ویدیوهای اموزشی با دانلود رایگان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نوام چامسکی
    عضو فعال
    • Apr 2014
    • 3369

پاسخ : ویدیوهای اموزشی با دانلود رایگان

در اصل توسط Ahmad16 پست شده است View Post
    آقا من پایلوت رسا رو دانلود کردم ، دقیقا همون متا تریدر 4 هستش ..

خوبیش اینه که چون به سرورهای سایت پارسا وصل میشه ، نمادهای بورس تهران رو هم داره و دیگه بقیه اش که دیتای نماد مورد نظر رو بگیریم و وارد advanced get بکنیم ، راحته و تونستم انجامش بدم .

فقط سوالات کوچیکی در مورد موج شماری داشتم که انشالله دیگه بعدا مزاحمتون میشم .

خیلی لطف کردی و نکات جالبی رو بهم یاد دادی ، خدا خیرت بده ..

دوست عزیز

یک پاورپوینت از اموزش الیوت و چند ویدیو اموزشی قرار دادم اول نگاه کن بعد سوال کن

بازم اگر سوالی داشتی در خدمت هستم

در ضمن برای بورس تهران در حد همین شمارش ادونس کافی است

نیازهای الگوی شما رو جواب میده بهتر به دیگر مباحث بپردازید بعد از پختگی

برای اموزش الیوت وقت بذارید

در ضمن از الیوت بت نسازید الیوت یک بخش کوچکی از یک جز بازار است

بازار شامل

1/مومنتوم

2/ الگوها (الیوت هم در این بخش است و الگوهای هارمونیک و الگوهای ادامه دهنده و غیره

3/ زمان (مبحث فیبوهای زمانی که یک دوره کامل اموزشی از استاد نیما ازادی قراردادهام و کتاب رکن سوم بازار ایشون رو مطالعه کنید

4/ قیمت

یا علی

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• arminfar
      عضو فعال
      • Mar 2014
      • 479

تو نرم افزار Advanced Get 8.0 EOD باید از منوی فایل گزینه new chart رو انتخاب کرده و از قسمت data paths ابتدا گزینه add را زده و ASCII را انتخاب نموده و ok نمایید ، سپس از گزینه properties ابتدا مسیر فایلهای ذخیره شده با TseClient را انتخاب کرده سپس در قسمتی که prn نوشته csv را جایگزین کنید ، سپس در قسمت پایینی به ترتیب :
      skip - data - open - high - low - clos - volume
      را وارد کنید که بوسیله راست کلیک روی هر گزینه قابل تغییر میباشد ، بعد در تاریخ پایینتر از چپ به راست :
      YYYY - MM - DD
      را تنظیم کنید ، در آن قسمتهایی که با تیک علامت گذاری شده به ترتیب از چپ به راست ، اولی و سومی و چهارمی را تیک دار کنید و در نهایت گزینه سمت راست بالا که همان ok میباشد و به صورت ?? نشان میدهد رو کلیک نمایید پنجره بعد هم ok کرده تا به پنجره اول یا همان issues برسید در این مرحله نمادها را میبینید ، هر نماد که میخواهید را انتخاب کرده و ابتدا rescan را زده و بعد Load را بزنید حالا نمودار را باید ببینید .
      ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• arminfar
        عضو فعال
        • Mar 2014
        • 479

امیدوارم که توضیحاتم گویا و رسا بوده باشد ، این هم فقط به خاطر جناب نوام عزیز چون قبل از اینجا به خاطر دینی که به کسی دارم قول داده بودم که اولین بار روش را برای ایشان تشریح کنم .
        نمیدانم شاید انتقال دیتا به این روش را در جای دیگر پیدا نکردم که فکر میکنم کار بزرگی کرده ام ، در هر حال خیلی زحمت کشیدم ، امیدوارم کمکی کرده باشم .

نظر

• arminfar
          عضو فعال
          • Mar 2014
          • 479

اینجا میخوام از مسئولین سایت که برای نرم افزار
          Advanced Get صفحه جداگانه ای باز کنند تا بتونیم یافته هامون رو اونجا قرار بدیم
          توضیح اینکه این نرم افزار علاوه بر توانایی فیبوهای مختلف ، قابلیت رسم Gan box ، موج شماری و ..... رو داره
          خودم به شخصه دارم رو cycles و چرخه های زمانیش کار میکنم

نظر

• arminfar
            عضو فعال
            • Mar 2014
            • 479

این یک نمونه از فضای نرم افزار و شاخص کی و سیکل زمانی و موج شماری و سیکلهای زمانی

نظر

• arminfar
              عضو فعال
              • Mar 2014
              • 479

این هم لینک تاپیک تازه برای این نرم افزار که امیدوارم از نظر همه دوستان بتونیم کمک بگیریم
              http://forums.boursy.com/showthread....907#post504907

نظر

• mostafa_khan
                عضو عادی
                • May 2014
                • 34

درود بر نوام
                خسته نباشی و خدا قوت برادر
                آقا من چند روزیه معاملات حساب دمو ام رو شروع کرده ام...یه حساب 3000 تایی باز کردم...خواستم کم باشه تا واقعی تر برام جلوه کنه

نکته اینجاست که من وقتی تو صفحه ترمینال میرم از اطلاعاتی که سربرگ ترید بهم میده سر در نمیارم
                مثلا امروز حساب من

اول و مهمترین سوال اینکه...خط قرمز رو اصلا متوجه نمیشم یعنی چی...اینکه نوشته مثلا مارجین لول 114 درصد ، این یعنی چی؟
                کلا این مقادیر رو برام تفسیر کنی که در خط قرمز آمده ممنون میشم.
                قسمت مارجین یعنی پولی که الان در ریسک قرار گرفته؟!
                یعنی طبق این عکس ، از 3000 تای من الان، 2879.5 یورو ام داخل معامله ها قرار گرفته؟
                نمیشه که! من 5 درصد 3000 یورو که میشه 150 یورو ، رو برای هر معامله ام مبنا گرفته ام....6 تا معامله باز دارم 6*5 = 30 درصد سرمایه ی کل!!!
                پس این چی میگه؟!
                من لات سایز رو بر منبای 5 درصد ریسک حساب کردم.....من که دیگه هنگ کردم!

