرزی به نام CULIPهماهنگ است .این گروه جاسوسی در کشورهای مختلف از جمله آمریکا اسرائیل دفتر و فعالیت دارد .دفتر این کنسرسیوم در آمریکا بوده و عضو ایرانی این گروه شرکت کروز است !
                ازخدمات شرکت کروز به این گروه حمایت های مالی این شرکت در حمایت از حزب دمکرات آمریکا در انتخابات خیر می باشد !
                لازم بذکر است که در تحریمها ی جاری هدف اصلی قطعه سازی کشور بوده است نه تولید خودرو چرا که هنگام تحریم کلیه اقلام تامینی شرکت کروز بدون وقفه و حتی بدون انبارشی وبه صورت انبوه وارد و تنها شرکتی که از تحریمها مطلع بوده و با توجه به حجم فعالیت هیچگونه محدودیتی در حسابهای بانکی آن درخارج از کشور به وجود نیامده است .
                ۵-نفوذ نیروهای غیر متخصص و البته در جایگاه مدیران ارشد ایران خودرو جهت تسهیل در مالکیت ایران خودرو و برخی جایگاهای دولتی .
                لازم بذکر است شرکت کروز ۳۰%شرکت ایران خودرو را باقیمتی حدود ۲۴۰میلیارد تومان خریداری نموده است .اما ارزش واقعی شرکت ایران خودرو حدود ۲۰۰هزار میلیارد تومان می باشد!! (به عبارتی ارزش هر سهم 20 هزار تومن/:.grlim:./)در همین راستا شرکت خودرو سازی را بابحران تولید مواجه نموده است که در بند ۳نمونه ای ذکر گردید . جهت تنویرذهن حضرتعالی به استحضار می رساند در حالی که سایر قطعه سازان حدود ۸ماه بعد از تحویل جنس نسبت به تسویه حساب مالی اقدام می نمایند باشرکت کروز ۳۰تا۴۵روز تسویه می گردد.؟!
                طبق آمار رسمی ایران خودرو حدود ۶۰%از توافقات خطوط تولید ایران خودرو توسط شرکت کروز صورت می پذیرد !!و این یعنی کاهش تولید کاهش ارزش ریالی سهام ایران خودرو!!اما به بهانه کسری تولیدو عدم دسترسی ایران خودرو به اهداف تولید و عدم وجود نقدینگی به سایر شرکتها و پرداختی وجود ندارد !و شرکتهای دیگرورشکسته می شوند!!(تقریبا حدود ۲۰۰هزار کاهش تولید خودرو در سال!!)و بدین ترتیب حمایت بی حد ایران خودرو از کروز موجب تکمیل سناریوی فعلی این شرکت جهت تصاحب ۳۰%دیگر از سهام خواهد شد .شرکت ایران خودروی ورشکسته سپس تجدید ارزیابی وباسهامی که در مالکیت شرکت کروز می باشد و عرضه آن در به بازار سودی معادل ۱۲۰هزار میلیارد تومان (بوجه یکسال کشور ایران)کسب و این سرمایه را بر طبق اخبار واصله از کشور خارج می نمایند . هم اینک نیز پول پرداختی از سوی ایران خودرو را از کشور خارج نموده و تعدادی از آن مجددا به اسم سرمایه سرمایه گذاری خارجی وارد کشور می نمایند تا پولشان گارانتی و از مزایای بی شمار به این روش بهره مند گردند!!
                ۶-جلوگیری از پیاده سازی استاندارد IPR که حق همه خودرو سازان است.
                ۷-پلت فرم حلقه مفقود صنعت خودرو سازی کشورایران است که میلیاردها تومان میلیادرها دلار و میلیاردها یورو تا کنون هزینه در بر داشته است اما چون ثبت استاندارد و اجرای آن مطرح خواهد شد دست قطعه سازانی چون شرکت کروز مانع این حکت لازم برای احیای صنعت خودرو سازی در کشور خواهد بود.
                ۸-لازم به ذکر است کشور عربستان سعودی اقدام به ساخت ۲۰شهرک صنعتی به منظور تولید انواع خودرو های سواری کامیون و اتوبوس به همراه ساخت قطعات آنها نموده است و رایزنی های اقتصادی سفارتخانه های عربستان و آمریکا و کشورهای اروپایی مشغول مذاکره برای جذب سرمایه گذاران و کارخانجات قطعه سازی و خودرو سازی آمریکا هستند . در صورتیکه خودروسازی در این کشور راه اندازی شود معضل بیکاری و مهم تر از آن یک حرکت صنعتی با دستیابی به صنایع مهم در آن کشور پایه گذاری شده و بدلیل حس ناسیونالیستی اعراب وکشور های مسلمان از خودرو های ساخت عربستان استقبال خواهند نمود . این یعنی ورود یک رقیب برای صنعت خودروی کشور
                ۹-در خاتمه عرایضم مصادقی از نحوه قیمت گذاری دوقلم از حدوذد ۵۲۱۱محصولی که شرکت کروز تامین می کنکند ارائه می نمایم:
                در سال ۸۷قیمت دسته سیم ۴۸۰هزار تومان بوده است با تیراژ۶۰۰هزارتایی در سال که توسط شرکت کروز تامین می شده است. باتلاش سایر قطعه سازان و برخی ارتباطات دسته سیم سازهای دیگر وارد چرخه تامین شده اند با توجه به چند برابر شدن قیمت مس و روکش پلاستیکی در سال ۹۲باحدود ۲۰%سود قیمت همان دسته سیم ۱۲۸هزارتومان شده است !!
                قیمت تمام شده ضبط وارداتی کروز ۳۶هزار تومان میباشد که در شرایط بحرانی مالی ایران خودرو این مجموعه را ۱۲۸۰هزار تومان یعنی ۴ برابر می فروشند !!
                مراتب جهت ادای تکلیف دینی الهی و میهنی تقدیم حضور می گردد باشد که انقلاب به دست نا اهلان و نا محرمان و دشمنان نظام نیفتد.
                والسلام



