اخبار روزانه صنعت سیمان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سکه شانس
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 1362

پاسخ : اخبار روزانه صنعت سیمان

در اصل توسط غفران پست شده است View Post
    الآن قیمت آهن آلات در ایران بالاتر از قیمتهای جهانیست نباید انتظار داشت در اثر اجرای لایحه هدفمندی تمام نرخها افزایش یابد یکی از اهداف طرح هدفمندی یارانه ها بهینه سازی مصرف انرژی است که صنایع باید خود را با آن وفق دهند و الا باز به نقطه اول برمیگردیم
    بعنوان مثال الآن فولاد مبارکه ساخت یک نیروگاه در داخل شرکت را بپایان رسانده برای تامین برق مصرفی شرکت.
    یا ریخته گری تراکتور سازی تجهیزات بسیار پیشرفته ای را سال 92 وارد کرده و راه اندازی
    نموده که انرژی مصرفی کوره های ریخته گری را تا 70 درصد کاهش میدهد یعنی با 30درصد مصرف انرژِی تجهیزات قبلی (قدیمی) همان کار را انجام میدهد.:-?
    دروغ بزرگی بنام صرفه جویی انرژی با هدفمندی
    قانون هدفمندی یارانه‌ها باید جهت‌گیری‌اش اصلاح این نظام مصرف می‌بود كه متاسفانه محقق نشد. ا
    نیروگاه‌ها الان میلیاردها تومان از دولت طلبكارند به خاطر برقی كه در اختیار شبكه منتقل كردند. من شنیدم كه وزیر نیرو گفته‌اند دولت 23 هزار میلیارد تومان به نیروگاه‌ها بدهكارند. معنی‌اش این است پول به دست آمده از خدمات و فروش انرژی برق به عنوان یارانه به مردم پرداخت شده است. و مبلغی برای تولیدكننده و طلب كاران دولت در نظر گرفته نشده است.

دو دلیل عمده برای شكست خوردن طرح هدفمندی یارانه وجود دارد. 1- استراتژی كاهش مصرف كاملا شكست خورده است. 2-به دلیل تورم دستاوردهای محدود هدفمندسازی یارانه‌ها به شدت محدود شد. بنزین 100 تومانی و دلار 800 تومانی به 400 و 2000 تومان رسید. خانوار‌ها اگر چه یك دریافت ماهانه‌ای را از دولت تحت عنوان یارانه دارند؛ اما آثار تورم در زندگی آنها دریافت ماهانه را ناچیز جلوه می‌دهد.http://www.oilnews.ir/fa/pages/?cid=6371

نظر

• mo30
      عضو عادی
      • May 2013
      • 41

با سلام
      من سیمان داراب دام که موقع مجمع تعداد سهام افزایش داده شد
      ایا این سهام جایزه هست ؟؟
      و انکه گفته مهلت برای حق تقدم تا 28 هست این یعنی چه ؟؟
      و من سهام را هرکدام 100 تومان بخرم ؟؟
      قیمت در تالار 260 تمان هست
      میشه اساتید دراین باره توضیح دهند
      با تشکر

نظر

• سکه شانس
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 1362

عبدالرضا شيخان دبیر انجمن سیمان در مصاحبه با بورس 24 افزایش نرخ سیمان را قطعی و لازم اجرا دانسته و این افزایش قیمت را حداقل کاری دانسته که می توانستند برای فعال نگه داشتن این صنعت در شرایط فعلی انجام دهند.....ضمن اینکه اعلام شده برای امسال نرخ دیگری مصوب نخواهد شد مگر اینکه قیمت پاکت خالی سیمان افزایش داشته باشد .............ااشاره شده که این قیمت بر اساس ارزیابی به عمل آمده بین سال های 82 تا 92 است....واذعان داشته اند متناسب با تورم .....قیمت سیمان می بایستی 159 هزار تومان باشد نه 89 هزار تومان....... وقیمت محصول این صنعت قصعا به سمت واقعی محاسبه و پیش رود......

