کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فیلم آموزشی الیوت از رابرت پرچتر با عنوان
Robert Prechter - Elliott Wave International Educational DVD Series
اين كوس آموزشي به شيوه هاي معامله با امواج اليوت در بازارهاي سرمايه مي پردازد. در این فیلم آموزشی، رابرت پرچتر معروف به تبیین معاملات الیوتی می پردازد.
جنا ب آقای نوام از اینکه در نشر این علوم این قدر بی پیرایه همکاری نموده اید بسیار تشکر کرده و ازخداوند متعال آرزوی توفیق روز افزون در تمام
مراحل زندگیتان برایتان آرزو میکنم
خاستم از نوام جان بخاطر زحمتی که کشیدن و این فایل های آموزشی رو یکجا قرار دادن هم تشکر کرده باشم در جواب بعضی از دوستان که از بیرون به نظاره نشسته و دوستانی را که با زحمت زیاد قبول کردن که در نشر این علم کمک حال دوستان باشند به سخره گرفته اند باید عرض کنم
که : چو عضوی را به درد آورد روزگار دگر عضو ها را نماند قرار.
با تشکر قلبی و آرزوی شادکامی جناب نوام .
نوام عزیز هم خودشون ناراحت میشدن که این تاپیک الکی بیاد بالا.
ای کاش دوستان هم اگه چیزی میتونستن بزارن برای یادگیری بزارن.
به تمامی عزیزان پیشنهاد میکنم که تمام مطالب این تاپیک رو دانلود کنن.
آقا نوام سلام
من تازه تو این فروم ثبت نام کردم و از ویدیوهایی که توی صفحه های اول گذاشته بودین کلی استفاده کردم مخصوصا ویدیوهای آموزشی کریس در مورد ابرهای ایچیموکو که واقعا عالی بودن.
ناراحت شدم از اینکه از این فروم رفتید و امیدوارم که همیشه موفق باشید و سرزنده
بخاطر تمامی زحماتتون واقعا از شما تشکر میکنم
فیلم آموزشی بکارگیری شیوه های تکنیکال در بازار از جان مورفی
فیلم آموزشی بکارگیری شیوه های تکنیکال در بازار عنوان یک کورس آموزشی از آقای جان مورفی نویسنده کتاب تحلیل تکنیکال در بازار سرمایه می باشد. مشاهده اين كورس را به كليه علاقمندان بازارهاي سرمايه توصيه مي نماييم.
باسلام خدمت مديران محترم
اين ويديو بسيار عالي بود فقط نميدانم چرا نصفه كاره بود. ايا راهي است كه قسمتهاي ناقص اين ويدئو كامل شود؟ اگر حتي جزوه اي در اين مورد باشد، ميتوان اطلاعات را در زمينه تحليل بين بازاري بيشتر كرد
2- من در باره سايت بلومبرگ سئوالي داشتم كه مربوط به اين ويديو ميباشد. من برنامه citirix reciever را از اين سايت دانلود كردم اما كار نميكند. البته بسياري از سهامها را در watchlist خود اضافه كرده ام اما مثل اينكه طبق گفته اين ويدئو ، نرم افزاري در بلومبرك وجود دارد كه پس از نصب براحتي ميتوان از اطلاعات بلومبرگ استفاده كرد(فكر كنم منظورش (citirix reciever) باشد.) .
3- شاخص ted spread در سايت بلومبرگ را چگونه ميتوان پيدا كنم؟
باتشكر و عرض ادب.
از دوستان کسی برنامه متا استاک داره بفرسته به ایمیلم یا لیک دانلودش بزاره ، با سرچ تو گوگل چند تا آدرس برام اومد ولی فایل ها همه فشرده شده هستند و با وین رار هم نمیشه از حالت فشرده خارجشون کرد و همشون خطا میدن ، از دوستانی که با این نرم افزار کار میکنند ممنون میشم راهنمایی کنند
نظر