اخبار روزانه صنعت سیمان

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مخبرالدوله
    عضو فعال
    • May 2012
    • 5228

    #91
    نگاه بازار به صنعت سیمان
    صنعتی با پتانسیلهای فراوان....
    سکرد یادت نره!!!

    مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

    نظر

    • مخبرالدوله
      عضو فعال
      • May 2012
      • 5228

      #92
      سیمان در حال حاضر تنها صنعتی است که کلیه گزارشات سال آینده
      شرکتهای اون مثبت بوده و برای این موضوع بازار داره به سیمانیها نگاه تازه میکنه....
      سیمان تنها صنعتی است که قیمتهای جایگزینی بسیار بالایی دارن و
      دی پی اس و ایی پی اس خوبی هم در بازار دارا هستند....
      با خروج تفکر اشتباه دولت ا.ن از سیاستهای اقتصادی کشور و
      کم اهمیت دادن به کار کارشناسی در موضوعات اقتصادی....
      بنظر میاد در آینده نزدیک نگاه سرمایه گزاران به سمت
      قیمت جایگزینی شرکتها معطوف گردد.

      مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

      نظر

      • آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

        #93
        در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
        سیمان در حال حاضر تنها صنعتی است که کلیه گزارشات سال آینده
        شرکتهای اون مثبت بوده و برای این موضوع بازار داره به سیمانیها نگاه تازه میکنه....
        سیمان تنها صنعتی است که قیمتهای جایگزینی بسیار بالایی دارن و
        دی پی اس و ایی پی اس خوبی هم در بازار دارا هستند....
        با خروج تفکر اشتباه دولت ا.ن از سیاستهای اقتصادی کشور و
        کم اهمیت دادن به کار کارشناسی در موضوعات اقتصادی....
        بنظر میاد در آینده نزدیک نگاه سرمایه گزاران به سمت
        قیمت جایگزینی شرکتها معطوف گردد.

        سلام عمو مخبر
        گروه کاشی و سرامیک هم گزارش عالی رو برای سال 92 روانه بازار کردن
        این صنعت با نسبت پی به ای 4 هم برای امسال و هم برای سال بعد جا برای تعدیل مثبت دارن
        تقسیمی آنها نیز بسیار بالا بوده و سطح انرژی بری آنها از صنعت سیمان کمتر است
        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

        نظر

        • بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

          #94
          توليد بيش از 64 ميليون تن سيمان در 11 ماه


          شاتا - دبير انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان ايران اعلام کرد: توليد سيمان در 11 ماه منتهي به پایان بهمنماه امسال به 64 ميليون و 102 هزار و 67 تن رسيد كه نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد 6/5 درصدي داشته است.

          عبدالرضا شيخان افزود: توليد كلينكر نیز در این مدت بالغ بر 64 ميليون و 439 هزار و 172 تن بود كه نسبت به مدت مشابه در سال 90، رشد 7/4 درصدي داشته است. وي ادامه داد: ميزان توليد سيمان در بهمنماه سالجاري نيز به 5 ميليون و 479 هزار و 491 تن با رشد 18 درصدي نسبت به بهمنماه سال گذشته رسید.

          ميزان توليد كلينكر نیز در بهمنماه به 5 ميليون و 803 هزار و 214تن رسيد.
          The greater the risk ، The greater the reward

          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

          نظر

          • کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

            #95
            فروش سيمان 1226توماني صادراتي مرد.
            بزودي بازار براي خريد شرکتهاي سيماني لشکر کشي خواهد کرد.
            هنوز ساروم و سغرب تو بودجه صادراتي خودشان فروش صادراتي را با 1226تومان محاسبه کرده اند.
            سغرب 46ميليون دلار فروش صادراتي 1226تومان تو بودجه 1392درنظر گرفته است.چه کازشناسان متبحري در سازمان بورس نشسته اند که اين گزارش را از سغرب و ساروم قبول کرده اند.

            نظر

            • بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

              #96
              گزارش «دنياي اقتصاد» از صنعتي كه 79 سال قدمت دارد

              سيمانيها؛ ديروز، امروز و فردا



              گروه بورس- محبوبه مغاني: صنعت سیمان با قدمت 79 سال و با در برگرفتن حدود 2 درصد از تولید ناخالص داخلی کشور، از جمله صنایعی است که نقش مهمی در فرآیند رشد و توسعه اقتصادی کشور ایفا ميكند. ایران با برخورداری از 67 کارخانه تولید سیمان، 92 خط تولید و ظرفیت تولید بیش از 70 میلیون تن سیمان از کشورهای عمده صادرکننده سیمان محسوب میشود. تولید در این صنعت با رشدی بیش از 110 درصد، از 32 میلیون تن در سال 1383 به بیش از 70 میلیون تن در سال جاری رسیده است.