                پایگاه اطلاع رسانی محمدحسن آصفری نماینده مردم شریف شهرستان های اراک، خنداب و کمیجان

                نظر

                • کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

                  #1763
                  پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

                  گزارش پيش بيني اوليه سال 93 دو خودرويي امد.
                  خرينگ و ورنا با تعديل مثبت سود 93را اعلام کردند.
                  .................................................. .................................
                  تمام خودروايها 93را تعديل مثبت خواهند داد.کم کم ديدگاه بازار به گروه خودرو تغيير خواهد کرد.

                  نظر

                  • جعفرزاده
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 5833

                    #1764
                    پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

                    در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                    گزارش پيش بيني اوليه سال 93 دو خودرويي امد.
                    خرينگ و ورنا با تعديل مثبت سود 93را اعلام کردند.
                    .................................................. .................................
                    تمام خودروايها 93را تعديل مثبت خواهند داد.کم کم ديدگاه بازار به گروه خودرو تغيير خواهد کرد.
                    تا خودرو جمع نشود بازار همچنان منفی میباشد/ با فروش بلوک پارسیان و اعمال افزایش سرمایه 60 درصدی قبل از عید خودرو از زیان خارج شده و به سود میرسد

                    نظر

                    • ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

                      #1765
                      پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

                      یکه زارع: تنها راه نجات صنعت خودرو تولید است
                      اصفهان - ایرنا - مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو با بیان اینکه، با واردات خودرو مخالف نیستم گفت: تنها راه نجات صنعت کشور به ویژه خودرو، تولید است و باید از تولید در همه عرصه ها حمایت کرد.
                      یکه زارع: تنها راه نجات صنعت خودرو تولید است
                      به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، هاشم یکه زارع روز چهارشنبه در آئین افتتاح دهمین نمایشگاه بین المللی صنعت خودرو در شهر اصفهان تصریح کرد: کسانی که باور دارند خط مونتاژ باید در شهرهای مختلف کشور راه اندازی شود، بدانند که با این کار هم آن شهر با مشکل مواجه و هم صنعت خودرو را با چالش مواجه می کنند، زیرا باید به سمت ایجاد و تقویت زیرساخت ها حرکت کرد.

                      وی، سپس با اشاره به برنامه های آتی گروه صنعتی ایران خودرو گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، از سال آینده هر سال دو محصول جدید تولید و به بازار عرضه می شود.

                      مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو سپس از آغاز پیش فروش خودروی دنا از اواخر بهمن ماه سال جاری خبر داد و افزود: طی سال آینده ضمن تولید دو محصول جدید، محصولات قبلی این گروه صنعتی که تولید آنها متوقف شده بود، مجددا تولید آنها آغاز خواهد شد.

                      وی در خصوص خدمات پس از فروش این گروه صنعتی نیز گفت: در این موضوع باید به هر شکل رضایت مشتری را جلب کنیم که بر این اساس طرحی در ایران خودرو در حال پیاده سازی است که طی 15 روز آینده جزئیات آن اعلام می شود.