و اصولا چرا این خط رنگ قرمز به خودش گرفته، میزان پروفیت من که مثبته، پس چرا خط رنگ قرمز به خودش گرفته؟چون قبلا قرمز نبودش

این مقادیر داخل عکس رو یه توضیح بدی ممنون میشم، نمیفهمم کجا رو اشتباه فهمیده ام :(

الان فهمیدم جمع مقادیر فری مارجین + مارجین = ایکوییتی میشه..اما اینکه یعنی چی رو نمیدونم!:.thumbsdownsmileyan

درود :)
                آخرین ویرایش توسط mostafa_khan؛ 2014/06/06, 13:55.

نظر

• نوام چامسکی
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 3369

سلام

مصطفی عکسی که گذاشته و پیوست کردی دیده نمیشه

من نمیدونم منظورت چیه

حسابت باید به دلار باشه تا یورو
                  ‪ Terminal‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬

همانطور که مشاهده میکنید این بخش از پنج قسمت تشکیل شده است که به ترتیب توضیح داده خواهد شد.

ﺑﺎ ﻛﻠﻴﻚ ﺑﺮوي اﻳﻦ ﻗﺴﻤﺖ در ﭘﺎﻳﻴﻦ ﺻﻔﺤﻪ اﺻﻠﻲ ﭘﻨﺠﺮهاي ﻇﺎﻫﺮ ﻣﻲﺷـﻮد ﻛـﻪ از ﺷـﺶ ‫ﻗﺴﻤﺖ ﻣﺠﺰا ﺗﺸﻜﻴﻞ ﺷﺪه اﺳﺖ

‫ ‪: Trade‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
                  ‫ﺷﺎﻣﻞ ﻧﻮاري اﺳﺖ ﻛﻪ ﺣﺴﺎب ﻛﺎرﺑﺮ را ﺗﻮﺿﻴﺢ ﻣﻲدﻫﺪ، ﻛﻪ ﺑﻪ ﺗﻮﺿﻴﺢ ﻗﺴﻤﺖﻫﺎي ﻣﺨﺘﻠﻒ‬‬ ‫آن ﻣﻲﭘﺮدازﻳﻢ. ﻻزم ﺑﻪ ذﻛﺮ اﺳﺖ ﻛـﻪ ردﻳـﻒ اول در ﭘﻨﺠـﺮه ‪ Account History‬ﻧﻴـﺰ ‫ﺗﻜﺮار ﺷﺪه اﺳﺖ.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬�� �‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
                  ‫- ‪ : Ticket‬ﺷﻤﺎره ﺳﺮﻳﺎل )ﺳﻨﺪ ﺣﺴﺎﺑﺪاري ﻧـﺰد ‪ (Broker‬ﭘﻮزﻳـﺸﻦ ﻳـﺎ ﻣﻌﺎﻣﻠـﻪ را ‫ﻧﺸﺎن ﻣﻲدﻫﺪ.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬�� �‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
                  ‫- ‪ : Time‬زﻣﺎن ﺑﺎز ﺷﺪن ﭘﻮزﻳﺸﻦ ﻳﺎ ﻣﻌﺎﻣﻠﻪ را ﻧﺸﺎن ﺧﻮاﻫﺪ داد.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬� ��
                  ‫- ‪ : Type‬ﻧﻮع ﻣﻌﺎﻣﻠﻪ را ﻧﺸﺎن ﻣﻲدﻫﺪ (‪ Buy‬ﻳﺎ ‪).Sell‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬�� �‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
                  ‫- ‪ : Lots‬ﺑﻴﺎﻧﮕﺮ ﻣﻘﺪار ‪ Lots‬ﻣﻌﺎﻣﻠﻪ ﻣﻲﺑﺎﺷﺪ.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬� ��‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
                  ‫- ‪ : Symbol‬ﺳﻤﺒﻞ ﻣﻮرد ﻧﻈﺮ را ﻧﺸﺎن ﻣﻲدﻫﺪ.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬�� �‬‬‬
                  ‫- ‪ : Price‬ﻗﻴﻤﺘﻲ ﻛﻪ در آن ﻣﻌﺎﻣﻠﻪ ﺑﺎز ﺷﺪه اﺳﺖ.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬�� �‬
                  ‫- ‪ : S/L‬ﺑﻪ ﻣﻌﻨﻲ ﺣﺪ ﺿﺮر ﻣﻲﺑﺎﺷﺪ و در ﺻﻮرﺗﻲ ﻛﻪ در اﺑﺘﺪا ﺛﺒﺖ ﺷﺪه ﺑﺎﺷﺪ و ﻗﻴﻤﺖ ‫ﺑﻪ آن ﺑﺮﺳﺪ ﻣﻌﺎﻣﻠﻪ ﺑﺎ ﺿﺮر ﺑﺴﺘﻪ ﺧﻮاﻫﺪ ﺷﺪ.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬� ��‬‬‬‬‬
                  - ‪ : T/p‬ﺣﺪ ﺳﻮد ﻣﻌﻨﻲ دﻳﮕﺮ آن اﺳﺖ.‬‬‬‬‬‬‬‬‬
                  ‫- ‪ : Price‬ﻗﻴﻤﺖ ﺟﺎري را ﻧﺸﺎن ﻣﻲدﻫﺪ.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬�� �‬‬‬
                  ‫- ‪ : Commission‬ﻛﻤﻴﺴﻴﻮن ﻫﺮ ﻣﻌﺎﻣﻠﻪ ﻣﻲﺑﺎﺷﺪ.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬� ��‬‬‬‬
                  ‫- ‪ : Swap‬در ﺻﻮرﺗﻲ ﻛﻪ ﭘﻮزﻳﺸﻦﻫﺎي ﺷﻤﺎ ﺑﻴﺶ از ﻳﻚ ﺷـﺐ ﺑـﺎز ﺑﺎﺷـﺪ ﺑـﺮ اﺳـﺎس ‫ﻗﻮاﻧﻴﻦ ﻫﺮ ﻛﺎرﮔﺰار، ﻣﺒﻠﻐﻲ از اﻳﻦ ﺑﺎﺑﺖ اﺧﺬ ﻣﻲﺷﻮد.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬�� �‬‬‬‬‬‬‬‬
                  ‫- ‪ : Profit‬ﻣﻘﺪار ﺳﻮد ﻳﺎ ﺿﺮر در اﻳﻦ ﻗﺴﻤﺖ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﻣﻲﺷﻮد.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬�� �‬‬‬
                  اﮔﺮ ‪ Order‬ﺻﻮرت ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ در زﻳﺮ ردﻳﻒ اول، ﻧﻮار دﻳﮕـﺮي دﻳـﺪه ﺧﻮاﻫـﺪ ﺷـﺪ ﻛـﻪ‬‬‬ ‫ﺗﻮﺿﻴﺤﺎﺗﻲ در راﺑﻄﻪ ﺑﺎ ﻫﻤﺎن ﭘﻮزﻳﺸﻦ در اﺧﺘﻴﺎر ﺷﻤﺎ ﻗﺮار ﻣﻲدﻫﺪ، ﻛـﻪ ‫در زﻳﺮ ﺑﻪ ﺗﻮﺿﻴﺢ ﺗﻚ ﺗﻚ آنﻫﺎ ﻣﻲ ﭘﺮدازﻳﻢ:‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬� ��‬‬‬‬‬‬‬‬‬
                  ‫در ﺻﻮرت ﺑﺎز ﺑﻮدن ﺑﻴﺶ از ﻳﻚ ﭘﻮزﻳﺸﻦ ﺟﻤﻊ ﻣﻌﺎﻣﻼت ﺑﻪ دﻻر زﻳﺮ ﮔﺰﻳﻨﻪ ‪ Profit‬دﻳﺪه‬‬‬ ‫ﺧﻮاﻫﺪ ﺷﺪ، وﻟﻲ اﮔﺮ ﻟﻴﻤﻴﺖ ﻳﻚ ﭘﻮزﺷﻦ را ﮔﺬاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻴﻢ زﻳﺮ ﻧﻮار ﺑـﺎﻻﻧﺲ ﻧـﻮار دﻳﮕـﺮي‬‬ ‫دﻳﺪه ﻣﻲﺷﻮد ﻛﻪ در ﺻﻮرت رﺳﻴﺪن ﺑﻪ ﻧﺮخ ﻣﻮرد ﻧﻈﺮ ﻋﻤﻞ ﺧﻮاﻫﺪ ﻛﺮد و ﺑـﻪ ﺑـﺎﻻي ﻧـﻮار ‫ﺑﺎﻻﻧﺲ ﻣﻨﺘﻘﻞ ﻣﻴﺸﻮد.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬�� �‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬� ��‬‬

