معرفی کتاب

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali0700
    عضو عادی
    • Jan 2020
    • 77

پاسخ : معرفی کتاب

سایت اتاق بازرگانی تهران یک سری کتابها در آدرس زیر بخاطر بحران کرونا رایگان کرده کتابهای خوبی برا اهالی بازار هست بعضی هاش قیمتهاش هم بالا بوده می تونید استفاده کنید

[COLOR=#0000ff][B]هر کجا هســـتم باشـــم، آسمان مال من است[/B][/COLOR]

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

در اصل توسط ali0700 پست شده است View Post
      سایت اتاق بازرگانی تهران یک سری کتابها در آدرس زیر بخاطر بحران کرونا رایگان کرده کتابهای خوبی برا اهالی بازار هست بعضی هاش قیمتهاش هم بالا بوده می تونید استفاده کنید

http://tccim.ir/PublishedOutlets.aspx?id=1
      متشکرم بابت لینکی که فرستادید.
      من همه رو دانلود کردم. در فرصت مناسب انتخاب می کنم که کدوم رو بخونم.
      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• Mehdi1400
        ستاره دار(19)
        • Jul 2013
        • 2939

سلام

کتاب خوب افزایش عملکرد را پیشنهاد میکنم.
        سایت مدیرسبز این کتاب را رایگان ارائه میدهد.
        اگر قصد دارید تریدر موفق تری بشوید.
        اگر نیازمند شارژ مجدد و نیروی تازه هستید خوب است مهارت مدیریت عملکرد را بیاموزید.
        این کتاب نکات کاربردی جالبی در این خصوص ارائه میکند.

https://modiresabz.com/ab

نظر

• Mehdi1400
          ستاره دار(19)
          • Jul 2013
          • 2939

با سلام و احترام

یکی از کتاب‌های خوبی که فرصت شد در زمان قرنطینه بخوانم کتاب زیر است
          نکات بسیار ارزنده و قابل‌تأملی در این کتاب مطرح‌شده
          از استراتژی معاملاتی بگیر تا روانشناسی ترید و سبک زندگی و ابزارهای لازم برای ترید موفق
          جناب آقای اندرو عزیز دارای مدرک دکترا در مهندسی شیمی است.
          و اینکه چگونه بعدازاین همه تلاش برای رسیدن به درجه دکترا به ترید روی آورده نکته بسیار جالب و انگیزشی است

به نظرم اختصار کتاب باعث پرفروشی آن در وهله‌ی نخست شده است. (کتاب جزء پرفروش‌های آمازون است)
          همین‌که به موضوعی زیاد از حد نپرداخته خیلی جای خوش وقتی است. مثلاً فصل آخر کتاب نهایتاً 2 تا 3 صفحه است.
          نکته دیگرش سادگی و روانی متن انگلیسی است. توصیه می‌کنم اگر حتی به زبان انگلیسی تسلط کافی ندارید سعی کنید خواندن این کتاب، یک شروع باشد برای ورود شما به فرآیند تسلط بر زبان انگلیسی. بی‌شک هدف گزاری برای اتمام یک کتاب 70 تا 80 صفحه‌ای می‌تواند باعث ایجاد یادگیری بهتر شما در این رابطه شود. ممکن است مراجعه شما در ابتدا به دیکشنری زیاد باشد ولی به‌مرور یادگیری کلمات رخ می‌دهد و باعث مراجعه‌ی کمتر شما خواهد شد.

حتماً ترید روزانه انچنانکه که در کتاب تعریف‌شده (بازار سهام آمریکا و کانادا) کاربردی در بازار سهام ایران نخواهد داشت ولی به نظرم چارچوب یک سبک‌ترید سریع یا همان نوسان گیری خودمان را می‌توانید در این کتاب بیابید. با تعریف کتاب اغلب ما بورسی‌ها سوینگ تریدر محسوب می‌شویم؛ که ازقضا این سبک‌ترید نیز عنوان کتاب دیگری است که ایشان به همراه یک تریدر حرفه‌ای دیگر نوشته و در کنار این کتاب در سایت آمازون قابل‌مشاهده است.
          تصور غالب این است که بورس جای قابل اتکایی به‌عنوان شغل اول نیست. درحالی‌که انبوهی از انسان‌ها این سبک شغل را بسیار پسندیده وتوام با خیلی از ارزش‌ها می‌دانند که در دیگر شغل‌ها یافت نمی‌شود. جناب اندرو عزیز در این کتاب به برخی از آن‌ها پرداخته است.

وجود یک شبکه از تریدرها یکی از الزاماتی است که نویسنده به آن اشاره دارد. معتقد است ترید در تنهایی باعث نگرانی‌های روانی خواهد شد. لذا تاکید دارد که حتما به چنین جمع‌هایی بپیوندید. چیزی شبیه همین سایت بورسی خودمان.

