کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کم کم حال هوای رنج کشی داره به خودش میگیره
ببنیم امروز میتونه لیدر بازار بشه و با صف خرید کردنش بقیه بازار بیاد سمت صف خرید یا خیر؟
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
آیا بلوک خودرویا بازم خالیبندی بود؟
این دیگه بورس نیست.2 روز شاخصو باد میکنن بعد چند هفته سهام رو صف فروش میکنن .موقع رشد شاخض 70.000 واحدی سهام نهایتا 5درصد رشد میکنن ولی تو اصلاح بعدش15 تا 30درصد میریزن .شاخص میتونه در 3-4 روز قله 2/100 سال 99 روو بزنه ولی اکثریت سهام هنوز تو ضرر 50 تا 90 درصدی باقی بمونن..لذا.پیشنهاد میکنم ساحتمان بورس درسعادت ایاد را تبدیل به توالت عمومی کنند و عشقی و دارودستش هم بشینن کنار درها از هرکسی که خودشو اونجا تخلیه میکنه یه پولی بگیرن.اینطوری هم یه کار مفیدی انجام میشه یه پولیم گیرشون میاد و جیب مردم سهامدار هم خالی نمیشه .
❇️ پی نوشت : اخبار واصله و محاسبات و شواهد و قرائن، حاکی از صدور افزایش ۶۰ تا ۱۰۰ درصدی روی آخرین قیمتهای مصوب قبلی کارخانه ایی مربوط به اوایل آذر ۱۴۰۰
❇️ پی نوشت : اخبار واصله و محاسبات و شواهد و قرائن، حاکی از صدور افزایش ۶۰ تا ۱۰۰ درصدی روی آخرین قیمتهای مصوب قبلی کارخانه ایی مربوط به اوایل آذر ۱۴۰۰
@hamian_bourse
اگر از اول قیمت ها رو تعدیل می کردن نه شرکت ها به این فلاکت می افتادن و نه بازار خودرو و مصرف کنندگان تا این حد دچار مشکل می شدن ...فقط منافع مافیا بود که اهمیت داشت
بتونه خودش رو به بالای 340 تومن برسونه،میره برای شکست 360 تومن و هدف حداقلی 400 تومن.
من اینطور فکر میکنم ،کسی ملاک تصمیم گیری برای خرید یا فروش قرار نده.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
به نقل از بورس 24
? با اینکه مثبت های خودرو دوام چندانی نداشت و اکنون به 319 تومان 1,1 درصد منفی رسیده اما پرمعامله دنبال می شود. بعد از خزامیا و فولاد، خودرو سومین نماد پرارزش امروز به شمار می رود. 75 درصد از این نماد خودرویی به دست حقیقی ها خریداری شده است.
.......
? به نظر میرسد 6 روز کاری نوروز همچون نمونه چند سال پیش می تواند توسط حقوقی ها بازاری سبز با رشد 30 رقم بزند ...
نظر