نظر

• h00mi
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 504

برویم سراغ گروه "سیمان" و سهمی که قرار بود معرفی شود...
          سهم مورد نظر "سیمان فارس نو" یا همان "سفانو" می باشد...
          سهمی جا مانده از گروه "سیمان"...
          سهمی که نسبت به گروهش بیش از 20% "حباب منفی" دارد...
          سهمی که در تاریخ 93/02/18 مجمع دارد و حداقل "110 تومان" سود تقسیم می کند...
          سهمی که سود سالِ بعدش را همراه با تعدیل مثبت 135.8 تومان اعلام کرده است...
          کل تعداد سهام این شرکت 350 میلیون سهم است که کلا شناوری آن فقط "6%" است...
          سهمی که هر سالِ حداقل 95% از سودش را بین سهامدارانش تقسیم می کند...
          در حال حاضر قیمت سهم را اگر 670 تومان در نظر بگیریم به نکات جالبی می رسیم...
          با فرض تقسیم سود حداقل 110 تومانی در مجمع پیش رو قیمت واقعی سهم 560 تومان می شود...
          ای پی اس(سود) ِ سالِ بعد در اولین گزارش 135.8 تومان پیش بینی شده است...
          پی بر ای متوسط گروه 6.6 است...
          اگر پی بر ای متوسط گروه را هم به سهم بدهیم قیمت سهم حدود 900 تومان...(اگر سود 110 تومانی مجمع هم حساب کنیم قیمت حدود 1010 تومان می شود)
          اگر هم پی بر حداقلی 6 به سهم بدهیم قیمت سهم حدود 813 تومان...(اگر سود 110 تومانی مجمع هم حساب کنیم قیمت حدود 923 تومان می شود)
          پس در میان مدت اگر پی بر ای خود را به پی بر ای گروه برساند تا 1000 تومان جای رشد دارد...
          در میان مدت می تواند حدود 85% بازدهی داشته باشد...
          پارسال سهم روز بعد مجمع عادی سالیانه حدود 40% مثبت کشف قیمت شد در تاریخِ 92/02/22....
          آیا تاریخ تکرار می شود؟

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
          هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• ebiman
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 2071

سیمان بی سر و صدا گران شد!
            به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا برخی از خریداران مصالح ساختمانی مدعی افزایش قیمت سیمان در بعضی از استانها شده اند.گفته می شود در این استانها قیمت هر کیسه سیمان از 5 هزار تومان به 8 هزار تومان افزایش یافته است.
            سلام

نظر

• daryadel120
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 578

یک سوال مهم که خیلی از دوستان سیمانی نمی خواهند به آن جواب دهند این است که :

آیا این افزایش نرخ در سودآوری سیمانی ها و سود سال 93 آنها تاثیری دارد؟؟؟ یا قبلا لحاظ شده؟؟؟

آیا سودآوری سیمانی ها دست خوش تغییر و تحول خواهد شد؟؟؟ :-/
              برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• ebiman
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 2071

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post
                یک سوال مهم که خیلی از دوستان سیمانی نمی خواهند به آن جواب دهند این است که :

آیا این افزایش نرخ در سودآوری سیمانی ها و سود سال 93 آنها تاثیری دارد؟؟؟ یا قبلا لحاظ شده؟؟؟

آیا سودآوری سیمانی ها دست خوش تغییر و تحول خواهد شد؟؟؟ :-/
                دوست عزیز چطور به این نتیجه رسیدید که نمی خواهیم جواب بدیم!!!!!!
                برای بعضی ها این افزایش نرخ اعمال شده برای بعضی ها هم خیر
                به نظر من این افزایش نرخ باعث افزایش سودآوری شرکتها خواهد شد همانطور که خیلی هاشون توی پیش بینی آوردند
                سلام

