اخبار روزانه صنعت سیمان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : اخبار روزانه صنعت سیمان

سابقه بنده در جستار:

(تاریخ ها هم مشخص هستند و غیر قابل دست کاری)

در اصل توسط mhjtalarebourse, post: 3918394, member: 26663 پست شده است
    من هم خرید کردم.
    از خیلی از سیمانی ها.
    تقریبا همه در کف هستند. یا دارند می رسند به کف.
    در اصل توسط mhjtalarebourse, post: 3919210, member: 26663 پست شده است
    سلام
    لامذهب پا قدم نیست که!
    از فردا یک پولی می گیرم در نمادهای معرفی شده ی شما به صورت نمادین خرید انجام می دهم.
    ===========
    گذشته از شوخی...
    هنوز فرصت خرید است در سیمانی ها...
    ===========
    سجام را هم فردا برای بار دوم خرید می کنیم.

در اصل توسط mhjtalarebourse, post: 3921581, member: 26663 پست شده است
    مطمئن باشید بحث داعش که تمام شود، عراق، سیمان خودش که سهل است، نیمی از سیمان ایران هم سهل است، حداکثر توان سیمان ترکیه را هم نیاز خواهد داشت...و اگر بحث عمران داخلی (و بودجه هایش) یک روزی دوباره جان بگیرند و از آن طرف عراق هم کامل نفتش را بگذارد برای بازسازی و عمران، چنان می شود که دوباره مردم می روند در صف برای گرفتن سهمیه ی سیمانشان! حتی اگر کارخانه های جدید هم وارد مرحله ی بهره برداری شوند...

در اصل توسط mhjtalarebourse, post: 3926604, member: 26663 پست شده است
    باز هم روی سیمانی ها تاکید می کنیم.هنوز هم زمان خرید است. حتی می شود گفت هنوز هم کف هستند.

در اصل توسط mhjtalarebourse, post: 3927446, member: 26663 پست شده است
    سلاموضعش خوب است دیگر...
    از یک طرف وضع کل سیمانی ها (به خصوص به خاطر بحث موصل و بحث 15 درصد گرانی و بحث اتمام خود زنی) خیلی عالی شده...
    از یک طرف نمودارهای عالی ای دارند...
    از یک طرف افت زیادی داشته...

یکی از دوستان هم از چیزی به نام تفاهم نامه با افغانستان حرف می زد...

در اصل توسط mhjtalarebourse, post: 3928472, member: 26663 پست شده است
    چه کسی امروز داشت عرضه می کرد؟کوتاه مدت ممکن است بتواند اذیت کند ولی میان مدت (بلکه بلند مدت) سشرق خیلی خوبه.
    من هم دارم. هم ممکن است اضافه کنم.

در اصل توسط mhjtalarebourse, post: 3929424, member: 26663 پست شده است
    سلامنموداری من کار می کنم.
    نمودارش خوب است.
    به خصوص اگر سیمانی ها یک اصلاح کوچک (استراحت برای فاز بعدی رشد) داشته باشند می توانید در قیمت مناسب خرید کنید.

در اصل توسط mhjtalarebourse, post: 3930834, member: 26663 پست شده است
    سلاماصلاح کوچک در این دو روز انجام شد.
    من امروز خرید داشتم.
    روی سپاها.
    البته سشرق و سهگمت و سجام و البته تقریبا تمام سیمانی ها عالی بودند. ولی فقط این را توانستم در منفی شکار کنم. (در سهگمت و سدور تا می آمد به منفی 3 درصد و می خواستم سفارش بگذارم سریع دوباره می رفت بالا! دوباره می آمد پایین تا من می آمد سفارش بگذارم می رفت بالا... انگار بازی شان گرفته بود!)
    شنبه یا حتی یک شنبه هم ممکن است باز اینها فرصت ورود بدهند ولی هم احتمالش کم است و هم اگر بدهند باز مانند امروز در قیمت های مناسب گمان نکنم بدهند.
    یا علی

====================================

و باز دوباره اخیرا:

