کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امیرحسین شریعتی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی پاناتصریح کرد: در بازار ارز دلارآمریکا در محدوده باثبات 2900 تا 3020 تومان تثبیت شده و همانند یویویی است که بسیار آرام حرکت می کند و افت و خیزهای این یویو چندان زیاد نیست.
وی پیش بینی کرد: حداکثرنسبت به قیمت فعلی 8 تا 9 درصد قیمت دلارافت کندو این در صورتی است که توافقات به خوبی جلورود و درآمدهای بودجه محقق شده و هدفمندی یارانه ها نیز به درستی اجرا شودکه تاثیرات نامناسبی بر بازار ارز نداشته باشد.
شریعتی خاطرنشان کرد: اگر مذاکرات به خوبی پیش رود و درامدهای بودجه سال آینده محقق شود ممکن است نرخ دلار به 2400 تا 2500 تومان کاهش یابد.
تحلیل گر بازارسرمایه با پیش بینی کاهش 8 درصدی نرخ ارز در سال آینده عنوان کرد: اگر مذاکرات به خوبی پیش رود و درامدهای بودجه سال آینده محقق شود ممکن است نرخ دلار از 2400 تا 2500 تومان کاهش یابد.
صفش احساسی هست
این افزایش سرمایه دردی از ایران خودرو دوا نمیکنه
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
دردهای گروه خودرو یکی پس از دیگری دارن دوا میشن و تحلیل خاص خودشون رو میطلبن. به نظر من این گروه محکوم به صعوده. چون دولت محکوم به حمایت از این صنعت هست.
سهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
مات گرامی/ از بازار جا میمانی/ یعنی در خودرو 10 میل معامله شده و 6 میل در صف خرید هستند از شما کمتر میدانند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دو روز دیگه میبینیم که قیمت سهم چنده
بازار توانی برای بالا رفتن نداره
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
هههه فک کنم بقیه گروها هم در حال نقد شدن هستند که بیان سمت گروه خودرو بعد ساعت 12 امکان صف فروش خیلی گروهها برای نقد کردن و ورود به گروه خودرو هست اونوقت بعضیا هنوز تو خم کوچه گیر کردن بازار از ان خودرو هست
خوب دوست عزیز بگو کل بازار بدرد نمیخوره. به نظر من با این تفکر داری وقتتو حروم میکنی. کسی که به بازار اعتقاد نداره توی بازار چیکار میکنه؟ ارشاد و راهنمایی؟
سهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
این دوستمون "مات" فک میکنم کلا سهامدار نیست،احتمالا یا بنگاه املاک داره،یا تو بازار دلار...
میاد اینجا هر سهمی که رو بازار اثر گذار و خبر خوب ازش میاد،این میاد خیر سرش خراب کنه که پول از بورس بره بیرون آقا ذوق کنه laughingsmileylaughingsmiley
نظر