خبرهای مهم و فوری

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مباشر
    ستاره دار (1)
    • May 2019
    • 385

پاسخ : خبـــرهـــای مـهــــم و فــــــوری

یکیش این هس که سهامهایی که برای نوسان ۲۰ درصد یکساعت بسته میشدند یک روز بسته میشن و وقتی برای ۵۰ درصد متوقف میشدند به مدت ۲ روز شده ۴ روز اونم با یه شرایطی نتونستم فایلش رو اپلود کنم

نظر

• wxy4u
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 330

احتمالا چهارشنبه هفته آینده هم یه تبصره بزنن تگش که اگه سهمی ۱۰۰ درصد سود‌ده‌‌هی داشت برای همیشه بسته بشه.

امروزم گفتم این فروش‌های گله‌ای حقوقی‌ها و رشدهای بی در و پیکر جای خوشحالی نداره.

هفته اینده باز‌ دیدنی خواهد بود و هفته های بعدش...

نظر

• اشراق
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 319

.....

نظر

• iligal
          مدیر(ستاره دار 11)
          • Sep 2012
          • 4103

اصلاحات احتمالی بعدی:
          - سهم رشد کنه سهامدار خرد 3 ماه زندانی میشه.
          - ناشر جواب درست و حسابی نده، سهامدار علاوه بر 3 ماه زندانی، 80 ضربه هم شلاق می خوره.
          - هرکس توی جمع بیشتر از دو نفر از سهم و بورس حرف بزنه کد ملیش تعلیق میشه.
          - بدهی های ارزی شرکت ها به عهده سهامداران خرد است.
          - هرکس ضرر کنه تشویق با درج کتبی در پرونده.
          - یکی بیاد گره قانون رفع گره معاملاتی رو باز کنه!!
          سندروم_چهارشنبه_بی_قرار!
          بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
            اصلاحات احتمالی بعدی:
            - سهم رشد کنه سهامدار خرد 3 ماه زندانی میشه.
            - ناشر جواب درست و حسابی نده، سهامدار علاوه بر 3 ماه زندانی، 80 ضربه هم شلاق می خوره.
            - هرکس توی جمع بیشتر از دو نفر از سهم و بورس حرف بزنه کد ملیش تعلیق میشه.
            - بدهی های ارزی شرکت ها به عهده سهامداران خرد است.
            - هرکس ضرر کنه تشویق با درج کتبی در پرونده.
            - یکی بیاد گره قانون رفع گره معاملاتی رو باز کنه!!
            سندروم_چهارشنبه_بی_قرار!
            همش عالی بود جناب ایلیگال
            ولی تشویق بایت ضرر یه چیز دیگه بود=))
            اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
            شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• Niloofar
              عضو عادی
              • Apr 2020
              • 26

✔️خبر فوری و مهم برای نفت

وزير نفت الجزاير:

«كاهش سهمگينى در توليدات نفت جهان در راه است!»

نظر

• علیرضا حسنی
                عضو فعال
                • Mar 2019
                • 1642

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                شرکت محترم الف علت رشد 20 درصدی شما چیست؟ اتفاق با اهمیتی رخ نداده، لذا تغییرات قیمت در اثر عرضه و تقاضا در بازار بوده،

ی متن کپی پیستی کلیشه ای :/ واقعا بورس چرا ی حامی نداره صدای سهامدار رو بگوش سازمان برسونه،
                حالا که قوانین رو تغییر دادن در جهت اصلاح این معضل و معضل های دیگه هم که همه یا دارن فحش میدن یا نمک پراکنی، راستش خدا هم خیلی تکلیفش با این ملت مشخص نیست سروش جان چه برسه یکی در قد و قواره انسان معمولی بخواد با مردم ایران تعامل داشته باشه.