‫- ‪ : Balance‬ﻣﺎﻧﺪه ﺣﺴﺎب ﻗﻄﻌﻲ ﻣﺸﺘﺮي ﻧﺰد ﻛﺎرﮔﺰار‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬�� �‬‬‬‬
                  ‫- ‪ : Credit‬ﺟﻤﻊ وام اﺧﺘﺼﺎص داده ﺷﺪه ﺑﻪ ﻳﻚ ﺣﺴﺎب‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬ ‬‬
                  ‫- ‪ : Equity‬ﻣﻮﺟﻮدي آﻧﻲ ﻳﺎ ﻣﺎﻧﺪه ﺣﺴﺎب ﻛﻪ در ﺣﺎﻟﺖ ﺑﺎز ﺑﻮدن ﭘﻮزﻳﺸﻦ (ﻣﻌﺎﻣﻠـﻪ)،‫ﺑﻪ ﺻﻮرت ﺷﻨﺎور اﺳﺖ.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬�� �‬‬‬‬‬‬
                  ‫- ‪ : Margin‬ﻣﻮﺟﻮدي ﺿﺮﻳﺐ ﻣﻌﺎﻣﻼت ﻛﻪ در ﺣﺎﻟﺖ ﺑﺎز ﺑﻮدن ﭘﻮزﻳﺸﻦ (ﻣﻌﺎﻣﻠـﻪ)،‫ ﺑـﻪ ‫ﺻﻮرت ﺷﻨﺎور اﺳﺖ.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬�� �‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
                  ‫- ‪ : Free Margin‬ﻣﻮﺟﻮدي ﺿـﺮﻳﺐ ﻣﻌـﺎﻣﻼت ﺑـﻪ دﻻر ﻛـﻪ در ﺣﺎﻟـﺖ ﺑـﺎز ﺑـﻮدن‫ﭘﻮزﻳﺸﻦ (ﻣﻌﺎﻣﻠـﻪ)،‫ﺑﻪ ﺻﻮرت ﺷﻨﺎور اﺳﺖ.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬�� �‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
                  ‫- ‪ : Margin Level‬درﺻﺪ ﺿﺮﻳﺐ ﻣﻌﺎﻣﻼت ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﻣﻮﺟﻮدي ﻛـﻪ در ﺣﺎﻟـﺖ ﺑـﺎز ‫ﺑﻮدن ﭘﻮزﻳﺸﻦ (ﻣﻌﺎﻣﻠـﻪ)،‫ ﺑﻪ ﺻﻮرت ﺷﻨﺎور اﺳﺖ.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬�� �‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
                  ﺑﺎ ﻛﻠﻴﻚ راﺳـﺖ ﺑـﺮ روي ﻧـﻮار ﻣﺮﺑـﻮط ﺑـﻪ ﻫـﺮ ﭘﻮزﻳـﺸﻦ ﭘﻨﺠـﺮه زﻳـﺮ ﻇـﺎﻫﺮ ﻣـﻲ ﺷـﻮد:‬‬
                  ‫اﻳﻦ ﭘﻨﺠﺮه از سه ﻗﺴﻤﺖ ﺗﺸﻜﻴﻞ ﺷﺪه اﺳﺖ :‬‬‬‬‬‬‬‬
                  ‫ﻗﺴﻤﺖ اول :‬‬‬‬‬‬‬‬
                  ‫1( ‪ : New Order‬ﻣﻴﺎﻧﺒﺮي ﺑﺮاي ﮔﺮﻓﺘﻦ ﭘﻮزﻳﺸﻦﻫﺎي ﺟﺪﻳﺪ ﻣﻲﺑﺎﺷﺪ.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬� ��‬‬‬‬
                  ‫2( ‪ : Modify Or Delete Order‬ﺑﺮاي ﺗﺼﺤﻴﺢ ‪ Order‬ﻫﺎي اﻧﺠﺎم ﺷﺪه و ﺣﺬف‫‪ Order‬ﻫﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﻫﻨﻮز اﻧﺠﺎم ﻧﺸﺪهاﻧﺪ اﺳﺘﻔﺎده ﻣﻲﺷﻮد.
                  ‪ : Trailing Stop‬ﺑﺮاي ﺗﻌﻴﻴﻦ ﺣﺪ ﺿﺮر ﺑﻪ ﺻﻮرت ﺗﻌﻘﻴﺐ ﻛﻨﻨﺪه ﻗﻴﻤـﺖ اﺳـﺘﻔﺎده‬‬‬ ‫ﻣﻲ ﺷﻮد. ﻓﺎﺻﻠﻪ اﻳﻦ ﺗﻌﻘﻴﺐ را ﻧﻴﺰ ﻣﻲﺗﻮان ﺑﺮ ﺣـﺴﺐ ‪ Pip‬ﺗﻌﻴـﻴﻦ ﻛـﺮد.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬ ‬‬‬‬‬‬‬‬
                  ‫ﺑﺮاي ﻣﺜﺎل اﮔﺮ ﺷﻤﺎ ‪ 20Pip‬را اﻧﺘﺨﺎب ﻛﻨﻴﺪ، ﺑﺎ ورود ﭘﻮزﻳﺸﻦ ﺑﻪ ﺳـﻮد ‪ Stop Loss‬ﺑـﺎ‬‬‬‬ ‫ﺗﻐﻴﻴﺮ ﻗﻴﻤﺖ ﺑﻪ ﻓﺎﺻﻠﻪ ‪ 20Pip‬از ﻗﻴﻤﺖ ﺟﺎري، ﻗﺮار داده ﻣﻲﺷﻮد. ﺑﺪﻳﻬﻲ اﺳﺖ ﻛﻪ ﺑـﺮاي ‫اﻳﻦ ﻛﺎر ﻓﺎﺻﻠﻪ ‪ Stop Loss‬اوﻟﻴﻪ ﺷﻤﺎ ﺗﺎ ﻗﻴﻤﺖ ﺟﺎري ﺑﺎﻳﺪ ﺣﺪاﻗﻞ ‪ 20Pip‬ﺑﺎﺷﺪ.‬‬‬‬‬‬‬‬‬�� �‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬� ��‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬ ‬‬‬‬‬‬‬‬‬
                  ﻗﺴﻤﺖ دوم :‬‬‬‬‬‬‬‬

