ايران خودرو ( خودرو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیدازاد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 3767

پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
    آن وقت برق این دو میلیون ماشین را شما تامین میکنی؟!
    ....یکی از مشکلات خودروهای هیبریدی ...قیمت بالای باتری های آن هست ..و عمر باتری...با توجه به قیمت سوخت و قیمت بالای خودروهای هیبریدی..و این قیمت و تعرفه این خودروها فعلا به صرفه نیستند....الان پریوس های مدل ۲۰۱۷ به عنوان ارزانترین هیبریدی ها بعضا ..نیاز به تعویص باتری پیدا کرده اند ..که هزینه اش بالای ۱۰۰ اعلام شده در مورد کمری و سوناتا و اوتلندر قیمت ها خواهد بود ..باقیمت فعلی بنزین...و شرایط سرویس و خدمات و دیدگاه سرمایه ای به خودرو ..جذابیتی برای بازار ندارد ...

نظر

• آريانا
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 599

درود
      فقط یک مطلبی عرض کنم و نمیخواهم وارد بحث شوم.

این مملکت سرشار از منابع طبیعی است و هر چقدر هم که ازش بردند باز هم میتونه تا صدها سال نیاز کشور را تامین کنه.

یکی از این منابع با توجه به موقعیت جغرافیائی کشور که در محدوده خط استوا قرار گرفته, انرژی رایگان خورشیدی است.

این حضرات یا نمیخواهند و یا عقلشان نمیرسد که با سرمایه گذاری در ساخت پنل های خرشیدی در اقصی نقاط ایران و در سطح وسیعی , خواهند توانست برق مورد نیاز برای مصارف خانگی و صنایع و حتی شارژ باطریها را از همین راه تامین کنند.

حیف از این همه انرژی خورشیدی و خدادادی که تنها صرف خشکاندن زمینها و تبخیر آب دریاچه ها و سدها میشود!!

نظر

• EURASIA
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1253

در اصل توسط ُسمندون پست شده است View Post
        اگر ... اگر دولت ارزهای حاصل از توافق برجام را صرف واردات 2 میلیون خودرو تمام برقی نماید , می تواند:

1- آلودگی شهرهای بزرگ را تا حد زیادی مهار کند ,
        2- با صادرات بنزین صرفه جویی شده ظرف 5 سال ارز مصرفی را بازگرداند ,
        3-با دادن اقساط بلند مدت به خریداران و جمع کردن ریال از جامعه نقدینگی را کنترل کند ,
        4- چهره زشت خیابان ها را که با ماشین های بد ریخت حال بهم زن شده اندکی زیباتر کند ,
        5- تا حدودی شر لگن سازان زیانده را از سر مردم کم کند و یک عمر دعای خیر پشت سرش باشد.

اگر ...

بقیه مزایای آن را شما بگویید .
        جناب سمندون وقت بخیر

اطلاعات سینمایی تون عالی
        تحلیل تان از رکود 1929 کاملا درست بود که در بخش واقعی اقتصاد اختلال ایجاد شده بود ( فکر کنم از فیلمهای دهه 1930 امریکایی هم تا حدی متوجه کاهش اقتصاد واقعی شون شده بودی)

اما این که الان گفتید نه به نظرم درست نیست

چرا؟

ایران به شدت ساختار تولیدش داغون است
        و سالهاست سرمایه گذاری در انها صورت نگرفته
        رشد اقتصادی در تمام دهه 90 صفر درصد بوده

نرخ انباشت سرمایه منفی بوده (I = k1 - k0 )
        فرار سرمایه بوده
        حتی سرمایه جبران استهلاک هم انجام نشده چه به سرمایه جدید ( وای وای وای )
        در حالی که جمعیت زیاد شده
        همه اینها احتیاج به سرمایه گذاری های بسیار زیاد داره
        ( حالا بماند که حکومت بسیاری از پولها را خرج خودش می کند یا با اوراق که فروخته اینده را بدهکار کرده و هزینه های دولت زیاد)
        ولی با فرض اینکه در مورد یک دولت عاقل صحبت می کنیم نه اخوندها
        عقل سلیم میگه باید صرف زیر ساخت بشه نه واردات خودرو
        حتی اگر ان خودرو برقی باشد با مزایای که نام بردید