در اصل توسط mhjtalarebourse, post: 3950617, member: 26663 پست شده است
    سلامنمادهای این گروه دارند دوباره برای ورود من آماده می شوند...
    دفعه ی پیش که پاقدممان خوب بود...
    ببینیم این دفعه هم پا قدممان خوب می شود یا نه؟
    در اصل توسط mhjtalarebourse, post: 3950620, member: 26663 پست شده است
    حدسی که می زنم:
    یک کوچولو دیگر منفی باشند.
    بعد یک موج یک کوچک بیاید و برود.
    بعد رشد اصلی آغاز شود.
    و این روزها هم که خریدهایمان آغاز شده. به دید میان مدت. ان شاء الله این بار نیز یک بهره اساسی بتوانیم از سیمانی های عزیز بگیریم.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

سیمانی ها
      =====

از نگر نموداری...
      ببینید...
      یک اصلاح جانانه انجام شده...
      همین اصلاح باعث می شود اصلاح جدید یا صورت نگیرد یا اگر صورت می گیرد از نگر زمان و دامنه بسیار محدود باشد.

نشانگر مکدی و سامانه بخت آماده شده اند برای رشد.
      البته دی تی نامعلوم است. در کوتاه مدت نامعلوم است ولی در میان مدت وضع این هم عالی و مستعد است برای رشد.
      حجم افت خوبی داشته و دوباره رشد خوبی داشته.
      نشانگرهای دیگر هم بین کف پیشین (در 670 واحد یک ماه پیش) و امروز واگرایی را به وضوح نشان می دهند. حتی نشانگرهایی مانند بختامدی که اساسا برای واگرایی ساخته نشده اند!

پس به وضوح می توان گفت ما اکنون در زمان «اشتباه بازار» به سر می بریم. (هر چند ممکن است در کوتاه مدت باز هم آقای بازار روی اشتباه خودش پا فشاری کند ولی) در میان مدت با اولین پول هایی که به بازار تزریق شود اولین گروهی که رشد می تواند بکند گروه سیمانی است. و هنگامی که بازار به اشتباه خودش پی ببرد به نحو شایسته ای جبران خواهد کرد ان شاء الله.

https://vgy.me/WB9IPj.png

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

سکرد
        ====

همان طور که می بینید نشانگر بخت و مکدی (که بلند مدت تنظیم شده اند) کاملا مستعد رشد هستند و از طرف دیگر نشانگر دی تی (که کوتاه مدت تر تنظیم شده است) کاملا آغاز حرکت جدید را تایید کرده است.

افتی هم که منتظرش بودیم در این نماد صورت گرفته و حجمی هم که باید کاهش و افزایش پیدا می کرده به خوبی ایفای نقش کرده.

همه چیز مهیا است تا گروه سیمانی حرکت خوب خودشان را شروع کنند. و در این حرکت سکرد یکی از بهترین ها است.

باز هم تاکید می کنم در کوتاه مدت دقیقا روشن نیست چه حرکتی انجام می دهند. ولی در میان مدت سودهای بسیار مطمئنی به نگر می رسد نصیب سهامداران خودشان بکنند. و سکرد هم در میان سیمانی ها یکی از مطمئن ترین ها است. (خودم هم هنوز ندارم)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

سجام
          ====

توصیه خرید در زیر 800 ریال را دارم.
          خودم هم هر روز مقداری در همین محدوده خرید می کنم.
          البته خرید کردن در این قیمت ها مستلزم صبر و حوصله ی زیادی است. چرا که فروشنده ی قوی ندارد. و به هیچ وجه هم توصیه نمی کنم در قیمت های بالا وارد شوید (چرا که هر چیزی یک قیمتی دارد.)