                      وی افزود: بر اساس این طرح که به عنوان طرح پشتیبان مشتری مطرح است، یک نفر تا یک سال پس از فروش هر خودرو مسئول و پشتیبان آن خواهد بود تا مسائل و مشکلات آن مشتری پی گیری و رفع شود.

                      یکه زارع، همچنین خودرو را لکومتیو و پیشتاز صنایع کشور برشمرد و اظهار داشت: با رشد صنعت خودرو سایر صنایع رشد و توسعه خواهند یافت، به گونه ای که 23 درصد محصولات فولاد مبارکه هم اکنون در صنعت خودرو مصرف می شود.

                      وی با بیان اینکه، اگر صنعت خودرو در کشور وجود نداشت سایر صنایع نمی توانستند نقش محوری صنعت خودرو را ایفا کنند گفت: متاسفانه در جامعه به خاطر برخی اشتباهات خودروسازان، باور غلطی در خصوص این صنعت به وجود آمده که سعی داریم این باور را اصلاح کنیم.

                      یکه زارع افزود: مشتری حق دارد که محصول کیفی با قیمت مناسب و خدمات پس از فروش داشته باشد، اما متاسفانه خودروسازان در این زمینه کمی قصور داشته اند.

                      وی با بیان اینکه، برخی در خصوص واردات خودرو سخن می گویند، اظهار داشت: اگر قرار است سال آینده یک میلیون خودرو وارد کشور شود، در این صورت به 10 هزار میلیارد دلار نیاز داریم که چنانچه این میزان واردات را بتوانیم در داخل تولید کنیم، شاید یک میلیارد دلار هم برای آن هزینه نشود.

                      یکه زارع تصریح کرد: اگر به جای کوبیدن و انکار صنعت خودرو از آن حمایت کنیم، به طور قطع مشکلات این صنعت حل خواهد شد.

                      وی در پایان با بیان اینکه، باید به سمتی حرکت کرد تا طی 14 سال آینده جزء 10 خوردوساز اول جهان شویم گفت: اکنون ظرفیت خودروسازی کشور، سالانه بیش از یک میلیون و 800 هزار دستگاه است.
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                      نظر

                      • مخبرالدوله
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 5228

                        #1766
                        پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

                        شيخي در گفتگو با خبرنگار خبرخودرو علت نزول بازار سرمايه را عدم تحليل مناسب عده اي از سهام داران و غلبه نمودن هيجانات بر تحليل نادرست دانست و اظهار داشت : به نظر مي رسد روند نزولي بازار بورس به خصوص در گروه خودرويي ناپايدار باشد زيرا اين گروه داراي چشم اندازي کاملا مثبت و آينده اي روشن است .

                        مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                        نظر

                        • A-Mohammadi
                          کاربر فعال
                          • Feb 2013
                          • 341

                          #1767
                          پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

                          در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                          شيخي در گفتگو با خبرنگار خبرخودرو علت نزول بازار سرمايه را عدم تحليل مناسب عده اي از سهام داران و غلبه نمودن هيجانات بر تحليل نادرست دانست و اظهار داشت : به نظر مي رسد روند نزولي بازار بورس به خصوص در گروه خودرويي ناپايدار باشد زيرا اين گروه داراي چشم اندازي کاملا مثبت و آينده اي روشن است .
                          جناب مخبر الدوله اتفاقاً 80 درصد بازار جای نگرانی نداره ولی تنها سهمی که حداقل 30 درصد از قیمت های فعلی جای اصلاح داره ایران خودرو هست اینو نمودار سهم میگه شما خیلی راجب خودرو سرچ میزنی ولی بهتر بود زمانی که قیمت سهام شرکت 90 یا 150 یا 200 بود دنبال خبرها و چشم انداز صنعت خودرو میبودید.قطعاً اون موقع اینچنین اخبار مطلوبی پیدا نمیکرید چون اخبار در پیوت های سقف انتشار پیدا میکنند.
                          موفق باشید

                          http://forums.boursy.com/showthread.php?t=30&page=174 محدوده 245 تومان برای نوسان گیری بهش فکر میکنم

                          http://forums.boursy.com/showthread.php?t=30&page=165
                          در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

                          نظر

                          • نیکا
                            ستاره‌دار (۲)
                            • Nov 2011
                            • 2129

                            #1768
                            پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

                            در اصل توسط امیر303 پست شده است View Post
                            زودتر از اینا باید این کار انجام میشد.ولی ماهی را هر وقت از آب بگیری تازه است.
                            سلام بااین جو ایجادشده در خبرگزاری ها و تالارهای بورس برای نجات بازار و شادمانی اخبار در روز شنبه معامله اعلام میشود تا جهت عوض شود

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #1769
                              پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

                              درخواست برای آزادسازی قیمت خودرو

                              معاون بازاریابی و فروش گروه صنعتی ایران خودرو خواستار آزادسازی قیمت خودرو شد.