در مورد نکته 3 که گفتین نقدینگی را جمع کند
        همین اشتباه را اهالی تالار در چند سال پیش می کردند من پدرم درامد تا براشون توضیح دادم ( فکر می کردند جمع کردن نقدینگی از سطح جامعه باید انجام شود چرا مسبب مشکلات ان است )در حالی که جمع کردن نقدینگی اصلا مهم نیست!!!!! بلکه عدم رشد ان مهم است یا حداقل کاهش شتاب رشد ان
        چون وقتی نقدینگی خلق شد اثرش را میگذاره دیگه دست مردم یا دولت توفیر چندانی ندارد

نکته 5 گفتین که خودروسازهای داخلی با واردات خودرو مجبور به اصلاح کیفیت و ... شوند
        باید بگم این اتفاق هم نمی افته چرا؟ چون موضوع مدیریت انها نیست

بلکه عدم ورود تکنولوژی و سرمایه خارجی است و تا این اتفاق انجام نشه کشور را پر از ماشین خارجی برقی یا بنزینی کنی باز انها توان اصلاح ندارند ( باید با انها منصف بود )

زیر ساختهای ایران ( تقریبا در همه صنایع برق پتروها فولادها غذایی ها و..) داغون و داغون است

در نتیجه منابع باید صرف اینها شود
        نه واردات خودرو یا کالاهای لوکس یا دادن پول به مفت خور ها در صدا و سیما

حتی به نظرم بخشی اش باید به ترمیم حقوق بیانجامد

تا منابع انسانی را از دست ندهیم

البته کارمندان دولت منظورم نیست انها غیر مولد اند و باید به شدت کاهش پیدا کنند ( دولت باید کوچک شود)
        اما کارگران نازنین بله باید حقوقشان ترمیم بشود ( انها ستون تولید اند )

با این نکات موافق هستی؟ امیدوارم مفید واقع شده باشد
        زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• EURASIA
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1253

در اصل توسط آريانا پست شده است View Post
          درود
          فقط یک مطلبی عرض کنم و نمیخواهم وارد بحث شوم.

این مملکت سرشار از منابع طبیعی است و هر چقدر هم که ازش بردند باز هم میتونه تا صدها سال نیاز کشور را تامین کنه.

یکی از این منابع با توجه به موقعیت جغرافیائی کشور که در محدوده خط استوا قرار گرفته, انرژی رایگان خورشیدی است.

این حضرات یا نمیخواهند و یا عقلشان نمیرسد که با سرمایه گذاری در ساخت پنل های خرشیدی در اقصی نقاط ایران و در سطح وسیعی , خواهند توانست برق مورد نیاز برای مصارف خانگی و صنایع و حتی شارژ باطریها را از همین راه تامین کنند.

حیف از این همه انرژی خورشیدی و خدادادی که تنها صرف خشکاندن زمینها و تبخیر آب دریاچه ها و سدها میشود!!
          دوست من
          چون من لیسانس ام مهندسی برق و فوق لیسانسم اقتصاد
          بیش از هر کسی می تونم در این مورد صحبت کنم
          چون تخصص در هر دو رشته دارم

باید بگویم نه حرفتان درست نیست
          چرا؟

چون اقتصادی نیست

اروپا اگر رفته به این سمت چون چون فسیلی گران برایش تمام می شد

امریکا نرفته چون مثل ما نفت داره

بله نور خورشید رایگان است

اما یک مهندس برق می دونه که تاسیسات خورشیدی تند تند مستهلک می شوند

و در نتیجه گران تمام میشه

مگر به قصد محیط زیستی که ملاک اقتصادی در ان نداشته باشیم
          زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• ُسمندون
            عضو عادی
            • Jan 2022
            • 38

با بخشی از تحلیل شما موافقم.

البته منظور من این نبود که باید خودرو برقی وارد شود تا لگن... ببخشید ! خودرو سازان داخلی کیفیت را بالا ببرند.

صنایع خودرو سازی ایران مانند یک بچه معلول است که توی پاچه والدینش رفته و نه می توانند او را بکشند نه به او دل ببندند. پس دولت ها این صنعت را رها نخواهند کرد.