اوضاع نشانگرها:
          در چند روز اخیر دی تی یک تلاش کرده که از میانه ی خودش عبور کند ولی نتوانسته. همین ممکن است کار را خراب کند. و به همین خاطر می توان روی 750 ریال آستانه زیان گذاشت. ولی از آنجا که عرضه کننده ی زیادی ندارد و در صورت عرضه زیاد اتفاقا فرصت خرید به وجود می آید می توان در همین جاها یعنی زیر 800 ریال (و البته بالای 750 ریال) به تدریج خرید انجام داد.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14648

بیشترین هزینه در صادرات سیمان هزینه حمل و نقل است
            و راه آهن ارزان ترین وسیله حمل و نقل برای سیمان است
            در افغانستان تنها رقیب سیمان ایرانی سیمان پاکستان است
            که به سه دلیل از بازار رقابتی افغانستان حذف خواهد شد
            1- رابطه سرد و پر تنش سیاسی افغانستان و پاکستان
            2- کاهش پیدا کردن قیمت تمام شده سیمان ایرانی به نسبت سیمان پاکستانی به خاطر راه اندازی حمل و نقل ریلی
            3-کیفیت مرغوب تر و بهتر سیمان ایرانی به نسبت سیمان پاکستانی
            باید سیمانی های شرق کشور که قابلیت صادرات به افغانستان را دارند جدی بگیریم
            خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14648

شاخص گروه سیمان و احتمال واگرایی مثبت در کف کانال

خدا خواست و ما توانستیم
              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• ایرج سابق
                عضو فعال
                • Oct 2015
                • 7434

از گروه سیمانی باید دوری کرد تا گزارش پیش بینی سال 97 داده بشه

ممکنه تعدیل منفی سنگین بدهند مثل سدور

بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

عبدالرضا شیخان دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان در گفتگو با بورس7 مطرح کرد:
                  ورود سیمان به بازارهای جدید / مذاکره با روسیه برای شروع صادرات
                  آبان ۱۵
                  بورس۷: سیاست های تجاری عراق در برابر صادرات سیمان ایران سبب افت فروش صادراتی صنعت سیمان شده است .
                  به گفته یکی از اعضای هیئت مدیره انجمن صادرکنندگان، تعرفه ترجیحی واردات سیمان از اردن به عراق صفر و از عربستان ۱۵ درصد است ؛ در حالی که تعرفه صادرات همین کالا از ایران ۵۰ درصد تعیین شده است. این در حالی است که براساس اعلام انجمن تولید‌کنندگان سیمان، ۵۰ تا ۷۰ درصد صادرات سیمان ایران بین ماه مارس سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ به بازار عراق بوده است.

روی صادرات به عراق حساب چندانی نکردیم
                  عبدالرضا شیخان دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان در این خصوص به بورس۷ گفت: صنعت سیمان بیش از یک سال است که حساب چندانی روی بازار سیمان عراق نمی کند و افت تقریبا ۱۱ درصدی صادرات سیمان نیز ناشی از مشکلات صادرات به عراق می باشد. البته صادرات سیمان به عراق از طریق منطقه کردستان کماکان انجام می شود؛ ولی حجم این صادرات زیاد نیست.
                  محدودیت های صادرات سیمان به عراق بیشتر به سبب حمایت دولت عراق از منافع تولیدکنندگان داخلی عراق و ایجاد اشتغال و رونق کارخانه های سیمان عراقی بوده و کشور دیگری جایگزین ایران در بازار صادراتی سیمان عراق نشده است.

در نیمه نخست امسال ۳ میلیون تن سیمان و ۳ میلیون تن کلینکر به عراق صادر کردیم
                  وی در ادامه بیان کرد: در ۶ ماهه نخست امسال حدود ۳ میلیون تن سیمان و ۳ میلیون تن کلینکر از ایران صادر شده که تقریبا ۳۰ درصد از حجم صادرات سیمان از طریق منطقه کردستان وارد عراق شده است.

بازارهای جدید صادراتی / مذاکره با روسیه برای شروع صادرات
                  شیخان در خصوص بازارهای جدید صادراتی صنعت خاکستری به بورس۷ گفت : با وجود مشکلات به عراق، صنعت سیمان در بازارهای جدیدی از جمله بازار بنگلادش و آفریقا نفوذ کرده و حجم صادرات به برخی بازارهای قبلی مانند افغانستان را افزایش داده است. علاوه بر این مذاکراتی جهت صادرات به روسیه هم صورت گرفته است.

