کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
قطعیت واگذاری ایرانخودرو و سایپا به بخش خصوصی اعلام شد
رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی واگذاری شرکتهای خودرو سازی به خصوص ایران خودرو و سایپا به بخش خصوصی را با وجود انتقادات و مقاومتهای موجود، قطعی اعلام کرد.
به گزارش رکنا، رضا علیزاده، رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس، گفت : «واگذاری خودروسازان به خصوص دو غول بزرگ خودروسازی کشور ( ایرانخودرو و سایپا) الزامی است و باید بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی انجام شود و باقی مانده سهم دولت در این قبیل بنگاهها به بخش خصوصی واگذار شود»....
از کنسرسیومی که ده ها سال در بخش قطعه سازی (شرکت کروز) و خودروسازی (مجموعه بهمن) فعال و موفق بوده و ۳۰ درصد سهام ایران خودرو را نیز خریداری کرده به عنوان یکی از گزینه های اول برای تصدی بر ایران خودرو نام میبرند.
گروه بهمن ۷۲ سال پیش یعنی سال ۱۳۳۱ با نام «ایران خلیج کو» متولد شد و امروز شرکتهای بهمن موتور، بهمن دیزل، سیبا موتور، اتوبوس سازی ستاره نیک آریا (اسنا)، ایران دوچرخ، تیوان، شرکت صنایع ایران، شرکت صنایع ریخته گری ایران، بهمن لیزینگ و شاسی سازی را شامل میشود.
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
با شرایط واقعی زندگی کن.
اگر قرار بود با آه و نفرین مسایل ما حل میشد که الان شرکتهای مختلف متخصص آه و نفرین تاسیس شده بود.
فارغ از فهم منظور شما که جای بحثی نیست،
تفاوت زیاد با مفهوم سرمایه گذاری داره.
وقتی شما مدت زیادی میبینی پمپاژ پول کدوم جناحه و بازار با چی داره تکونمی خوره ، بازم بی تفاوتی!!! و فقط فحش و ناسزا و کنایه و ... اینها میشه تحلیل بازار!!!!
یه کم که کمه لطفا تجدیدنظر کنید در رفتار حرفه ای نگاه به بازار.
بازار کاری ندارم می خواد آفتابه فروش تو سود باشه یا تراشه ساز هوش مصنوعی.
مهم اینه که کدوم تو شرایط فعلی سود بهتری دارند.
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
با شرایط واقعی زندگی کن.
اگر قرار بود با آه و نفرین مسایل ما حل میشد که الان شرکتهای مختلف متخصص آه و نفرین تاسیس شده بود.
فارغ از فهم منظور شما که جای بحثی نیست،
تفاوت زیاد با مفهوم سرمایه گذاری داره.
وقتی شما مدت زیادی میبینی پمپاژ پول کدوم جناحه و بازار با چی داره تکونمی خوره ، بازم بی تفاوتی!!! و فقط فحش و ناسزا و کنایه و ... اینها میشه تحلیل بازار!!!!
یه کم که کمه لطفا تجدیدنظر کنید در رفتار حرفه ای نگاه به بازار.
بازار کاری ندارم می خواد آفتابه فروش تو سود باشه یا تراشه ساز هوش مصنوعی.
مهم اینه که کدوم تو شرایط فعلی سود بهتری دارند.
صحبت اه وناله. نیست
ظلم است و همراهی شما ومثل شما
ملکی یه ریال تخیف نمیده دلاری سبزی فروش
اما شما و امثال شما سهام 90 درصد منفی اونم مال 5 سال پیش حراج فروش گذاشتید
مال مفت و دزدی دارید اتیش به مال میزنید یا سبدگردان دزدید که پول 4 تا بدبخت این بلا سر بازار اوردند
شرمنده منظور شخص شریف شما نیست
شغالهایی مثل عشقی صیدی همتی پزشکان و..... است
ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-
بازم داری اشتباه می کنی.
ولی خود دانی.
این روش سرمایه گذاری تو بازار نیست.
حضرت اقا
جسارت نباشه
شما که اموزش دیدید بلدید وسواد دارید
سواد هم نمیخواهد تا 6ام اکابر مثل مرحوم داشته باشید کافی است
حساب کن
شاخص1/5 میلیون سال99
خصدرا قایق موتوری
5 سال بعد شاخص 3 میلیون
خصدرا قایق منفی90 درصد
شاخص حدود دو برابر
قایق موتوری را بفرشم یا بخرم
ممنونم اگر سبدگردانای مفتخور اینجا و صندوقای قارچ جهش شتاب موج بروجک مارمولک و حقوقیای مردخوار اینجا هم با ماشین حساب مهندسی شان حساب کنن
ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-
اول هم عرض کردم من درد شما رو متوجه میشم
و واقعا سختی این چند ساله که ماها تو بازار کشیدیم بر کسی پوشیده نیست
چه موقعیتهای فراوانی که بدلیل درگیر بودن سرمایمون از دست دادیم و چه خوشیهایی که می تونستیم داشته باشیم ولی از دست رفت.
شما رو عرض نمی کنم ولی واقعیت مطلب اینه که همون سال ۹۹ صدرا چند برابر شد یا خودرو چند برابر شد ولی حرص و طمع اجازه نداد خیلیها بیرون برن و موندن و گیر کردن.
دوستی داشتم سال ۹۹سرمایش رسید به ۲۶ میلیارد ولی بیرون نرفت و سال بعدش با ۶میلیارد خارج شد.
چه لزومی داره وقتی پولت ۱۰ برابر شد یا حداقل ۳برابر شد بازم تو این بازار بمونی.خوب بفروش برو ویلا یا خودرو بخر.
دوست عزیز همش تقصیر بازار نیست.
من و شما هم خیلی اشتباه کردیم.
✴️ «رنجبرزاده» عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس از درخواست رئیسجمهور برای واگذاری خودروسازان به شرکت قطعهسازی #کروز خبر داده است.
?این درخواست عجیب در حالی است که پرونده اتهامی شرکت قطعهسازی کروز که طبق اعلام قاضی صلواتی دارای 218 صفحه کیفرخواست است. 18 متهم دارد و از سال 1400 رسیدگی به آن شروع شده، هنوز باز است و تعیین تکلیف نشده است.
?قاچاق حرفهای و سازمان یافته قطعات خودرو به میزان 33 هزار میلیارد تومان، پرداخت رشوه به کارکنان گمرک، مشارکت در اخلال در توزیع مایحتاج عمومی از طریق گرانفروشی قطعات خودرو و تحصیل مال از طریق نامشروع به میزان 220 میلیون دلار آمریکا از شرکتهای خودرو سازی سایپا و ایران خودرو بخشی از اتهامات این شرکت است.
نظر