              صنعت سيمان، درخدمت جامعه

              در اين ميان الهام خليلي كارشناس بازار سرمايه در گفتوگو با خبرنگار دنياي اقتصاد اظهار كرد: این صنعت به رغم در خدمت جامعه بودن، با افزایش ظرفیتها که کماکان نیز با سرمایهگذاریهای قبلی ادامه دارد اما متاسفانه طي 10 سال گذشته از طریق قیمتگذاری با فشارهايي غیرمنصفانه روبهرو شده که برای سرمایهگذاران چیزی جز شناسايي زيان به ارمغان نداشته است.

              این سرمایهگذاران که عمدتا بخش عمومی و خصوصی بودهاند، ضمن از دست دادن ارزش بازار خود نسبت به سال 1382، وجوه نقد آنها که طی 10 سال به صورت افزایش سرمایه به منظور توسعه به شرکتهای سیمانی تزریق شده است، با هزینه فرصتهای بسیار اندک نیز قابل بازیافت نيست.

              این کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد: صنعت سيمان در شرايطي چنين وضعيتي را تجربه ميكند كه صنعت جایگزین و مشابه که در اختیار خود بوده است (صنعت فولاد) را با قیمتگذاری غیرقابل مهار در بورس کالا به صورت لجام گسیخته، آزاد گذاشته است. هرچند که رابطه قیمت فولاد با سیمان که در طرح جامع سیمان و فولاد در دهه 80، آزادسازی قیمت را ملاک رشد و توسعه این صنایع بیان کرده بود، میسر نشده است.

              به گفته وی؛ بی انصافی و بی عدالتی مسوولان در دو صنعتی که قیمت تمام شده سرمایهگذاریهای آنها تقریبا با یکدیگر یکسان است، به وضوح مشاهده ميشود. به گفته وي، قیمت سیمان از 285,000 ریال به ازای هر تن در سال 1382 به 727,608 ریال به ازای هر تن در سال 1391افزایش یافته و تنها 5/2 برابر شده است. این در حالی است که قیمت فولاد در بورس کالا از 3 میلیون ریال به ازای هر تن در سال 1382 به بیش از 20 میلیون ریال به ازای هر تن در 1391 افزایش یافته و تقریبا 7 برابر شده است.وی اظهار امیدواری کرد: در صنعت سیمان که تعهدات ارزی آنها اخیرا توسط صندوق ذخیره ارزی به قیمت روز مورد مطالبه قرار گرفته و از سوی دیگر تهدید وزارت نفت برای افزایش قیمت مازوت و گاز، به صورت اهرم فشاري در بالای سر این صنعت حضور دارد، با آزادسازی قیمت بتواند در جایگاه اقتصادی خود به نحوی قرار گیرد و حداقل با قیمتی بالاتر از استهلاک و هزینه مالی(30 دلار) صادر شود، نه آنکه بیشتر انتفاع را همسایگان ما از این سیاستهای غیرمنصفانه قیمتگذاری برخوردار شوند.

              جدول ضمیمه شده بیانگر ارزش بازار شرکتهای سیمانی در سال 1382 در مقایسه با سال 1389 و تزریق نقدینگی به صورت افزایش سرمایه در طی 10 سال و شرايط سخت برای سرمایهگذاران صنعت سيمان است.

              مشكل بازپرداخت بدهي يورويي سيماني

              در همين حال، عبدالرضا شیخان دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان در گفتوگو با خبرنگار دنیای اقتصاد در بیان مشکلات پیش روی این صنعت، به نوسانات نرخ ارز اشاره کرد که فعالان صنعت سیمان به منظور گشایش اعتبار و ماشین آلات مورد نیاز خود برای اجرای طرحهای توسعه، اعتبارات و تسهیلاتی را با دلار 800 و 900 تومانی دریافت داشتهاند و اکنون باید با نرخ ارز مبادلهای این تسهیلات را تسویه کنند.

              به گفته وي، در حال حاضر صنعت سیمان از بدهی حدود 637 تا 640 ميليون یورویی برخوردار است که از محل صندوق ذخیره ارزی دریافت داشته است؛ براین اساس انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان برای بازپرداخت این بدهیها پیشنهاد پرداخت این مبلغ بر مبنای ارز مرجع 1226 توماني را ارائه داده است.

              اگرچه در این میان تلاش برای ورود سیمان به بورس کالا گامی بود که از سوی انجمن صنفی در جهت منطقی شدن قیمت این کالای استراتژیک برداشته شد، تا به این واسطه با تعیین قیمت سیمان در بورس کالا بر اساس عرضه و تقاضا، انگیزهای برای تولید انواع سیمان به غیر از سیمان سفید و خاکستری مانند سیمان مخصوص ساختوساز باشد (سیمان ويژه ساختوساز به دلیل ارزان بودن میتواند در داخل ساختمان به کار برده شود).

              بنا بر آخرین آمار ارائه شده از سوی دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان؛ در حال حاضر 24 طرح توسعه برای واحد خاکستری و 4 طرح برای سیمان سفید وجود دارد که در نهایت درپایان سال94، 20 میلیون تن سیمان به ظرفیت سیمان خاکستری و حدود یک میلیون و 200 هزار تن به ظرفیت سیمان سفید افزوده خواهد شد.

