ویدیوهای اموزشی با دانلود رایگان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • znshi
    عضو فعال
    • Dec 2013
    • 193

پاسخ : ویدیوهای اموزشی با دانلود رایگان

در اصل توسط sohrab67 پست شده است View Post
    نوام ی مشکل برام پیش اومده.نرم افزار داینامیک تریدرو دانلود کردم ولی هیچ اطلاعاتی داخلش نیست.چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    جهت اطلاع میپرسم داینامیک تریدر رو از کجا میتونم دریافت کنم ؟؟این برنامه مثل مفید تریدره؟؟ و ایا به قدرت امی بروکره؟؟چقدر کارایی داره؟؟

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

نظر

• znshi
      عضو فعال
      • Dec 2013
      • 193

ایا تریدری هست که احتیاج باشه سی دی شو از فروشگاه خریداری کنیم؟؟

نظر

• znshi
        عضو فعال
        • Dec 2013
        • 193

در اصل توسط znshi پست شده است View Post
        جهت اطلاع میپرسم داینامیک تریدر رو از کجا میتونم دریافت کنم ؟؟این برنام مثل مفید تریدره؟؟ و ایا به قدرت امی بروکره؟؟چقدر کارایی داره؟؟

نظر

• sohrab67
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 552

در اصل توسط znshi پست شده است View Post
          جهت اطلاع میپرسم داینامیک تریدر رو از کجا میتونم دریافت کنم ؟؟این برنامه مثل مفید تریدره؟؟ و ایا به قدرت امی بروکره؟؟چقدر کارایی داره؟؟

داینامیک تریدر فیبوناچی تایمی رو بخوبی نشون میده.یعنی خیلی خوب میتونید زمان ورود و خروج به سهم و نقاط przرو تشخیص بدید.
          الان مشکلی که من باش دارم اینه که نمیدونم چجوری فقط بتونم سهامهارو توش بیارم.یعنی باس از ی جایی دیتا رو واردش کنید.

نظر

• sohrab67
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 552

http://forums.boursy.com/showthread.php?p=521390

نظر

• rezasatari
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 556

سلام نوام عزيز بعد دانلود جلسات هارمونيك موقع اكستراكت پسورد ميخاد لطفا پسوردشو بگو ممنون

نظر

• mostafa_khan
                عضو عادی
                • May 2014
                • 34

در اصل توسط sohrab67 پست شده است View Post
                داینامیک تریدر فیبوناچی تایمی رو بخوبی نشون میده.یعنی خیلی خوب میتونید زمان ورود و خروج به سهم و نقاط przرو تشخیص بدید.
                الان مشکلی که من باش دارم اینه که نمیدونم چجوری فقط بتونم سهامهارو توش بیارم.یعنی باس از ی جایی دیتا رو واردش کنید.
                شما یه زحمتی بکشین این تاپیک رو بهتر مطالعه کنین، حتما اندیکاتور elliot confirm رو میتونید دانلود کنید...این اندیکاتور برای بورس ایران استفاده میشه
                برای استفاده از فارکس هم مجدد اندیکاتور AgetData-Elliot Confirm هستش....
                خوب کاری که این اندیکاتور ها میکنن مشخصه، زمانی که روی چارت قرار میگیرند، بلافاصله فایلی قابل اجرا برای نرم افزار دی تی داخل یه همچین مسیری (MofidTrader 5\MQL5\Files) با پسوند prn ایجاد میکنن و کافیه اون فایل ایجاد شده رو به نرم افزار دی تی نشون بدین...تکرار گویی نمیکنم،آموزش تمام این مراحل رو دیده ام که در چندین پست و بارها توی این تاپیک گذاشته اند...پس فایل" آموزش انتقال دیتا از متاتریدر به داینامیک تریدر " رو که کلی مفصل با تصویر توضیح داده رو هم از همین تاپیک پیدا، دانلود و مو به مو انجام بدین
                موفق باشین.
                آخرین ویرایش توسط mostafa_khan؛ 2014/07/16, 22:14.