1.Commission:با انتخاب این گزینه یک بخش در بین بخش ها باز می شود و میزان کمیسیون مربوط به بروکر را نمایش میدهد.این مبلغ در این متاتریدر که مربوط به بروکر پرسپولیس کپیتال می باشد صفر است.

2.Taxes: با انتخاب این گزینه نیز بخش دیگری باز می شود که مبلغ مالیات را نشان می دهد.
                  3.‪ : Comments‬ﺑ ـﺎ ﻋﻼﻣ ـﺖ زدن اﻳ ـﻦ ﻗ ـﺴﻤﺖ در اﻧﺘﻬ ـﺎي ﺻ ـﻔﺤﻪ ﻗ ـﺴﻤﺖ اﻳﺠـﺎد ‫ﻣﻲﺷﻮدﻛﻪ ﻣﻲﺗﻮان در ﺻﻮرت ﻧﻴﺎز داﺧﻞ آن ﻣﻄﻠﺐ ﻧﻮﺷﺖ.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
                  4.‪ : Auto Arrange‬ﻟﻴﺴﺖ ﭘﻮزﻳﺸﻦﻫﺎ را ﺑﻪ ﺻﻮرت ﺧﻮدﻛﺎر ﻣﺮﺗﺐ ﻣﻲﻛﻨﺪ.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬� ��‬
                  5. ‪ : Grid‬ﻣﻲﺗﻮان ﺧﻂ ﻛﺸﻲ ﺑﻴﻦ ﻗﺴﻤﺖﻫﺎي ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻨﺠﺮه را ﺑﺮداﺷﺖ.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬ ‬‬
                  ‫1( ‪ : Auto Arrange‬ﻟﻴﺴﺖ ﭘﻮزﻳﺸﻦﻫﺎ را ﺑﻪ ﺻﻮرت ﺧﻮدﻛﺎر ﻣﺮﺗﺐ ﻣﻲﻛﻨﺪ.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬� ��‬‬‬
                  ‫3( ‪ : Show on the Charts‬ﺑﺎ ﻋﻼﻣـﺖ ﺧـﻮردن اﻳـﻦ ﻗـﺴﻤﺖ ﻗﻴﻤﺘـﻲ ﻛـﻪ در آن ‫ﭘﻮزﻳﺸﻦ ﺑﺎز ﺷﺪه اﺳﺖ روي ﻧﻤﻮدار ﺛﺒﺖ ﻣﻲﺷﻮد.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬�� �‬‬‬‬‬‬‬
                  4( ‪ : Comments‬ﺑ ـﺎ ﻋﻼﻣ ـﺖ زدن اﻳ ـﻦ ﻗ ـﺴﻤﺖ در اﻧﺘﻬ ـﺎي ﺻ ـﻔﺤﻪ ﻗ ـﺴﻤﺖ اﻳﺠـﺎد ‫ﻣﻲﺷﻮدﻛﻪ ﻣﻲﺗﻮان در ﺻﻮرت ﻧﻴﺎز داﺧﻞ آن ﻣﻄﻠﺐ ﻧﻮﺷﺖ.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬� ��‬
                  ‫5( ‪ : Grid‬ﻣﻲﺗﻮان ﺧﻂ ﻛﺸﻲ ﺑﻴﻦ ﻗﺴﻤﺖﻫﺎي ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻨﺠﺮه را ﺑﺮداﺷﺖ.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬ ‬‬‬‬
                  ‫* ‪: News‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬� ��
                  ‫در اﻳﻦ ﻗﺴﻤﺖ ﻫﻤﺎن ﻃﻮر ﻛﻪ از ﻧﺎﻣﺶ ﭘﻴﺪاﺳﺖ ﻣﻲﺗﻮان از ﺧﻼﺻﻪ اﺧﺒﺎر ﻣﻄﻠـﻊ ﺷـﺪ در‬‬ ‫ﺻﻮرت ﻛﻠﻴﻚ ﺑﺮ روي ﻫﺮ ﻳﻚ از اﺧﺒﺎر ﻣـﺘﻦ ﻛﺎﻣـﻞ آن ﺧﺒـﺮ در اﺧﺘﻴـﺎر ﻛـﺎﺑﺮ ﻗـﺮار داده ‫ﺧﻮاﻫﺪ ﺷﺪ.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬� ��‬‬‬‬‬