بهبود شرایط سیمانی ها با اختصاص جایزه دلاری صادرات به ازای هر تن
                  شیخان در خصوص جایزه ۳ دلاری صادرات هر تن سیمان به بورس۷ گفت :هر چند هنوز بخشنامه مکتوبی برای انجمن ارسال نشده و در هیچ یک از جلساتی که حضور داشته ایم خبر از پرداخت جایزه ۳ دلار به ازای صادرات هر تن سیمان اعلام نشده؛ ولی صحبت هایی در این زمینه مطرح شده است. اگر موضوع پرداخت ۳ دلار برای صادرات هر تن سیمان تحقق یابد، وضعیت شرکت ها بهبود خواهد یافت.

همچنین صنعت سیمان از پتانسیل های دیگری همچون سوآپ سیمان به کشورهای حاشیه مثل سوریه برخوردار است؛ مشروط بر آنکه رقابت منفی بین کارخانجات سیمانی، مجالی برای پیگیری این موارد به ما بدهد.
                  پایان مطلب

بخش روسیه در خبر بالا اصلا اهمیت ندارد. این بخش 3 دلاری خیلی مهم است که البته با توجه به بی پولی کنونی دولت یک مقدار بعید است... (ولی از آن چیزهایی است که می گویند اگر بشود چه شود...)
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

عبدالرضا شیخان دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان در گفتگو با بورس7 مطرح کرد:
                    ورود سیمان به بازارهای جدید / مذاکره با روسیه برای شروع صادرات
                    آبان ۱۵
                    بورس۷: سیاست های تجاری عراق در برابر صادرات سیمان ایران سبب افت فروش صادراتی صنعت سیمان شده است .
                    به گفته یکی از اعضای هیئت مدیره انجمن صادرکنندگان، تعرفه ترجیحی واردات سیمان از اردن به عراق صفر و از عربستان ۱۵ درصد است ؛ در حالی که تعرفه صادرات همین کالا از ایران ۵۰ درصد تعیین شده است. این در حالی است که براساس اعلام انجمن تولید‌کنندگان سیمان، ۵۰ تا ۷۰ درصد صادرات سیمان ایران بین ماه مارس سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ به بازار عراق بوده است.

روی صادرات به عراق حساب چندانی نکردیم
                    عبدالرضا شیخان دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان در این خصوص به بورس۷ گفت: صنعت سیمان بیش از یک سال است که حساب چندانی روی بازار سیمان عراق نمی کند و افت تقریبا ۱۱ درصدی صادرات سیمان نیز ناشی از مشکلات صادرات به عراق می باشد. البته صادرات سیمان به عراق از طریق منطقه کردستان کماکان انجام می شود؛ ولی حجم این صادرات زیاد نیست.
                    محدودیت های صادرات سیمان به عراق بیشتر به سبب حمایت دولت عراق از منافع تولیدکنندگان داخلی عراق و ایجاد اشتغال و رونق کارخانه های سیمان عراقی بوده و کشور دیگری جایگزین ایران در بازار صادراتی سیمان عراق نشده است.

در نیمه نخست امسال ۳ میلیون تن سیمان و ۳ میلیون تن کلینکر به عراق صادر کردیم
                    وی در ادامه بیان کرد: در ۶ ماهه نخست امسال حدود ۳ میلیون تن سیمان و ۳ میلیون تن کلینکر از ایران صادر شده که تقریبا ۳۰ درصد از حجم صادرات سیمان از طریق منطقه کردستان وارد عراق شده است.

بازارهای جدید صادراتی / مذاکره با روسیه برای شروع صادرات
                    شیخان در خصوص بازارهای جدید صادراتی صنعت خاکستری به بورس۷ گفت : با وجود مشکلات به عراق، صنعت سیمان در بازارهای جدیدی از جمله بازار بنگلادش و آفریقا نفوذ کرده و حجم صادرات به برخی بازارهای قبلی مانند افغانستان را افزایش داده است. علاوه بر این مذاکراتی جهت صادرات به روسیه هم صورت گرفته است.