نظر

• نوام چامسکی
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 3369

اگرایی ها

اطلاعات کالا

مقدمه مولف:

بعد از نزدیک به سه سال بالاخره جلد سوم از مجموعه ده جلدی " نگاه نو به بازار" منتشر شد. در این مدت به دلیل مشغله­‌های فراوان برای توسعه یک مدل عددی برای تحلیل گری، موفق نشدم در زمانی زودتر کتاب را منتشر کنم. در این سه سال تجربیات فراوانی در خصوص سبک­‌های مدرن تحلیل گری بدست آمد که امیدوارم در جلدهای بعدی با نگاهی خاص و مدرن و به دور از سنت­‌گرایی در بحث تکنیکال به بازار نگاه شود.
                  در کتاب حاضر که تمرکزش بر روی مفهوم بسیار مهم واگرایی­‌ها استوار است، سعی شده از تمام جنبه­‌های با اهمیت به موضوع نگاه شود تا یک معامله­‌گر با صرف دیدن یک واگرایی دنبال چرخش‌های بزرگ نباشد و همچنین سعی شده با توضیحاتی که در خصوص مبانی مدیریت سرمایه داده شد، اهمیت موضوع ریسک سنجی در بزار پر رنگ­تر شود.
                  یقیناً هیچ مدلی در تحلیل­گری چه در حوزه تکنیکال و چه غیر تکنیکال با قطعیت کامل صحبت نمی­‌کند و هر مدلی که طراحی می­‌شود صرفاً کمک می­‌کند با احتمال موفقیت بیشتر در بازار معامله کنیم. در سال­‌های اخیر معامله گران زیادی وارد حوزه تحلیل تکنیکال شدند اما به دلیل برداشت اشتباهی که از موضوع داشتند تصور کردند در تکنیکال می­ت‌وانند دنبال جام مقدس باشند و به همین دلیل به آرامی یا از بحث تحلیل گری در حوزه تکنیکال دلسرد شدند و یا دنبال توجیهات تکنیکی رفتند.
                  هدف در لابلای مباحث مطرح شده در این کتاب، این بوده که آن ذهنیت ایده‌آل‌گرایی که برخی در بازار دارند را تعدیل نماید و ضرر را به­‌عنوان جزیی از تحلیل گری و معامله گری بپذیرند تا با تدوین یک استراتژی معاملاتی مناسب دنبال فرصت­‌های خرید و فروش معقول باشند.
                  بحث واگرایی­‌ها در کنار سایر مباحث تکنیکی همانند مباحثی که در حوزه قیمت و زمان داریم براحتی کمک می­‌کند در حباب قیمتی سهم نخریم، سهامی که ارزان هست نفروشیم. گام­‌های پر قدرت و کم قدرت بازار را زیر نظر بگیریم و خرید و فروش­‌هایمان را بر مبنای قدرت و ضعف معامله گران با یک اسلوب مشخص و تعریف شده تدوین کنیم.
                  در این کتاب سعی شده به تحلیل‌گر یک دید جامع در خصوص تحلیل­‌گری داده شود تا نگاه تحلیلی خلاصه به یک اتفاق ساده واگرایی نباشد بلکه در کنار بحث واگرایی حتماً حوزه قیمتی و زمانی نیز بحث شود. بسیاری از واگرایی­‌ها قدرت لازم برای چرخش بزرگ را ندارند بنابراین باید با تکنیک­‌هایی واگرایی­‌هایی که عملکرد مناسب و غیر مناسب دارند تفکیک شوند.