نظر

• tom cruise
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 4756

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
                  .
                  در جریان بودجه سال93متوسط نرخ تورم رقمی بین ۲۱ تا ۲۶ درصد پیش بینی شده است، این در حالی است که نرخ تورم در سال ۹۰ حدود ۲۱ درصد، در سال ۹۱ حدود ۳۰ درصد و در سال ۹۲ نیز حدود ۳۶ درصد اعلام شده است. همچنین رشد نقدینگی در بودجه سال آینده ۲۰ درصد پیش بینی شده است، در حالی که متوسط رشد نقدینگی در سال جاری ۱۹ درصد بوده است.
                  بر این اساس افزایش نقدینگی و کاهش تورم در صورتی که توامان با یکدیگر محقق شود می تواند با رونق بازار مسکن همراه باشد. از دیگر سو افزایش قیمت حامل های انرژی و بنزین نیز به تابستان سال آینده موکول شده است و این موضوع شرایط را مساعد می کند تا وضعیت بازار مسکن آرام باقی بماند و با جهش قیمت ناگهانی در ابتدای سال آینده روبرو نباشیم.
                  اما در کنار این ویژگی های مثبت، بودجه سال ۹۳ از نقاط تاریک و مبهمی در حوزه مسکن و ساختمان برخوردار است. از آن جمله می توان به غفلت دولتا از سهم مسکن مهر اشاره کرد. چه آنکه دولت در لایحه بودجه ۹۳ هیچ اعتباری برای تکمیل پروژه‌های مسکن مهر در نظر نگرفته است. همچنین پرداخت مطالبات پیمانکاران مسکن مهر نیز موضوعی است که آنطور که باید و شاید به آن پرداخته نشده است.
                  به طور کلی می توان گفت بودجه سال ۹۳ به صورت خوشبینانه بسته شده است اما نگرانی هایی از افزایش قیمت زمین و مسکن از سوی کارشناسان اقتصادی و برخی نمایندگان مجلس در سال آینده مطرح می شود. یکی از دلایلی که به این نگرانی ها دامن می زند، افزايش ماليات در برخي استان‌ها است. بر اساس لایحه بودجه سال ۹۳ متوسط افزايش مالیات در استان ‌ها ۳۰ درصد در نظر گرفته شده است اما بودجه عمراني استان‌ها به طور متوسط با ۴۰ درصد كاهش همراه بوده است.
                  همچنین نباید از یاد برد که افزایش قیمت حامل های انرژی، بنزین و گازوئیل از تابستان سال آینده اجرایی خواهد شد و همین امر می تواند افزایش قیمت مصالح ساختمانی، افزایش هزینه ساخت واحد های مسکونی و به تبع آن افزایش قیمت مسکن و آپارتمان را به همراه داشته باشدhttp://ccop.ir/ViewText.aspx?Id=5242
                  قیمت مصالح عددی نیست پیش قیمت مسکن ...اکثر هزینه ساخت هزینه نازک کاری و بعد کارگر اهن ...است اجر سیمان گچ کاشی که با تحول گران می شود عددی در قیمت ساخت نیست 50هزار تومان هم تاثیر ندارد
                  https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                  tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 4756

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
                    عبدالرضا شيخان دبیر انجمن سیمان در مصاحبه با بورس 24 افزایش نرخ سیمان را قطعی و لازم اجرا دانسته و این افزایش قیمت را حداقل کاری دانسته که می توانستند برای فعال نگه داشتن این صنعت در شرایط فعلی انجام دهند.....ضمن اینکه اعلام شده برای امسال نرخ دیگری مصوب نخواهد شد مگر اینکه قیمت پاکت خالی سیمان افزایش داشته باشد .............ااشاره شده که این قیمت بر اساس ارزیابی به عمل آمده بین سال های 82 تا 92 است....واذعان داشته اند متناسب با تورم .....قیمت سیمان می بایستی 159 هزار تومان باشد نه 89 هزار تومان....... وقیمت محصول این صنعت قصعا به سمت واقعی محاسبه و پیش رود......
                    نمیدانم کجا سیمان92هزار تومان میدهند اینها گفته اند
                    سیمان بالای120هزار تومان است
                    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                    tom cruise in face book

نظر

• daryadel120
                      عضو فعال
                      • Apr 2012
                      • 578

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
                      دوست عزیز چطور به این نتیجه رسیدید که نمی خواهیم جواب بدیم!!!!!!
                      برای بعضی ها این افزایش نرخ اعمال شده برای بعضی ها هم خیر
                      به نظر من این افزایش نرخ باعث افزایش سودآوری شرکتها خواهد شد همانطور که خیلی هاشون توی پیش بینی آوردند
                      بزرگان سیمان افزایش نرخ اخیر را صرفا جهت پوشش هزینه ها می دانند و توصیه خاصی برای خرید ندارند ...

ضمنا به دلیل رکود فراگیری که در کشور وجود دارد برخی از کارخانه های سیمان با ترس و لرز اقدام به افزایش نرخ نموده اند ... چون ممکن است افزایش نرخ فروششان را به شدت پایین بیاورد !
                      برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• علی نظامی
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 1033

بزرگان سیمان افزایش نرخ اخیر را صرفا جهت پوشش هزینه ها می دانند و توصیه خاصی برای خرید ندارند ...

