ايران خودرو ( خودرو )
Collapse
X
-
پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )
بازار امروز رو ول کردن رفتن رو خودرو و خساپا مانور دادن.. گویا هدف اینها فقط سبز نگه داشتن شاخص هست نه کار اصولی!
بازار هم فهمید صفها ساختگیه و خریدار نبودما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط mafmaf پست شده است View Post
الگوی ولفی شکست خط روند پایینی و خرید بعد از شکست 230
شباهت الگو با نمودار خودرو خیلی جالبه...(مخصوصا شکست خط روند پایینی با موج 5)
اعتبار بعد از شکست 230
نظر
-
در اصل توسط نجاT... پست شده است View Postمیخوان برسوننش به ۵۰ تومان! وگرنه از ۸۰۰ تومان الان رسیده به ۱۶۰ و هیچنشانه ای از برگشت نیست...
امروز به نظر میاد اتفاقا نشونه های برگشت( ولو موقت) وجود داشته باشه.
با جمع شدن کامل صف خگستر و صف فروش نشدن مجدد این سهم خودرو میتونه امروز مثبت رو هم ببینه
نظر
-
در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Postدرود
امروز به نظر میاد اتفاقا نشونه های برگشت( ولو موقت) وجود داشته باشه.
با جمع شدن کامل صف خگستر و صف فروش نشدن مجدد این سهم خودرو میتونه امروز مثبت رو هم ببینه
سهم خووووب بخرید - این همه سهم خوب تو بازار >>> ایرانخودرو همین الان قیمت حودروهاش 5 برابر هم بشه ته سال تو صورت مالی هاش زیان اعلام میکنه
گول این 150 تومن 180 تومن را نخورید >> اگرم تقاضا میاد روشون نوسانگیر هست - فردا نتونه نوسان بگیره میزاره تو صف فروش(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
مثل بابک خرمدین انگار سهامداران رو بیهوش کردن و گوشت تنشونو کم کم میبرن ولی چون بیهوشن نمیفهمن.!!
وساپای 2600 تومنی یک ششم شده تازه رو400 تومن هم صف فروشه.خداوندا آنهائیکه بهر طریقی به من صدمه یا ضرر زدن و میزنند را با شدت تمام به خود و خانواده هاشون بلای مد نظر را نازل بفرما و بابت ادامه این همه ظلم .ذلیل شدنشان را هم بهم نشان بده تا مقداری از خشم درونم آرام گیرد. الهی آمین .
نظر
-
چرا مثال وساپا ؟
همین خگستر که با خودرو و خساپا سه تا لیدر اصلی این گروهه و به نظر من سهم اصلیه و تا این جمع و جور کامل نشه خودرو خساپا هیچ جا نمیرن ،
الان قیمتش یک هفتم شده .
این رو هم اضافه کنم که روز اول ریزش از سقف که 19 مرداد 99 بوده رو قیمت 1147 تومن حداکثر حدود 230 میلیون صف فروش داشته و الان بعد بیشتر
از 9 ماه ریزش و در قیمت 186 تومن صف فروش 274 میلیونی داره.
نظر
-
در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post
چرا مثال وساپا ؟
همین خگستر که با خودرو و خساپا سه تا لیدر اصلی این گروهه و به نظر من سهم اصلیه و تا این جمع و جور کامل نشه خودرو خساپا هیچ جا نمیرن ،
الان قیمتش یک هفتم شده .
این رو هم اضافه کنم که روز اول ریزش از سقف که 19 مرداد 99 بوده رو قیمت 1147 تومن حداکثر حدود 230 میلیون صف فروش داشته و الان بعد بیشتر
از 9 ماه ریزش و در قیمت 186 تومن صف فروش 274 میلیونی داره.
سلامت باشیدآخرین ویرایش توسط منیب؛ 2021/05/23, 09:59.بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)
نظر
-
در اصل توسط محمدرض پست شده است View Postمشكل از زيان ده بودن اين سهام نيست خگستر به ازا هرسهم 55 تومن سود انباشته داره قيمتش 186 تومن قفل در صف فروش.يا خبهمن وخزامياد كه سوده هستن .مشكل از جاي ديگه است.
نظر
نظر