ايران خودرو ( خودرو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • TARGET
    عضو فعال
    • Nov 2014
    • 2282

پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

در اصل توسط اشکان2010 پست شده است View Post
    سلام...

امروز از ساعت هشت ونیم مجمع فوق الغاده ایران خودرو شروع میشه که بعد از وقابع اخیر بسیارمهمه
    و باید شش دانگ حواسمون بهش باشه...

نکته دوم :دردستورالعمل شورای رفاقت(اگه نزنن زیرش!)که بازار بهش کم توجه بوده درموردقیمت گذاری
    گفته شده هرخودرو با 3 خودرو هم رده خارجی مقایسه میشه و مبنای قیمت ارز هم بازار متشکل ارزی(یا جایگزینش)هست نه ارزنیمایی...

میدونیم قیمت ارز در بازار متشکل که شده ناخدا! نزدیک به قیمت بازار آزاد هست...
    اگه همین شیوه قیمت گذاری لحاظ بشه قیمت کارخانه ای محصولات مهم ایران خودرو همچون 206 و207 و
    پارس رشد چشمگیری پیدا میکنن...

اگه دست از شعارها و کلیشه های پوپولیستی برداریم آیا ماشین هم رده 206 و 207 و پارس درسطح جهان کمتر از 6 هزار دلاره؟؟؟
    6 هزار دلار با دلار بازار متشکل یا ناخدا بیش از 250 میلیون تومن میشه در حالیکه قیمت
    کارخانه ای 206 و پارس(نه قیمت مصرف کننده) در مدلهای مختلف هم اکنون بین 130 تا حدود 180 میلیون تومنه!!!

شورای رفاقت باید همزمان با اعلام قیمتهای جدیدکارخانه ای خودروها این دستورالعمل رو منتشرمیکرد و
    شیوه اطلاع رسانی وبندهای بعضا مبهم ومتناقض دستورالعمل شون باعث تخریب شدید بازار شده.

اکثر قریب به اتفاق فعالین بازار سهام (ازجمله خودم!)باید این هشتک رو ترند کنن : #ما_بی_بخاریم!!!
    ممنون اشکان جان از این نکته سنجی ات، حتی تاکید هم شده تا ۲۵ درصد بالاتر هم میشه قیمت رو برد
    یعنی بالای ۳۰۰ میلیون میشه

نظر

• TARGET
      عضو فعال
      • Nov 2014
      • 2282

ماییم که با صف فروش رفتن تو خودرویی ها به تصمیم شورای رفاقت وجاهت می دهیم!!!
      دو روز بیخیال شید فروش رو

نظر

• امیدازاد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 3753

سایپا متوقف شد !!تا۲ اسفند ....می مردن ...اینارو هفته قبل تا قبل از معلوم شدن خروجی جلسه متوقف کنن

نظر

• ققنوس14
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 1544

احتمال طرح شکایت به دیوان عالی علیه شورای رقابت درباره شرایط عرضه خودرو
          به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، محسن علیزاده در واکنش به دستورالعمل جدید شورای رقابت برای تنظیم بازار خودرو به ایسنا گفت: شورای رقابت اخیراً تصمیمی گرفته که به موجب آن تمام محصولات تولیدی و مونتاژی انحصاری محسوب شده و عرضه خودرو در بورس هم مشمول همین موضوع می شود.

وی افزود: این دستورالعمل شورای رقابت غیرقابل قبول و خلاف قانون است. در ماده ۱۸ قانون توسعه ابزارها و نهادهای مالی، دولت مکلف شده تمام کالاهای عرضه شده در بورس را از نظام دستوری قیمت گذاری خارج کند. لذا دستورالعمل شورای رقابت مصداق قیمت گذاری دستوری و جلوگیری از رقابت سالم در بازار سرمایه و بازار خودرو است.

