کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از نظر من خودرو اصلاح قیمتی بالای 7-8درصد نمیتونه داشته باشه ولی اصلاح زمانی شاید،یعنی میتونه یه چند روزی درجا زدنی یا اندک افتی داشته باشه ولی اصلاح زیاد نه،این سهم دارای روند صعودی قویی هست و من سیگنالی مبنی بر اتمام روند صعودی نمیبینم ،پس کماکان برای سهامداران میان مدتی ،سهامداری را پیشنهاد میکنم.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
احتمال ايجاد خط بانكي مستقيم تهران-واشنگتن
پايگاه المانيتور روز سهشنبه گزارش داد که ايجاد خط مستقيم بانكي ميان نهادهاي مالي ايران و آمريكا، از جمله امتيازات مطرحشده از سوي واشنگتن در مذاكرات هستهاي است.
کد خبر: 446958تاريخ انتشار: 13 آبان 1393 - 22:07 - 04 November 2014
پايگاه المانيتور روز سهشنبه گزارش داد که ايجاد خط مستقيم بانكي ميان نهادهاي مالي ايران و آمريكا، از جمله امتيازات مطرحشده از سوي واشنگتن در مذاكرات هستهاي است.
به گزارش خبرگزاري فارس، پايگاه خبري المانيتور گزارش داده است که ايجاد يک خط مستقيم بانكي ميان نهادهاي مالي ايران و آمريكا، از جمله امتيازاتي است که دولت آمريكا در مذاكرات هستهاي با ايران مطرح کرده است.
از نظر من خودرو اصلاح قیمتی بالای 7-8درصد نمیتونه داشته باشه ولی اصلاح زمانی شاید،یعنی میتونه یه چند روزی درجا زدنی یا اندک افتی داشته باشه ولی اصلاح زیاد نه،این سهم دارای روند صعودی قویی هست و من سیگنالی مبنی بر اتمام روند صعودی نمیبینم ،پس کماکان برای سهامداران میان مدتی ،سهامداری را پیشنهاد میکنم.
بعید نیست تا 3 آذر چهارصد را تاچ و با توافق نهایی به سمت ششصد حرکت کنه
در گفتوگو با فارس عنوان شد
دلایل مثبت شدن شاخص بورس از منظر یک فعال حقوقی/ عمده دلیل اقبال به گروه بانک، خودرو و مپنا
مدیر عامل سرمایهگذاری ملی با اشاره به اینکه عامه سرمایهگذاران نسبت به آینده مذاکرات سیاسی که در عمان دنبال میشود خوشبین هستم، گفت: گروه بانکی به دلیل اعلام کاهش سپرده قانونی و گروه خودرویی به دلیل گردش عملیات بالا با اقبال سهامداران مواجه شدند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، شاخص کل بورس طی یک ماه گذشته بازدهی 6 درصد مثبت را نصیب سرمایهگذاران خود کرده و با افزایش ارزش معاملات، ایجاد اطمینان و اعتماد در کلیت بازار جریان نقدینگی جدیدی هم وارد بازار شده است.
این روند مثبت از نگاه تمام فعالان بازار، با ایجاد چشمانداز مثبت در آینده مذاکرات بینالمللی و کاهش بسیار زیاد قیمت سهام در بازار عنوان میشود اما عدهای از کارشناسان هم معتقدند که باید به ریسکهای سیستماتیک ناشی از تصمیمات دولت و مجلس هم توجه داشت.
به گزارش فارس، برای روشن شدن زوایای وضعیت فعلی بازار با علیرضا عسگری مارانی مدیر عامل سرمایهگذاری ملی که یکی از فعالان حقوقی خوشنام بازار به شمار میرود، گفتوگو کردیم.
عسگری مارانی معتقد است که عامه مردم نسبت به تفاهمنامه عمان خوشبین هستند و چشمانداز مذاکرات را مثبت میبینند.
وی با اشاره به اینکه گروه بانکی هم به دلیل اعلام معاون اول رئیس جمهور مبنی بر الزام برای کاهش سپرده قانونی و نرخ سود متناسب با تورم در وضعیت سبز قرار گرفته است، گفت: این انتظار در گروه بانکی وجود دارد که با این دو اقدام سودآوریشان افزایش یابد.
مارانی با اشاره به دلایل اقبال به صنعت خودرو تأکید کرد: خودرو به دلیل گردش عملیات بالا و دارا بودن حداقل 5 درصد از تولید ناخالص ملی پتانسیلهای بالایی برای سودآوری دارد. این فعال حقوقی تأکید کرد: ایران خودرو به راحتی میتواند در سال جاری 20 هزار میلیارد تومان و سایپا هم بین 12 تا 15 هزار میلیارد تومان فروش داشته باشد که در صورت محاسبه چیزی حدود 5 درصد از حدود ناخالص ملی را به همراه سایر گروههای خودرویی به خود اختصاص میدهند.
وی تأکید کرد: در برنامه مناظره هم در خصوص صنعت خودرو مواردی را متذکر شدم و اگر سر به سر این صنعت گذاشته نشود، پتانسیلهایی هر چند با سود مختصر خواهد داشت و مشکلات خود را حل خواهد کرد.
