ايران خودرو ( خودرو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • TARGET
    عضو فعال
    • Nov 2014
    • 2282

پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

فردا خودرو میشه ۳۲۵ تومان
    آیا برای بلوک ۱۰ میلیارد سهمی خودروی بانک صادرات مشتری میاد؟
    من میگم باید بیاید با احتمال بالا
    اگر بیاد یعنی خودرو دیگه قفل میشه

اگه نیاد یعنی اصلا مشتری برای بلوکهای تو دلی و دولتی وحود ندارد!
    چون تو خودرو همین هاست سهام قابل فروش ؛ بلوک صادرات تجارت ملت خگستر بلوک دولت

نظر

• ققنوس14
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 1545

158% رشد
      آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• TARGET
        عضو فعال
        • Nov 2014
        • 2282

در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post

158% رشد

هنوز اثر بورس کالا تو صورتهای مالی وارد نشده!

نظر

• ققنوس14
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 1545

حرف شما درسته هنوز افزايش قيمت فروش بورس كالا رو نديده چون فكر كنم محاسبات 15 و 85 درصد بايستي انجام بگيره
          با همين گزارش فكر كنم فردا شاخص هموزن ركورد 99 رو ميزنه انشالله

آخرین ویرایش توسط ققنوس14؛ 2023/02/25, 16:18.
          آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• ققنوس14
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 1545

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
            فردا خودرو میشه ۳۲۵ تومان
            آیا برای بلوک ۱۰ میلیارد سهمی خودروی بانک صادرات مشتری میاد؟
            من میگم باید بیاید با احتمال بالا
            اگر بیاد یعنی خودرو دیگه قفل میشه

اگه نیاد یعنی اصلا مشتری برای بلوکهای تو دلی و دولتی وحود ندارد!
            چون تو خودرو همین هاست سهام قابل فروش ؛ بلوک صادرات تجارت ملت خگستر بلوک دولت
            رئیس سازمان خصوصی سازی:خودروسازان باید تا آخر سال از شمول قیمت گذاری دستوری خارج شوندحسین قربانزاده: طبق تعهد وزارت صمت، خودروسازان باید تا پایان سال از شمول قیمت گذاری دستوری خارج شوند، در صورت عدم انجام این تعهد امکان فروش سهام تودلی خودروسازان وجود ندارد.

نظر

• علیرضا۱۲۳
              عضو فعال
              • Sep 2022
              • 2774

صورتهاي مالي رو هنوز نداده ولي شايد حرف شما درست باشه نميدونم.
              با همين گزارش فكر كنم فردا شاخص هموزن ركورد 99 رو ميزنه انشالله

سوال: یک خبری هم به نقل از شما منتشر شده که صد‌ها هزار خودرو قرار است تا آخر سال بدون قرعه کشی عرضه بشود. داستان این چیست؟
              قالیباف: ایران خودرو و سایپا و شرکت‌های خودروساز، فکرمی کنم دیگر باید از دوشنبه، سه شنبه، اواسط هفته، عرضه‌های سنگین خودشان را درهمین سامانه یکپارچه تخصیص خودرو با همان شرایط ثابت و با قیمت‌های کارخانه‌ای بگذارندو این فرصت بسیارخوبی است یعنی من فکر می‌کنم که کف آن 500 هزار دستگاه برای عرضه باید باشد و می‌دانید که ما کل سال را بتوانیم یک، یک و دویست تولید کنیم، عرضه در این اندازه به علاوه صد هزار، یعنی ما در خود اسفند در همین روزها، چیزی حدود 600 هزار دستگاه را شرکت‌ها خواهند فروخت.

این یک بخش از مصاحبه قالیباف سخنگوی وزارت صمت هست...یعنی تا آخر سال اینا میخواند ۵۰۰ هزار خودرو داخلی فروش بزنند...۱۰۰ هزار خودروی خارجی...جالبه خیلی کم هم تحویل فوری دارند...همه سه ماهه
              نصف این تعداد هم بفروشند...حداقل ایران خودرو ۱۵۰ هزار دستگاه میفروشند..متوسط ۵۰۰ میلیون که بالاتر هم میفروشند...یعنی کف فروش ایران خودرو در اسفند ۷۵ تا ۸۰ هزار میلیارد تومان هست

نظر

• گالیور
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 8794

خداوکیلی ماشینت پشت تارا که میوفته، انگار در اتوبان مدرس جنوب قبل از پل طبیعت قرار داری .

