ویدیوهای اموزشی با دانلود رایگان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mesbah1989
    Banned
    • Oct 2014
    • 403

پاسخ : ویدیوهای اموزشی با دانلود رایگان

عمو نووووام نرووووووووووووووو:((:((

نظر

• parse
      عضو جدید
      • Jun 2014
      • 1

سلام نوام عزیز الان این پست رو دیدم . ای کاش.................. بهترین ها را برایت آرزومندم دوست خوبم

نظر

• kade_a55
        عضو عادی
        • Apr 2011
        • 21

فیلم آموزشی الیوت از رابرت پرچتر با عنوان
        Robert Prechter - Elliott Wave International Educational DVD Series

اين كوس آموزشي به شيوه هاي معامله با امواج اليوت در بازارهاي سرمايه مي پردازد. در این فیلم آموزشی، رابرت پرچتر معروف به تبیین معاملات الیوتی می پردازد.

صفحه اصلی باوین شاپ مای چارت شاپ سابق وابسته به انتشارات باوین کتاب عرضه محوصلات آموزشی بورس و بازار سرمایه
        فایل های ضمیمه شده

نظر

• sahebdelan
          عضو جدید
          • Nov 2014
          • 9

جنا ب آقای نوام از اینکه در نشر این علوم این قدر بی پیرایه همکاری نموده اید بسیار تشکر کرده و ازخداوند متعال آرزوی توفیق روز افزون در تمام
          مراحل زندگیتان برایتان آرزو میکنم

نظر

• sahebdelan
            عضو جدید
            • Nov 2014
            • 9

خاستم از نوام جان بخاطر زحمتی که کشیدن و این فایل های آموزشی رو یکجا قرار دادن هم تشکر کرده باشم در جواب بعضی از دوستان که از بیرون به نظاره نشسته و دوستانی را که با زحمت زیاد قبول کردن که در نشر این علم کمک حال دوستان باشند به سخره گرفته اند باید عرض کنم
            که : چو عضوی را به درد آورد روزگار دگر عضو ها را نماند قرار.
            با تشکر قلبی و آرزوی شادکامی جناب نوام .

نظر

• rahnama
              عضو فعال
              • Jul 2012
              • 770

نوام عزیز موفق هستید, موفقتر باشید.
              اینستاگرام من :
              منتظر شما عزیزان هستم.
              www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• نگین
                عضو عادی
                • Jan 2014
                • 20

مدت کمی هست که عضو این فروم شدم و در این مدت کوتاه بارها از لطف جناب نوام بهره مند شدم.
                جناب نوام الان این پست آخری تونو خوندم.

اولش ناراحت شدم ولی میدونم که شما دورادور هم شده، هوای این خواهر و برادرهاتونو در اینجا دارید...
                براتون آرزوی موفقیت میکنم
                [CENTER][B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]سهمی از درآمدمان برای چنین بچه هایی:
                [/COLOR][COLOR=#ff0000]www.childf.com[/COLOR][COLOR=#0000ff]

[/COLOR][COLOR=#339900]http://mahak-charity.org/main/fa [/COLOR][/SIZE][/B]
                [/CENTER]

نظر

• محمد20
                  عضو فعال
                  • Mar 2014
                  • 165

حیف این تاپیک( دانشگاه) پایین باشه

نظر

• sohrab67
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 552

نوام عزیز هم خودشون ناراحت میشدن که این تاپیک الکی بیاد بالا.
                    ای کاش دوستان هم اگه چیزی میتونستن بزارن برای یادگیری بزارن.
                    به تمامی عزیزان پیشنهاد میکنم که تمام مطالب این تاپیک رو دانلود کنن.

نظر

• قمار باز حرفه ای
                      Banned
                      • Oct 2014
                      • 647

نظر

• gholamk
                        عضو فعال
                        • Jan 2015
                        • 520

آقا نوام سلام
                        من تازه تو این فروم ثبت نام کردم و از ویدیوهایی که توی صفحه های اول گذاشته بودین کلی استفاده کردم مخصوصا ویدیوهای آموزشی کریس در مورد ابرهای ایچیموکو که واقعا عالی بودن.
                        ناراحت شدم از اینکه از این فروم رفتید و امیدوارم که همیشه موفق باشید و سرزنده
                        بخاطر تمامی زحماتتون واقعا از شما تشکر میکنم

نظر

• kade_a55
                          عضو عادی
                          • Apr 2011
                          • 21

JM.JPG

فیلم آموزشی بکارگیری شیوه های تکنیکال در بازار از جان مورفی

فیلم آموزشی بکارگیری شیوه های تکنیکال در بازار عنوان یک کورس آموزشی از آقای جان مورفی نویسنده کتاب تحلیل تکنیکال در بازار سرمایه می باشد. مشاهده اين كورس را به كليه علاقمندان بازارهاي سرمايه توصيه مي نماييم.