نظر

• رادین1
                  عضو فعال
                  • Dec 2018
                  • 4719

تنها چیزی که به نظر من می رسه اینه که این قوانین من دراوردی یک الارم و هشدار است! داریم به دمش می رسیم روزهای خوب بورس کم کم رنگ می بازند باید فکر نقل و انتقال بین بازارهای دیگر بود و چه بازاری بهتر از بازار ارز ! باشد که مسئولین اقتصادی مملکت یادبگیرند که یورس جای شوخی با سرمایه مردم نیست .
                  به چندین دلیل من فکر می کنم داریم به زمان استراحت بورس نزدیک می شویم :
                  ۱- خیلی از سهمها رشدهای خوبی داشته اند و احتمال رشدهای اینچنینی در کوتاه مدت چندان میسر نیست.
                  ۲- دولت به دنبال تامین بخشی از کسری بودجه از بازار بورس است و با فروش بخشی از سهام شرکتهای دولتی ، احتمالا نقدینگی از بازار خارج خواهد شد و لذا تقاضا خودبخود برای سایر سهام کم خواهد شد .
                  ۳- وقتی بازار بورس گارد نزولی بگیرد خشک و تر با هم می سوزد تجربیات گذشته اینطور می گوید . منطقی هم هست چون هر سهم جدای از ارزش ذاتی خود یک ارزش نسبی هم نسبت به سایر سهام دارد وقتی اصلاح بازار سنگین باشد بعد از چند روز سهام خوب هم اصلاح خواهند کرد .
                  ۴-اثرات شیوع کرونا روز به روز بیشتر نمایان خواهد شد رکود اقتصادی برای سال ۹۹ برای خیلی از کشورها و من الجمله ایران اجتناب ناپذیر است هر چند در ایران این رکود با تورم همراه خواهد بود و شاهد رکودتورمی خواهیم بود .
                  ۵- حتی اگر بازار بورس شاهد قوانین جدید من دراوردی هم نبود به نظرم گزارشات اکثر شرکتها در سه ماهه نخست سال ۹۹ ، احتمالا با کاهش تولید و فروش همراه خواهند بود.
                  ۶- در حال حاضر تمام سعی دولت بر این است که در سریعترین زمان ممکن واگذاریها را در بازار بورس انجام دهد تا بازار گرم است سهمی از این سفره برگیرد.
                  ۷- قبلا می گفتیم نرخ ارز بالا می رود اثرش در بورس نمایان خواهد شد اما با قوانین جدید تا چند درصد بخوایم سود ببریم باید از هفت خوان رستم بگذریم.
                  بنابراین من فکر می کنم کم کم باید فکر خروج بود ! ما که مجبور نیستیم به هرسازی که سازمان می زند برقصیم . مگر در روزهایی که سرازیری است این آقایون صدایی ازشان بلند می شود؟ فکر می کنم بهترین زمان خروج ، قبل از شروع عرضه اولیه های دولتی خواهد بود .
                  (البته این نظرات کاملا شخصی است و ممکنه اشتباه باشد امیدوارم بقیه دوستان هم نظراتشان را به اشتراک بگذارند بلکه بتوانیم بهترین تصمیم درست را بگیریم).

نظر

• abdolhossein
                    عضو فعال
                    • Feb 2019
                    • 1589