              يادآور ميشود، كه ظرفیت تولید سیمان درشرایط کنونی 76 میلیون تن است که از این میزان حدود یک میلیون تن آن مربوط به سیمان سفید است. شیخان در ادامه اظهارات خود به برنامه ریزی صورت گرفته با سازمان بهرهوری انرژی و چند شرکت مشاورهای اشاره کرد که بر این اساس مقرر شده است تا کلیه کارخانههاي سیمانی مجددا ممیزی انرژی شوند تا به این واسطه با بررسی نقاط ضعف شرکتهای سیمانی در مصرف انرژی، راهکارهایی برای کم شدن مصارف انرژی تهیه شود.

              وي افزود: در حال حاضر صنعت سیمان که در سال 90 از 32 نماد سیمانی در تابلوی بورس تهران برخوردار بود در حدود 84/0 درصد از ارزش کل معاملات، 63/2 درصد از ارزش کل بازار سرمایه و 15/2 درصد از ارزش فروش کل بازار سرمایه برخوردار بوده است. به موجب جدیدترین گزارش شرکت بورس تهران، مجموع 35 صنعت بورسي که حدود 283 شركت را در خود جاي داده اند که از متوسط نسبت قيمت به درآمد (P/E) کمتر از 5 مرتبه برخوردارند.

              در این میان به زعم فعالان بازار سرمایه این صنعت از نسبت پی بر ای 4 مرتبه برخوردار است. صنعتی که قیمت یک پروژه آن برای تولید سالانه یک میلیون تن سیمان از هزینهای بیش از 240 میلیارد توماني برخوردار است؛ این در حالي است که ارزش شرکتهای سیمانی تنها یک دوم تا یکسوم این قیمت است.

              با این حال مسوولان انجمن صنفی کارفرمایان سیمان به دبیری شیخان به تشکیل کمیتههای تخصصی در این انجمن صنفی مبادرت کرده است که در میان این کمیتهها، کمیته مطالعات اقتصادی و بازار با پرداختن به مساله صادرات صنعت، در نظر دارد تا طرح جامعی را برای صادرات صنعت سیمان تهیه و آن را به وزارت صنعت، معدن و تجارت ارائه کند.

              اوپك سيماني در راه است

              اما قبل از ارائه این طرح، مجموع شرکتهای سیمانی واقع در غرب کشور با هماهنگی انجمن صنفی مبادرت به تشکیل سازمان صادراتی كردهاند تا به این واسطه انتقال سیمان به عراق از طریق مرزهای مهران و پرویزخان در هماهنگی با انجمن صورت پذيرد.
              بر این اساس در مرحله نخست فروش سیمان صادراتي با نرخ 43 دلار به ازای هر تن انجام گرفت؛ پس از موفقیت آن، سه دلار به این قیمت صادراتی افزوده شد، به طوري كه در شرایط کنونی سیمان در این مرزها با نرخ 46 دلار به فروش میرسد. این در حالی است که بر اساس هدفگذاریهای اعلام شده از سوی دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان، قرار است تا پایان سال جاری فروش دلاری سیمان در نرخهای 48 تا 50 دلار صورت گیرد.

              اگرچه در این میان علی محمد بد مدیرعامل هلدینگ سیمانی غدیر تشکیل این سازمان صادراتی را بی فایده میداند و در توجيه آن به کمبود عرضه سیمان در سه - چهار سال پیش در این صنعت اشاره میکند، مسالهاي که نظارت دولت و قیمتگذاری دولتی را بر آن حاکم کرد و حتی کار را به آنجا کشاند که تا امروز به رغم برخورداری این صنعت از عنوان «چهارمین تولیدکننده بزرگ»، هنوز سیستمی براي كنترل وضعيت توزيع آن وجود نداشته باشد.

              بنا بر اظهارات علی محمد بد؛ برخورداری صنعت سیمان از 20 درصد از کل تولید تنها با نصف قیمتهای جهانی صورت ميگیرد، این در حالی است که در دنیا تنها 5 درصد از سیمان تولیدی به فروش صادراتی میرسد.

              جمیع این مسائل منجر شده تا سیمان با قیمتهای پایین در بازار داخل به فروش برسد، مسالهای كه بازار صادراتی را تحت تاثیر خود قرار داده است تا حتی به زعم محمد علی بد تشکیل «سازمان صادراتی» نیز نتواند به هدف تعیین شده خود دست یابد.

              بنا به اعتقاد وی؛ وقتی که یک خریدار خارجی قیمت فروش سیمان را در بازار داخلی مورد بررسی قرارمی دهد، نمیتوان به او قیمتی بالاتر از قیمت داخلی سیمان را فروخت.




              The greater the risk ، The greater the reward

              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

              نظر

              • بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

                #97
                خبر: افزايش دو برابري صادرات سيمان استان فارس

                266 هزار و 73 تن سیمان خاکستری امسال از استان فارس صادر شد.


                معاون توسعه تجارت خارجی سازمان بازرگانی فارس گفت : ارزش این میزان صادرات 21 میلیون و 286 هزار دلار بود که از نظر وزن سه برابر و از نظر ارزش دو برابر شده است.


