با اجازه دوستان و تحلیلگران محترم این سایت هدف از ایجاد این تاپیک معرفی سهم ها با فرمول خاص خودم می باشد. که تلفیقی از حجم معاملات یک سهم و ترکیب آن با تکنیکال با استفاده از یک فرمول است. بنابراین پیشبینی ها هر سهم فقط طبق تحلیل خودم می باشد. بنابراین مسئولیت استفاده ازمطالب این تاپیک بعهده شخص استفاده کننده می باشد. معرفی سهم بر اساس قیمت نمی باشد بلکه روز دقیق صعود و تعداد روزها یا هفته ای که میتواند سهم حداکثر صف خرید را داشته باشد است.
پیش بینی روزدقیق صف خریدو تعداد روزهای حداقل صعود یک سهم باروش حجم معاملات وتکنیکال
Collapse
X
-
در اصل توسط alireza51 پست شده است View Postسلام
جناب راز نما تا الان که روی آن کار کرده اید، میانگین صحت پیش بینی شما چند درصد موفقیت آمیز بوده است؟
ممنونتک سهم کرمانشاه میانگین خرید 925
نظر
-
در اصل توسط راز نما پست شده است View Postقند نیشابور
قیمت فعلی : ----------------> 573 تومان
شروع روند صعود : ---------------> یکشنبه 24 شهریور92
تعدادروزهای حداکثرصف خرید: ---> 13روز
موفق باشید.
نظر
-
در اصل توسط alizali پست شده است View Postیعنی مثلا این سهم از امروز روند صعودی شده و می تونه تا 13 روز صف خرید پشت سرهم داشته باشه
http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?Pa...80098535169030تک سهم کرمانشاه میانگین خرید 925
نظر
-
در اصل توسط alizali پست شده است View Postیعنی مثلا این سهم از امروز روند صعودی شده و می تونه تا 13 روز صف خرید پشت سرهم داشته باشه
http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?Pa...80098535169030تک سهم کرمانشاه میانگین خرید 925
نظر
-
در اصل توسط راز نما پست شده است View Postزغال سنگ نگین طبس
قیمت فعلی : ----------------> 490 تومان
شروع روند صعود : ---------------> دوشنبه 25 شهریور92
تعدادروزهای حداکثرصف خرید: ---> 8روز
موفق باشید.تک سهم کرمانشاه میانگین خرید 925
نظر
-
با تشکر از جناب رازنما
اگر براتون مقدوره در مورد روش پیشبینی توضیح بدین ممنون می شم و علاقه مندم در مورد روشتون بیشتر بدونم
نظر
-
در اصل توسط shahre ghashang پست شده است View Postبا تشکر از جناب رازنما
اگر براتون مقدوره در مورد روش پیشبینی توضیح بدین ممنون می شم و علاقه مندم در مورد روشتون بیشتر بدونم
روش کار بدین صورت هست که از قاعده تکنیکال با استفاده از روشهای مثلث- امواج الیوت کف سهم را تشخیص داده و با استفاده از حجم معاملات انجام شده روز صعود را تشخیص داده و وارد سهم میشویم البته میشه حالت هفتکی(میان مدت) و ماهیانه (بلندمدت) را هم تشخیص داد . اما نتایج در نمودار روزانه کوتاه مدت می باشد.تک سهم کرمانشاه میانگین خرید 925
نظر
-
ممنونم از پاسختون
علاقه مندم تا روش شما رو یاد بگیرم
البته من مبتدی هستم و اطلاعات زیادی ندارم
در حال حاظر شما بر روی نمودارهای روزانه کار می کنین؟
نظر
نظر