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                    تنها چیزی که به نظر من می رسه اینه که این قوانین من دراوردی یک الارم و هشدار است! داریم به دمش می رسیم روزهای خوب بورس کم کم رنگ می بازند باید فکر نقل و انتقال بین بازارهای دیگر بود و چه بازاری بهتر از بازار ارز ! باشد که مسئولین اقتصادی مملکت یادبگیرند که یورس جای شوخی با سرمایه مردم نیست .
                    به چندین دلیل من فکر می کنم داریم به زمان استراحت بورس نزدیک می شویم :
                    ۱- خیلی از سهمها رشدهای خوبی داشته اند و احتمال رشدهای اینچنینی در کوتاه مدت چندان میسر نیست.
                    ۲- دولت به دنبال تامین بخشی از کسری بودجه از بازار بورس است و با فروش بخشی از سهام شرکتهای دولتی ، احتمالا نقدینگی از بازار خارج خواهد شد و لذا تقاضا خودبخود برای سایر سهام کم خواهد شد .
                    ۳- وقتی بازار بورس گارد نزولی بگیرد خشک و تر با هم می سوزد تجربیات گذشته اینطور می گوید . منطقی هم هست چون هر سهم جدای از ارزش ذاتی خود یک ارزش نسبی هم نسبت به سایر سهام دارد وقتی اصلاح بازار سنگین باشد بعد از چند روز سهام خوب هم اصلاح خواهند کرد .
                    ۴-اثرات شیوع کرونا روز به روز بیشتر نمایان خواهد شد رکود اقتصادی برای سال ۹۹ برای خیلی از کشورها و من الجمله ایران اجتناب ناپذیر است هر چند در ایران این رکود با تورم همراه خواهد بود و شاهد رکودتورمی خواهیم بود .
                    ۵- حتی اگر بازار بورس شاهد قوانین جدید من دراوردی هم نبود به نظرم گزارشات اکثر شرکتها در سه ماهه نخست سال ۹۹ ، احتمالا با کاهش تولید و فروش همراه خواهند بود.
                    ۶- در حال حاضر تمام سعی دولت بر این است که در سریعترین زمان ممکن واگذاریها را در بازار بورس انجام دهد تا بازار گرم است سهمی از این سفره برگیرد.
                    ۷- قبلا می گفتیم نرخ ارز بالا می رود اثرش در بورس نمایان خواهد شد اما با قوانین جدید تا چند درصد بخوایم سود ببریم باید از هفت خوان رستم بگذریم.
                    بنابراین من فکر می کنم کم کم باید فکر خروج بود ! ما که مجبور نیستیم به هرسازی که سازمان می زند برقصیم . مگر در روزهایی که سرازیری است این آقایون صدایی ازشان بلند می شود؟ فکر می کنم بهترین زمان خروج ، قبل از شروع عرضه اولیه های دولتی خواهد بود .
                    (البته این نظرات کاملا شخصی است و ممکنه اشتباه باشد امیدوارم بقیه دوستان هم نظراتشان را به اشتراک بگذارند بلکه بتوانیم بهترین تصمیم درست را بگیریم).
                    بازار ارز سود دهی مناسب رو نداره.
                    به نظرم بازار مسکن خیلی بهتر باشه.
                    تا می گیم مسکن ملت فکر می کنن منظورم خرید خونه توی شمال تهرانه و میگن گرونه نمی تونیم بخریم!!

به هر حال پولی که اومده توی بورس به احتمال زیاد وارد ملک می شه که مدتیه راکد بوده.
                    حتی توی کوره دهات ها هم شده ملک بخرین.
                    ضرر نداره.

نظر

• آگراداد
                      عضو فعال
                      • Dec 2017
                      • 424

به نام خدا .
                      مقصد بعدی پول در سال 99 بازار ارز میباشد . شک نکن .

نظر

• wxy4u
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 330

شاخص توی‌ مهر سال گذشته نصف امروزم نبود و‌با قوانین مضحک بازار پایه همه گفتن بازار خواهد ترکید، بعد ۲۰ روز‌برگشت!

فراموش کردید ما وفق‌پذیرترین مردم جهانیم؟!‌

این نیز بگذرد و بورس بتازد...

نظر

• ebiman
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 2071

نقل قول :
                          بنبیین دوستان، سازمان بازم چند تا قانون خوب گذاشت و صدای یه عده در اومد. حالا صدای کیا و چرا؟؟؟؟
                          یادتونه که‌چرا نوری دفعه پیش به خاطر نوسان ۲۰ درصدی بست؟؟؟
                          چون گزارحشش خوب بود. پس دلیل منطقی داشته. بنابراین مشکلی براش پیش نمیاد. مگه قانون حجم مبنا برای سهم بنیادی نوری مشکل ایجاد کرد که الان بخواد ایجاد کنه؟؟؟؟
                          حالا به نظرتون به چه دلیل سهمهایی مثل و شمواد و پلوله برای نوسان ۲۰ یا ۵۰ درصدی بسته میشن؟؟؟
                          هیچی. هیچ دلیلی ندارن. یه عده سفت باز با خرید گروهی یا ایجاد شایعات، سهامداران تازه کار رو کشوندن سمت این سهمها و تقاضا ایجاد کردن و سهم رو بالا کشیدن. بیچاره اون اخریا که تو قله میخرن. خوب این سهمها نباید کنترل بشن که خدایی نکرده خیلی ها ضرر نکنن؟؟
                          این کانالها و‌گروهها با غوغا سالاری میخوان سازمان رو‌ مجبور به عقب نشینی کنن. چون نونشونو آجر میکنه. اگر موافقین فوروارد کنین تا سهامداران عزیز تازه وارد بدونن اصل قضیه چیه
                          سلام

نظر

• abdolhossein
                            عضو فعال
                            • Feb 2019
                            • 1589

در اصل توسط wxy4u پست شده است View Post
                            شاخص توی‌ مهر سال گذشته نصف امروزم نبود و‌با قوانین مضحک بازار پایه همه گفتن بازار خواهد ترکید، بعد ۲۰ روز‌برگشت!