نظر

• HOSSEINY
            عضو عادی
            • Feb 2015
            • 172

استراتژیست

مقدمه
            در طول نزدیک به 2 دهه فعالیت و معامله گری در بازارهای مالی مختلف و بیش از یک دهه تدریس و آموزش تحلیل تکنیکال و شگردهای وابسته به آن به این نتیجه رسیده ام که مهمترین و تأثیرگذارترین عامل تعیین کننده موفقیت یک معامله گر بدون تردید مجهز بودن به یک استراتژی و سیستم معاملاتی کارآ و از آن مهمتر پایبندی و وفاداری به اصول و قواعد آن است. بارها دیده ام که معامله گرانی از قدرت تحلیلی و دانش بالایی برخوردار بوده و در بالای دو سوم موارد تحلیل های دقیق و معتبری ارائه می دادند که دقیقاً مسیر بازار را پیش بینی می کرد اما در حوزه کسب بازدهی مناسب به شدت ناموفق بوده و نمی توانستند نتیجه ای از سالها زحمات خود در انباشت دانش و تجربه بگیرند. چرا؟! چون در آن مواردی که تحلیل هایشان نادرست شده و بازار مطابق با جهت مورد انتظارشان حرکت نمی کرد، به دلیل عدم برخورداری از یک سیستم مدیریت ریسک درست که خود ناشی از فقدان وجود یک سیستم معاملاتی منسجم و مدون بود، زیانی به حساب و سرمایه شان تحمیل می شد که سودهای سربریده و کوتاه شده ای را که موقع صحیح بودن تحلیل هایشان دشت می کردند در خود غرق کرده و محو می کرد و نتیجتاً در کل چیزی جز زیان عایدشان نمی شد.

سر فصل ها
            فصل 1 : ایجاد بستر اولیه برای موفقیت در بازار های مالی
            فصل 2 : ساخت قالب سیستم معاملاتی
            فصل 3 : سیستم ها
            فصل 4 : سیستم های ورود
            فصل 5 : سیستم های خروج
            فصل 6 : ریسک به ریوارد
            فصل 7 : بهینه سازی سیستم معاملاتی
            فصل 8 : نسبت های عملکردی و ارائه گزارش
            فصل 9 : مدیریت سرمایه
            فصل 10 : نگارش سیستم معاملاتی
            فصل 11 : چند سیستم ساده و کاربردی
            تعداد صفحات : 184

اخرین کتاب نیما ازادی
            دوستانی که با نیما اشنا هستن میدونن چهارمین بخش از ده گانه ای هست که قبلا قولش را داده بود
            من و شما موظف هستیم از نویسنده های ایرانی حمایت کنیم

نظر

• Mehdi1400
              ستاره دار(19)
              • Jul 2013
              • 2939

سلام

این روزها مشغول خواندن این کتاب هستم
              داستان مردی که موفق به حل بازار شد
              فقط میتونم بگم که فوق العاده است و توصیه اکید دارم بخوانید
              اطلاعات بیشتر را خودتان با کمک گوگل بهتر از هر مطلب اضافه ای از جانب بنده میتوانید پیدا کنید

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                سلام

این روزها مشغول خواندن این کتاب هستم
                داستان مردی که موفق به حل بازار شد
                فقط میتونم بگم که فوق العاده است و توصیه اکید دارم بخوانید
                اطلاعات بیشتر را خودتان با کمک گوگل بهتر از هر مطلب اضافه ای از جانب بنده میتوانید پیدا کنید

احمد اسدی - ویرگول
                ?☝ این فرد یک خلاصه‌ای از کتاب را در دو بخش تهیه کرده و در برگه‌اش (در شبکه اجتماعی ویرگول) گذاشته.
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• sooroosh1315
                  ستاره‌دار (۲)
                  • Oct 2019
                  • 5358

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                  احمد اسدی - ویرگول
                  ������☝ این فرد یک خلاصه‌ای از کتاب را در دو بخش تهیه کرده و در برگه‌اش (در شبکه اجتماعی ویرگول) گذاشته.
                  یاد خرید وبصادر 130 تومنی افتادم وتجارت 180 بود اگر اشتباه نکنم و قیمت این 2 سهم همیشه با هم حرکت می کرد و افزایش سرمایه داشتند

بنظرم یا باید وبصادر 130 تومنی میشد 180 یا وتجارت 180 تومنی میشد 130 تومن (که چون افزایش سرمایه داشتن بنظرم 180 تومن شدن وبصادر معقول تر بود )

ولی این اتفاق نیوفتاد وبصادر تا 115 تومن ریخت و وتجارت 180-190 شد و رفتن مجمع بعد هم وتجارت زودتر باز شد 30 درصد مثبت خورد و چنان عرضه ای کرد که وقتی وبصادر باز شد هیچکس نیومد سمتش فکر کنم 15-20 درصد هم ریخت (شانس واقعا مهمه ! کافی بود وبصادر که زودتر بسته بود زودتر باز میشد )
                  از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• rahnama
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 770

در اصل توسط HOSSEINY پست شده است View Post
                    سلام

کتابی رو معرفی میکنم که شخصا هر دو ماه یکبار اون مطالعه میکنم
                    و همیشه حسرت این میخورم که ای کاش زودتر با این کتاب اشنا شده بودم
                    اگر فرصت بود هر ماه این کتاب میخوندم