بهبود شرایط سیمانی ها با اختصاص جایزه دلاری صادرات به ازای هر تن
                    شیخان در خصوص جایزه ۳ دلاری صادرات هر تن سیمان به بورس۷ گفت :هر چند هنوز بخشنامه مکتوبی برای انجمن ارسال نشده و در هیچ یک از جلساتی که حضور داشته ایم خبر از پرداخت جایزه ۳ دلار به ازای صادرات هر تن سیمان اعلام نشده؛ ولی صحبت هایی در این زمینه مطرح شده است. اگر موضوع پرداخت ۳ دلار برای صادرات هر تن سیمان تحقق یابد، وضعیت شرکت ها بهبود خواهد یافت.

همچنین صنعت سیمان از پتانسیل های دیگری همچون سوآپ سیمان به کشورهای حاشیه مثل سوریه برخوردار است؛ مشروط بر آنکه رقابت منفی بین کارخانجات سیمانی، مجالی برای پیگیری این موارد به ما بدهد.
                    پایان مطلب

بخش روسیه در خبر بالا اصلا اهمیت ندارد. این بخش 3 دلاری خیلی مهم است که البته با توجه به بی پولی کنونی دولت یک مقدار بعید است... (ولی از آن چیزهایی است که می گویند اگر بشود چه شود...)
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

ان شاء الله به زودی سیمانی ها چنان رشدی بکنند که سهامدارانش خوشحال بسیار شوند:
                      http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post734074
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• Aiming
                        ستاره دار(18)
                        • Jul 2012
                        • 2641

واگرایی مخفی مثبت شاخص سیمان در مقیاس لگاریتمی و تایم فریم هفتگی.
                        به نظر میرسد گروه سیمانی پتانسیل خوبی برای رشد خواهد داشت.

دوستان بررسی و تحلیل بیشتری در این صنعت داشته باشند.
                        وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

چشم‌انداز روشن برای طلای خاکستری

همچنان عرضه سیمان از کانال بورس کالا اتفاق نیفتاده و فعالان این صنعت با اشاره به برخی چالش‌ها که در حوزه صادرات این محصولات به خصوص در بیش از یک سال اخیر رخ داده معتقدند رونق صنعت سیمان نیازمند حضور جدی این کالا در تالار نقره‌ای است. بررسی‌ها از صنعت سیمان نشان می‌دهد این محصول در بازارهای مهمی همچون عراق حضور کمرنگی نسبت به سال‌های قبل دارد و این مساله بیشتر به دلیل سیاست‌های حمایتی است که دولت این کشور در برابر واردات سیمان از ایران اتخاذ کرده است. دولت عراق سال ۲۰۱۶ تصمیم گرفت برای واردات سیمان از ایران محدودیت اعمال کند و این سیاست را نیز عملیاتی کرد.

منطقی که پشت این سیاست حاکم بود حمایت از سیمان تولیدی این کشور است به نحوی که بنا بر گفته مسوولان عراقی قیمت سیمان ایرانی در این کشور از قیمت تولید شده از سوی تولیدکنندگان داخلی آن پایین‌تر است و در نتیجه این موضوع باعث شده تا تهدیدهای جدی برای تولیدکنندگان عراقی ایجاد شود بنابراین دولت برای حمایت از تولید داخل مانع از واردات سیمان ایران شده است. این در حالی است که میزان سیمان تولیدی عراق تاکنون توانسته جوابگوی نیاز داخلی این کشور باشد با این حال پیش بینی کارشناسان آن است که این خودکفایی دیری نخواهد پایید چراکه با خروج داعش و شروع برنامه‌های بازسازی در عراق میزان مصرف سیمان افزایش خواهد یافت در نتیجه خواه ناخواه عراق بار دیگر به یکی از واردکنندگان این محصول تبدیل می‌شود، اما این بار رقابتی جدی‌تر از گذشته بین ایران و ترکیه در این بازار آغاز می‌شود.