صفحه اصلی باوین شاپ مای چارت شاپ سابق وابسته به انتشارات باوین کتاب عرضه محوصلات آموزشی بورس و بازار سرمایه

نظر

• omidnabeghe
                            عضو جدید
                            • Mar 2015
                            • 1

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
                            : تحلیل بین بازاری - بهزاد اقبالی

حجم : 873 مگابایت

زمان ویدئو: 190 دقیقه
                            http://www.mediafire.com/download/hf...bali.part1.rar
                            http://www.mediafire.com/download/ji...bali.part2.rar
                            http://www.mediafire.com/download/0r...bali.part3.rar
                            باسلام خدمت مديران محترم
                            اين ويديو بسيار عالي بود فقط نميدانم چرا نصفه كاره بود. ايا راهي است كه قسمتهاي ناقص اين ويدئو كامل شود؟ اگر حتي جزوه اي در اين مورد باشد، ميتوان اطلاعات را در زمينه تحليل بين بازاري بيشتر كرد
                            2- من در باره سايت بلومبرگ سئوالي داشتم كه مربوط به اين ويديو ميباشد. من برنامه citirix reciever را از اين سايت دانلود كردم اما كار نميكند. البته بسياري از سهامها را در watchlist خود اضافه كرده ام اما مثل اينكه طبق گفته اين ويدئو ، نرم افزاري در بلومبرك وجود دارد كه پس از نصب براحتي ميتوان از اطلاعات بلومبرگ استفاده كرد(فكر كنم منظورش (citirix reciever) باشد.) .
                            3- شاخص ted spread در سايت بلومبرگ را چگونه ميتوان پيدا كنم؟
                            باتشكر و عرض ادب.

نظر

• نوام چامسکی
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 3369

رﻧﺪی ﻣﮏ لین ﻣﻌﺎﻣﻠﻪ ﮔﺮی رﺍ با ﺷﺮوع ﺑﺎرﺍر ﺍرز در دﻫﻪ ۷۰ آﻏﺎر ﮐﺮد و کسی ﺑﻮد ﮐﻪ ﺗﻮﺍنست در ﺳﺎل ﺍول ﻣﻌﺎﻣﻠﻪ ﮔﺮی ﯾﮏ ﺣﺴﺎب ۲۰۰۰ دﻻری رﺍ ﺑﻪ ۷۰/۰۰۰ دﻻر ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ دﻫﺪ. رﻧﺪی ﺗﻮﺍﻧﺴﺖ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۲۰ ﺳﺎل ﺣﻔﻆ ﺳﻮد ﮐﻨﺪ و ﺍز ﺍﯾﻦ ﻧﻈﺮ در ﺣﻔﻆ ﺳﻮد ﭘﺎﯾﺪﺍری ﻓﻮﻕ ﺍﻟﻌﺎدﻩ ﺍی دﺍﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ. ﺍو در ﻣﺪﺕ ۲۰ ﺳﺎل ﻣﻌﺎﻣﻠﻪ ﮔﺮی خود ۱۸ ﺳﺎل ﺳﻮد آوری دﺍﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ !!رﻧﺪی ﻣﻌﺘﻘﺪ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﭼﻘﺪر ﻃﻮل ﻋﻤﺮ ﺑﺎرﺍر ﺍرز ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺷﺪﻩ ﺑﻪ ﻣﺮﺍﺗﺐ ﻣﻌﺎﻣﻠﻪ ﮔﺮی در آﻥ ﻫﻢ ﺳﺨﺖ ﺗﺮ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﻋﻘﯿﺪﻩ ﺍوﻥ در دﻫﻪ ۷۰ ﺣﺮﮐﺖ ﻫﺎی ﻧﺮﺥ ﺑﻪ ﻗﺪری ﺑﺰرگ ﺑﻮد ﮐﻪ ﮐﺎﻓﯽ ﺑﻮد ﭘﺲ ﺍز ﺗﺸﺨﯿﺺ درﺳﺖ، ﻣﻮج ﺳﻮﺍری ﮐﺮد. ﺍو ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﻣﻌﺘﻘﺪ است در دﻫﻪ هفتاد میلادی ۹۰ درﺻﺪ ﭘﯿﺶ ﺑﯿﻨﯽ ﺑﻮد و ۱۰ درﺻﺪ ﻣﻌﺎﻣﻠﻪ گری وﻟﯽ ﺍﮐﻨﻮﻥ ۲۵ درﺻﺪ ﭘﯿﺶ ﺑﯿﻨﯽ و ۷۵ درﺻﺪ ﺍﻧﺠﺎم ﻣﻌﺎﻣﻠﻪ ﺑﻪ ﻋﺒﺎرﺗﯽ در دورﻩ ﺣﺎﺿﺮ زﻣﺎﻥ ﺑﻨﺪی ﺑﺮﺍی ورود و ﺧﺮوج ﺧﯿﻠﯽ ﺍز ﺍﻫﻤﯿﺖ ﺑﯿﺸﺘﺮی ﺑﺮﺧﻮردﺍر ﺷﺪﻩ .

