در اصل توسط rajabnejad پست شده است
View Post
نورد آلومينيوم(فنوال)
Collapse
X
-
وبا سلام
دیدم دوستان حال و حوصله نگاه کردن به گزارشات شرکت رو ندارن و فقط نگران قیمت سهم هستن گفتم چند نکته برای دلگرمی خودم هم که شده بگم شاید کمکی کرده باشم..
اول اینکه به نظر من دلیل صف فروش شدن سهم کاملا هیجانی بود و چون سهم بر خلاف انتظار بازارپایین خط روند باز شد همه دست به فروش زدن تا مجبور نشن تا کف کانال صبر کنن و البته خریدارهای سهم هم بدشن نمیاد سهمو پایینتر بخرن چون اگه منم بودم با خودم میگفتم وقتی میشه سهمو پایین خرید چرا که نه؟
اما چند نکته از صورتهای مالی 6 ماهه بگم خدمتتون
شرکت مقدار فروش شش ماهش تو تمام محصولات کمتر از مقدار تولیدیش بوده حالا این یعنی چی؟
ورق کامپوزیت1467 تن تولید شده و 1200 تن فروخته یعنی 260 تن توی انبار مونده...تنی 90 ملیون ریال فروخته (میشه 23462 ملیون ریال)
ورق آلومنیمی 2655تن تولید کرده و 1411 تن فروخته یعنی 1250 تن توی انبار مونده...تنی 92 ملیون ریال فروخته(میشه114665ملیون ریال)
کویل آلومنیمی 230 تن تولید کرده و 180 تن فروخته یعنی 50 تن تو انبار مونده...تنی 91 ملیون ریال فروخته(میشه 4554ملیون ریال)
تسمه الومنیمی 0150 تن تولید کرده و 1400 تن فروختهیعنی 100 تن تو انبار مونده.....تنی 99 ملیون ریال فروخته (میشه 9868 ملیون ریال)
حالا ارزش این چها قلم محصول که تو انباره و از محل فروشش میتونه تعدیل داشته باشه مجموعا میشه152549 ملیون ریال.اهای تمام شده کالا رو 78 درصد قیمت فروش در نظر گرفته یعنی 119000ملیون ریال .....سود از این ناحیه میشه 34219 ملیون ریال ...
کل سهام شرکت 51 ملیون سهمه یعنی 670 ریال به ازای هر سهم سود از این ناحیه تو انبارها مونده ...مالیات هم 22 درصد خودشون حساب کردن که ماهم 22 درصد محاسبه میکنیم..
نتیجه محاسبات ما این شد که مبلغ 523 ریال سود فقط برای شش ماهه توی انبارهای شرکت مونده...
بزارید فرض کنیم تولید شرکت تا اخر سال همین مقدار باقی بمونه و قیمت محصولاتش هم تغییر نده و به همین قیمتا بفروشه با یه جمع جبری ساده
سود محقق شده برای شش ماهه 327 ریال اعلام شده که با مقدار فروش نرفته یعنی 523 ریال میشه 85 تومن برای شش ماهه ..
با ثابت بودن جمیع شرایط و فروش همه محصولات تولیدی گزارش شش ماهه تا اخر سال شرکت میتونه 170 تومن سود تا پایان سال بسازه...
ملاک تمام محاسبات من گزارش 6 ماهه خود شرکته و تو خلا محاسبه نکردم...با 10 تقریب 10 درصد بالا و پایین
اگه بازم به نتیجه رسید که برید تو صف فروش you welcome
تنها مشکلی که باقی مونده نحوه تسویه بدهی ارزی شرکته که امیدوارم به زودی خبر حل شدنش رو بشنویم
حاصلی پور
نظر
-
با کسب اجازه از دوستانی که قبلا راجب سهم توضیحاتی داده اند ، مقایسه روند سودآوری شرکت در طی یک سال گذشته و مقایسه دوره های 6 ماهه از نظر رشد eps و همچنین رشد نسب تهای سود اوری شرکت حاکی روند رو به رشد شرکت داره و میشه گفت شرکت در طی 2 سال گذشته در قعر چاه بوده ولی در حال حاظر بر فراض ابرها سیر میکند.
بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس
نظر
-
پاسخ : نورد آلومينيوم(فنوال)
کارخانه های تولیدی نورد آلومینیوم سود هرسهم سال 92 را بر اساس عملکرد 9 ماهه با تعدیل مثبت14 درصدی مبلغ 578ریال اعلام نموده است . ودر عملکرد 9 ماهه 445 ریال(معادل 77درصد ) آن را پوشش داده است.
دليل این تعدیل مثبت عمدتا افزايش ميانگين نرخ فروش محصولات مي باشد.
پيش بيني ارائه شده با فرض تسعير بدهي هاي ارزي شرکت با نرخ ارز مرجع مي باشد . اما چنانچه نرخ ارز مبادله اي مبناي
محاسبه تسعير بدهي هاي ارزي شرکت واقع گردد پيش بيني سود (زيان) شرکت در سال مالي 92 به مبلغ (201ر220)
ميليون ريال زيان معادل (318ر4) ريال زيان به ازاي هر سهم خواهد شدهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
گل بود به سبزه هم آغشته شد سال 92 مبلغ (1737) ریال زیان و سال 93 مبلغ 561 ریال سود.
در این بازار اگر سودی ست، با درویش خرسند است، خدایا! منعمم گردان، به درویشی و خرسندی
نظر
-
هارمونیک :گارتلی
الیوت:در اوخر C -احتمالا با هدف تست rsi
نظر
-
با سلام خدمت دوستان
امروز کندل چکش وارونه (Inverted Hammer) زد
کف قبلی 4078
کف امروز 4091
ریتریس حوالی 100%
باید فردا برگرده
اگر بر نگشت و کف جدیدی پایین تر از 4078 زد، موج شماری آخر شکل بالا بی اعتبار است
انتظار این است که یک کندل قوی سفید رنگ همراه با حجم قوی معاملات فردا اتفاق افتد. تا چه پیش آید.
نظر
نظر