علیزده ادامه داد: با توجه به این دستورالعمل، تهیه طرح استفساریه‌ و رای از مجلس دنبال می شود تا شمولیت خودروهای تولید داخل و مونتاژی در دستور العمل و مصوبه شورای رقابت بررسی شود. این موضوع در صورت لزوم دوباره در شورای عالی بورس مورد بحث قرار می گیرد. علاوه بر این از طرف شورای عالی بورس در واکنش به تصمیم شورای رقابت به دیوان عالی شکایت می کند.
          آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• ققنوس14
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 1544

آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• کمبوجیه
              عضو فعال
              • Oct 2013
              • 496

پاسخ : البرز دارو (دالبر)

مدیرعامل ایران خودرو:

تارای جدید به زودی در بورس کالا عرضه می شود

به گزارش عصر ایران، مهدی خطیبی مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در مراسم آغاز بکار خط تولید این 2 محصول جدید اعلام کرد به زودی محصول جدید تارای سال که طبق نظرات مشتریان بهبود یافته از طریق بورس کالا عرضه خواهد شد.

نظر

• کمبوجیه
                عضو فعال
                • Oct 2013
                • 496

پاسخ : البرز دارو (دالبر)

ببخشید اشتباه شد

نظر

• نجاT...
                  عضو فعال
                  • Dec 2013
                  • 2639

#مهم از مدیرعامل ایران خودرو:

قرار شده اقدام جمعی و نامه نگاری حقوقی به همراه سایر خودروسازان با شورای رقابت انجام بدیم و ماجرا را به تجدید نظر ببریم و این راه را تا آخر خواهیم رفت.

دیروز بصورت تلفنی با اقای دکتر عشقی صحبت کردم و گفتم که من تمایل دارم مسیر عرضه در بورس ادامه پیدا کنه و قرار شد منتظر نتیجه شورای عالی بورس باشیم و بصورت همزمان نامه اعتراض امیز مشترک را بر شورای رقابت ارسال میکنیم.
                  انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• نجاT...
                    عضو فعال
                    • Dec 2013
                    • 2639

رییس کمیسیون عمران مجلس:
                    عرضه‌ خودرو در بورس باید ادامه یابد

محمدرضا رضایی‌کوچی گفت:
                    با توجه به اینکه این شیوه فضای شفافی را برای فروش خودرو در کشور فراهم کرده؛ بنابراین عرضه‌ها در بورس باید ادامه یابد. برخلاف شیوه‌های قبلی، با این اقدام مردم دسترسی راحتی به خرید خودرو پیدا کردند.

نگاه بازار سرمایه نیز کمک به عرضه خودرو با قیمت معقول و مناسب به مردم است و ما از عرضه خودرو در بورس حمایت می کنیم./سنا
                    @LiveBourse

نظر

• نجاT...
                      عضو فعال
                      • Dec 2013
                      • 2639

? خطیبی مدیرعامل ایران خودرو :

?قرار شده است با هماهنگی با بهمن و سایپا اقدام جمعی و نامه نگاری حقوقی با شورای رقابت انجام بدیم و ماجرا را به تجدید نظر ببریم و این راه را تا آخر خواهیم رفت.
                      ? ۳۵۰ هزار میلیارد تومان از جیب سهامداران ایران خودرو خارج شده که باید مشخص شود در جیب چه اشخاصی رفته است.
                      ?دیروز بصورت تلفنی با اقای دکتر عشقی صحبت کردم و گفتم که من تمایل دارم مسیر عرضه در بورس ادامه پیدا کنه و قرار شد منتظر نتیجه شورای عالی بورس باشیم و بصورت همزمان نامه اعتراض امیز مشترک را بر شورای رقابت ارسال میکنیم
                      @LiveBourse

نظر

• شاخص بورس جعلی است
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 404

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
                        #مهم از مدیرعامل ایران خودرو:

قرار شده اقدام جمعی و نامه نگاری حقوقی به همراه سایر خودروسازان با شورای رقابت انجام بدیم و ماجرا را به تجدید نظر ببریم و این راه را تا آخر خواهیم رفت.

دیروز بصورت تلفنی با اقای دکتر عشقی صحبت کردم و گفتم که من تمایل دارم مسیر عرضه در بورس ادامه پیدا کنه و قرار شد منتظر نتیجه شورای عالی بورس باشیم و بصورت همزمان نامه اعتراض امیز مشترک را بر شورای رقابت ارسال میکنیم.
                        بهتر بود مثل گروه بهمن شورا رو به ت... حساب نمیکردن و کار خودشونو انجام میدادن ولی مسئله اینه که این یک بازیه و مدیرا خودرویی خودشونم از بازیکنان هستن.