نظر

• ققنوس14
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 1545

منظور ايشون همون خودروهاي وارداتي خارجي هستن كه ايران خودرو و سايپا هم شامل بقيه وارداتچي ها مي باشند.
                  تو 3 مرحله قراره به عدد 500 هزارتا برسند كه مرحله اول 100 هزارتا و از امروز ثبت نام شروع شده و 500 ميليون بلوكه ميشه.
                  از 6 تا 9 ماه پول احيانا بلوكه ميشه تا فرايند خريد تموم بشه.امكان فروش تا يك سال نيست و پلاك فعال هم نمي تونه خريد بكنه.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                    عضو فعال
                    • Sep 2022
                    • 2774

منظور ايشون همون خودروهاي وارداتي خارجي هستن كه ايران خودرو و سايپا هم شامل بقيه وارداتچي ها مي باشند.
                    تو 3 مرحله قراره به عدد 500 هزارتا برسند كه مرحله اول 100 هزارتا و از امروز ثبت نام شروع شده و 500 ميليون بلوكه ميشه.
                    از 6 تا 9 ماه پول احيانا بلوكه ميشه تا فرايند خريد تموم بشه.امكان فروش تا يك سال نيست و پلاك فعال هم نمي تونه خريد بكنه.
                    دقیقا در متن گفته تا آخر اسفند ۵۰۰ هزار خودرو...۱۰۰ هزار تا هم واردات...مجموعا ۶۰۰ هزار خودرو

نظر

• گالیور
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 8794

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                      دقیقا در متن گفته تا آخر اسفند ۵۰۰ هزار خودرو...۱۰۰ هزار تا هم واردات...مجموعا ۶۰۰ هزار خودرو

چه نقدینگی جمع میکنند.

با وجود پل طبیعت

کوئیک اتومات خشک 600 میل ناقابل

بزن زنگو

نظر

• علیرضا۱۲۳
                        عضو فعال
                        • Sep 2022
                        • 2774

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post

چه نقدینگی جمع میکنند.

با وجود پل طبیعت

کوئیک اتومات خشک 600 میل ناقابل

بزن زنگو
                        سال دیگه تیرماه بازار خودرو دیدن داره

نظر

• علیرضا۱۲۳
                          عضو فعال
                          • Sep 2022
                          • 2774

این فروش‌های سه ماهه خیلی کمک می‌کنه به شرکتی مثل ایران خودرو که هزینه تامین مالی سنگین داره
                          خودرو هم ممکنه یکی دو روز حجم بخوره رو ۳۰۰ تومن اما تارگت حداقلی ۴۰۰ تومنی داره در کوتاه مدت...خودم فکر میکردم تا آخر بهمن ۴۰۰ رو ببینه اما مجمعش و همینطور بازی شورای رقابت اتلاف وقت بود
                          خودرو ۴۰۰
                          خساپا ۳۰۰ وساپا ۷۰۰ تا ۸۰۰. خگستر ۶۵۰ تا ۶۸۰
                          این تارگتها رو من برای خودرویی ها و سرمایه گذاریهاشون متصورم تا یکماه آینده...البته اگر یک داستان دیگه درست نکنند
                          شدیداً روی این تارگت ها مثبت هستم...بنظرم محرک رشدی که خودروسازهاو سرمایه گذاریهاشون در اسفند ماه دارند از دلاریها بیشتر نباشه کمتر نیست

نظر

• ققنوس14
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 1545

سلام
                            من دقيقا متن خبر رو نديدم ولي اگر كه گفته باشه 500 هزارتا خودروي ايراني قراره عرضه بشه حرف درستي نيست.
                            كل توليد ايران خودرو تا پايان سال 600 هزارتاست و همه را هم يا پيش فروش كرده و يا در حال فروشه تو پاركينگ هم بيشتر از 30
                            هزارتا خودرو اون هم بخاطر كسري قطعه وجود نداره و سايپا هم مشابه همين وضعيته.
                            يقينا نتونسته منظورشو ذرست بيان كنه و همين خودروهاي وارداتي بايستي باشه.

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                              عضو فعال
                              • Mar 2014
                              • 1656

سلام
                              من دقيقا متن خبر رو نديدم ولي اگر كه گفته باشه 500 هزارتا خودروي ايراني قراره عرضه بشه حرف درستي نيست.
                              كل توليد ايران خودرو تا پايان سال 600 هزارتاست و همه را هم يا پيش فروش كرده و يا در حال فروشه تو پاركينگ هم بيشتر از 30
                              هزارتا خودرو اون هم بخاطر كسري قطعه وجود نداره و سايپا هم مشابه همين وضعيته.
                              يقينا نتونسته منظورشو ذرست بيان كنه و همين خودروهاي وارداتي بايستي باشه.
                              توهمین 3 هفته میخوان عرضه کنن امروز رفتم برای کنتوربرق اداره برق میگم یک ماهه تونوبتم میگفتید کنتور نداریم نیومده هنوز
                              میگه کنتوراومده کابل برق نداریم گفتمتوانبار تیکه پاره ایی گیرنمیاد میگه بگویک مترنیست کی میاد تاسال بعد منتظرنباش هنوز3 هفته مونده ادارجات رفتن تو تعطیلی وقتی دردروازه باهم باشن کشورازاین بهترنمیشه
                              بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• danielbarooni
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 327

✅برکناری مدیر عامل ایران خودرو

?مهدی خطیبی از مدیرعاملی ایران خودرو برکنار شد.علیمردان عظیمی، عضو هیات مدیره سایپا جانشین او شده است.

پیام اقتصاد

نظر

در حال کار...
                                X