نورد آلومينيوم(فنوال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • khosh2
    عضو جدید
    • Sep 2012
    • 3

با سلام خدمت دوستان
    براي من و امثال من كه تازه وارد هستيم و زياد سر رشته نداريم بيان تجربيات مي تونه راهنماي خوبي باشه. يكي از همين تجربه ها خريد فنوال بود (البته با توجه به ارزنده بودنش)، اما مشكلي كه اين سهم مثله چنتا از سهماي ديگه بازار دارن و من به اون توجهي نداشتم حجم كم معامله (در حد صفر) اون بود كه براي مواقع ضروري بشدت مشكل نقد شوندگي دارد.

توصيه : طرف سهم هايي كه قدرت نقدشوندگي ندارند اصلا نرويد (حتي اگر خيلي ارزشمند باشند).
    راستي از نماد "فروم" چه خبر!؟:)

نظر

• safaklar
      ستاره دار(14)
      • Sep 2011
      • 626

در اصل توسط khosh2 پست شده است View Post
      با سلام خدمت دوستان
      براي من و امثال من كه تازه وارد هستيم و زياد سر رشته نداريم بيان تجربيات مي تونه راهنماي خوبي باشه. يكي از همين تجربه ها خريد فنوال بود (البته با توجه به ارزنده بودنش)، اما مشكلي كه اين سهم مثله چنتا از سهماي ديگه بازار دارن و من به اون توجهي نداشتم حجم كم معامله (در حد صفر) اون بود كه براي مواقع ضروري بشدت مشكل نقد شوندگي دارد.

توصيه : طرف سهم هايي كه قدرت نقدشوندگي ندارند اصلا نرويد (حتي اگر خيلي ارزشمند باشند).
      راستي از نماد "فروم" چه خبر!؟:)
      دوست من در این جور سهمها باید دید میان مدت و بلندمدت داشته باشید . سهم از 230 تومن رسیده به 350 و حداکثر افتش میتونه 300 الی 320 باشه. در مورد نقد شوندگی هم فکر کنم سهامدارای بالای 50 هزار تاش به انگشتهای دست هم نرسه به غیر از مقاطعی شما به راحتی میتونستید سهمتون رو بفروشید . سهم های زیادی بودند که نقد شوندگی بسیار کمی داشتند ولی پس از اعلام گزارشهای خوب و چند برابر شدن قیمتشان صف خرید میلیونی براشون میچینند.سهامی مثل شپارس که تعدادی از اساتید تالار رو قیمتهای 145 - 180 معرفی کردند و به علت کوچک بودن سهم متهم به سفته بازی شدند . ولی الان همون سهم پس از چندبرابر شدن قیمت تقاضای میلیونی داره. ما هم به امید تکرار همین روند اینبار در فنوال به دید میان مدت و بلند مدت سهامداری میکنیم و کاری به نواسانات روزانه سهم نداریم و البته که هیچ تضمینی برای تحقق این روند وجود نداره

نظر

• khosh2
        عضو جدید
        • Sep 2012
        • 3

سلام دوست عزیز

راستش فقط میخواستم تجربه شخصی خودم رو به دوستان گفته باشم
        یه وقت هایی هست که بالاخره نیاز به پول پیدا میکنیم (مثلا برای خرید برخی از سهم ها تو برخی از مقاطع خاص) و این مساله خیلی نمود پیدا میکنه
        --------------------
        در اصل توسط safaklar پست شده است View Post
        دوست من در این جور سهمها باید دید میان مدت و بلندمدت داشته باشید . سهم از 230 تومن رسیده به 350 و حداکثر افتش میتونه 300 الی 320 باشه. در مورد نقد شوندگی هم فکر کنم سهامدارای بالای 50 هزار تاش به انگشتهای دست هم نرسه به غیر از مقاطعی شما به راحتی میتونستید سهمتون رو بفروشید . سهم های زیادی بودند که نقد شوندگی بسیار کمی داشتند ولی پس از اعلام گزارشهای خوب و چند برابر شدن قیمتشان صف خرید میلیونی براشون میچینند.سهامی مثل شپارس که تعدادی از اساتید تالار رو قیمتهای 145 - 180 معرفی کردند و به علت کوچک بودن سهم متهم به سفته بازی شدند . ولی الان همون سهم پس از چندبرابر شدن قیمت تقاضای میلیونی داره. ما هم به امید تکرار همین روند اینبار در فنوال به دید میان مدت و بلند مدت سهامداری میکنیم و کاری به نواسانات روزانه سهم نداریم و البته که هیچ تضمینی برای تحقق این روند وجود نداره