نظر

• ققنوس14
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 1544

مقابله ایران خودرو، سایپا،گروه بهمن و...با شورای رقابت / آثار مثبت بورس کالا<:-p

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، مهدی خطیبی در جریان مجمع فوق العاده و تصمیم‌گیری در خصوص شمولیت ماده ۱۴۱ قانون تجارت و در واکنش به مصوبه جدید شورای رقابت، اعلام کرد: مقرر شده با هماهنگی مدیران سایپا و گروه بهمن و... با شورای رقابت نامه نگاری حقوقی انجام شود تا تصمیم جدید، تجدید نظر و تا آخر مسیر، پیگیری شود@};-

قیمت‌ گذاری دستوری، بیش از هر مورد دیگری ایران خودرو را آزار داده و منجر به زیان حدود ۲۲ هزار میلیارد تومانی تا آذرماه و زیان هزار میلیارد تومانی سهامداران شده است. بنابراین روش قرعه کشی منسوخ و متحجرانه بوده و هیچ مزیتی هم ندارد. این درحالی است که شرکت به نمایندگی از ۲۰ میلیون سهامدار مجاز به انجام تکالیف خارج از قانون تجارت نیست.

بررسی ها نشان داد برخلاف عرضه محصولات از طریق قرعه کشی، ۸۹ درصد متقاضیانی که در بورس کالا اقدام به خرید کرده اند، مصرف کننده واقعی هستند. همچنین محصولات در بورس کالا ، کمتر از قیمت بازار در بورس کالا به فروش رفته است. علاوه براین، زیان خودروهای فروخته شده در بورس کالا به سود تبدیل شده است.

برنامه ها و اقدامات ایران خودرو

با اقدامات مختلفی چون شناسایی دارایی‌های جدید، سامان‌دهی روابط با قطعه‌سازان، تغییر در ترکیب سبد تولیدات و حرکت به سمت تولید سودآور و اقتصادی، ارزش دارایی‌ها، منافع و حقوق سهامداران ضمانت می‌شود.

بازگرداندن فضای آرامش به محیط کار یکی از اهداف کوتاه مدت بوده و در این بخش توفیقات مهمی حاصل شد. هدف کوتاه مدت دوم نیز جمع آوری خودروهای ناقص است که در بهمن سال گذشته، تعداد خودروهای کف در تمام سایت های ایران‌خودرو بیش از ۸۲ هزار دستگاه بود اما امروزه به ۱۹ هزار دستگاه رسید.

افزایش تولید و تغییر ترکیب تولید از سایر سیاست های اتخاذ شده در سال جاری بوده و این موضوع در راستای توجه بیشتر به کیفیت و نیز جلوگیری از زیان ده بودن محصولات است. ۲۷۹ پروژه در سه بازه زمانی کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت تدوین و پی گیری می شود که این موضوع به همراه بازتعریف از تولید، می تواند موجب جهش کیفی محصولات گروه صنعتی ایران خودرو شود.

در زمینه کاهش قیمت تمام شده تولید بر اساس برآوردها و برنامه تولید ۷۵۰ هزار دستگاه در سال جاری، بالغ بر هفت هزار میلیارد تومان صرفه‌ جویی محقق خواهد شد که این اقدام ۲۵ درصد شاخص های کیفیت را ارتقا خواهد داد. بر اساس محاسبات صورت گرفته اگر در سال گذشته تولید به صورت عبور مستقیم صورت می گرفت و مبادرت به تولید ناقص نمی شد، دست کم ۴ هزار میلیارد تومان صرفه جویی در هزینه و ۲۵ درصد افزایش کیفیت محقق می شد.

از ابتدای خرداد عمده تولید روزانه ایران‌ خودرو ۲۲۰۰ تا ۲۵۰۰ دستگاه و حتی بیش‌تر به‌صورت کامل و عبور مستقیم بوده و در حوزه سواری نمونه اولیه محصول ری را تولید و رونمایی شد و ظرف دو ماه آینده حدود ۵۰ نمونه آن صنعتی سازی و آزمایش های تصادف و سایر موارد بر روی آن انجام و آماده تولید انبوه در ابتدای سال آینده و عرضه به بازار می شود.

سال جاری ۱۵ هزار دستگاه صادرات در حوزه خودروی سواری هدف گذاری شد و این موضوع در کنار صادرات قطعات و موتور سیکلت که تا پیش از این صورت می گرفت با جدیت بیش‌تری در حال پی گیری است.