از طرفی آن‌طور که فعالان این صنعت به آن اشاره می‌کنند ایران نیز منتظر نمانده تا عراق بازار خود را روی سیمان ما باز کند و به همین دلیل فعالیت‌هایی را برای بازاریابی در بازارهایی از جمله کشورهای حوزه خلیج فارس، کشورهای CIS و کشورهای آفریقایی آغاز کرده است. البته یکی از مشکلاتی که در این زمینه همواره وجود دارد مساله حمل این محصول به بازارهای دور است، چراکه سیمان از جمله کالاهایی است که هزینه حمل بالایی دارد و این در حالی است که شنیده‌ها حکایت از اختصاص یارانه‌هایی برای حمل و نقل این محصول دارد که می‌تواند کمک موثری برای بازاریابی بهتر این محصول در دوره جدید باشد. متأسفانه آنچه باعث نگرانی بوده و صادرات سیمان را ناگزیر می‌سازد، وضعیت پروژه‌های عمرانی و ساخت و ساز مسکن در داخل کشور است که هنوز نتوانسته رونقی در معاملات این محصول ایجاد کند. به هر حال رویه‌های حاکم بر مصرف سیمان در داخل ضعیف هستند و به همین دلیل صادرات مهم‌ترین ابزار برای جلوگیری از رکود در صنعت سیمان محسوب می‌شود.

در این بین هرچند صادرات سیمان به عراق کاهش یافته اما خوشبختانه بازار افغانستان توانسته بخشی از این چالش را برطرف سازد. برخی شنیده‌ها حکایت از رشد ۳۰درصدی صادرات سیمان به افغانستان در سال گذشته دارد. از طرفی شنیده می‌شود در سال ۲۰۱۸ می‌توان بار دیگر روی بازار عراق حساب ویژه‌ای باز کرد، زیرا بودجه‌های عمرانی قابل توجهی برای مناطق جنگ زده این کشور در نظر گرفته شده و این بودجه که در بخش ساخت و ساز هزینه خواهد شد می‌تواند تحرکی در خرید و واردات سیمان ایجاد کند. با این حال انتظار نمی‌رود این رونق در سال جاری اتفاق بیفتد و احتمالا تا پایان سال روند حاکم بر ۱۰ ماه گذشته همچنان ادامه یابد تاجایی‌که طبق آمارهای موجود افت ۱۱ درصدی صادرات سیمان در ۸ ماهه سال جاری در مقایسه با مدت مشابه پارسال نشان می‌دهد امسال همچنان با افت صادرات روبه‌رو خواهیم بود.

رونق دو فاکتور در حوزه سیمان

کارشناسان اما معتقدند دو فاکتور نیازمند است تا شاهد رونق در این صنعت در سال آینده باشیم؛ نخست آنکه تولید داخلی با رونق روبه‌رو شود و شاهد تحرک در پروژه‌های عمرانی باشیم که با توجه به بودجه‌ای که دولت برای سال آینده در نظر گرفته احتمال آن ضعیف است. دوم رونق صادرات. در مورد گزینه دوم اما می‌توان امیدواری‌های بیشتری در مقایسه با عامل اول داشت. در این رابطه بررسی‌ها نشان می‌دهند متغیرهای متعددی وجود دارند که رونق قیمتی سیمان را نیز در بازارهای جهانی به دنبال خواهند داشت؛ از جمله رشد قیمت نفت در بازارهای جهانی و رشد قیمت مواد معدنی در بازارهای جهانی که این دو فاکتور در کنار رشد قیمت دلار می‌توانند محرک‌های مهمی برای صادرات سیمان در سال ۹۷ محسوب شوند و همین عوامل رونق تولید را در پی داشته باشند.