ﺑﻪ ﮔﻔﺘﻪ ﻣﮏ لین ﺍو ﻫﺮﮔﺰ ﺑﻪ دﻧﺒﺎل ﻣﻌﺎﻣﻠﻪ ﮐﺮدﻥ در ﮐﻒ ﻫﺎ و ﺳﻘﻒ ﻫﺎ ﻧﺒﻮدﻩ و ﻣﻌﺘﻘﺪﻩ ﮐﻪ ﻣﻌﺎﻣﻠﻪ ﮐﺮدﻥ در ﺍﯾﻦ ﻧﻘﺎﻁ ﻣﻤﮑﻨﻪ ﮐﻪ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﻣﻌﺎﻣﻠﻪ ﮔﺮ رو ﺑﺮﺍی ﻣﺪﺗﯽ ﻣﻌﻄﻞ ﮐﻨد ‏(ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺷﮏ و دودﻟﯽ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ روﻧﺪ ﺟﺪﯾﺪ و ﯾﺎ ﺍدﺍﻣﻪ روﻧﺪ وﺟﻮد دﺍرﻩ) ﺑﻠﮑﻪ ﺍوﻥ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﻣﯿﻤاند ﺗﺎ روﻧﺪ ﺧﻮدﺵ رو ﺗﺜﺒﯿﺖ ﮐﻨد و ﯾﺎ ﺑﻪ ﻋﺒﺎرﺗﯽ ﺧﻮدﺵ رو ﺑﻪ ﻣﻌﺎﻣﻠﻪ ﮔﺮ ﻣﺘﻌﻬﺪ ﮐﻨد. ﺑﻨﺎﺑﺮاﯾﻦ ﺍز ﻧﻈﺮ ﻣﮏ لین ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ و ﺳﺎدﻩ ﺗﺮﯾﻦ ﻣﮑﺎﻥ ﺑﺮﺍی ﻣﻌﺎﻣﻠﻪ ﻣﯿﺎﻧﻪ روﻧﺪ ﻣﯿﺒﺎﺷﺪ و ﻧﻪ ﺍﺑﺘﺪﺍ و ﺍﻧﺘﻬﺎی آﻥ.
                              ﺍز ﻧﻈﺮ ﻣﮏ لین ﻣﻌﺎﻣﻠﻪ ﻫﻨﮕﺎم ﺷﮑﺴﺖ ﺳﻄﻮح ﺣﻤﺎﯾﺖ و ﻣﻘﺎوﻣﺖ در دورﻩ ﮐﻨﻮﻧﯽ ﺑﺎزﺍر ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ دورﻩ ﻫﺎی ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﻮد آور ﻧﯿﺴﺖ زﯾﺮﺍ ﺗﻌﺪﺍد ﺳﯿﮕﻨﺎل ﻫﺎی درﺳﺖ ﺍز ﺗﻌﺪﺍد ﺳﯿﮕﻨﺎل ﻫﺎی ﻏﻠﻂ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ.ﻣﮏ لین دﻻﯾﻞ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ ﺧﻮدﺵ رو ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﺑﯿﺎﻥ ﻣﯿﮑﻨﻪ :