* ‪: Account History‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬� ��‬
                  ‫ﻟﻴﺴﺘﻲ از ﻣﻌﺎﻣﻼت اﻧﺠﺎم ﺷﺪه را در اﺧﺘﻴﺎر ﻛﺎرﺑﺮ ﻗﺮار ﻣﻲدﻫﺪ.

-‪ : Trade P/L.‬ﺳﻮد ﻳﺎ ﺿﺮر ﻗﻄﻌﻲ‬‬‬‬‬‬‬‬‬
                  ‫- ‪ : Floating P/L‬ﺳﻮد ﻳﺎ ﺿﺮر ﺷﻨﺎور‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬� ��‬‬
                  ‫- ‪ : Closed Trade P/L‬ﺳﻮد ﻳﺎ ﺿﺮر ﻗﻄﻌﻲ ﻣﻌﺎﻣﻠﻪ ﺑﺴﺘﻪ ﺷﺪه‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬ ‬
                  ‫- ‪ : Deposit‬ﻣﺒﻠﻎ ﺳﭙﺮده ﻛﻪ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻪ ﻧﻮع ﺣﺴﺎب ﻣﺘﻔﺎوت ﻣﻲﺑﺎﺷﺪ (دﻻر اﻣﺮﻳﻜـﺎ ﻳـﺎ‫ﻳﻮرو و…) .‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬� ��‬‬‬
                  ‫- ‪ : Withdrawal‬ﺑﺮداﺷﺖ وﺟﻪ از ﺣﺴﺎب‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬ ‬‬

‫‪: Comment‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬� ��‬
                  ‫- ‪ : Margin Requirement‬ﻣﻮﺟﻮدي ﻣﻮرد ﻧﻴﺎز ﺑﺮاي اﻧﺠﺎم ﻳﻚ ﻳﺎ ﭼﻨﺪ ﻣﻌﺎﻣﻠﻪ ﻛﻪ ‫ﻣﻌﻤﻮﻻ ﺑﻪ درﺻﺪ و ﻳﺎ ﻣﺒﻠﻎ ﻧﻤﺎﻳﺶ داده ﻣﻲﺷﻮد.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬�� �‬‬‬‬‬‬‬‬
                  ‫- ‪ : Cell Margin warning‬اﺧﻄـﺎر ﻛـﺴﺮي ﻣﻮﺟـﻮدي ﺧـﺎﻟﺺ )‪ (Equity‬ﻳـﻚ‬‬‬‬ ‫ﺣﺴﺎب زﻣﺎﻧﻲ رخ ﻣﻲدﻫﺪ ﻛﻪ ﻧﺮخ ﻣﺤﺼﻮﻟﻲ ﻛـﻪ ﺗﻮﺳـﻂ ﺻـﺎﺣﺐ ﺣـﺴﺎب ﺧﺮﻳـﺪاري ﻳـﺎ‬‬ ‫ﻓﺮوﺧﺘﻪ ﺷﺪه ﺑﺮﻋﻜﺲ ﺣﺮﻛﺖ ﻛﻨﺪ و ﺑﻪ ﺟﺎﺋﻲ ﺑﺮﺳﺪ ﻛﻪ ﻣﻮﺟﻮدي ﺻـﺎﺣﺐ ﺣـﺴﺎب ﻛـﺎﻓﻲ‬‬ ‫ﻧﺒﺎﺷﺪ، ﻛﻪ در اﻳﻦ ﺣﺎﻟﺖ ﻣﻲﺑﺎﻳﺴﺘﻲ اﻓﺰاﻳﺶ ﻣﻮﺟﻮدي داد و ﻳﺎ ﻣﻘﺪار ﻻزم از ﭘﻮزﻳﺸﻦﻫﺎي (ﻣﻌﺎﻣﻼت) ﻣﻮﺟﻮد را ﺑﺴﺖ.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬� ��‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬ ‬‬‬‬‬‬‬‬
                  ‫- ‪ : Stop out‬در ﺻﻮرﺗﻲ ﻛﻪ ﺻﺎﺣﺐ ﺣﺴﺎب ﺑـﻪ اﺧﻄـﺎر ﻛـﺴﺮي ﻣﻮﺟـﻮدي ﺧـﺎﻟﺺ‬‬‬ ‫(‪) Equity‬ﻳﺎ ‪ Cell Margin warning‬ﺗﻮﺟﻪ ﻧﻜﻨـﺪ و ﻧـﺮخ ﻣﺤـﺼﻮل ﻣﻌﺎﻣﻠـﻪ ﺷـﺪه ‫ﻫﻤﭽﻨﺎن ﺑﺮﻋﻜﺲ ﻧﻮع ﻣﻌﺎﻣﻠﻪ ﺣﺮﻛﺖ ﻛﻨﺪ و ﻣﻮﺟﻮدي ﺧـﺎﻟﺺ ﻧﺰدﻳـﻚ ﺑـﻪ ﭘﺎﻳـﺎن ﺑﺎﺷـﺪ‬‬ ‫ﺳﻴﺴﺘﻢ ﺑﺼﻮرت اﺗﻮﻣﺎﺗﻴﻚ ﺑﻌﻀﻲ ﭘﻮزﻳﺸﻦﻫﺎي )ﻣﻌﺎﻣﻼت( را ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻪ ﻧﻮع و ﻣﻘـﺪار آن را‬‬ ‫ﻣﻲﺑﻨﺪد و درﺻﻮرﺗﻲ ﻛﻪ روﻧﺪ ﻋﻜﺲ اداﻣﻪ ﭘﻴﺪا ﻛﻨﺪ ﻛﻠﻴﻪ ﻣﻌـﺎﻣﻼت ﺑـﻪ ﺻـﻮرت ﺧﻮدﻛـﺎر ‫ﺑﺴﺘﻪ ﻣﻲﺷﻮد ﺗﺎ ﺟﺎﺋﻲ ﻛﻪ ﻫﻴﭻ ﻣﻌﺎﻣﻠﻪاي ﺑﺎﻗﻲ ﻧﻤﺎﻧﺪ.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬� ��‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬ ‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬�� �‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
                  ‫ﺑﺎ ﻛﻠﻴﻚ راﺳﺖ ﻛﺮدن ﺑﺮ روي ﭘﻨﺠﺮه ﻓﻮق ﺷﻜﻞ زیر ﻇﺎﻫﺮ ﻣﻲ ﺷﻮد:‬‬‬‬‬‬‬‬
                  ‫از ﺳﻪ ﻗﺴﻤﺖ ﺗﺸﻜﻴﻞ ﺷﺪه اﺳﺖ:‬‬‬‬‬‬‬‬