اگر ایران خودرو قرار است، پنج سال آینده یکی از سه خودروساز برتر رده دوم دنیا /:.yead.:/و در ۱۰ سال آینده در زنجیره ارزش جهانی، یکی از خودروسازان مطرح دنیا باشد/.:biggrinsmiley.:/، باید نگاه ویژه ای به سودآوری داشت. سهامدار به طور درست از فعالیت هیات مدیره، مدیرعامل و کارکنان گروه صنعتی ایران خودرو انتظار سودآوری دارد و به همین دلیل تحقق مطالبات ایران خودرو ناظر به ماده ۹۰ اصل ۴۴ قانون اساسی با جدیت پیگیری می شود.

کاهش هزینه، ۸۰ درصد قیمت تمام شده محصولات ایران خودرو مربوط به مواد اولیه و شبکه تامین است. همچنین ایران خودرو باید بخشی از درآمدها را از طریق فروش موتور، گیربکس، قوای محرکه و اکسل به دست آورد که این پروژه با قدرت و دقت لازم در حال پیشبرد است.

مشکل اصلاح قیمت خودرو است که در حال پیگیری بوده و وزارت صنعت نیز نهایت مساعدت را در این زمینه داشت. /:.Heart.:/

نظر

• نجاT...
                            عضو فعال
                            • Dec 2013
                            • 2639

دکتر خطیبی ؛ مدیرعامل ایران خودرو امروز در مجمع فوق العاده دوشنبه ۱۷ بهمن :

دیشب تلفنی با آقای دکتر عشقی ( رییس سازمان بورس) صحبت کردم و صراحتا اعلام کردم که به عنوان مدیر عامل ایران خودرو به جدیت می خواهم عرضه خودرو در بورس کالا ادامه پیدا کند؛ ایشان گفتند منتظر نتیجه جلسه فردای شورای عالی بورس در این خصوص باشیم

شخصا ۴ ماه دنبال اخذ مجوز عرضه خودرو در بورس کالا از وزارت صمت بودم

از نظر من ، بهترین راه حل موجود برای حذف قیمت گذاری دستوری شورای رقابت ؛ عرضه خودرو در بورس کالا است

نظر

• محمد1339
                              عضو فعال
                              • Jun 2019
                              • 582

مهم ترین اخبار بورس کالا و جلسه امشب مجلس از زبان سخنگوی کمیسیون اقتصادی:

? تداوم عرضه خودرو در بورس کالا / شورای رقابت تصمیم گیرنده نخواهد بود

▫️ مهدی طغیانی، سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس در خصوص جلسه امشب کمیسیون تلفیق به بیداربورس گفت : آنچه در کمیسیون تلفیق مصوب شد، این بود که خودروسازان مکلف هستند تمامی خودروها را در بورس کالا عرضه کنند و قیمت پایه هم توسط شورای رقابت و بر اساس روش تعیین (کاست پلاس cost plus ) انجام خواهد شد.

▫️وی در ادامه افزود: تصمیم گیری عرضه خودرو در بورس کالا از شورای رقابت اخذ می شود و به بورس کالا سپرده خواهد شد.

▫️ عضو کمیسیون تلفیق مجلس تصریح کرد: همچنان تعیین قیمت خودرو بر عهده شورای رقابت خواهد بود و تمامی موارد بر اساس اصل 44قانون اساسی انجام خواهد شد.

نظر

• naderi1
                                ستاره‌دار(26)
                                • Sep 2020
                                • 792

تا چندوقت پیش عده ای ریس سازمان را لعن و نفرین میکردند که لیاقت جایگاهش را نداردو... برخی این چندروزه بخاطر نامه نگاری او در قضیه خودرو درود به او میفرستادند که دوستت داریم و...!

واقعا تصور کردید کسی دلش به حال سهامدار بدبخت سوخته؟؟!

در اینکه همه اینها بازی ظاهری است و پشت پرده مهم است کسی شک دارد؟! آیا ریس شورا رقابت بدون هماهنگی با بالادستی های خود آن نامه را منتشر میکند؟!
                                واقعا از برخی افراد تعجب میکنم.
                                آخرین ویرایش توسط naderi1؛ 2023/02/07, 00:35.
                                اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

در حال کار...
                                X