در این بین یکی دیگر از بازارهای مهمی که در سال جاری و با ایجاد ثبات در این بازار شاهد حضور سیمان ایران در آن خواهیم بود سوریه است. این کشور در سال گذشته توانست از شر حضور داعش خلاصی یابد اما هنوز به‌صورت جسته و گریخته کانون حوادث و جنگ است به‌طوری‌که این روزها حملات ترکیه به خاک این کشور باعث ناامنی در آن شده است. پیش از این ایران توانسته مجوز حضور به‌عنوان یکی از کشورهای مهم در پروسه بازسازی و عمران این کشور را کسب کند و این موضوع باعث می‌شود درهای صادرات سیمان به روی این کشور نیز گشوده شود. به این ترتیب باید گفت گزینه‌های صادراتی ایران در سال آینده شمسی در مقایسه با سال‌های ۹۶ و ۹۵ افزایش یافته و باید سال آینده را سال عبور از رکود نسبی در این بازار دانست. به گفته فعالان این بازار تولیدکنندگان در حال حاضر در حدود ۴۰ درصد از ظرفیت تولیدی خود را به دلیل مشکلات موجود تعطیل کرده‌اند و به همین دلیل بازگشت این ظرفیت در سال جدید بسیار محتمل است.

این موضوع در کنار تلاش‌هایی است که از دو سال اخیر برای حضور در بازارهای آفریقا صورت گرفته به‌طوری‌که در حال حاضر شرکت‌های سیمان به کشورهای مختلف از جمله کشورهای CIS، کشورهای آفریقایی و بنگلادش صادرات دارند که می‌توان این حجم صادراتی را بیشتر کرد. از سوی دیگر افغانستان هم می‌تواند بازار بهتری برای ما باشد که به گفته کارشناسان در این مسیر نیاز است دولت هم با فعالان این حوزه همکاری کرده و هزینه‌هایی از جمله هزینه حمل یا مالیات و... را کاهش دهد تا شاهد رشد در این بازار باشیم. به عقیده فعالان حوزه صادرات سیمان روسیه نیز از جمله کشورهایی است که می‌توان روی صادرات ویژه به آن فکر کرد. البته این کشور مقررات سخت و پیچیده‌ای برای ورود کالا به خصوص سیمان دارد و این محصول را ۲۸ روز نگه می‌دارد تا مقاومتش را بسنجد و به خیلی از استانداردهای ایران توجه نمی‌کند. بر این اساس لازم است تولیدکنندگان نیز شرایط مناسبی را برای حضور در این بازار فراهم کنند و از منظر کیفی تنوع بیشتری را در قیاس با سایر بازارها ایجاد کنند. در این بین اما به عقیده فعالان بازار سیمان، بورس کالا قادر است شرایط مناسبی را فراهم کند تا صادرکنندگان و خریداران با حضور در تالار صادراتی این محصول بتوانند وضعیت مناسب‌تری را از بعد قیمت و تلاقی عرضه و تقاضا ایجاد کنند.
                          The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

مرکز پژوهش های مجلس اعلام کرد:

پیش بینی منفی از آینده صنعت سیمان و حضور دو رقیب در عراق و افغانستان

مرکز پژوهش های مجلس با پیش بینی کاهش تولید و صادرات سیمان در سال جاری و اعلام علت آن ، از حضور دو رقیب شرکت های سیمانی ایرانی در عراق و افغانستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، مرکز پژوهش های مجلس در گزارشی از وضعیت شرکت های سیمانی اعلام کرد، تولید سیمان از 34 میلیون تن سال 95 به 33 میلیون تن در سال 96 کاهش خواهد یافت.

هرچند میزان مصرف داخلی سیمان در این سال 29 میلیون تن بوده و نسبت به سال قبل تغییری نخواهد کرد اما صادرات سیمان با کاهش یک میلیون تنی رو به رو خواهد شد و در پایان سالاز 8 به 7 میلیون تن می رسد.

به نظر می رسد تولید سیمان کشور از سال 91 به بعد روند نزولی به خود گرفته و دلیل اصلی آن رکود در بخش ساختمان و اعمال تعرفه‌های وارداتی به ویژه در کشور عراق است.

سیمان ایران به 34 کشور صادر می‌شود که مهمترین مقاصد صادراتی این محصول، کشورهای عراق، افغانستان، کویت و پاکستان هستند. این در حالی است که عراق به تنهایی 60 درصد سیمان صادراتی ایران را وارد کرده است.