ﻗﺴﻤﺖ اول :‬‬‬‬‬‬‬‬
                  ‫1( ‪ : All History‬ﺷﺎﻣﻞ ﻟﻴﺴﺖ ﺗﻤﺎﻣﻲ ﭘﻮزﻳﺸﻦﻫﺎ ﻣﻲﺑﺎﺷﺪ.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬� ��‬‬‬‬
                  ‫2( ‪ : Last 3 Month‬ﺷﺎﻣﻞ ﻟﻴﺴﺖ ﭘﻮزﻳﺸﻦﻫﺎي 3 ﻣﺎه اﺧﻴﺮ ﻣﻲﺑﺎﺷﺪ.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬� ��‬‬‬‬
                  ‫3( ‪ : Last Month‬ﺷﺎﻣﻞ ﻟﻴﺴﺖ ﭘﻮزﻳﺸﻦﻫﺎي 1 ﻣﺎه اﺧﻴﺮ ﻣﻲﺑﺎﺷﺪ.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬� ��‬‬‬‬
                  ‫4( ‪ : Last Week‬ﺷﺎﻣﻞ ﻟﻴﺴﺖ ﭘﻮزﻳﺸﻦﻫﺎي ﻫﻔﺘﻪ اﺧﻴﺮ ﻣﻲﺑﺎﺷﺪ.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬� ��‬‬‬‬
                  ‫5( ‪ : Today‬ﺷﺎﻣﻞ ﻟﻴﺴﺖ ﭘﻮزﻳﺸﻦﻫﺎي روز ﺟﺎري ﻣﻲﺑﺎﺷﺪ.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬� ��‬‬‬‬
                  ﻗﺴﻤﺖ دوم:‬‬‬‬‬‬‬‬
                  ‫1( ‪: Save as Report‬ﻟﻴﺴﺖ ﭘﻮزﻳﺸﻦﻫﺎي ﻻزم را ذﺧﻴﺮه ﻣﻲﻛﻨﺪ.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬� ��‬‬‬
                  ‫ﻗﺴﻤﺖ ﺳﻮم:‬‬‬‬‬‬‬‬
                  ‫1( ‪ : Auto Arrange‬ﻟﻴﺴﺖ ﭘﻮزﻳﺸﻦﻫﺎ را ﺑﻪ ﺻﻮرت ﺧﻮدﻛﺎر ﻣﺮﺗﺐ ﻣﻲﻛﻨﺪ.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬� ��‬‬‬
                  ‫2( ‪: Comments‬ﺑ ـﺎ ﻋﻼﻣ ـﺖ زدن اﻳ ـﻦ ﻗ ـﺴﻤﺖ در اﻧﺘﻬ ـﺎي ﺻ ـﻔﺤﻪ ﻗ ـﺴﻤﺖ اﻳﺠـﺎد ‫ﻣﻲﺷﻮدﻛﻪ ﻣﻲﺗﻮان در ﺻﻮرت ﻧﻴﺎز داﺧﻞ آن ﻣﻄﻠﺐ ﻧﻮﺷﺖ.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬� ��‬‬‬‬‬‬‬
                  ‫3( ‪ : Grid‬ﻣﻲﺗﻮان ﺧﻂ ﻛﺸﻲ ﺑﻴﻦ ﻗﺴﻤﺖﻫﺎي ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻨﺠﺮه را ﺑﺮداﺷﺖ.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬ ‬‬‬‬

* ‪: Alert‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬ ‬
                  ‫ﻣﻴﺘﻮان در اﻳﻦ ﻗﺴﻤﺖ ﺳﻴﮕﻨﺎلﻫﺎﻳﻲ را ﺗﻨﻈﻴﻢ ﻛﺮد ﻛﻪ در ﺻﻮرت رﺳـﻴﺪن ﺑـﻪ ﺧﻮاﺳـﺘﻪ ‫ﻣﻮرد ﻧﻈﺮ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺷﻤﺎ را ﺧﺒﺮ ﻛﻨﺪ.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬� ��

* ‪: Mailbox‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
                  ‫در اﻳﻦ ﻗﺴﻤﺖ اﻳﻤﻴﻞﻫﺎﻳﻲ ﻛﻪ اﺣﻴﺎﻧﺎ از ﻃﺮف ﺑﺮوﻛﺮ ﺑﺮاي ﺷﻤﺎ ارﺳﺎل ﺷﻮد ﻗﺎﺑﻞ دﺳﺘﺮﺳﻲ ‫ﻣﻲﺑﺎﺷﺪ.‬‬‬‬‬‬‬‬‬� ��‬‬‬‬

* ‪: Journal‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
                  ‫ﻟﻴﺴﺘﻲ از اﻋﻤﺎل اﻧﺠﺎم ﺷﺪه ﺗﻮﺳﻂ ﻧﺮم اﻓﺰار را در اﺧﺘﻴﺎر ﻗﺮار ﻣﻲدﻫﺪ.‬‬‬‬‬‬‬‬

حالا یک نگاه کن

با زم سوال بود بپرس

نظر

• mostafa_khan
                    عضو عادی
                    • May 2014
                    • 34

درود بر شما
                    عرض کنم نمیدونم چرا عکس حذف شد! یه عکس از قسمت تریدر حساب دمو!