                              به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، عبدالله بابایی در حاشیه دهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت خودرو اظهار کرد: آزادسازی قیمت خودرو موجب ایجاد تعادل در بازار این محصولات می‌شود.

                              وی با بیان این‌که با آزادسازی قیمت خودرو از رانت و دلالی در بازار این محصولات جلوگیری خواهد شد، خاطرنشان کرد: در آن صورت خودروسازان می‌توانند عرضه محصولات با سود کمتر را با عرضه محصولات با سود بیشتر بالانس کرده و بازار را مدیریت کنند.

                              وی ادامه داد: در حال حاضر در شرایطی که قیمت فروش برخی از خودروها کمتر از قیمت تمام شده است در مواردی محصولات عرضه شده از سوی خودروساز به دست مشتریان نهایی نرسیده و توسط دلالان خرید و فروش می‌شود.

                              بابایی افزود: البته خودروسازان در زمینه قیمت محصولات خود تابع سیاست‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت هستند و براساس نقطه نظرات این وزارتخانه عمل خواهند کرد.

                              معاون بازاریابی و فروش گروه صنعتی ایران درباره حذف تعرفه واردات خودرو اظهار کرد:‌ حذف تعرفه واردات خودرو در گروی انجام اصلاحاتی در عملکرد دستگاه‌های مرتبط با خودروسازان‌ است.

                              وی با بیان این‌که خودروسازان بتوانند مانند رقبای خارجی خود تسهیلات بانکی را با بهره یک و دو درصد دریافت کنند، تصریح کرد:‌ مالیات باید براساس مصرف و نه از تولید اخذ شود.

                              بابایی ادامه داد: در حال حاضر شرکت‌های لیزینگ خودرو باید فعال شوند و با ارائه تسهیلات به مشتریان برای تامین نقدینگی مورد نیاز خرید کمک کنند.

                              وی تصریح کرد:‌ پیش فروش خودروی دنا از 28 بهمن با پیش پرداخت 20 میلیون تومان آغاز می‌شود و تحویل این خودرو نیز مرداد ماه سال آینده خواهد بود.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #1770
                                پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

                                اجراي طرح پشتيبان مشتري از سوي ايران خودرو

                                باآغاز اجراي طرح پشتيباني از مشتري، مشترياني كه اقدام به خريد محصولات ايران خودرو مي كنند‍، به مدت يك سال از خدمات يك نفر پشتيبان بهره مند خواهند شد.

                                مهندس هاشم يكه زارع، مديرعامل گروه صنعتي ايران خودرو ضمن بيان اين مطلب گفت: براي افزايش كيفيت محصولات برنامه هاي متنوعي پيش بيني كرده ايم كه به اجرا گذاشته خواهد شد. وي اظهار كرد: رفتارهايي كه در سال هاي اخير با مشتريان صورت گرفته اصلاح و جبران مي شود. مشتريان حق دارند كه محصول جديد و باكيفيت استفاده كنند و ايران خودرو خود را ملزم به تامين خواسته هاي مشتريان مي داند.