                عوض پور افزود : این میزان سیمان به عراق، افغانستان ، ترکمنستان ، روسیه و تاجیکستان صادر شد.


                حذف محدودیت های صادراتی و افزایش نرخ دلار از دلایل افزایش صادرات است
                The greater the risk ، The greater the reward

                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                نظر

                • کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

                  #98
                  در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                  گزارش «دنياي اقتصاد» از صنعتي كه 79 سال قدمت دارد

                  سيمانيها؛ ديروز، امروز و فردا



                  گروه بورس- محبوبه مغاني: صنعت سیمان با قدمت 79 سال و با در برگرفتن حدود 2 درصد از تولید ناخالص داخلی کشور، از جمله صنایعی است که نقش مهمی در فرآیند رشد و توسعه اقتصادی کشور ایفا ميكند. ایران با برخورداری از 67 کارخانه تولید سیمان، 92 خط تولید و ظرفیت تولید بیش از 70 میلیون تن سیمان از کشورهای عمده صادرکننده سیمان محسوب میشود. تولید در این صنعت با رشدی بیش از 110 درصد، از 32 میلیون تن در سال 1383 به بیش از 70 میلیون تن در سال جاری رسیده است.


                  صنعت سيمان، درخدمت جامعه

                  در اين ميان الهام خليلي كارشناس بازار سرمايه در گفتوگو با خبرنگار دنياي اقتصاد اظهار كرد: این صنعت به رغم در خدمت جامعه بودن، با افزایش ظرفیتها که کماکان نیز با سرمایهگذاریهای قبلی ادامه دارد اما متاسفانه طي 10 سال گذشته از طریق قیمتگذاری با فشارهايي غیرمنصفانه روبهرو شده که برای سرمایهگذاران چیزی جز شناسايي زيان به ارمغان نداشته است.

                  این سرمایهگذاران که عمدتا بخش عمومی و خصوصی بودهاند، ضمن از دست دادن ارزش بازار خود نسبت به سال 1382، وجوه نقد آنها که طی 10 سال به صورت افزایش سرمایه به منظور توسعه به شرکتهای سیمانی تزریق شده است، با هزینه فرصتهای بسیار اندک نیز قابل بازیافت نيست.

                  این کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد: صنعت سيمان در شرايطي چنين وضعيتي را تجربه ميكند كه صنعت جایگزین و مشابه که در اختیار خود بوده است (صنعت فولاد) را با قیمتگذاری غیرقابل مهار در بورس کالا به صورت لجام گسیخته، آزاد گذاشته است. هرچند که رابطه قیمت فولاد با سیمان که در طرح جامع سیمان و فولاد در دهه 80، آزادسازی قیمت را ملاک رشد و توسعه این صنایع بیان کرده بود، میسر نشده است.

                  به گفته وی؛ بی انصافی و بی عدالتی مسوولان در دو صنعتی که قیمت تمام شده سرمایهگذاریهای آنها تقریبا با یکدیگر یکسان است، به وضوح مشاهده ميشود. به گفته وي، قیمت سیمان از 285,000 ریال به ازای هر تن در سال 1382 به 727,608 ریال به ازای هر تن در سال 1391افزایش یافته و تنها 5/2 برابر شده است. این در حالی است که قیمت فولاد در بورس کالا از 3 میلیون ریال به ازای هر تن در سال 1382 به بیش از 20 میلیون ریال به ازای هر تن در 1391 افزایش یافته و تقریبا 7 برابر شده است.وی اظهار امیدواری کرد: در صنعت سیمان که تعهدات ارزی آنها اخیرا توسط صندوق ذخیره ارزی به قیمت روز مورد مطالبه قرار گرفته و از سوی دیگر تهدید وزارت نفت برای افزایش قیمت مازوت و گاز، به صورت اهرم فشاري در بالای سر این صنعت حضور دارد، با آزادسازی قیمت بتواند در جایگاه اقتصادی خود به نحوی قرار گیرد و حداقل با قیمتی بالاتر از استهلاک و هزینه مالی(30 دلار) صادر شود، نه آنکه بیشتر انتفاع را همسایگان ما از این سیاستهای غیرمنصفانه قیمتگذاری برخوردار شوند.

                  جدول ضمیمه شده بیانگر ارزش بازار شرکتهای سیمانی در سال 1382 در مقایسه با سال 1389 و تزریق نقدینگی به صورت افزایش سرمایه در طی 10 سال و شرايط سخت برای سرمایهگذاران صنعت سيمان است.

                  مشكل بازپرداخت بدهي يورويي سيماني

                  در همين حال، عبدالرضا شیخان دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان در گفتوگو با خبرنگار دنیای اقتصاد در بیان مشکلات پیش روی این صنعت، به نوسانات نرخ ارز اشاره کرد که فعالان صنعت سیمان به منظور گشایش اعتبار و ماشین آلات مورد نیاز خود برای اجرای طرحهای توسعه، اعتبارات و تسهیلاتی را با دلار 800 و 900 تومانی دریافت داشتهاند و اکنون باید با نرخ ارز مبادلهای این تسهیلات را تسویه کنند.