من عکس رو توی یه سایت اپلود عکس اینبار قرار میدم.کلا نمیدونم چرا فرایند عکس گذاشتن اینجا سخته، میخوام لینک بدم ارور میده، پیوست هم کنم که حذف میشه!

الان دو مسئله برام مطرحه
                    اول اینکه من بر حسب 150 دلار میامدم لات سایز رو حساب میکردم....نمیدونم اشکال کارم چی بوده که سرمایه ی زیادی اومده تو هر پوزیشن

مثلا من یک پوزیشن ام رو مثال میزنم که الان استاپم خورد! که نمیدونم اصلا چرا استاپم خورده! و اینکه منی که با 150 دلار ، لات سایز حساب میکردم چی شد الان سر همین پوزیشن -275 خورده ام...این -275 یعنی منفی 275 دلار؟؟؟!

خوب مراحل گرفتن این پوزیشن..جفت ارز پوند -دلار نیوزلند
                    s/l = 1.99176
                    t/p نداشتم
                    نوع معامله sell
                    sell stop پس گذاشتمش
                    در قیمت = 1.96998

الان قیمت حول و حوش 1.9753 هست و من نمیدونم چرا من از معامله افتاده ام بیرون!!!

عکس هم نمودار و هم تریدر استاپ خورده ی من (که من پیش بینی خط سفید رو کرده بودم و استاپ رو هم توی اخرین قله گذاشتم)

لایت سایز رو 0.7 گذاشته ام و اینگونه حساب کردم که :
                    1.96998 منهای 1.99176 میشه 217 پیپ....150 دلار مجاز ام رو تقسیم بر 217 کردم شدش : 0.69 که من گرد کردم و لات سایز رو 0.7 قرار دادم
                    این کجاش ایراد داشته؟
                    یعنی تو بدترین شرایط باید 150 دلار از دست بره دیگه، نه؟

اونجایی که متوجه نشدم رو تو عکس بالا زیرش خط قرمز کشیدم
                    یعنی الان 1800 دلار من داخل پوزیشن هات؟ یا ابوالفضل!/:.ohno-smiley.:/

نظر

• نوام چامسکی
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 3369

سلام

مصطفی یک توصیه میکنم

اولا فقط با یورو دلار تمرین کن / فقط برای تحلیل برو سراغ جفت ارزهای دیگه

چون ارزهای دیگه برای شما فعلا سخته بدونی یک لاتش چند دلار میشه و اسپرد بالا پایین میشه

دوما امکان داره شما در موقع خبر حسابت باز بوده و اسپرد رفته بالا و شما استاپ خوردی با توجه به شدو کندلت میگم

سوم این ارزهای که تو عکس است در موقع خبر اسپرد زیادی دارن

راجع به خط قرمز برای هر کدومشون توضیح مفطل دادم و براشون چند تا ویدیو گذاشتم به ویدیوهای رضا گلشاییان رجوع کن

برادر مفهوم سل استاپ رو هنوز متوجه نیستی به ویدیوهای اشاره شده توجه کن و اون خطها رو هم متوجه میشی

لات سایز رو فعلا برای تمام معاملاتت 0/01 بگیر

دوما باید بیای pcm انواع تحلیلها رو ببینی و بعد با تحلیل خودت بسنجی

تو باید الان اموزش تحلیل باشه نه پوزیشن گیری بیشتر رواین وقت بذار

و توجه به مارجین و اینجور چیزا فعلا زود است پوزیشن برای تحلیل بگیر نه مدیریت سرمایه

اگر تحلیل رو یاد گرفتی برو یک استراتژی رو تست کن و بعد دنبال مدیریت سرمایه باش

وقتی معاملات یک لات خورده ای داری هر پیپ بدون چقدر از حسابت داره کم میکنه

و تو هر جفت ارز چقدر داره کم میکنه

اول اموزش تحلیل بعد استراتزی رو تست کن در حین این مدت با زمان خبرهای مهم و دیگر چیزها

اشنا میشی و یک سری ویدیو راجع به تحلیل بنیادی در اولین صفخات گذاشتم از بهزاد اقبالی توجه کن

مصطفی نیما میگه من 3 سال اول وقت برای اموزش گذاشتم الان از اون موقع بهتر است شما هم یکسال برای درک مفاهیم وقت بذار

روی درک بازار بیشتر کار کن از مفاهیم اولیه که داری در ویدیو اموزش میبینی سعی کن تعداد زیادی تحلیل اموزشی انجام بدی

بعد مفهوم بعدی اینجور بیشتر موفق میشی هم جلوی اینکه ضرر بدی میگیری فعلا تمرین اونم رو تحلیل بعد مدیریت سرمایه

چون جایی که استاپ گذاشتی مثلا خیلی بالا بود متونستی پایین تر هم بذاری

حالا مهم نیست تو بخشهای دیگه کار کن من یک کتاب قبلا دیدم مفصل راجع به این مسایل صحبت کرده پیداش کنم میذارم

مصطفی تو جهت عکس روند اصلی اونم تو اصلاح پوزیشن گرفتی برادز

اول اموزش تحلیل بعد تست استراتژی بعد دنبال مدیریت سرمایه
                      آخرین ویرایش توسط نوام چامسکی؛ 2014/06/07, 00:25.

