ايران خودرو ( خودرو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سهامدار 67
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 3443

پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

از این رانت و فساد چند ده هزار میلیاردی خیلی ها منتفع میشوند از جمله خاندوزی و دم و دستگاهش جناب عشقی رئیس محترم سازمان بورس و کل مدیرانش و حتی ناظرین رده پایین و نیز کارگزاری و حقوقیهای مربوطه که قراره این معامله بلوکی تو شرکت اونها برگزار بشه و همچنین نماینده های خریدار و فروشنده که از طرف دولت مامور به انجام این امر مهم و مقدس هستند مابقی ریزه خواران سفره شون رو هم فعلآ بماند... لطفآ این حرف بنده را هم نشنیده گرفته و توهمی بیش فرض نگیرید. با تشکر

... نظر کاملآ شخصی و لطفآ ملاک برای تصمیم گیری در امر خرید و فروش قرار نگیرد

در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Post
    تا 170 الی 165 تومان قیمت خودرو رو اگه بیارن پایینتر! به نظرم همه چی اوکی و جفت و جور میشه واسه زد و بندهای پشت پرده و این رانت چند ده هزار میلیاردی که قراره بین اونها رد و بدل و تقسیم بشه!

از اونجا اگه بخوان صف خریدهای سنگین واسه دو نماد خودرو و سایپا ببندند هیچکی اعتراض که نمیکنه هیچ! بلکه هورا هم میکشند واسشون ... نظر کاملآ شخصی

نظر

• سهامدار 67
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 3443

لازم به ذکر است که یکی از خریداران اصلی بلوک مدیریتی ایرانخودرو که از قلم انداختم و به احتمال زیاد خریدار اول هستش آستان قدس رضوی هستش و بنا به نقل قول این دوست "تنها رقیب اصلی این خریدار ارتش هستش اما خریدار اصلی از خیلی وقت بین اونها تعیین شده و باقی این کارهای فرمالیته تا زمان دقیق اطلاع رسانی همگانی فقط برای رد گم کردن و فریب کلیت بازار و سهامداران هستش و لاغیر"... نظر شخصی

سلام دوستان...

یک نقل قول از یکی از دوستان حاضر در جلسه قیمت گذاری بلوک ایرانخودرو که اخیرآ تشکیل شده بود و ایشان شخصآ حضور داشتند را میخواهم برایتان نقل قول کنم اما هنوز صحت و یا سقم این خبر بر من و همگان تایید نشده و لبذا بنده نیز این خبر را نه تایید میکنم و نه تکذیب و فقط در حد یک شنیده و یکی از احتمالات در نظر میگیرم نه بیشتر و از خوانندگان این نقل قول هم خواهش میکنم بر اساس این شنیده تصمیم به خرید یا فروش نگیرند متشکرم.

این دوست که در این جلسه حضور داشتند! میگفت قیمت پیشنهادی خرید بلوک مدیریتی ایرانخودرو مبلغ 600 تومان به ازاء هر سهم توسط شرکت کروز _ ارتش و شرکتی متشکل از کل گروه قطعات خودرو بوده ولی فروشنده علاوه بر قیمت پیشنهادی 600 تومان مبلغ 300 تومان بابت برند ایرانخودرو نیز درخواست داده یعنی در کل مبلغ 900 تومان به ازاء هر سهم پیشنهاد فروش داده که خریداران علی الظاهر قبول نکردند! ولی در این کش و قوص تا روز بازگشائی پاکتها و کشف قیمت پیشنهادی خریداران هر یک از این دو رقمهای احتمالی 600 و یا 900 تومان ممکنه کشف قیمت بشه...

از این مورد که بگذریم چون هر دو گروه خریداران و فروشندگان از بدنه دولت میباشند قطعآ تا چند روز دیگر بلاخره روی یکی از این دو قیمت به توافق خواهند رسد اما مسئله این هستش که به همین دلیل بازار را تا روز معامله بلوک ایرانخودرو به گروگان گرفتند و اجازه رشد را به بازار نمیدهند چرا!!

این شخص حاضر در جلسه در ادامه میگفت قیمت ایرانخودرو در تابلو تا روز معامله نباید از یک سوم قیمت پیشنهادی معامله بلوکی یعنی 600 تومان بالاتر بزند! چون قیمت پیشنهادی فروشنده هم بلطبع بالاتر میرود و همه این زد و بندها ممکن است به هم بخورد! و کنترل قیمت ایرانخودرو در تابلو فقط به همین یک دلیل هستش در پایان صحبتهایش هم گفت که پیش بینی میکنه بعد از انجام قیمتگذاری معامله بلوکی و مشخص شدن خریدار اصلی گروه خودروئی حداقل به مدت 15 روز در صف خرید قفل خواهند شد.