در انتهای کتاب سعی شده در قالب چند مثال عملی، گام به گام روی روش تحلیلی بحث شود تا در مواجهه با نمودارها سلسله مراتب تحلیل را به ترتیب انجام دهیم. در واقع تلاش شده ایده­‌ها و تکنیک ها در مثال های متعدد توضیح داده شود تا مخاطب با دیدن مثال های متعدد که مربوط به بازارهای متعدد هم هست با تمرین بپردازد. لازم به ذکر است پدیده واگرایی در ده سال گذشته همواره از دلایل اصلی معاملات بنده در بازارهای مختلف بوده است، بنابراین اهمیت این موضوع آنقدر بالا می باشد که یک کتاب مجزا در این خصوص تهیه شده است.
                  در سال 1386 در یک فروم به نام "سرمایه" بحث واگرایی ها را مبسوط توضیح دادم که در سال های بعد ورژن­‌های متعددی از آن آموزه ها در قالب فایل پی­دی­اف در فضای مجازی منتشر شد. در کتاب حاضر سعی شده خلا آن جزوه به طور کامل برطرف شود و با ذکر مثال­‌های متعدد ابهامات این موضوع مهم برطرف گردد.

قيمت 70000Rls 59500Rls

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• نوام چامسکی
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 3369

در اصل توسط rezasatari پست شده است View Post
                    سلام نوام عزيز بعد دانلود جلسات هارمونيك موقع اكستراكت پسورد ميخاد لطفا پسوردشو بگو ممنون
                    یک عکس از جایی که پسورد میخواد

بذار ببینم کجا پسورد میخواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• نوام چامسکی
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 3369

بعضی ها دیگه زورشون میاد دوتا ورق بزنن این تاپیک رو و یکبار به کذاشته نگاه کنن

واقعا میخوان تریدر هم بشن و موفق

فقط مونده یکی براشون سل و بای کنه

اینجوری موفقیت معنی نداره

اقای ازادی منم چند سوال دارم :

بعد از چه مدت فعالیت در بازار تبادلات ارزی موفق شده اید؟

بعد از چه مقدار ضرر وارد سوددهی در بازار تبادلات ارزی شده اید؟

بهترین استاد بازار تبادلات ارزی شما؟

بهترین شاگرد شما؟

بهترین کتاب بازار تبادلات ارزیی که خواندید؟

بهترین سودی که کردید؟

بدترین ضرری که کردید؟

ایا الان غیر از بازار تبادلات ارزی شغل دیگری دارید؟

توصیه که به تازه واردان دارید؟

توصیه که به ضرر دهنگان دارید؟

ایا بازار تبادلات ارزی بعنوان یک شغل برای جوانهای ایرانی پیشنهاد میکنی؟

اقای ازادی چکار کنم در جهت روند معامله کنم؟ واقعا از ضرر کردن خسته شدم!

سلام دوست من

1. از سال87 تقریباً حس خوبی در بازار دارم.
                      2.از سال 84 تا 87 دنبال ساخت پی بودم.
                      3.چهار صد کتابی که خواندم در این حوزه!
                      4.همه خوبند. پیام در بین این 700 و اندی یک چیز دیگر بود و اخیراً از ما پیشی گرفت و چیزهایی داریم ازش یاد می گیریم ....
                      5.یک کتاب قدیمی از بالکوفسکی به اسم Enclopedia Of chart Patterns
                      6.پیپی حدود 300 پیپ
                      7.پیپی حدود 700 پیپ سال 87 که درس بزرگی شد!
                      8.تا دلت بخواد!
                      9.با بازار نجنگید بازار خوب سواری میده زمانی که نوازشش می کنید براحتی روی ابرها به شما سواری میده به محض آنکه بزنیدش رم می کند و پرتتان می کند!
                      10.با بازار دوست باشید و وقتی خشمگینید به بازار شلاق نزنید که خود به زمین افکنده می شوید! دوست باششید و این دوستی را تا پایان عمر ادامه دهید هر وقت دسوتتان عصبانی بود سعی کنید کمب آرام شود بعد مجدد دوستی را ادامه دهید!!
                      11.اگر سرمایه پایین باشد خیر.
                      12.در جهت روند معامله کن بازار 99% در حال حرکت در یک مسیر است و 1% تصمیم به برگشت می گیرد متاسفانه همه کتاب های تکنیکال در خصوص همان 1% بحث می کنند جزو 99% باشد!