تحلیل بنیادی ، تکنیکال یا ذهنی نویسنده : مارک داگلاس

البته اقای داگلاس نویسنده کتاب معامله گر منظم نیز هست اما trading in zone یه چیز دیگست

شنیدین میگم فلان چیز واجبه این کتاب برای تریدرهای بالای دو سال فعالیت واجب تاکیدی

در این ایام فرصت خوبه تا کتاب های ویژه ای مطالعه کنیم
                    ضمن تشکر از شما
                    دانلود رایگان کتاب

دانلود رایگان pdf کتاب تحلیل بنیادی، تکنیکال یا ذهنی؟ راهکاری عملی برای تسلط بر بازار بورس و فارکس
                    اینستاگرام من :
                    منتظر شما عزیزان هستم.
                    www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• abed
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 427

این هم کتاب بسیار معروف و پر طرفدار با نویسنده معتبر A random walk -down -wall Street by : : Burton G. Malkiel ولی جالبه اصلا تکنیکال را رد کرده در فصل ۶ و دقیق امار و مدارک اورده- بهر حال بقیه فصلها را هم میخوانم - جالبه در مورد فاندامنتال هم بتنهایی نظریه های متفاوت و قابل ملاحظه ای داره-

راجع به تکنیکالیست ها هم میگه چرا اکثرا پولدار نمیشوند

لینک دانلود:

نظر

• CHESTER.2020
                        عضو فعال
                        • Apr 2020
                        • 1255

پرمخاطب‌ترین کتاب لیست پرفروش‌ترین‌های نیویورک تایمزاثری جسورانه از نویسنده‌ی کتاب قوی سیاه که بسیاری از باورهای مشهور و قدمت‌دار را در مورد ریسک و پاداش، سیاست و مذهب، مبادلات مالی و مسئولیت‌پذیری شخصی را به چالش می‌کشد.در بحث‌برانگیزترین و عمل‌گرایانه‌ترین کتابی که تا کنون منتشر کرده، یکی از پیشروترین متفکران زمانه‌ی ما توصیف دیگری از مفهوم درک دنیا، رشد شغلی، کمک به داشتن یک جامعه عادلانه و منصفانه، تشخیص مهملات و متقاعدسازی دیگران به ما می‌دهد. نسیم نیکولاس طالب با ارجاع به مثال‌هایی از حمورابی تا سنکا، آنتائوس غول‌پیکر تا دونالد ترامپ، نشان می‌دهد که چطور میل به پذیرفتن ریسک‌‌ ویژگی ذاتی قهرمانان، قدیس‌ها و افراد مترقی بوده است.

هر دو کتاب عالی توصیه میکنم حتما بخونید. قوی سیاه کتاب صوتی هم داره.
                        نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                        نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• CHESTER.2020
                          عضو فعال
                          • Apr 2020
                          • 1255

این کتابو فقط به افرادی که شغل اصلیشون ترید هست توصیه میکنم. مفاهیم پیچیده و جذاب هست.

در مورد نسبت ریسک به ریوارد از زاویه ای جدید صحبت میکنه .
                          آخرین ویرایش توسط CHESTER.2020؛ 2020/09/03, 03:16.
                          نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                          نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• kade_a55
                            عضو عادی
                            • Apr 2011
                            • 21

سلام. نکته های ناب معاملاتی هم کتاب فوق العادیه که من هنوز مشغولشم. در حوزه روانشناسی معامله گری تمرین های خوبی ارائه می کند.
                            فایل های ضمیمه شده

نظر

• kade_a55
                              عضو عادی
                              • Apr 2011
                              • 21

پاسخ : تجارت آگاهانه

در اصل توسط yalda225 پست شده است View Post

سال 2014 | 312 صفحه | ISBN: 9781118445617 | 4 MB |

معرفی:
                              تاجران علاوه بر استراتژی‌های موثر تجارت و تکنیک‌‌های دقیق مدیریت پول، نیاز به آگاهی‌ از طریق کنترل چالش‌های ذهنی و احساسی کار در یک محیط بسیار فرار دارند. کتاب “تجارت آگاهانه” بر اساس پژوهش‌های روانشناختی اخیر در رفتارگرایی که جهت آموزش رویکردهای جدیدی برای تمرکز بهتر، اعتماد به نفس بیشتر و دیدگاه‌های مثبت و نتایج بیشتر فراخوانده شده‌اند، نوشته شده است. یکی از مفاهیم کلیدی پوشش داده شده در این کتاب، تمرکز حواس است. یک حالت ذهنی که به‌طور سنتی در شرق برای قابلیت خود جهت کاهش استرس و افزایش دیدگاه، مورد توجه قرار گرفته است.

اتاق بدون کتاب، همچون بدن بدون روح است. "سیسرو"
                              این کتاب ترجمه شده است. معامله گری با ذهن آگاهانه
                              ضمن اینکه در مای چارت به رایگان می توانید دانلود کنید:

تجارت آگاهانه - مای چارت

نظر

• سپهر کلهر
                                عضو فعال
                                • Feb 2019
                                • 578

راجع به پرایس اکشن کتابی نداریم؟

نظر

در حال کار...
                                X