خوب تا روز معامله بلوکی حدودآ 4 روز کاری بیشتر باقی نمونده یعنی حدودآ میفته هفته آینده بعد از ایام تاسوعا و عاشورا که میشه سه شنبه و یا چهارشنه و یا شاید هم زودتر یعنی روز شنبه هفته آینده

اگه ما فرض رو بر این بگیریم که این خبر واقعیت داشته باشه! بنده دو احتمال میدهم:

اول اینکه همین هفته(فردا و یا روزهای آتی) قیمت خودرو رو تا 170یا 162 تومان بیارن پایین و از اون به بعدش تا 3 شنبه هفته آینده صف خریدش رو ببندند چون توی 4 روز کاری باقیمانده اگه هر روز صف خرید هم ببنده باز از قیمت 200 تومان بالاتر نمیزنه! آحه جوری دارن شاخص کل رو با عجله و پرشتاب میارن پایین که انگاری گوریل دنبالشون کرده! و خدا میدونه که در پس این ریزشهای سنگین شاخص و شکستن قیمتها چه خوابی برای بازار دیده اند!

احتمال دوم که بدبینانه تر از احتمال اولی هستش قیمت را تا 150 تومان بیارن پایین و بعد از مشخص شدن خریدار تا 15 روز ایرانحودرو و کل گروهش صف خرید ببندند و جبران مافات کنه و کلیت بازار هم به تبع اونها رشد کنه الله اعلم ... نظر کاملآ شخصی و لطفآ ملاک خرید و فروش قرار نگیرد

این چند روز باقیمونده رو هم صبر میکنیم تا ببینیم این خبر صحت داره یا خیر!!

نظر

• امیدازاد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 3767

لازم به ذکر است که یکی از خریداران اصلی بلوک مدیریتی ایرانخودرو که از قلم انداختم و به احتمال زیاد خریدار اول هستش آستان قدس رضوی هستش و بنا به نقل قول این دوست "تنها رقیب اصلی این خریدار ارتش هستش اما خریدار اصلی از خیلی وقت بین اونها تعیین شده و باقی این کارهای فرمالیته تا زمان دقیق اطلاع رسانی همگانی فقط برای رد گم کردن و فریب کلیت بازار و سهامداران هستش و لاغیر"... نظر شخصی
        ارتش ..بدبخت پول و بودجه اش کجا بود بیاد بلوک خودرو رو بخره ...از همین الان معلوم هست نامش جز خریدار ها نخواهد بود...

نظر

• آخرین سامورایی !
          ستاره‌دار(3)
          • Jan 2022
          • 2538

سلام

از چند روز پیش برای همه خریداران هم توی کدال و هم توی آگهی فراخوان عمومی زدند و به اونها 15 روز فرصت دادند تا قیمتهای پیشنهادی خریدشون رو توی پاکتهای مهر و موم شده براشون بفرستند فکر کنم مهلت آخرین روزش میشه 17 م مرداد که تعطیل هستش و بلطبع بعد از تعطیلی پاکتها بازگشائی خواهند شد به هر حال به نظر میاد امسال تنها گروه پیشرو گروه خودروئی باشند نه گروه پالایشی ... نظر شخصی و لطفآ ملاک تصمیم گیری قرار نگیرد
          درود

تنها گروه پیشرو برای ورشکست دادن سهامدارانش بوده

مگه امسال 5ماهش نگذشته چرا پس اینا حدود 40درصد زیان زدند به سهامدارانش؟؟؟دروغ چرا میگید پس؟؟؟

امسال که با توصبیه های غیر کارشناسی و بدون تحلیل و سواد و از رو باد معده همه رو در خودرو 260تومانی و سایپای بالای 230گیر انداختید نصف سرمایه خودتان و مردم از دست رفته حالا هم باز ادامه تحلیل اشتباه!!!

تا کی میخواهید چشمتان را بروی سهام پتانسیل بازار ببندید و همه را گمراه کنید در یک صنعت فاسد!!!!!!!!!!!!