این حرف درست است که چون ایران مزیت انرژی فسیلی ارزان دارد تا دهها سال انرژی خورشیدی برایش مقرون به صرفه نیست. مثلا همین الان قیمت برق در اروپا و حتی ترکیه 30 برابر ایران شده است. پس طبیعی است که برق خورشیدی رقابتی می شود اما اینجا قطعا خیر.

از سوی دیگر چون برق در ایران بسیار ارزان است پس خودرو برقی هم بسیار کم هزینه خواهد بود. علاوه بر این تکنولوژی آن ساده تر و در دسترس تر است و می توان فاصله تکنولوژیک با کشورهای پیشرفته را سریعتر پر کرد.
            فراموش نکنیم که ایران از نظر دانش تکنولوژی برق در منطقه اول است و مهندسان برق قابلی هم دارد. شرکت های بزرگی مانند مپنا در زمینه ساخت نیروگاه ها بسیار توانمندند و برق پاک ترین و بهترین انرژی موجود در جهان است.

نظر

• shabah
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 764

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
              دوست من
              چون من لیسانس ام مهندسی برق و فوق لیسانسم اقتصاد
              بیش از هر کسی می تونم در این مورد صحبت کنم
              چون تخصص در هر دو رشته دارم

باید بگویم نه حرفتان درست نیست
              چرا؟

چون اقتصادی نیست

اروپا اگر رفته به این سمت چون چون فسیلی گران برایش تمام می شد

امریکا نرفته چون مثل ما نفت داره

بله نور خورشید رایگان است

اما یک مهندس برق می دونه که تاسیسات خورشیدی تند تند مستهلک می شوند

و در نتیجه گران تمام میشه

مگر به قصد محیط زیستی که ملاک اقتصادی در ان نداشته باشیم
              یکی از دوستانم ساکن کالیفرنیاست و در این زمینه خیلی صحبت کردیم

تا اونجا که میدونم اولا برنامه آمریکا اینه که تا سال 2028 اکثریت خودروها برقی بشن ولی پیش بینی اشون اینه که این اتفاق زودتر و تا سال 2025 اتفاق خواهد افتاد

در مورد پنل های خورشیدی هم میدونم که با اینکه بخشهایی از آمریکا هوای ابری دارن ولی باز استفاده از پنل های خورشیدی همه گیر شده و روی سقف منازل و گاراژ ها برای تامین بخشی از برق مورد استفاده دارن اینکارو میکنن

در مورد ایران و اروپا هم باید گفت که اولا اروپا خیلی نور خورشید نداره و نسخه اروپا به درد ایران نمیخوره در حالی که ایران خشک و بیابانی و آفتابی هست و براحتی میتونه از انرژی خورشیدی استفاده کنه

در کل چه بخواهیم چه نخواهیم دنیا داره به سرعت تمام به سمت خودروهای برقی میره حتی خودم به این نتیجه رسیدم دیگه خوردو فعلی خودم رو تعویض نکنم تا تکنولوژی برقی بیاد

نظر

• ُسمندون
                عضو عادی
                • Jan 2022
                • 38

در اصل توسط shabah پست شده است View Post
                خودم به این نتیجه رسیدم دیگه خوردو فعلی خودم رو تعویض نکنم تا تکنولوژی برقی بیاد
                چه جالب ! اتفاقا من هم چنین ایده ای دارم .

من ذاتا به انرژی برق ایمان دارم و طرفدار ایده ژاپنی ها هستم که هم اجاق و هم بخاری خانه هم از برق تغذیه می شود.

حتی دو سال پیش برای ویلای شخصی به جای خرید کنتور برق اقدام به خرید سیستم برق خورشیدی کردم و بسیار هم راضی هستم.

نظر

• Mehrsana
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 1191

ماشااله شما جماعت طرفدار لگن ساز , همگی سطح تحلیل و سوادتان اندازه هم است .

اول این که منظور آلودگی داخل شهرها بود.
                  آلودگی داخل بیابان ضررش بسیار بسیار کمتر است.

دوم بله به همین راحتی است . مگر از آمار رشد 50 درصدی فروش خودرو الکتریکی در دو سه سال اخیر خبر ندارید ؟ پس چطور یک شرکت گمنام به نام تسلا در عرض چند سال به بزرگ ترین شرکت جهان تبدیل شده است ؟ از فروش سمبوسه که نبوده است .