                  به گفته وي، در حال حاضر صنعت سیمان از بدهی حدود 637 تا 640 ميليون یورویی برخوردار است که از محل صندوق ذخیره ارزی دریافت داشته است؛ براین اساس انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان برای بازپرداخت این بدهیها پیشنهاد پرداخت این مبلغ بر مبنای ارز مرجع 1226 توماني را ارائه داده است.

                  اگرچه در این میان تلاش برای ورود سیمان به بورس کالا گامی بود که از سوی انجمن صنفی در جهت منطقی شدن قیمت این کالای استراتژیک برداشته شد، تا به این واسطه با تعیین قیمت سیمان در بورس کالا بر اساس عرضه و تقاضا، انگیزهای برای تولید انواع سیمان به غیر از سیمان سفید و خاکستری مانند سیمان مخصوص ساختوساز باشد (سیمان ويژه ساختوساز به دلیل ارزان بودن میتواند در داخل ساختمان به کار برده شود).

                  بنا بر آخرین آمار ارائه شده از سوی دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان؛ در حال حاضر 24 طرح توسعه برای واحد خاکستری و 4 طرح برای سیمان سفید وجود دارد که در نهایت درپایان سال94، 20 میلیون تن سیمان به ظرفیت سیمان خاکستری و حدود یک میلیون و 200 هزار تن به ظرفیت سیمان سفید افزوده خواهد شد.

                  يادآور ميشود، كه ظرفیت تولید سیمان درشرایط کنونی 76 میلیون تن است که از این میزان حدود یک میلیون تن آن مربوط به سیمان سفید است. شیخان در ادامه اظهارات خود به برنامه ریزی صورت گرفته با سازمان بهرهوری انرژی و چند شرکت مشاورهای اشاره کرد که بر این اساس مقرر شده است تا کلیه کارخانههاي سیمانی مجددا ممیزی انرژی شوند تا به این واسطه با بررسی نقاط ضعف شرکتهای سیمانی در مصرف انرژی، راهکارهایی برای کم شدن مصارف انرژی تهیه شود.

                  وي افزود: در حال حاضر صنعت سیمان که در سال 90 از 32 نماد سیمانی در تابلوی بورس تهران برخوردار بود در حدود 84/0 درصد از ارزش کل معاملات، 63/2 درصد از ارزش کل بازار سرمایه و 15/2 درصد از ارزش فروش کل بازار سرمایه برخوردار بوده است. به موجب جدیدترین گزارش شرکت بورس تهران، مجموع 35 صنعت بورسي که حدود 283 شركت را در خود جاي داده اند که از متوسط نسبت قيمت به درآمد (P/E) کمتر از 5 مرتبه برخوردارند.

                  در این میان به زعم فعالان بازار سرمایه این صنعت از نسبت پی بر ای 4 مرتبه برخوردار است. صنعتی که قیمت یک پروژه آن برای تولید سالانه یک میلیون تن سیمان از هزینهای بیش از 240 میلیارد توماني برخوردار است؛ این در حالي است که ارزش شرکتهای سیمانی تنها یک دوم تا یکسوم این قیمت است.

                  با این حال مسوولان انجمن صنفی کارفرمایان سیمان به دبیری شیخان به تشکیل کمیتههای تخصصی در این انجمن صنفی مبادرت کرده است که در میان این کمیتهها، کمیته مطالعات اقتصادی و بازار با پرداختن به مساله صادرات صنعت، در نظر دارد تا طرح جامعی را برای صادرات صنعت سیمان تهیه و آن را به وزارت صنعت، معدن و تجارت ارائه کند.

                  اوپك سيماني در راه است

                  اما قبل از ارائه این طرح، مجموع شرکتهای سیمانی واقع در غرب کشور با هماهنگی انجمن صنفی مبادرت به تشکیل سازمان صادراتی كردهاند تا به این واسطه انتقال سیمان به عراق از طریق مرزهای مهران و پرویزخان در هماهنگی با انجمن صورت پذيرد.
                  بر این اساس در مرحله نخست فروش سیمان صادراتي با نرخ 43 دلار به ازای هر تن انجام گرفت؛ پس از موفقیت آن، سه دلار به این قیمت صادراتی افزوده شد، به طوري كه در شرایط کنونی سیمان در این مرزها با نرخ 46 دلار به فروش میرسد. این در حالی است که بر اساس هدفگذاریهای اعلام شده از سوی دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان، قرار است تا پایان سال جاری فروش دلاری سیمان در نرخهای 48 تا 50 دلار صورت گیرد.