سهام شاخص بازار با پی به ای 2و 3نمیبینید؟؟ اینهمه مجامع که برگزار شده تا کنون و هزاران میلیارد تومان سود توزیع شده نمیبینید؟؟ اینمه تعدیلهای مثبت و فرصتهای سرمایه گذاری در بازار با پی به ای های 2 و 3 نمیبینید؟؟

بازار در نمادهای بنیادی و ستونهای خودش بهترین فرصت سرمایه گذاری برای افراد بلند مدت در صنایعی هست که بخرند و بروند و سود مجامع بگیرند نه این لگنسازهایی که 10ساله یه ریال به کسی ندادند

این نفله سایپا با پراید 8میلیونی هم زیان میساخت با پراید 200میلیونی هم داره میسازد اخه چه تغییری کرده؟؟
          هروقت تغییر کردند گزارشها مگه فرصت خرید دیدگه نمیدهند؟؟؟

از افرادی که اسم خودشان را گذاشتند سهامدار 67بعیده که عاجز باشد نمادهای خوب بازار را نشناسد و ادرس اشتباه دهد
          آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2022/08/01, 10:57.
          نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• naderi1
            ستاره‌دار(26)
            • Sep 2020
            • 792

اگر شنیده ای را هم نقل میکنیم باید ببینیم مبنای عقلی دارد تا بعد نقل کنیم.
            یادم هست قبلا در یک سایت دیگر کاربری بعنوان شایعه و شنیده نوشته بود که فلان سهم بزودی افزایش سرمایه ۳۰۰درصدی از انباشته دارد و در روزهای اینده نماد متوقف میشود برای تصویب آن!!

بررسی کردم دیدم اولا شرکت دارای زیان انباشته است و اصلا سود انباشته ای وجود ندارد تا از این محل افزایش دهد! و خبری هم درخصوص ان نیست که بخواهد تغییری پیدا کند. ثانیا نه درخواستی مبنی بر افزایش در کدال است و نه مجوزی و نه دعوت به مجمعی که بخواهد در چند روز بعد متوقف شود!

معترض شدم به این مطلب بی پایه و پاسخ دادند که فقط شنیده است!! گفتم هرچه شنیدید بدون بررسی باید اینجا بنویسید!!
            حکایت برخی مطالب هم اینچنین است.
            اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• سهامدار 67
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 3443

سلام دوست عزیز...@};-

شما کاملآ درست میفرمائید از شما پوزش میخوام و اگه راستش رو بخواین! من از اولش هم نمیبایست هیچ نقل قولی از هیچکسی و یا حتی هیچ نوشته ای حتی از خودم در اینجا ارسال میکردم به بزرگواری خودتان از سر تقصیر من بگذرید و بنده را ببخشید در عوض من هم به شما این قول را میدم که دیگه اینجا هیچوقت هیچی ننویسم تا مبادا متصدع اوقات شما و دیگر دوستان عزیز بشم. خدانگهدارتون

یا حق

در اصل توسط naderi1 پست شده است View Post
              اگر شنیده ای را هم نقل میکنیم باید ببینیم مبنای عقلی دارد تا بعد نقل کنیم.
              یادم هست قبلا در یک سایت دیگر کاربری بعنوان شایعه و شنیده نوشته بود که فلان سهم بزودی افزایش سرمایه ۳۰۰درصدی از انباشته دارد و در روزهای اینده نماد متوقف میشود برای تصویب آن!!

بررسی کردم دیدم اولا شرکت دارای زیان انباشته است و اصلا سود انباشته ای وجود ندارد تا از این محل افزایش دهد! و خبری هم درخصوص ان نیست که بخواهد تغییری پیدا کند. ثانیا نه درخواستی مبنی بر افزایش در کدال است و نه مجوزی و نه دعوت به مجمعی که بخواهد در چند روز بعد متوقف شود!

معترض شدم به این مطلب بی پایه و پاسخ دادند که فقط شنیده است!! گفتم هرچه شنیدید بدون بررسی باید اینجا بنویسید!!
              حکایت برخی مطالب هم اینچنین است.

نظر

• joniur
                عضو عادی
                • Jan 2020
                • 83

دوباره جو گروه خودرو منفی شد و آدمای معلوم الحال ریختن اینجا شروع کردن به عقده گشایی!! خب دوست عزیز، شما میتونید وقت گرانبهای خودتون رو صرف تحلیل ها و اخبار بسیار مثبت همون ستون های بنیادی بازار کنین و در این فضای سیاه و پر از رانت گروه خودرو که تو این همه سال جز ضرر و زیان و ورشکستگی چیزی برای شما نداشته حضور پیدا نکنین، که نه اعصاب خودتون خورد شه نه اعصاب ماهایی که دلمونو به همین شایعات و سودهای موهومی خودروسازا و قطعه سازا خوش کردیم.

