ايران خودرو ( خودرو )

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • hamid-reza
    عضو فعال
    • فروردین ۱۳۹۰
    • ۳۶۷

من صحبت ها ایشون در مورد خودرو دنبال کرد و انصافا درست بوده است

نظر

• 123
      عضو عادی
      • مهر ۱۳۹۱
      • ۱۸۸

در اصل توسط کیوان پست شده است مشاهده پست
      شبندر باید اونموقع مینشست جای بهمنی بعنوان رئیس بانک مرکزی که یک تنه بازار ارزو کنترل کنه ، حیف که سیف نامرد حقشو خورد! /:.weirdsmiley.:/

خداییش فکر نمی کردم شبندر، Fan هم اینجا داشته باشه ! آخرین چشمه درستی حرف ایشون خروج بزرگان تاپیکو و صف دیدنی فروشش بود! یعنی تو متوجه نشدی ؟ یا ..... ! /:.mellowsmiley.:/ /:.grlim:./
      من هم از چند کانال معتبر قیمتهای ۱۰۰۰ تومنی رو تا حدود یک سال دیگه برای خودرو شنیدم که در شرایط افزایش تولید امکانپذیره و عطش برخی برای خرید این سهم علیرغم EPS کم نشون میده که خبرهایی هست

نظر

• amir121
        عضو جدید
        • خرداد ۱۳۹۰
        • ۱

غودرزو

اقای شبندر عزیز "اگر سن و سالتان قد مید هد " "بقو ل اصغر ترقه تکن همچین " اگر دلار را همچین کنی خیلی را بخاک سیا ه مینشا نی نکن بابا نکن گناه دارد

نظر

• کیوان
          ستاره دار (۱)
          • خرداد ۱۳۹۰
          • ۵۳۲۱

در اصل توسط ۱۲۳ پست شده است مشاهده پست
          من هم از چند کانال معتبر قیمتهای ۱۰۰۰ تومنی رو تا حدود یک سال دیگه برای خودرو شنیدم که در شرایط افزایش تولید امکانپذیره و عطش برخی برای خرید این سهم علیرغم EPS کم نشون میده که خبرهایی هست
          دوست من باید بگم همونطور که گفتم با اینکه میدونم این صنعت به این سرعت و به این زودی نمی تونه معجزه کنه ولی قبلا یک نوسان خوب در خودرو گرفتم و الان هم ۲ روز قبل از مذاکرات حدود ۱ میلیون سهم خودرو و سایپا و مقداری خاور خریدم! برای اهدافی که مد نظر خودمه. حالا بگیریم تهش همون ۱۰۰۰ که شما میگی . ۱۰۰۰ کجا و ۱۴۰۰۰ کجا ؟! من عدم رشد خودرو رو نقد نکردم چون خودرو بر مبنای مسائل دیگر داره موج ایجاد میکنه، خلاصه هرکسی یک دیدی داره.ولی دیگه بعضی اظهارتشون مثل تغییر نرخ ارز کشور اونهم یکتنه! و ..... بگذریم.
          خلاصه من خودم الان خودرویی ام نه واسه حرف این و اون و تارگتهاشون بر مبنای تصمیم و ریسک خودم.
          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• vatovato
            عضو عادی
            • مرداد ۱۳۹۲
            • ۵۷

جناب شبندر
            گروه خودرویی و بانکی استارت کار رو زدن و نوبت رشد اینهاست.منم رفتم وپارس گرفتم و الانم راضیم.جو مثبت مذاکرات و آزاد سازی محدودیت های بانکی نوبت استارت این دو گروهه

نظر

• شبندر
              عضو فعال
              • شهریور ۱۳۹۱
              • ۳۵۹۸

امروز به دوستانم سفارش كردم كه روي خاور و سايپا بيشتر تمركز كنند
              دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
                عضو فعال
                • شهریور ۱۳۹۱
                • ۳۵۹۸

زامياد به زودي خودرو را پشت سر ميزاره
                دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
                  عضو فعال
                  • شهریور ۱۳۹۱
                  • ۳۵۹۸

دوستان درباره خاور راضي شديد از امروز بيشتر روي خاور متمركز مي شوم

نظر

• شبندر
                    عضو فعال
                    • شهریور ۱۳۹۱
                    • ۳۵۹۸

در اصل توسط vatovato پست شده است مشاهده پست
                    جناب شبندر
                    گروه خودرویی و بانکی استارت کار رو زدن و نوبت رشد اینهاست.منم رفتم وپارس گرفتم و الانم راضیم.جو مثبت مذاکرات و آزاد سازی محدودیت های بانکی نوبت استارت این دو گروهه
                    كاملا درسته بازار خيلي به اين دو گروه بدهكاره

نظر

• شبندر
                      عضو فعال
                      • شهریور ۱۳۹۱
                      • ۳۵۹۸

براي اينكه خريداران جديد وارد خودرو بشند امروز و فردا حدود ۲۰ ميليون من تقديم ميكنم

نظر

• Alidadash
                        عضو فعال
                        • خرداد ۱۳۹۲
                        • ۹۵۹

در اصل توسط شبندر پست شده است مشاهده پست
                        براي اينكه خريداران جديد وارد خودرو بشند امروز و فردا حدود ۲۰ ميليون من تقديم ميكنم
                        جناب شبندر شما حجم مبنا رو هم بدی دعای خیر همه سهامدارا پشتته.
                        سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• شبندر
                          عضو فعال
                          • شهریور ۱۳۹۱
                          • ۳۵۹۸

در اصل توسط Alidadash پست شده است مشاهده پست
                          جناب شبندر شما حجم مبنا رو هم بدی دعای خیر همه سهامدارا پشتته.
                          نامه را ايميل كردم اگر تريدرم موافت كنه ۱۰ تا امروز ميدم

نظر

• Alidadash
                            عضو فعال
                            • خرداد ۱۳۹۲
                            • ۹۵۹

در اصل توسط شبندر پست شده است مشاهده پست
                            نامه را ايميل كردم اگر تريدرم موافت كنه ۱۰ تا امروز ميدم
                            دست شما درد نکنه.
                            سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• کيانوش
                              عضو فعال
                              • آذر ۱۳۹۰
                              • ۶۶۱۳

حالا از فردا صف خريد خودرو و گروه خودرو و بانک قشنگتر هم خواهد شد.
                              .................................................. ...........

نظر

• شبندر
                                عضو فعال
                                • شهریور ۱۳۹۱
                                • ۳۵۹۸

در اصل توسط کيانوش پست شده است مشاهده پست
                                حالا از فردا صف خريد خودرو و گروه خودرو و بانک قشنگتر هم خواهد شد.
                                .................................................. ...........
                                كاملا درسته امروز بازار در شوك هست فردا تصميم بازار قطعي ميشه دوستان فرصت خريد رايان هنوز هست

نظر

در حال کار...