سوالهای که قبلا جواب دادم دیگه جواب نمیدم

یک تریدر باید این گنجینه رایگان رو قدر بدونه

نکه حتی یکبار هم ورق نزنه و فقط دنبال حاضری باشه
                      آخرین ویرایش توسط ناظر سایت؛ 2014/07/19, 00:40.

نظر

• نوام چامسکی
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 3369

در اصل توسط moslem.zm2060 پست شده است View Post
                        سلام اقای نوام عزیز
                        اقای نوام فیلم یا فایل فقط مربوط به حد ضرر و حد سود در سهام بورس تهران (نه جفت ارز) سراغ دارید؟
                        ممنون میشم
                        فیلمی بابت حد ضرر به زبان فارسی ندارم ولی زبان انگلیسی قرار دادم ولی در کل حد ضرر مربوط میشه به استراتژی شما

شما با چه استراتژی کار میکنی ؟

یا نوع معاملاتت چطوری است

و از همه مهم تر مبحث مدیریت سرمایه است که فلسفه و پایه حرکات در چارت این مبحث میباشد

من نمیدونم شما چقدر اطلاعات داری ار تکنیکال و بازارهای مالی ؟؟

برای اشنایی عرض میکنم

مبحث پولبک به خط روند با یک مثال تشریح کن و علت پولبک به خط روند رو بیان کن

نظر

• moslem.zm2060
                          عضو فعال
                          • May 2014
                          • 121

من اطلاعات از تکنیکال دارم فیلم های تکنیکال زیادی رو هم دیدم ،اما میتونم تحلیل بکنم از هر سهمی ولی همچنان احساس می کنم تریدر خوبی نیستم علتش هم اینه که حد ضرر و حد سود با توجه به ماژورها و مینورهاو حد زمان رو دقیق نمی تونم تعیین کنم در تایم فریم روزانه معمولا کار می کنم
                          شما فکر می کنید که تایم فرم روزانه در بورس تهران زیاد به درد نمی خوره ؟
                          و تایم فریمی که شما کار می کنید چی هست
                          Using Tapatalk

نظر

• نوام چامسکی
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 3369

در اصل توسط moslem.zm2060 پست شده است View Post
                            من اطلاعات از تکنیکال دارم فیلم های تکنیکال زیادی رو هم دیدم ،اما میتونم تحلیل بکنم از هر سهمی ولی همچنان احساس می کنم تریدر خوبی نیستم علتش هم اینه که حد ضرر و حد سود با توجه به ماژورها و مینورهاو حد زمان رو دقیق نمی تونم تعیین کنم در تایم فریم روزانه معمولا کار می کنم
                            شما فکر می کنید که تایم فرم روزانه در بورس تهران زیاد به درد نمی خوره ؟
                            و تایم فریمی که شما کار می کنید چی هست

شما یک سهم تحلیل کن و هر چی که میدونی زیزش بنویس و نظرت و بگو
                            آخرین ویرایش توسط نوام چامسکی؛ 2014/07/18, 16:08.

نظر

• moslem.zm2060
                              عضو فعال
                              • May 2014
                              • 121

اینجا الان سهم از 61%برگشته و باید تا 161درصد بره اما تو کانال گیر کرده حتی کانال رو یه بار لمس کرد اما برگشت و ظرف زمانی هم. تا چند روز دیگه پر میشه شده برای خروج دیگه ایا الان باید منتظر بمونیم تا 29jul
                              تا قیمت کانال رو بشکنه و تا 161درصد بره یا چون تو سقف کاناله خروج کنیم
                              آخرین ویرایش توسط moslem.zm2060؛ 2014/07/18, 16:26.
                              Using Tapatalk

نظر

• abstract
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 1506

مراجعه کنید به تاپیک مدیریت سرمایه . موجود در همین فروم .

نظر

در حال کار...
                                X