نظر

• سهم دوست
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 161

سلام دوست عزیز...@};-

شما کاملآ درست میفرمائید از شما پوزش میخوام و اگه راستش رو بخواین! من از اولش هم نمیبایست هیچ نقل قولی از هیچکسی و یا حتی هیچ نوشته ای حتی از خودم در اینجا ارسال میکردم به بزرگواری خودتان از سر تقصیر من بگذرید و بنده را ببخشید در عوض من هم به شما این قول را میدم که دیگه اینجا هیچوقت هیچی ننویسم تا مبادا متصدع اوقات شما و دیگر دوستان عزیز بشم. خدانگهدارتون

یا حق
                  دوست عزیز شما بازار خوانی بسیار خوبی دارید و من همیشه حداقل در روندهای کوتاه مدتی نوشته های شما را دنبال می کنم. لطفا به نوشتن خود ادامه دهید و به حرف های اضافه دیگران هم توجه نکنید. برخی فقط بلد هستند نق بزنند بدون اینکه تحلیل یا پیشبینی و یا حتی خرید و فروش درستی ارائه کنند.
                  [COLOR="#000080"][B][I]ماییم و نوای بی نوایی *** بسم لله اگر حریف مایی[/I][/B][/COLOR]

نظر

• شاخص بورس جعلی است
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 410

قابل توجه هیات مدیره خودرویها.
                    فولاد 170 تومن سود مصوب کرد به اندازه فیمت هر سهم خودرو و بیشتر از قیمت سهام سایپا .دو دهه است خودرویا یک ریال سود تقسیم نکردن. خاک بر سر همتون با روساتون.
                    آخرین ویرایش توسط شاخص بورس جعلی است؛ 2022/08/02, 14:53.

نظر

• گنجشک
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jun 2022
                      • 1316

نظر شخصی
                      بر این اساس خرید و فروش نکنید

خودرو با همه دار و ندارش حداکثر در شرایط فعلی 143 تومن
                      قیمت فعلی 183 تومن

نظر شخصی
                      آخرین ویرایش توسط گنجشک؛ 2022/08/02, 15:03.

نظر

• خسرو چوگان
                        ستاره‌دار(1)
                        • Jan 2022
                        • 265

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                        نظر شخصی

خودرو با همه دار و ندارش حداکثر در شرایط فعلی 143 تومن
                        قیمت فعلی 183 تومن

نظر شخصی

صف خرید فردا را هم لحاظ کردین؟

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5094

در اصل توسط خسرو چوگان پست شده است View Post
                          صف خرید فردا را هم لحاظ کردین؟
                          نظر من ،
                          میخواد به 194 پولبک بزنه و برگرده ...
                          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• نجاT...
                            عضو فعال
                            • Dec 2013
                            • 2639

صف خودرو روز سه شنبه دیدن داره
                            انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
                              صف خودرو روز سه شنبه دیدن داره
                              مگر توافقی شده ؟؟!!!

صف فروش منظورتون هست یا صف خرید !!!

هرگونه مثبت خودرویی ها فقط به خاطر عرضه مجدد خودرو در بورس کالا هست نه توافق هسته ای ...

ظاهرا خبرها را مطالعه نمی کنید ، توصیه می کنم سری به تاپیک " آثار توافق هسته اي ايران و 5+1 " بزنید ...

http://forums.boursy.com/showthread....889#post990889

از دلار 8 هزار تومانی چه خبر ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( تمامی پستهای شما در خصوص برگشت دلار به 8000 تومان طبق نوشته های ذیل با ساعت و شماره پست و تاپیک کاملاً قابل رویت هست !)

دلار ۸۰۰۰ تومان (۸ هزار) را خواهد دید
                              ۲۹ اسفند ۱۳۹۹
                              دلار همچنان ریزشی خواهد بود. ۸ هزار تومان در دسترس است.
                              شک نکنید دلار ۸۰۰۰ تومان را خواهد دید
                              مذاکرات به طور جدی آغاز بشه دلار برای برهه ای ۸ هزار تومان هم خواهد دید.
                              The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• خسرو چوگان
                                ستاره‌دار(1)
                                • Jan 2022
                                • 265

خساپا اولین صف خرید گروه را زد.
                                منتظر الباقی گروه .

نظر

در حال کار...
                                X