مارانی با اشاره به دلایل ورود جریان نقدینگی به بازار، خاطرنشان کرد: اگر در برخی صنایع از جمله سیمانی و پتروشیمی نقدینگی جدید وارد شده به دلیل کاهش قیمت سهام و ارزندگی آنان است و به عنوان مثال مپنا که 1500 تومان بود به حدود 700 تا 750 تومان هم رسید.
وی گفت: برخی سهام شرکتها آنقدر سنگین کاهش قیمت داشتند که عرضه کننده هم برای آن وجود نداشت.
وی گفت: بسیاری از فعالان حقیقی و حقوقی بازار در شرایط فعلی ماندگاری و پایداری بیشتری در سهام دارند.
مدیر عامل سرمایهگذاری ملی در توصیهای به سهامداران، گفت: یکی از توصیههایی که همچنان به سهامداران دارم این است که به دنبال سهام داریی EPS مناسب باشند که حداقل سود منطقی را در بازار داشته باشد. انتهای پیام/ب
بازدید اعضای کمیسیون اصل90 از ایرانخودرو/بررسی وضعیت کیفیت و قیمت محصولات
سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس، با اشاره به بازدید اعضای این کمیسیون ازگروه صنعتی ایرانخودرو، گفت: در این بازدید وضعیت صنعت خودرو بررسی می شود.
حسین آذین در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت، از بازدید اعضای کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس از گروه صنعتی ایرانخودرو خبر داد و گفت: این بازدید روز سه شنبه (20 آبان) با هدف بررسی وضعیت خط تولید این گروه صنعتی صورت میگیرد.
نماینده مردم انار و رفسنجان در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: اخیرا نشست مشترکی میان اعضای کمیسیون اصل 90 با مدیران و مسئولان گروه خودروساز برگزار و نحوه تعیین قیمت محصولات و وضعیت کیفیت آنها بررسی شد، که در نهایت مقرر شد که اعضای کمیسیون برای بررسی بیشتر از کارخانه های تولید خودرو بازدیدی داشته باشند.
سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس، تصریح کرد: اعضای کمیسیون روز سه شنبه از بخشهای مختلف کارخانه ها بازدید و از نزدیک نحوه تولید محصولات را مورد رسیدگی قرار میدهند
به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري فارس، به نقل از شبکه الميادين، در پي مخابره ارسال نامه محرمانه از سوي باراک اوباما به آيت الله خامنهاي، شبکه 10 اسرائيل خبر داد: ارسال اين نامه بدون اطلاع دولت تل آويو بوده است.
از سوي ديگر شبکه 7 اسرائيل نيز، طي تحليل کوتاهي در اين مورد نوشت: اين نامه نشان دهنده اين است که در موضوع هسته اي توافق سياهي بين ايران و آمريکا انجام شده است.
در ادامه اين شبکه خبر داد، وزير امور استراتژيک اسرائيل در پي مخابره نامه اوباما به رهبر انقلاب، به پاريس پايتخت فرانسه سفر خواهد کرد.
روزنامه والاستريتژورنال روز پنجشنبه به نقل از منابع مطلع، مدعي شده است که «باراک اوباما» رئيسجمهور آمريکا ماه گذشته با ارسال نامهاي به ايران، به تشريح منافع مشترک دو کشور در مبارزه با داعش پرداخته است. (جزئيات بيشتر)
فکر نمیکنم ایشان جو بدهند. سود تحلیلی ایران خودرو سال اینده بالای 100 تومان است. با فرض توافق ه عدد 800 خواهد رسید
عزيزم، ايشون گفتن تا شب عيد ميشه ٨٠٠! تا سال آينده با توجه به سود تحليلى امكانش هست. تا شب عيد اگر هم ٨٠٠ بشه قطعا هيجانى و در اثر جو زده شدن بعضي از سهام داراي عزيزه.
عزيزم، ايشون گفتن تا شب عيد ميشه ٨٠٠! تا سال آينده با توجه به سود تحليلى امكانش هست. تا شب عيد اگر هم ٨٠٠ بشه قطعا هيجانى و در اثر جو زده شدن بعضي از سهام داراي عزيزه.
دوست گرامی مطلب رو درست متوجه نشدید، شرکتها تا پایان اسفند سود پیش بینی حسابرسی نشده سال بعد را اعلام میکنند، سود تحلیلی را نیز همان موقع اعلام میکنند پس عجیب نیست و هیجانی نیز نخواهد بود اگر تا 800 برود البته با فرض توافق. در صورت تمدید مذاکرات پیش بینی ها بالای 500 تا شب عید خواهد بود.
به هر حال بازار است و هزار و یک مساله. 4 ماه منتظر میمانیم و نتیجه را می بینیم . تعصبی هم روی هیچ سهمی نداریم و اشتباهات در این بازار خصیصه مشترک عام و خاص است. سیگنال مهم برای بنده صحبتهای 2-3 روز پیش عسگری مارانی بود که پیش بینی فروش ایران خودرو برای امسال را 20 هزار میلیارد تومان براورد کرد یعنی سهمی بالای 100 تومان سود.
بنابراین بنده کف قیمت ایران خودرو را تا شب عید با فرض تمدید مذاکرات 500 و سقف را بر اساس توافق 800 میبینم. در صورت شکست مذاکرات نیز فاتحه مع الصلوات هر چند با این فرض سوم ایران خودرو زیر 350 تا شب عید نیست
ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )
نظر