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

یه حالی به صف فروش دادیم.
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• dpi
            عضو فعال
            • Oct 2012
            • 578

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
            یه حالی به صف فروش دادیم.
            مصطفی جان
            من سود این شرکت رو در آوردم به سود حداقل 100تومن رسیدم مضاف بر این بدهی ارزی هم که با نرخ مرجع تسعیر شده است دیگه بزرگترین تهدید شرکت از بین رفته است.نظر چیه برادر؟

نظر

• سرداربورسی
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 458

در مورد فنوال هم باید بگم که این شرکت زیان حدودا 96 تومنی سال 90 رو در سال 91 رسونده به سود 61 تومنیعملکرد عملیاتیش هم خیلی بهتر شدهولی سهامدارای عمده فعالی نداریتوی 5 ماه گذشته فقط بیمه معلم چند مورد فروش داشته و خریداری وجود نداشته
              که خب خیلی جالب نیست
              امروزم بالای یک میلیون معامله شد که باید ببینیم به چه صورت بوده
              اگه بحث وضعیت شرکت باشه که خیلی خوبه
              اما توجه کنید که فنوال یه سهم معمولی مثل بقیه سهم ها نیست
              یه جورایی برای بازار ناشناخته هست و خیلی طالب نداره
              همین ریسک کار رو بالا میبره
              وقتی یه نگاهی به بقیه بازار میندازم و صف فروش سهم های خیلی خوب رو می بینم که فرصتهای خرید خوبی هستند،به این نتیجه می رسم که قبول این ریسک منطقی نیست
              ما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
              نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

در اصل توسط dpi پست شده است View Post
                مصطفی جان
                من سود این شرکت رو در آوردم به سود حداقل 100تومن رسیدم مضاف بر این بدهی ارزی هم که با نرخ مرجع تسعیر شده است دیگه بزرگترین تهدید شرکت از بین رفته است.نظر چیه برادر؟
                با نظرت موافقم برادر.

بله سایه شوم بدهی ارزی هم برداشته شد.
                البته این سهم هنوز برای بازار شناخته نشده و به همین دلیلم هست که سود افراد در بازار یکسان نیست.
                تا بخوایم صبرکنیم که بازار به یک سهمی شناخت پیدا کنه، نیمی از راهو جا میمونیم.
                حجم معاملات امروز و صف خرید سنگین، مبین حرکت اساسی در این سهم است.
                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• persis
                  عضو عادی
                  • Apr 2013
                  • 102

در اصل توسط persis پست شده است View Post
                  فنوال چطوریه ؟؟؟

سهم یه رشد انفجاری از 228(91/7/26) تا 380 (91/8/29) را انجمام داد و بعد از ان وارد یک اصلاح بزرگ شد و تا 228 پایین امد و حالا دوباره سهم رشد خود را اغاز کرده است 335 منطقه بسیار مهمی برای سهم میباشد چون اگر بتواند انرا بزند تا 380 که قله قبلی هست صعود میکند ولی دید من برای این رشد 400تا 450 می باشد بعد از ان یک اصلاح یا بهتر بگویم انتظار پولبک را دارم ازنظر بنیادی نیز سهم چیزی کم ندارد و چندین بار تعدیل داد که این تعدیل ها در بازار سوخت شد و همچنین سهم از یک روند منفی در گزارشها به روند مثبت رسید

