کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
منفي و صف فروش ايران خودرو يعني دلار ميخواهد برود بالا و اين خيلي بد هست که براي حمايت از بازار ارز دارند قدم بر مي دارند.
.................................................. .................................................. .................................................. ......................
فقط ميگم متاسفم.بخاطر مشاورين کار نا بلد.
حالا بازار ارز سفت ميکنه.
چه دستهايي تو کار بازار ارزند.
منفي و صف فروش ايران خودرو يعني دلار ميخواهد برود بالا و اين خيلي بد هست که براي حمايت از بازار ارز دارند قدم بر مي دارند.
.................................................. .................................................. .................................................. ......................
فقط ميگم متاسفم.بخاطر مشاورين کار نا بلد.
حالا بازار ارز سفت ميکنه.
من فکر میکنم برعکس باشه
قراره ارز رو بیارن پائین برای همین دارن خودرو جمع میکنند
فردا کل بازار منفي خواهد بود چون ايران خودرو صف فروش شد.
.................................................. ..............
امروز با منفي کردن ايران خودرو بازار را بهم ريختند.
من فکر میکنم برعکس باشه
قراره ارز رو بیارن پائین برای همین دارن خودرو جمع میکنند
اگر قرار باشه ارز بياد پايين بازار بايد به استقبال خودروايها بره و انها را صف خريد کنه.
لذا دولت براي پايين اوردن ارز بايد خودروايها را ببره بالا تا اين تصور را براي بازار ايجاد کنه که من ميخواهم دلار را بيارم پايين.
حالا برعکس شده است .
بنازم اون مشاورين باسواد را.
اگر قرار باشه ارز بياد پايين بازار بايد به استقبال خودروايها بره و انها را صف خريد کنه.
لذا دولت براي پايين اوردن ارز بايد خودروايها را ببره بالا تا اين تصور را براي بازار ايجاد کنه که من ميخواهم دلار را بيارم پايين.
حالا برعکس شده است .
بنازم اون مشاورين باسواد را.
شما درست میگید
ولی
مطمئن باش سیاستهای اینا طوریه که من و شما آخرین نفری هستیم که میفهمیم
اجراي فاز دوم هدفمندي كاملا به ضرر خودرو سازيه زيرا قيمت فولاد بالا ميره و قيمت بنزين هم بالا ميره از طرفي خريد فولاد گران تمام ميشه و از طرفي مردم كمتر خودرو مي خرند بنابراين زيان سنگيني تا 6ماه آيندهدر انتظار گروه خودرو خواهد بود با اين تفاسير روند نزولي ادامه داره تا شايد به قيمت 100تومان هم برسه، مگر اينكه يه فكري به حال اين صنعت بشه
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
اجراي فاز دوم هدفمندي كاملا به ضرر خودرو سازيه زيرا قيمت فولاد بالا ميره و قيمت بنزين هم بالا ميره از طرفي خريد فولاد گران تمام ميشه و از طرفي مردم كمتر خودرو مي خرند بنابراين زيان سنگيني تا 6ماه آيندهدر انتظار گروه خودرو خواهد بود با اين تفاسير روند نزولي ادامه داره تا شايد به قيمت 100تومان هم برسه، مگر اينكه يه فكري به حال اين صنعت بشه
سلام اگر قرارباشد همین ها تولید کنند که وضع بدترازاین خواهدشد وبرای همین است دست بدامن خارجی ها شده اند انوقت کیفیت فرق خواهدکرد و مصرف بالای بنزین کاهش و خواهان خواهدداشت شما دعا کنید بالاسر این ها بیایند راه نجات همین است ولاغیر ؟؟؟
این شبندر همونی است که پارسال قیمت بالای 5 هزار تومانی برای خودرو پیش بینی کرده بود و ادعا می کرد خریدهاش واسه 93 داره انجام میشه ولی حالا صحبت از 100 تومانی میکنه
با عرض معدرت شما چیزی راجع به افزایش نرخ فروش محصولات تا حالا به گوشت رسیده ؟ اصلا ما اشتباه می کنیم اگه خیلی نظرت اینه که میریزه پس واسه چی میگی 1 میلیون خودرو خریدم 1 میلیون زامیاد ؟ پس یا دروغ میگی یا خودت با خودتم دشمنی !!!!!!!!!
/.:blinksmiley.:/
شاید هم دیدی بین راه به حرفت گوش کرد یه سری به 14000 تومانت زد و بعد رسید به 100 تومان/:.yead.:/
سنگینیان گفت: به عنوان مثال سهام خودرو روز گذشته (سهشنبه) منفی شد اما تلاشی برای مثبت کردن آن نکردیم چرا که معتقدیم صندوق باید براساس رسالت خود به نقدشوندگی و روان بودن معاملات کمک کند.
سنگینیان در پاسخ به این سؤال که آیا صندوق در جریان حمایت از بازار روی سهام خاصی توجه دارد که بر اساس آن شاخص افزایش یابد، گفت: قطعاً چنین رویکردی وجود ندارد چراکه از ابتدای حضور صندوق به صورت جدی در بازار تاکنون روی 50 نماد عملیات بازارگردانی شده است و در این 50 نماد از همه صنایع حضور دارد.
مدیر صندوق توسعه بازار سرمایه درباره سازوکار فعالیت صندوق در این روزها تصریح کرد: این صندوق در طول بازار روی نمادهایی که صف فروش دارند، قطعاً ورود پیدا خواهد کرد و در این صندوق تیمی تحلیلی وجود دارد و شخص خاصی روی سهم خاصی نمیتواند تأکید کند و در مجموع به صورت بلندمدت اقدامات انجام میشود.
نظر