                  اگرچه در این میان علی محمد بد مدیرعامل هلدینگ سیمانی غدیر تشکیل این سازمان صادراتی را بی فایده میداند و در توجيه آن به کمبود عرضه سیمان در سه - چهار سال پیش در این صنعت اشاره میکند، مسالهاي که نظارت دولت و قیمتگذاری دولتی را بر آن حاکم کرد و حتی کار را به آنجا کشاند که تا امروز به رغم برخورداری این صنعت از عنوان «چهارمین تولیدکننده بزرگ»، هنوز سیستمی براي كنترل وضعيت توزيع آن وجود نداشته باشد.

                  بنا بر اظهارات علی محمد بد؛ برخورداری صنعت سیمان از 20 درصد از کل تولید تنها با نصف قیمتهای جهانی صورت ميگیرد، این در حالی است که در دنیا تنها 5 درصد از سیمان تولیدی به فروش صادراتی میرسد.

                  جمیع این مسائل منجر شده تا سیمان با قیمتهای پایین در بازار داخل به فروش برسد، مسالهای كه بازار صادراتی را تحت تاثیر خود قرار داده است تا حتی به زعم محمد علی بد تشکیل «سازمان صادراتی» نیز نتواند به هدف تعیین شده خود دست یابد.

                  بنا به اعتقاد وی؛ وقتی که یک خریدار خارجی قیمت فروش سیمان را در بازار داخلی مورد بررسی قرارمی دهد، نمیتوان به او قیمتی بالاتر از قیمت داخلی سیمان را فروخت.




                  اگر بخواهند سيمان را 50دلار بفروشند ميشه تني 12250تومان
                  الان تو بودجه بين 7الي 8هزار تومان در نظر گرفته اند.
                  يعني تني 4هزار تومان ميره رو سودشون.

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #99
                    خوزنا: صادرات سیمان متوقف شد

                    یک صادرکننده سیمان گفت: همزمان با افت نرخ دلار، صادرات سیمان متوقف شدهاست، زیرا قیمت خرید سیمان براساس نرخ دلار روز معامله میشود و کاهش نرخ دلار موجب متضرر شدن صادر کنندگان شده است.


                    صادق سواعدی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقهخوزستان، عنوانکرد: از سوی دیگر ارزش پول عراق به تبع کاهش نرخ دلار، پایین آمده است و تجار عراقی سیمانی که از ما خریداری میکنند را به نرخ دینار میفروشند و این مشکلات خود به خود موجب توقف صادرات سیمان شده است.


                    وی افزود: همچنین مشکلات صدور گواهی مبدا موجب دپو سیمان شده است. در هر سال میلادی صادرکنندگان باید یک گواهی مبداء صادر کنند و این گواهی یکی از مواردی است که باید سفارت آن را تایید کند. گواهی مبدا توسط اتاق بازرگانی استان صادر و در سفارت عراق تایید میشود.


                    این صادرکننده ادامهداد: اکنون سفارت عراق به ازای هر برگه گواهی مبداء، بیمه و لیست بار که تایید میکند مبلغ 160 دلار از صادرکنندگان میگیرد و علاوه بر آن، مراحل اجرایی صدور این گواهیها نیز زمانبر است.


                    سواعدی اظهارکرد: بهطور کلی صادرکنندگان برای صدور هر گواهی مبدا سه میلیون تومان باید هزینه کنند. وی یادآورشد: اتاق بازرگانی به عنوان متولی صادرکنندگان باید در زمینههای مختلف از صادرکنندگان حمایت و مشکلات آنها را حل کند.

                    البته این خبر مال زمانیه که دلار ارزان شده بود وگرنه دلار دیروز 3600 تومان بوده


                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #100
                      عرش نیوز: خسارت روزانه 50 میلیون تومانی قطعی گاز به سیمان فراز فیروزکوه

                      مدیرعامل کارخانه سیمان فراز فیروزکوه از ضرر و زیان روزانه 40 تا 50 میلیون تومانی این واحد تولیدی به دلیل قطعی گاز خبر داد.


                      به گزارش عرش نیوز،امین شجاعی در گفت‏وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شرق استان تهران اظهار داشت: از نهم آذرماه سال‏جاری و بنا به سیاست‏های کلان کشوری، گاز کارخانجات سیمان سراسر کشور قطع شد.

                      وی ادامه داد: مقرر بود از نیمه دوم بهمنماه شاهد وصل شدن جریان گاز باشیم، اما این امر فقط محدود به یک روز بود و مجدداً جریان گاز قطع شد.

                      مدیرعامل کارخانه سیمان فراز فیروزکوه خاطرنشان کرد: با این اتفاق و به دلیل مصرف سوخت جایگزین مازوت که هزینه‏های تولید را تا سه برابر افزایش می‏دهد، روزانه 40 تا 50 میلیون تومان هزینه اضافی به این شرکت تحمیل می‏شود که از مسئولان درخواست کمک داریم.

                      شجاعی افزود: به نظر می‏رسد، مسئولان شرکت گاز استان تهران، در برهه کنونی از زمان و مواجهه کشور با انواع فشارها و تحریم‏ها، شرایط موجود جامعه را درک نکرده و هم‏چنان بر مواضع پیشین خود تأکید و اصرار دارند.