بند 2 گزارش 9 ماهه فنوال:
                  2) شرکت پيش بيني سود (زيان) هر سهم سال مالي منتهي به 30/12/91 را در تاريخ 26/11/90 ، 13/12/90 (حسابرسي شده) و 26/4/91 مبلغ 9 ريال ، در تاريخ هاي 2/8/91 و 17/08/91 (حسابرسي شده) مبلغ 168 ريال ، در تاريخ هاي 26/10/91 ، 09/11/91 و 28/11/91 مبلغ 306 ريال و در تاريخ 16/12/91 مبلغ 556 ريال اعلام نموده است .
                  که این گزارش نشان از روند صعودی سهم میباشد

- - - Updated - - -

از این سهم در اینده بیشتر خواهید شنید

تارگت بلند مدت

600
                  در صفحه 4 بود که گفتیم از این سهم در اینده بیشتر خواهید شنید ؟؟؟؟

هنوز صداش در نیامده سهم روی 500 بره تازه بازار سهم رو میبینه

شادباشید

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

40سهم عرضه شده و 4 عدد معامله.
                    طرف چقدر خسیسه. میخوای یه ریال صفو جابجا کنی انقد وسواس به خرج میدی؟;)

نظر

• persis
                      عضو عادی
                      • Apr 2013
                      • 102

در اصل توسط persis پست شده است View Post
                      نوشته اصلی توسط persis
                      فنوال چطوریه ؟؟؟

سهم یه رشد انفجاری از 228(91/7/26) تا 380 (91/8/29) را انجمام داد و بعد از ان وارد یک اصلاح بزرگ شد و تا 228 پایین امد و حالا دوباره سهم رشد خود را اغاز کرده است 335 منطقه بسیار مهمی برای سهم میباشد چون اگر بتواند انرا بزند تا 380 که قله قبلی هست صعود میکند ولی دید من برای این رشد 400تا 450 می باشد بعد از ان یک اصلاح یا بهتر بگویم انتظار پولبک را دارم ازنظر بنیادی نیز سهم چیزی کم ندارد و چندین بار تعدیل داد که این تعدیل ها در بازار سوخت شد و همچنین سهم از یک روند منفی در گزارشها به روند مثبت رسید

بند 2 گزارش 9 ماهه فنوال:
                      2) شرکت پيش بيني سود (زيان) هر سهم سال مالي منتهي به 30/12/91 را در تاريخ 26/11/90 ، 13/12/90 (حسابرسي شده) و 26/4/91 مبلغ 9 ريال ، در تاريخ هاي 2/8/91 و 17/08/91 (حسابرسي شده) مبلغ 168 ريال ، در تاريخ هاي 26/10/91 ، 09/11/91 و 28/11/91 مبلغ 306 ريال و در تاريخ 16/12/91 مبلغ 556 ريال اعلام نموده است .
                      که این گزارش نشان از روند صعودی سهم میباشد

- - - Updated - - -

از این سهم در اینده بیشتر خواهید شنید

تارگت بلند مدت

600

در صفحه 4 بود که گفتیم از این سهم در اینده بیشتر خواهید شنید ؟؟؟؟

هنوز صداش در نیامده سهم روی 500 بره تازه بازار سهم رو میبینه

شادباشید

فنوال در یک نگاه

در اینده بیشتر از این نماد خواهید شنید

نظر

• safaklar
                        ستاره دار(14)
                        • Sep 2011
                        • 626

آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه برای سال (دوره) مالی منتهی به 1392/12/29

الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
                        از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 14:00 روز یکشنبه مورخ 1392/04/02 درمحل تهران - خيابان وليعصر- پايينتر از پارک ساعي - نبش کوچه دلبسته - شماره 2141 - هتل سيمرغ - تالار نرگس برگزار میگردد حضور بهم رسانند.

