کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امکان توقف عرضه صندوقهای ETF وجود ندارد | سازمان خصوصی سازی به گزارش روابط عمومی سازمان خصوصی سازی به نقل از ایرنا، علیرضا صالح، رییس کل سازمان خصوصیسازی در واکنش به حاشیههای ایحاد شده در زمینه احتمال توقف عرضه صندوقهای ETF گفت: قانونی در کشور به عنوان قانون بودجه وجود دارد که طبق آن قانون در حال اقدام برای عرضه صندوقهای دولتی هستیم و نمیتوان اقدامی جز آن را در دستور کار قرار داد....
رییس کل سازمان خصوصیسازی با اشاره به اینکه باید متناسب با کشش بازار اقدامات مربوط به عرضه صندوقهای ETF در بازار صورت گیرد، گفت: سهام گروه خودرو و صنایع فلزی در قالب این صندوقها در تابستان عرضه میشود و بعد از آن نوبت به عرضه صندوق پالایشیها خواهد رسید
------------------------------------------------------------------------------------------------- دومین صندوق etf خودرو وصنایع فلزی است(خودرو-خساپا-فولاد-فملی)که ظاهرااواخرتابستان عرضه خواهندشد...
خودروهمچنان فروشی نیست...شایدهمین تابستون وخیلی زودترازانتظارچهاررقمی بشه وگپ افزایش سرمایه اش روپرکنه.
سهامدارمتوهم ایران خودرو/:./:.rolleyessmileyani.:/
فردا سه شنبه ۲۴تیرماه ۱۳۹۹ قیمت خودرو روی تابلو به ۶۱۱ تومان میرسه...
انشالله که با ۷۴۲ تومان میریم مجمع...
درودوعرض ادب.امیدوارم حرف تون درست دربیادولی بعیدمیدونم!...روندمعاملات دوروزاخیر درخودرو و کلیت بازار
نشان ازعرضه های زیادطی روزهای آتی داره
وبه نظرمیرسه خودرو تو کانال 600 تومن وقبل ازمجمع زدوخوردزیادی توش رخ بده ونیازبه یک دست به دست شدن حسابی داشته باشه
برای نفس گیری وصعودمجدد...به نظرم باقیمت کمتراز650تومن میره مجمع....امیدوارم اشتباه کنم وباقیمت بالای 700 بره مجمع وسودخیلی بیشتری ببریم!...
البته فروش یاعدم فروش بلوک وپارس( واگه به فروش برسه قیمت فروشش)که قراره 25 ام عرضه بشه نقش مهمی میتونه بازی کنه...
درودوعرض ادب.امیدوارم حرف تون درست دربیادولی بعیدمیدونم!...روندمعاملات دوروزاخیر درخودرو و کلیت بازار
نشان ازعرضه های زیادطی روزهای آتی داره
وبه نظرمیرسه خودرو تو کانال 600 تومن وقبل ازمجمع زدوخوردزیادی توش رخ بده ونیازبه یک دست به دست شدن حسابی داشته باشه
برای نفس گیری وصعودمجدد...به نظرم باقیمت کمتراز650تومن میره مجمع....امیدوارم اشتباه کنم وباقیمت بالای 700 بره مجمع وسودخیلی بیشتری ببریم!...
البته فروش یاعدم فروش بلوک وپارس( واگه به فروش برسه قیمت فروشش)که قراره 25 ام عرضه بشه نقش مهمی میتونه بازی کنه...
درود...
موافقم با شما و اینکه خودرو چند بار خود مارو هم دچار تردید کرده که خروج بزنیم ولی حالا که همه ی سودشو گرفتیم، به نظرم بهترین کار رفتن مجمع هست...
اطلاعيه مهم در خصوص زمان انجام معامله در نماد معاملاتي (خودرو) 1399/04/24 08:34:14
به اطلاع کليه فعالان محترم بازار سرمايه مي رساند، زمان انجام معاملات در نماد معاملاتي شركت ايران خودرو(خودرو)از ساعت 13:45 الي 14:50 مي باشد. همچنين دوره سفارش گيري در نماد مذکور از ساعت13:45الي 13:50 مي باشد. لازم به ذكر است پس از دوره سفارش گيري معاملات در همان دامنه نوسان قيمت انجام خواهد شد. مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران
قیمت امروز ۶۱۱ تومان و همچنان صف خرید میلیاردی ( ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون سهم )...
معاملات امروز به نظرم از لذت بخش ترین ها بود از نظر روانی...
سه شنبه ۲۴ تیرماه ۱۳۹۹...
امروز معاملات خودرو از ابتدا و در به اصطلاح پیشگشایش، جالب بود، سفارشهای خرید سنگین در کار نبود و ۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون حجم خورد از مثبت پنج که قیمت ۶۴۱ تومان بود و منفی پنج که ۵۸۱ تومان و در نهایت صف فروش ۷۰۰ میلیونی...
قیمت پایانی هم ۶۰۵ تومان
میتونم به جد اینو عرض کنم که روند صعودی هست و به زودی خودرو رو بالای ۷۰۰ تومان خواهیم دید...
ما میریم مجمع...
۲۵ تیرماه ۱۳۹۹
من هم قانونم این بود صف خودرو بریزه بفروشمش..
دیگه دادمش رفت
سهم مشخصا حبابه.
مثل خیلی سهم های دیگه
ولی اینکه بالا میره بحث دیگه ایه..
من تا اینجاش قمار کردم..بستمه..سودم و کردم
بازی خودرویی ها تموم شد؟!!!
بازی خودروییها هنوز شروع نشده.
این زیان 535 تومن نشانه افزایش سرمایه زیاد از تجدید ارزیابی دارایی ها خواهد بود شاید هزار درصد.
فکر میکنید اون کدهایی که بیست میلیون سی میلیون حجم میخرند بدون حساب و کتاب میخرند و از این زیان خبر نداشتند؟!
بوقتش خودرو بالای 1000 تومن رو نشان خواهم داد.
98/03/22
اشتباه برداشت نکنید این پست های من تبلیغاتی نیست.
این پست های من برای اون سهامداران جزء هست که مردد هستند که با سهم بمونند یا بفروشند.
من با ارسال این پست ها به اونا روحیه میدم ارزش این پست ها هر کدومش بالای چند میلیارد تومنه.
کمتر تحلیلگری هم میاد روی سهام زیان ده این چنین قاطعانه نظر بده، اصولا بخواهید عیار یه تحلیلگر رو بفهمید ازش بخواهید روی سهام زیان ده نظر بده و پس از چند ماه ببینید نتیجه تحلیلش با روند سهم چطور بوده؟
من میتونم لم بدم و سهامداریم رو بکنم ولی فکر میکنم باید در برخی جاها پست بزنم.
البته اخیرا پس از 13 سال پست فرستادن و نظر دادن و تحلیل گذاشتن دست راستم درد شدیدی گرفته طوریکه نمیتونم با دستم راستم جسم سنگین بردارم ولی خب دیگه معتاد نوشتن شدیم رفته.
سجاد عزیز هرجا هستی سالم باشی، ما کانالت هم دمبال میکنیم با اینکه اصلا نمینویسی!
میتونم به جرأت بگم توی این ۱۵ سال سابقه ی بورسیم تحلیلگری با این جسارت و قدرت ندیدم.
اروم بورس نابغه هست...
دوتا از پست های ایشون قبل از افزایش سرمایه رو بالا آوردم با اجازش...
نظر