وضع مقررات ضد دامپینگ، افزایش تعرفه وادرات سیمان عراق، راه اندازی کارخانه‌های تولید سیمان، ناامنی سیاسی و تاثیر آن بر توقف پروژه‌های عمرانی در این کشور از جمله دلایل اصلی کاهش صادرات سیمان ایران به عراق بوده است.

به تازگی فرانسوی ها برای تولید سیمان در عراق فعال شده اند. از سوی دیگر با توجه به هزینه پایین تولید در کشور چین، این کشور به یکی از رقبای جدی ایران در صادرات محصولات خود بخصوص سیمان به افغانستان تبدیل شده است.

نظر

• بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

ممنوعیت صادرات سیمان به عراق رفع شد/ افزایش ۵ دلاری قیمت سیمان صادراتی

دبیر انجمن صنفی صنعت سیمان با بیان اینکه ممنوعیت صادرات سیمان به عراق با رایزنی‌های انجام شده بر طرف شد، گفت: صنعتگران ایرانی یک کارخانه ۵۰۰ هزار تنی سیمان در عراق احداث می‌کنند.

به گزارش عبدالرضا شیخان در گفت ‌و گو با فارس اظهارداشت: صادرات سیمان به عراق از سوی دولت عراق از تاریخ ۱۰ تیرماه ممنوع اعلام شده بود که با رایزنی‌های انجام شده، این ممنوعیت برطرف شد.

وی با بیان اینکه ۸۰ درصد صادرات سیمان ایران به عراق توسط ۴ هلدینگ انجام می‌شود، ادامه داد: این هلدینگ‌ها برای افزایش قیمت سیمان صادراتی به عراق توافق کردند تا از این طریق قیمت هر تن سیمان حداقل ۵ دلار افزایش یابد.

وی توضیح داد: در حال حاضر هر تن سیمان ایران به طور متوسط با قیمت ۵۰ دلار به عراق صادر می‌شود که البته این صادرات بیشتر به صورت ریالی انجام می گردد.
                              شیخان ادامه داد: در صورتی که قیمت سیمان صادراتی به عراق افزایش نیابد، این ۴ هلدینگ صادرات خود را به عراق قطع خواهند کرد که در این صورت نیز امکان عرضه این سیمان در داخل کشور وجود دارد.

وی از برنامه‌ریزی برای افزایش بعضی استانداردهای ساخت و ساز و افزایش کیفیت سیمان تولیدی در داخل خبر داد و گفت: در حال حاضر سالانه ۷٫۵ تا ۸ میلیون تن سیمان از ایران به عراق صادر می‌شود که این رقم طی ۳ ماهه اول امسال به حدود ۳٫۵ میلیون تن رسیده است.

به گفته وی، سیمان ایران علاوه بر عراق، به کشورهای دیگر مانند افغانستان و آذربایجان نیز صادر می‌شود.

دبیر انجمن صنفی صنعت سیمان در ادامه از برنامه‌ریزی برای احداث یک کارخانه آسیاب سیمان توسط یک هلدینگ ایرانی در عراق خبر داد و گفت: کلینکر لازم برای تولید سیمان در این کارخانه از ایران منتقل خواهد شد و تجهیزات و آسیاب کارخانه نیز توسط مهندسان ایرانی ساخته و نصب می‌شود.

وی ظرفیت تولید سیمان در این کارخانه را حدود ۵۰۰ هزار تن عنوان کرد و گفت: در صورت صدور مجوز‌های لازم، نصب و ساخت این کارخانه حدود ۱۸ ماه زمان نیاز دارد.

به گفته وی، با احداث این کارخانه در عراق و با توجه به افزایش نیاز این کشور به سیمان، صادرات سیمان از ایران همچنان ادامه خواهد داشت.

آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2018/03/02, 10:39.

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35714

جناب بابک لینک خبر بالا رو لطفا بذارید !

نظر

در حال کار...
                                X