ب– دستور جلسه :
                        استماع گزارش هیئت مدیره و بازرس قانونی.
                        تصویب صورتهای مالی سال (دوره) مالی منتهی به 1392/12/29
                        انتخاب حسابرس و بازرس قانونی
                        انتخاب روزنامة کثیرالانتشار
                        انتخاب اعضای هیئتمدیره
                        تعیین حق حضور اعضای غیر موظف هیئت مدیره
                        تعیین پاداش هیئت مدیره
                        سایر موارد
                        توضیحات:
                        ساير مواردي که در صلاحيت مجمع عمومي عادي ميباشد

نظر

• کارآمد
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 315

امروز ما هم فنوالی شدیم >:D<

نظر

• اسطوره
                            کاربر فعال
                            • Aug 2011
                            • 277

در اصل توسط اسطوره پست شده است View Post
                            توصيه ميكنم كه دوستان يه بررسي جامع ازين سهم داشته باشند
                            هم از لحاظ بنيادي و هم تكنيكال داراي پتانسيلهاي زيادي هست
                            به ديد كوتاه مدت 450
                            ميانمدت 520
                            بعد از تثبيت بالاي 450 تازه متولد ميشه و توجه فعالان بازار بهش جلب ميشه
                            از اون به بعد اهداف جديد و بسيار عالي براش متصورم
                            پس اهداف بلند مدتش رو ميگذارم بعد از تثبيت بالاي 450 عرض كنم
                            فقط كافيه يكم ريزبينانه بررسي بشه نتايج جالبي بدست مياد :-/
                            روزي رو ميبينم كه حجم مبنا در قيمتهاي 2 برابر قيمت فعلي به زور داده بشه
                            چه زود دير ميشه:((
                            فعلا در دوران بي كسي به سر ميبره اما ما صبرمون خيلي زياده
                            براي سال 92 ساختن سود 200 توماني دور از دسترس نيست.........
                            safaklar جان بله احتمالا اواسط همين ماه يا اوايل تير ماه ميريم براي مجمع و بعدش گزارش 3 ماهه
                            خيالت راحت من براي اهداف بزرگ و بلند مدت سرمايه گذاري ميكنم اگه مايل بودين در پيغام خصوصي بيشتر در مورد
                            اهداف پيش رو صحبت خواهيم كرد چون ممكن اينجا به سفته بازي متهم بشيم;)
                            فردا بسته ميشه واسه مجمع عادي ساليانه
                            همونطور كه پيش بيني ميشد بالاي 450 معاملات خيلي بهتر شد و توجه بازار بهش جلب شده
                            اهداف سهم فراتر از اعداد فعلي هستش
                            شما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
                            رابرت مپل براون

نظر

• mahyar1357
                              عضو عادی
                              • Jul 2011
                              • 233

فردا بسته ميشه واسه مجمع عادي ساليانه
                              همونطور كه پيش بيني ميشد بالاي 450 معاملات خيلي بهتر شد و توجه بازار بهش جلب شده
                              اهداف سهم فراتر از اعداد فعلي هستش
                              سلام
                              دوستان گرامی ضمن تشکر از تحلیلهای نابتون
                              من تازه امروز فنوال خریدم .به نظرتون چند روز بعد باز میشه؟ و قیمت بازگشائیش چند خواهد بود؟
                              ممنون از پاسخی که میدین
                              [B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]

نظر

• اسطوره
                                کاربر فعال
                                • Aug 2011
                                • 277

سلام دوست عزيز 92/4/2 ميره مجمع ....
                                فعلا در مورد قيمت و زمان بازگشايي نميشه نظر قطعي داد
                                يه مقدار دير وارد شديد ولي اگه ديد بلند مدت داشته باشيد سود خوبي كسب ميكنيد
                                شما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
                                رابرت مپل براون

نظر

در حال کار...
                                X