                      این گزارش حاکی است؛ کارخانجات سیمان فراز و فیروزکوه به اندازه مصرف کل خانگی شهرستان فیروزکوه، مصرف گاز دارند.
                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

                        #101
                        سنا: فروش دو شرکت سیمانی در بورس

                        شرکت سرمایه گذاری تدبیر بلوک 5 درصدی سیمان تهران و بلوک 16.7 درصدی سیمان غرب را واگذار می کند.


                        به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، شرکت سرمایه گذاری تدبیر، روز 21 اسفند ، بلوک 5 درصدی سیمان تهران را که معادل 75 میلیون سهم این شرکت است، در بازار اول بورس اوراق بهادار تهران عرضه می کند.


                        این سهام سیمان تهران به صورت یکجا و نقد و با قیمت پایه سه هزار و 730 ریال فروخته می شود.


                        سرمایه گذاری تدبیر فروش سهام شرکت سیمان غرب را نیز در دستور کار دارد و بلوک 16.7 درصدی سیمان غرب را روز 28 اسفند به صورت عمده مدیریتی غیرکنترلی در بازار اول بورس اوراق بهادار می فروشد.


                        این بلوک، شامل 50 میلیون سهم از سهام سیمان غرب است که با قیمت پایه هفت هزار و 500 ریال به صورت یکجا و نقد عرضه می شود.
                        The greater the risk ، The greater the reward

                        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #102
                          ایسنا: افت نرخ دلار و کاهش صادرات سیمان

                          پارس به نقل از ايسنا، صادق سواعدی یک صادرکننده سیمان، عنوان کرد: از سوی دیگر ارزش پول عراق به تبع کاهش نرخ دلار، پایین آمده است و تجار عراقی سیمانی که از ما خریداری میکنند را به نرخ دینار میفروشند و این مشکلات خود به خود موجب توقف صادرات سیمان شده است.




                          وی افزود: همچنین مشکلات صدور گواهی مبدا موجب دپو سیمان شده است. در هر سال میلادی صادرکنندگان باید یک گواهی مبداء صادر کنند و این گواهی یکی از مواردی است که باید سفارت آن را تایید کند. گواهی مبدا توسط اتاق بازرگانی استان صادر و در سفارت عراق تایید میشود. این صادرکننده ادامه داد: اکنون سفارت عراق به ازای هر برگه گواهی مبداء، بیمه و لیست بار که تایید میکند مبلغ 160 دلار از صادرکنندگان میگیرد و علاوه بر آن، مراحل اجرایی صدور این گواهیها نیز زمانبر است.




                          سواعدی اظهارکرد: بهطور کلی صادرکنندگان برای صدور هر گواهی مبدا سه میلیون تومان باید هزینه کنند. وی یادآورشد: اتاق بازرگانی به عنوان متولی صادرکنندگان باید در زمینههای مختلف از صادرکنندگان حمایت و مشکلات آنها را حل کند
                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #103
                            سيمانيها ارزانفروشي نكنند


                            در گروه سیمانی، وزیر صنعت، معدن و تجارت موضوع ممنوعیت صادرات سیمان را رد کرد، اما از شرکتهای سیمانی خواست ارزن فروشی نکنند.

                            غضنفری با بيان اينكه از صادرکنندگان خواستیم ساز و کاری ترتیب دهند که بیشترین ارزآوری را از محل صادرات کسب کنند، افزود: رقابتهای مخربی نیز وجود داشت که با کمک خودشان تلاش میکنیم محصول سیمان با قیمت بالاتری صادر شود.
                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #104
                              اختلاف بر سر تعیین ارزش سیمان صادراتی

                              عضو انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان با اشاره به اینکه موجودی سیمان و کلینکر کارخانههای داخلی تا پایان سال به حدود 13 میلیون تن میرسد، گفت: باید برای حل مشکلات به وجود آمده برای صادرات سیمان کشور فکر اساسی شود.

                              مرتضی لطفی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، افزود: مشکلی که در حال حاضر وجود دارد این است که ارزش سیمان صادراتی در اظهارنامههای صادراتی از سوی گمرک بسیار بالا لحاظ شده و در هر تن بین 35 تا 40 دلار با ارزش واقعی سیمان صادراتی متفاوت است. گمرک رقم صادراتی سیمان در نقطه صفر مرزی را هر تن حدود 85 دلار اعلام کرده که نزدیک واحد به مرز تنی بیشتر از 35 تا 40 دلار نمیفروشد.

                              او با اشاره به اینکه به دلیل همین تفاوت امکان تامین ارز مورد انتظار از صادرکنندگان سیمان وجود ندارد، عنوان کرد: براساس جلساتی که با دولت داشتیم قرار شد صادرات سیمان براساس قیمت واقعی انجام شود و در ارتباط با مدیریت صادرات سیمان نیز این کار بر عهده انجمن گذاشته شود که البته این کار هنوز نهایی نشده است.

                              وی گفت: از سوی دیگر بخشی از صادرات ما به افغانستان و عراق به صورت ریالی انجام میشود که ارزی را به کشور بازنمیگرداند اما به دلیل سختگیریهای مربوط به بازگشت ارز صادراتی در این زمینه نیز دچار مشکل شدهایم.