۱- سیستم معاملاتی: ﺍﻧﺘﺨﺎب ﺷﯿﻮﻩ ﻣﻌﺎﻣﻼﺗﯽ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯿﺖ ﺧﻮدﺵ. ﺷﯿﻮﻩ ای ﮐﻪ ﺑﺘﻮاند ﺣﺎﻟﺖ و ﯾﺎ ﻧﯿﺎر ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ روﺍﻧﯽ ﺍوﻥ را رو ﺑﺮ آوردﻩ ﮐﻨد.۲- ﻣﺪرﯾﺖ رﯾﺴﮏ: در ﺍﯾﻦ زﻣﯿﻨﻪ ﻣﮏ لین ﻫﯿﭻ وﻗﺖ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍر ﺳﻪ ﺗﺎ ﭘﻨﺞ درﺻﺪ رﯾﺴﮏ ﻧﮑﺮدﻩ و ﺑﺮﺍی ﺍرﺿﺎی ﻧﯿﺎز ﺧﻮدﺵ ﺑﻪ رﯾﺴﮏ ﮐﺮدﻥ ﺗﻨﻬﺎ در ﻣﻮﺍردی ﮐﻪ در دورﻩ ﺳﻮد آوری و ﺍﻋﺘﻤﺎد ﺑﻨﻔﺲ ﺑﺎﻻ ﺑﻮدﻩ ﺑﯿﺸﺘﺮ رﯾﺴﮏ ﮐﺮدﻩ و در دورﻩ ﻫﺎی ﺿﺮر دﻩ ﺑﺸﺪﺕ ﮐﺎﻫﺶ ﺣﺠﻢ رو در دﺳﺘﻮر ﮐﺎر ﺧﻮدﺵ ﻗﺮﺍر دﺍدﻩ. ﻣﮏ لین ﺑﻪ ﺧﻮدﺵ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﯾﮏ روﻧﺪ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﺮدﻩ و ﺍز ﺗﮑﻨﯿﮏ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ و ﮐﺎﻫﺶ ﺣﺠﻢ در ﻓﺮﺍز و ﻓﺮود ﻫﺎی روﻧﺪ ﺧﻮدﺵ ﺍﺳﺘﻔﺎدﻩ ﻣﯿﮑﺮدﻩ .۳- حد ضرر: ﺟﻠﻮ ﮔﯿﺮی ﺍر ﭘﯿﺶ روی ﻣﻌﺎﻣﻼﺕ ﺿﺮر دﻩ ﮐﻪ در ﺍﯾﻦ زﻣﯿﻨﻪ ﻫﻢ ﻣﻌﺘﻘﺪﻩ زﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻣﻌﺎﻣﻼﺕ ﺿﺮر دﻩ ﺍﺟﺎزﻩ ﭘﯿﺶ روی دﺍدﻩ ﺑﺸﻪ ﺗﺼﻤﯿﻤﺎﺕ ﺣﯿﻦ و ﺑﻌﺪ ﺍز آﻥ ﻋﺎﻗﻼﻧﻪ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮد .۴- مکتوب کردن معاملات: ﺛﺒﺖ ﻣﻌﺎﻣﻼﺕ ﺑﺮ روی ﮐﺎرﺕ ﺑﺮگ ﻣﻌﺎﻣﻼﺗﯽ و ﺑﺮرﺳﯽ آنها ﺟﻬﺖ ﺟﻠﻮﮔﯿﺮی ﺍز ﺗﮑﺮﺍر ﺍﺷﺘﺒﺎﻫﺎﺕ ﺍز دﯾﮕﺮ دﻻﯾﻞ ﻣﻮﻓﻘﯿﺘﺶ ﻣﯿﺪوﻧﻪ ﺟﻨﺎب ﻣﮏ لین ﯾﮏ ﻣﻌﺎﻣﻠﻪ ﮔﺮ ﺗﮑﻨﯿﮑالی ﺑﻮدﻩ و ﺗﺤﻠﯿﻞ ﺑﻨﯿﺎدی رو ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﯾﮏ ﻋﺎﻣﻞ ﮐﻠﯽ در ﻧﻈﺮ ﻣﯿﮕﺮفته است.
                              سایت شخصی مک لین: randymaclean.com

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• قمار باز حرفه ای
                                Banned
                                • Oct 2014
                                • 647

از دوستان کسی برنامه متا استاک داره بفرسته به ایمیلم یا لیک دانلودش بزاره ، با سرچ تو گوگل چند تا آدرس برام اومد ولی فایل ها همه فشرده شده هستند و با وین رار هم نمیشه از حالت فشرده خارجشون کرد و همشون خطا میدن ، از دوستانی که با این نرم افزار کار میکنند ممنون میشم راهنمایی کنند

نظر

در حال کار...
                                X