تغییر یک فرهنگ طول می کشد و مقاومت شرکت ها و تغییر عادات مردم و منافع شرکت های نفتی را هم باید در نظر گرفت. سرمایه گذاری در زیرساخت شرکت های خودروسازی برای تولید باتری و قطعات آنها را هم باید در نظر گرفت . اما پیش بینی می شود که تا 5 سال آینده 40 درصد از فروش خودروهای نو مربوط به برقی ها باشد.
                  ببخشید اگه سطح سوادتون در حد ادبتون هست که تکلیف حرف زدن با شما مشخصه!
                  چند نکته بصورت مختصر بیان میکنم:
                  الان دنیا در انقلاب صنعتی ۴.۰ هست و لذا آینده دنیا برقی و هوشمند است. همه چیز با سرعت به سمت برقی شدن، دیجیتال شدن و هوسمند شدن حرکت میکند. کشور ما متاسفانه از این روند جا مونده و هیچ امیدی هم برای رسیدن به کشورهای پیشرفته دنیا نیست. اینکه تسلا الان گرانقیمت ترین خودروساز جهان شده دلیلش فروش بالاش نیست چون از ابتدای تاسیس تا انتهای ۲۰۲۱، کل فروش تسلا به دو میلیون خودرو هم نرسیده و این مقدار در مقایسه با تویوتا و فولکس واگن بسیار ناچیزه... تسلا بخاطر دانش بنیان بودنش و ایده های چالش برانگیز ایلان ماسک به شدت حباب پیدا کرده.

خب ما کشوری هستیم که به علت عدم سرمایه‌گذاری در سالهای گذشته با زیرساخت های فرسوده ای روبرو هستیم. در تابستان برق نداریم و در زمستان هم برق و هم گاز! بنابراین اگه بخواهیم در ایران سرمایه گذاری کنیم اولویت اول در زیرساخت هاست. وقتی به اندازه کافی بتونیم زیرساخت انرژی ایجاد کنیم تازه میتونیم به سمت برقی شدن سیستم‌های حمل و نقل حرکت کنیم. راه اینکار هم واردات خودرو نیست چون چنین پولی اصلا وجود ندارد. حدود ۱.۲ میلیون خودروی داخلی اگه با قیمت هر خودرو ۱۵۰۰۰ دلار و نه ۵۰ و ۱۰۰ هزار دلار وارد بشه سالانه با احتساب قطعات و خدمات به ۲۰ میلیارد دلار ارز نیاز داره... برای تامین این ارز باید روزی حداقل یک میلیون بشکه نفت با قیمت بالای ۷۰ دلار فروخت که چنین امکانی فعلا نیست.
                  حتی فرص کنیم امکانش فراهم شد کدام انسان عاقلی چنین کاری می‌کند که کل سیستم حمل و نقل خود را وابسته به تکنولوژی کشورهایی کند که هر لحظه میتوانند با تحریم، کل سیستم را قفل کنند؟! همین الان بالای ۲۰۰ هزار خودرو در پارکینگ خودروسازان انبار شده فقط بخاطر وابستگی به چند قطعه الکترونیکی...

هر وقت همه چیزمون مثل کشورهای پیشرفته شد، باید به ایده های شما هم فکر کرد!

نظر

• ُسمندون
                    عضو عادی
                    • Jan 2022
                    • 38

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
                    ببخشید اگه سطح سوادتون در حد ادبتون هست که تکلیف حرف زدن با شما مشخصه!
                    من درجه ولووم ادب ام را متناسب با مخاطب ام تنظیم می کنم.
                    همانطور که می بینید اگر یک نفر مودبانه پاسخ دهد به همان میزان مودبانه پاسخ می دهم.
                    شما چون همان ابتدا گستاخانه پاسخ گفتید پس حق تان بود با همان درجه پاسخ تان داده شود.