                              وی با ابراز امیدواری از واگذاری مدیریت صادرات سیمان به انجمن صنفی از ابتدای سال آینده اضافه کرد: با این کار ضمن حفظ منافع کارخانههای داخلی از ارزان فروشی سیمان ایران در بازارهای صادراتی نیز جلوگیری میشود.

                              لطفی گفت: براساس آمارها موجودی سیمان و کلینکر کارخانهها هماکنون حدود 12 میلیون تن بوده که تا پایان سال نیز به 13 میلیون تن میرسد که باید برای این رقم هنگفت به درستی برنامهریزی صادراتی کرد.

                              عضو انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان با اشاره به کیفیت بالای سیمان تولیدی ایران توضیح داد: در زمینه حمل و نقل برای صادرات سیمان کشور مشکلاتی داریم که موجب شده سهم ایران در بازارهای آفریقایی و مناطق دیگر مطابق انتظار نباشد.

                              به گفته وی حمل و نقل سهمی 30 درصدی در هزینه صادرات سیمان داشته که دولت باید برای این حوزه مشوقهایی را به صادرکنندگان سیمان ارائه دهد و زیرساختهای موردنیاز این بخش را نیز فراهم کند.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #105
                                ممانعت ترکمنستان از ورود سیمان ایران

                                روزنامه خراسان در گزارشی که روز شنبه، ۲۴ فروردین، با عنوان «سنگاندازی جدید ترکمنستان برای تجار ایرانی» منتشر کرد، از ممانعت گمرک این کشور برای ورود سیمان از ایران خبر داد.

                                در این گزارش بر اساس نامه یکی از مسئولان اقتصادی دولت ایران به وزارت خارجه، آمده است که گمرک ترکمنستان «از چند هفته قبل» جلو ورود کامیونها و واگنهای حامل سیمان از ایران به این کشور را گرفته است.

                                روزنامه خراسان با این حال افزوده است که انتقال سیمان ایران به مقصد سایر کشورها از طریق ترکمنستان همچنان آزاد است.

                                این مقام اقتصادی در دولت محمود احمدینژاد که به نام او اشاره نشده از وزارت خارجه جمهوری اسلامی خواسته است که این اقدام «بدون اطلاع و فاقد دلیل مشخص» هر چه سریعتر «پیگیری و رفع شود».

                                در همین حال جمهوری آذربایجان نیز که قرارداد خرید سالانه یک میلیون تن سیمان از ایران را امضا کرده در عمل واردات این کالا از ایران را در سالهای اخیر بهشدت کاهش داده و به نصف حجم قرارداد رسانده است.

                                بر اساس گزارش مهرماه خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی، ایرنا، ماهانه ۴۵ هزار تن (سالانه ۵۴۰ هزار تن) سیمان و سنگ سیمان ایرانی به جمهوری آذربایجان صادر میشود.

                                عراق با واردات ۶۳ درصد سیمان صادراتی ایران، جمهوری آذربایجان ۱۴ درصد و ترکمنستان ۷ درصد، سه بازار عمده فروش خارجی سیمان ایران هستند.

                                با وجود این بر اساس گزارش گمرک ایران، صادرات سیمان ایران در ۱۱ ماهه اول سال گذشته از نظر ارزشی نسبت به سال ۹۰ حدود ۳۶ درصد افزایش یافته و به رقم ۸۲۲ میلیون دلار رسیده است.

                                ترکمنستان در سال ۲۰۱۲ حجم صادرات گاز به ایران را نیز تا ۶۰ درصد کاهش داد و طی ماه زمستان واردات گاز به ایران را تقریبا قطع کرد.

                                این کشور همچنین بعد از لغو یکجانبه یک قرارداد ۷۰۰ میلیون دلاری ساخت راهآهن با شرکت «پارس انرژی» ایران، با اتکا به معاهده سال ۱۹۶۸ ورود کامیونهای ایرانی از گمرک باجگیران را که وزن بار آنها بیشتر از ۲۰ تن باشد ممنوع کرد.

                                در همین حال خبرگزاری مهر طی گزارشی در مهرماه سال ۹۱ از بدهی یک میلیارد دلاری ایران به ترکمنستان بابت خرید گاز خبر داده بود.

                                با این همه بر اساس آمار رسمی گمرک ایران، ترکمنستان در سال گذشته خورشیدی هشتمین بازار بزرگ صادرات غیرنفتی ایران بوده است.

                                ایران طی ۱۱ ماه اول سال گذشته ۷۵۰ میلیون دلار صادرات به ترکمنستان داشته است. این رقم در سال ۹۰ حدود ۵۳۰ میلیون دلار بود. واردات ایران از ترکمنستان نیز طی دوره یاد شده (بدون احتساب فروش گاز) حدود ۱۱۱ میلیون دلار بوده است. به این ترتیب ارزش تراز بازرگانی دو کشور ۶۳۰ میلیون دلار به نفع ایران بوده است.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X