کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود دوست عزیز اگر برای گرفتن دیتای بورس تهران متا استوک رو میخوای، اون روش دیگه نیاز نیست و روش های خیلی آسون تری وجود داره. به لینکی که میذارم برو، یه اکسپرت هست که این کارو انجام میده، کار باهاشم خیلی راحته. موفق باشید http://forum.broker-fa.org/f59/%D8%A...3/index16.html
وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.
با سلام
از زحمات شما ممنونم. در صورت امکان این ویدیو ها رو بصورت شماره گذاری شده از شماره ۱ الی.... قرار بدید، که برای افراد اماتور مثل اینجانب دنبال کردن ان ها راحت تر باشه، بعلاوه در حالا حاضر پیدا کردن ویدیو ها و همچنین انتخاب برای شروع و ادامه سخته، لطفا راهنمایی بفرمایید افرادی مانند اینجانب که تازه میخوان یاد بگیرن از کجا باید شروع کنند. ضمنا اینجانب چند بار خواستم که اینها را دانلود کنم که متاسفانه هنوز موفق نشدم، با کلیک رو لینک به صفحه ای ارجاع داده شده که قادر به دانلود نبودم، لطف کرده راهنمایی و کمک بفرمایید. ممنون از توجه شما
با سلام
از زحمات شما ممنونم. در صورت امکان این ویدیو ها رو بصورت شماره گذاری شده از شماره ۱ الی.... قرار بدید، که برای افراد اماتور مثل اینجانب دنبال کردن ان ها راحت تر باشه، بعلاوه در حالا حاضر پیدا کردن ویدیو ها و همچنین انتخاب برای شروع و ادامه سخته، لطفا راهنمایی بفرمایید افرادی مانند اینجانب که تازه میخوان یاد بگیرن از کجا باید شروع کنند. ضمنا اینجانب چند بار خواستم که اینها را دانلود کنم که متاسفانه هنوز موفق نشدم، با کلیک رو لینک به صفحه ای ارجاع داده شده که قادر به دانلود نبودم، لطف کرده راهنمایی و کمک بفرمایید. ممنون از توجه شما
برای امورش افراد مبتدی
در اوایل تاپیک ذکر کردم از کجا شروع کنید
در ضمن اینجا هم عرض میکنم ویدیو های امورشی که از استاد نیما ازادی لینک گذاشتم رو شروع به دانلود کنید
در اینترنت این عبارت رو سرچ کنید
دانلود کلاسهای انلاین تردینگ
شما رو به سایتی رهنمایی میکنه با ثبت نام میتونید از اونجا ویدیو ها رو سریع دانلود کنید ویا به این ادرس رجوع کنید
نظر