ضمنا به دلیل رکود فراگیری که در کشور وجود دارد برخی از کارخانه های سیمان با ترس و لرز اقدام به افزایش نرخ نموده اند ... چون ممکن است افزایش نرخ فروششان را به شدت پایین بیاورد !
                        سلام و سال نو مبارک. این بحث شما شامل همه سهمای گروه سیمان میشه؟ حتی اونایی که تقسیم حداکثری دارن و بعد مجمع پی به ای در حد 4 میگیرن؟ یه سوال دیگه اینکه تو ساختمانهای اسکلت فولادی و بتنی سهم سیمان از کل هزینه ساخت (به علاوه زمین) چقدر هست؟

البته اعلام فرصت فروش سهام سیمانی شما در یه ماه پیش به موقع بود ولی بنده برام ابهام هست که چرا شما بیشتر علاقه به اعلام فرصت های فروش دارید؟ بنده فقط یادم هست شما درازک رو برای خرید معرفی کردید.

تشکر زیاد

نظر

• daryadel120
                          عضو فعال
                          • Apr 2012
                          • 578

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
                          سلام و سال نو مبارک. این بحث شما شامل همه سهمای گروه سیمان میشه؟ حتی اونایی که تقسیم حداکثری دارن و بعد مجمع پی به ای در حد 4 میگیرن؟ یه سوال دیگه اینکه تو ساختمانهای اسکلت فولادی و بتنی سهم سیمان از کل هزینه ساخت (به علاوه زمین) چقدر هست؟

البته اعلام فرصت فروش سهام سیمانی شما در یه ماه پیش به موقع بود ولی بنده برام ابهام هست که چرا شما بیشتر علاقه به اعلام فرصت های فروش دارید؟ بنده فقط یادم هست شما درازک رو برای خرید معرفی کردید.

تشکر زیاد
                          سلام ...

دوست عزیز من انسان واقع بینی هستم و نسبت به تعریف و تمجید بیخودی و سهم چاق کردن برای گرفتن 10 درصد سود آلرژی دارم ... حالا اگر کسی ناراحت شده از دست من عذرخواهی می کنم و قول می دهم زین پس سکوت کنم .

البته بنده قبلا نظرم را راجع به بازار گفته ام ... قطعا فراز و فرود هایی خواهیم داشت که سیمانی ها هم از آن مستثنا نیستند ولی اینکه کسی بیاید و بگوید که مثلا با افزایش نرخ 20 درصدی سیمانی ها متحول می شوند و رشد زیادی خواهند داشت کذب محض است...

آخرین ویرایش توسط daryadel120؛ 2014/03/29, 09:54.

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

با سلام
                            بنده با احتمال کاهش فروش سیمانی های غیر صادراتی با فرمایش شما موافقم
                            ولی به نظر بنده صادراتی ها بویژه غرب کشور ،بعید است با افت فروش مواجه شوند ،هر قدر در کشور رکود داریم ،در کشور عراق ساخت و ساز پررونق است
                            ارادتمند

نظر

• علی نظامی
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 1033

سلام ...

دوست عزیز من انسان واقع بینی هستم و نسبت به تعریف و تمجید بیخودی و سهم چاق کردن برای گرفتن 10 درصد سود آلرژی دارم ... حالا اگر کسی ناراحت شده از دست من عذرخواهی می کنم و قول می دهم زین پس سکوت کنم .
                              بعید میدونم کسی ناراحت شده باشه. شما هم اگه ناراحت شدین عذر میخوام. ولی سوالاتم سرجاشه! قطعا هر سهمی هم فرصت خرید نخواهد بود. خودم سرود 600 تومنی خریدم که روی اون قیمت خیلی مفت بود. ولی قطعا اگر 800 رو ببینه نمیخرم و شاید یه بخشی رو بفروشم!

فکر کنم سیمان چیزی نیست که با افزایش قیمتش از جذابیت ساخت و ساز کم بشه. شاید اشتباه میکنم.
                              آخرین ویرایش توسط علی نظامی؛ 2014/03/29, 10:01.

نظر

• ebiman
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 2071

گذشت زمان همه چیز را ثابت خواهد کرد
                                مطمئن باشید افزایش قیمت سیمان قطعی خواهد بود حتی بیشتر از نرخهای اعلام شده (یعنی بیشتر از 21 درصد)
                                در ضمن صنعت سیمان فقط متکی به فروش داخل نیست و خیلی شرکت ها صادراتی هستند که اگر مقایسه ای با کشورهای همسایه بکنید می بینید هنوز خیلی جا برای افزایش قیمت وجود دارد و از آنجایی که همه چیز درمملکت ما بر حسب دلار محاسبه(البته به غیر از حقوق افراد) افزایش قیمت سیمان در داخل نیز اجتناب ناپذیر می باشد
                                سلام

نظر

در حال کار...
                                X