فراموش کردید ما وفق‌پذیرترین مردم جهانیم؟!‌

این نیز بگذرد و بورس بتازد...
                            اون زمان اوضاع متفاوت بود.
                            الان سازمان کمر همت بسته بر ریختن بازار.
                            شما بازار آتی رو یادتون نمیاد.
                            این قدر برای خریدارا مانع درست کردن تا بالاخره سرمایه تصمیم گرفت وارد فروش بشه.
                            الان آتی یک سال و نیمه که فقط داره می ریزه.

نظر

• abdolhossein
                              عضو فعال
                              • Feb 2019
                              • 1589

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
                              نقل قول :
                              بنبیین دوستان، سازمان بازم چند تا قانون خوب گذاشت و صدای یه عده در اومد. حالا صدای کیا و چرا؟؟؟؟
                              یادتونه که‌چرا نوری دفعه پیش به خاطر نوسان ۲۰ درصدی بست؟؟؟
                              چون گزارحشش خوب بود. پس دلیل منطقی داشته. بنابراین مشکلی براش پیش نمیاد. مگه قانون حجم مبنا برای سهم بنیادی نوری مشکل ایجاد کرد که الان بخواد ایجاد کنه؟؟؟؟
                              حالا به نظرتون به چه دلیل سهمهایی مثل و شمواد و پلوله برای نوسان ۲۰ یا ۵۰ درصدی بسته میشن؟؟؟
                              هیچی. هیچ دلیلی ندارن. یه عده سفت باز با خرید گروهی یا ایجاد شایعات، سهامداران تازه کار رو کشوندن سمت این سهمها و تقاضا ایجاد کردن و سهم رو بالا کشیدن. بیچاره اون اخریا که تو قله میخرن. خوب این سهمها نباید کنترل بشن که خدایی نکرده خیلی ها ضرر نکنن؟؟
                              این کانالها و‌گروهها با غوغا سالاری میخوان سازمان رو‌ مجبور به عقب نشینی کنن. چون نونشونو آجر میکنه. اگر موافقین فوروارد کنین تا سهامداران عزیز تازه وارد بدونن اصل قضیه چیه
                              من نمی دونم جرا از این دستور حمایت می کنین؟؟
                              یعنی توهین به خودتون حساب نمی کنین که هر چهارشنبه بعد از پایان شدن بازار یه قانون جدید می ذارن؟؟
                              اصل قضیه چیه؟
                              اصل اینه که می خوان بازار رو ریزشی کنن.
                              همین.

نظر

• ebiman
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 2071

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
                                من نمی دونم جرا از این دستور حمایت می کنین؟؟
                                یعنی توهین به خودتون حساب نمی کنین که هر چهارشنبه بعد از پایان شدن بازار یه قانون جدید می ذارن؟؟
                                اصل قضیه چیه؟
                                اصل اینه که می خوان بازار رو ریزشی کنن.
                                همین.
                                به نظرم بستگی داره به قضیه چطور نگاه کنیم ‌‌‌. به هر حال هر قانونی وحی منزل نیست و می‌تونه در گذر زمان عوض بشه . به هر حال باید قبول کنیم این مدت بعضی از سهم ها رشدهای عجیب و غریبی را تجربه کردند که خیلی هاشون حقشون نبوده با توجه به بنیادی سهم و سودآوری شان. منم مخالف این هستم که هر چهارشنبه قانون جدیدی وضع کنند و به نظرم اگر قرار بر اصلاح قوانین است باید خیلی زودتر از اینها و نه طی چندین مرحله و بلکه در یک مرحله انجام میشد. اینم به نظرم از اشکال مدیریت سازمان است که البته در همه جای مملکت هم دیده می شود و آن هم مدیریت از نوع آزمون و خطا است
                                سلام

نظر

در حال کار...
                                X