الان دیدم که در امضای خود یک گروه تلگرامی هم دارید که سیگنال می دهید.
                    از نظر من جماعت سیگنال ده از بدترین جماعت بورسی هستند و نیمی از مشکلات بورسی امروز به گردن همین گروه های نوسانگیر و سیگنال ده است.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10185

در صورت ادامه مثبت های اخیر خودرو در روزهای آینده ،دو تا ناحیه مقاومتی مهم ، پیش روی سهم خواهد بود که احتمال شکسته شدن اونها کم نیست.محدوده مقاومتی 225 تا 230 تومن و دیگری 250 تومن.
                      ممکنه در برخورد با این مقاومت ها عرضه ای از سوی نوسانگیرها روی سهم صورت بگیره ولی بگمان من با توجه به جو مثبت مذاکرات هسته ای احتمال شکسته شدن این مقاومت ها با اندکی نوسان،در این برهه زمانی کم نیست.
                      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• منیب
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 2440

[ Video ]
                        شعار مرگ بر مفسد اقتصادی و قطع پخش زنده مراسم شعرخوانی میثم مطیعی از تلویزیون!!

میثم مطیعی تو شعرش گفت «حق مردم نه چنین صنعت خودروسازی‌ست» بعدش یه جوری برنامه قطع شد انگار مافیای خودروسازی پشت پخش زنده بودن :)
                        بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• منیب
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 2440

?فقط مجمع تشخیص مصلحت نظام با واردات خودرو مخالف است

? محمدرضا نجفی‌منش، رییس انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه‌سازان کشور: تنها ارگانی که در حال حاضر با واردات خودرو مخالفت می‌کند مجمع تشخیص مصلحت نظام است و در حالی که مجلس و شورای نگهبان این مصوبه را تایید کرده‌اند اما این روزها این مصوبه با مشکل مواجه شده است.

? @AutomobilePrice

[ Photo ]
                          ⭕️ خودروسازها برای افزایش تیراژ تولید و کاهش قیمت خودرو تضمین بدهند

? عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: خودروسازان و وزارت صمت باید برنامه زمانبندی برای ارتقا کیفیت و کاهش هزینه‌های تولید ارائه کنند تا رضایت مردم را جلب کنند، این برنامه باید ضمانت اجرایی نیز داشته باشد تا در صورت تخلف خودروسازان از اجرای این برنامه با آن‌ها برخورد و جریمه شوند.

? @AutomobilePrice
                          بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• اشکان2010
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 684

به غنوان سهامدار صنعت خودرو امیدوار و آرزومندم واردات خودرو آزاد بشه و از اون طرف دولت و بالایی ها

اجازه خصوصی سازی به این صنعت رو بدن و دست از قیمت گذاری و سایر پارامترهای دستوری روی این صنعت بردارن...

چرا دست تون روازاین صنعت کوتاه نمیکنین؟؟؟...مافیای خودرو وکاسبان قیمت گذاری دستوری و استفاده کنندگان ازرانت و روابط
                            دراین صنعت این همه خوردن و بردن بس شون نیست؟؟؟پس کی پاتون رو از گلوی این صنعت برمیدارین ومیزارین نفس بکشه؟؟؟

نظر

• نیکا
                              ستاره‌دار (۲)
                              • Nov 2011
                              • 2122

چه جالب ! اتفاقا من هم چنین ایده ای دارم .

من ذاتا به انرژی برق ایمان دارم و طرفدار ایده ژاپنی ها هستم که هم اجاق و هم بخاری خانه هم از برق تغذیه می شود.

حتی دو سال پیش برای ویلای شخصی به جای خرید کنتور برق اقدام به خرید سیستم برق خورشیدی کردم و بسیار هم راضی هستم.
                              سلام عالی میتوانم بپرسم چقدر هزینه دربرداشته ؟؟؟؟

نظر

• منیب
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 2440

[ Photo ]
                                ? خودروی فوق سریع تسلا می‌تواند پرواز کند

? به گفته طراح ارشد شرکت خودروسازی تسلا خودروی رودستر که مدت‌ها انتظار آن می‌رود، می تواند در ۱.۱ ثانیه از حالت سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برسد و حتی پرواز کند.
                                ? بر اساس این گزارش، خودروی رودستر همچنین با یک بار شارژ می تواند مسافتی نزدیک به 1000 کیلومتر را بپیماید

? @AutomobilePrice

نظر

در حال کار...
                                X