                                مديرعامل گروه صنعتي ايران خودرو كه در مراسم گشايش دهمين نمايشگاه بين المللي صنعت خودروي اصفهان سخنراني مي كرد، خودروسازي را لكوموتيو صنعت ايران خواند و گفت: با رشد و توسعه اين صنعت چندين صنعت ديگر نيز توسعه يافته اند. وي افزود: از جمله اين صنايع فولاد و پتروشيمي است، به گونه اي كه مشتري و مصرف كننده بخش عمده توليدات فولاد مباركه خودروسازان هستند. وي ادامه داد: راه سازي و صنايع جانبي آن از جمله سيمان نيز از صنايعي هستند كه از خودروسازي توسعه يافته اند. مديرعامل گروه صنعتي ايران خودرو، خودروسازي را پيشتاز ساير صنايع عنوان كرد و ضمن اشاره به اشتغال زايي اين صنعت در جامعه افزود: با فرض نياز سال آينده بازار خودرو به يك ميليون دستگاه خودرو، در صورت توليد داخلي اين تعداد، علاوه بر حفظ سهم اشتغال، ميزان ارزبري آن كم تر از يك ميليارد دلار خواهد بود. در صورتي كه واردات اين تعداد خودرو بيش از ده ميليارد دلار ارز از كشور خارج مي كند.
                                اهداء جايزه به نظرات كيفي
                                وي از اجراي طرحي براي افزايش كيفيت محصولات خبر داد و گفت: در اين طرح مشتريان درباره كيفيت خودروها نظر مي دهند و به نظراتي كه موجب بهبود كيفي محصولات شود جوايز ارزنده اي اهدا خواهد شد.
                                مهندس هاشم يكه زارع تصريح كرد: براي برخي از پيشنهادات كه از نظر ريالي براي ايران خودرو صرفه جويي داشته باشد، كه البته سود آن در نهايت نصيب مشتري مي شود، جوايز وي‍ژه اي درنظر گرفته شده است.
                                28 بهمن آغاز پيش فروش دنا
                                مهندس يكه زارع، از آغاز پيش فروش «دنا» محصول جديد ايران خودرو در 28 بهمن ماه خبر داد و گفت: با برنامه ريزي صورت گرفته سالانه دو محصول جديد به بازار عرضه خواهيم كرد. وي تصريح كرد: با تنوع بخشي به محصولات، ويترين كاملي در اختيار مشتريان قرار مي گيرد كه قطعا موجب افزايش رضايت مندي خواهد شد.
                                وي ادامه داد: از سال آينده خانواده 206 كه توليد آن در مقطعي با وقفه مواجه شده بود به خط توليد بازمي گردد و با توليد مجدد اين خودرو رضايت مشتريان اين محصول تامين خواهد شد.
                                توسعه زيرساخت هاي خودروسازي در استان ها
                                مديرعامل گروه صنعتي ايران خودرو، توسعه زيرساخت هاي خودروسازي در استان ها را رويكرد اصلي ايران خودرو در اين بخش عنوان و خاطرنشان كرد: به جاي افزايش ظرفيت هاي توليد، در زيرساخت هاي خودروسازي مانند موتور و گيربكس سرمايه گذاري خواهيم كرد. وي تاكيد كرد: بايد گذشته را چراغ راه آينده قرار دهيم و اشتباهات گذشته راتكرار نكنيم.
                                به جاي تخريب كمك كنيم مشكلات صنعت خودرو حل شود
                                مديرعامل گروه صنعتي ايران خودرو در ادامه سخنان خود، تاكيد كرد: به جاي اين كه صنعت خودرو و ارزش هاي آن را انكار كنيم همه دست به دست هم دهيم تا مشكلات آن برطرف شود. وي افزود: اگر اين صنعت بيمار است بايد كمك كنيم تا بيماري آن را برطرف كنيم.
                                هدف گذاري ايران خودرو براي صادرات 30 درصد توليدات
                                مهندس يكه زارع صدور محصولات توليدي ايران خودرو را از رويكردهاي اصلي اين گروه صنعتي دانست و گفت: با افزايش كيفيت محصولات، قصد داريم در سال 95، 30 درصد آن را به كشورهاي ديگر صادر كنيم. وي اين اقدام را افتخاري براي ايرانيان دانست و گفت: ايران خودرو خواهان سربلندي نام ايران در عرصه هاي جهاني است.

                                هرسال دو محصول جديد
                                مديرعامل ايران خودرو، عرضه سالانه دو محصول جديد به بازار را از رويكردهاي ايران خودرو عنوان كرد و افزود: با اين اقدام برخي از قطعه سازان كه به مرز تعطيلي رسيده اند، احيا خواهند شد و با افزايش كيفيت قطعات و قيمت هاي مناسب، به سمت جهاني شدن حركت خواهند كرد.
                                وي اظهار اميدواري كرد با افزايش كيفيت، در افق 1404 ايران خودرو جزو 10 خودروساز اول جهاني باشد.
                                توليد داخل، راه نجات كشور
                                يكه زارع اظهار كرد: با واردات خودرو مخالف نيستيم اما راه نجات كشور را تكيه بر توان داخلي و توليد با دست توانمند جوانان ايراني مي دانيم. وي افزود: با وجود منابع سرشار داخلي و نيروي كار جوان نيازي به واردات نداريم. وي اظهار اميدواري كرد: با حمايت دولت و مجلس و ساير مسوولان شاهد رشد و توسعه صنعت خودروسازي و حضور در بازارهاي جهاني باشيم.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X