نظر

• نوام چامسکی
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 3369

نيادهاي اقتصادي در بازار ارز
                        موضوع:
                        پديدآورنده:
                        ناشر:
                        چالش
                        424 صفحه - وزيري (شوميز) - چاپ 1 - 1500 نسخه 7 -04-2522-964
                        964-2522-04-7
                        تاريخ نشر:25/07/85
                        قيمت پشت جلد :45000 ريال
                        كد ديويي:332.456
                        زبان كتاب:فارسي
                        محل نشر:تهران - تهران
                        صفخات اوليه كتاب معرفي مختصر كتاب:
                        اين كتاب در سه فصل نگاشته شده است: فصل نخست،شامل مفاهيم پايه‌اي براي آشنايي خواننده با ساختار بازار است. بخش دوم حاوي تفسير متغيرها و داده‌هاي اقتصادي است و بخش سوم به تبيين مهم‌ترين عوامل تاًثيرگذار بر روي ارزهاي مطرح جهان اختصاص يافته است. هم‌چنين در اين بخش، برخي تئوري‌هاي پولي و نقش عوامل مالي و سياسي بررسي شده است. گفتني است بنيادهاي اقتصادي، وضعيت بنيادي و پايه‌اي اقتصاد را به نمايش مي‌گذارند و چشم‌انداز عمومي و دورنماي اوضاع كلان يك اقتصاد را نسبت به ديگر اقتصادهاي جهان، نمايان مي‌سازند. از جمله عوامل تاًثيرگذار بر نرخ مبادله‌ي ارزهاي عمده‌ي جهان كه در كتاب از آن‌ها ياد شده، عبارت است از: شاخص و گزارش‌هاي اقتصادي، سياست‌هاي پولي و سياسي بلند پايه، نرخ بهره، اوراق قرفه، نرخ بهره سپرده‌هاي ارزي كشورها، و بازارهاي بورس سهام.

نظر

• نوام چامسکی
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 3369

این نرم افزار بسیار مناسب نوسان گیران است.
                          و دیگران
                          این نرم افزار از دو بخش تشکیل گردیده است.:

1- در قسمت اول ماشین حساب ساده جهت خرید سهام می باشد. شما مبلغ سرمایه و قسمت سهام را وارد می کنید و ماشین حساب با توجه به کارمزد خرید تعداد سهامی را که می توانید خریداری کنید را به شما می دهد.

2- در قسمت دوم که مناسب نوسان گیران است. شما قیمت خریدتان را در سطر اول و میزان سود مورد انتظارتان را در سطر دوم وارد می کنید. و با انجام عمل محاسبه ماشین حساب قیمت فروش را به شما می دهد. این ماشین حساب توانایی محاسبه کارمزد خرید و فروش را در محاسبات خود دارد.

http://bourse4you.com/files/download/Calculator saham V1.3.rar

نظر

• نوام چامسکی
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 3369

یک نمونه از تحلیل بنیادی قزار میدم از استاد سامان عزیز (ساده ساده ) برای یادگاری
                            خساپا و تحليلي بر اساس مهندسي معكوس

خب وقتشه بريم يه تحليل از خساپا بزنيم ببينيم توش چه خبره

اين لينك گزارش 9 ماهه شركته كه خيلي حرف تو دلش داره
                            http://codal.ir/Reports/Exports/9OdS...Cxew%3d%3d.pdf

وارد ترازنامه كه ميشيم نكته مهمي توجه آدمو به خودش جلب ميكنه و اونم كاهش 75 درصدي انبار شركت هست كه خودش به تنهايي ميگه چه خبره...اگر تحليلهاي قبلي منو تو اين گروه دنبال كرده باشيد بارها بر اين نكته تاكيد كردم كه خودرو سازها در انبارهارو بستن و خودرو روانه بازار نكردن اما لينك بالا كاملا نشون ميده در انبارها باز شده و به يكباره خودرو به بازار تزريق شده كه نتيجش كاهش 75 درصدي بوده تا اينجارو داشته باشيد تا دوباره برگرديم سر انبار شركت

كاهش 15 درصدي در تراز اسناد دريافتني نشون ميده كه شركت تونسته چكهاي قسطي خودشو كه بابت فروش خودرو از مشتري گرفته وصول بكنه...اين نكته رو توجه داشته باشيد كه حسابهاي دريافتني سال جاري عمدتا وصول شده و با كاهش 39 درصدي مواجه شده و حسابهاي سالهاي گذشته و دوره هاي گذشته كه باه اين دوره منتقل شده با رشد 24 درصدي مواجه شده اما تراز اين اسناد 15 درصد كاهش رو نشون ميده كه براي يه شركت خودرو ساز بسيار عاليه

پيش پرداختهاي يك شركت خودرو ساز عمدتا شامل خريد قطعات ميشه كه ملاحظه ميكنيد كه با كاهش 17 درصدي مواجه شده كه نشون ميده قطعه به ميزان خوبي خريداري و در انبار نگه داري شده در مقابل رشد پيش دريافتهاي شركت به ميزان 29 درصد كاملا مهر تاييدي بر كاهش انبار و فروش گسترده شركت ميزنه و همين امر سبب رشد موجودي نقد به ميزان 15 درصد شده

اما نكته اي كه براي من كمي مبهم هست كاهش 77 درصدي ذخيره ماليات هست كه اين كاهش مبلغ رياليش 11 ميلياردتومن هست...خب شركت زيان ده بوده و قطعا ماليات پرداخت نميكرده پس معني اين كاهش ذخيره ماليات در واقع آزاد سازي ذخاير هست...خب وقتي شركتي ذخايرشو آزاد ميكنه بايد مبلغ اون ذخاير آزاد شده رو مستقيما به صورتهاي مالي وارد كنه اما من در هيچ جا نديدم كه اين ذخاير به صورتهاي مالي وارد بشه...اين نكته مبهمي در گزارش هست...اين ذخاير به ازاي هر سهم يك تومن ميشه كه بايد شفاف سازي بشه

خب تا اينجاي كار چه نتيجه اي ميگيريم؟ميزان تعديل براي گزارش 12 ماهه چقدر هست؟

كاهش 350 ميليارد توماني انبار شركت شوخي نيست...اين منابع كجا رفته؟

حدود 100 ميليارد كه ميگيم قطعه بوده و وارد خط توليد شده اما اون 250 ميليارد ديگه چي ميشه؟

خب با يه حساب سرانگشتي اگه اين 250 ميليارد رو بر تعداد سهام شركت تقسيم كنيم به عدد 25 ميرسيم اما كل اين 25 تومن مفيد حساب نميشه...اگه 10 تومن رو پرت در نظر بگيريم بايد در گزارش 12 ماهه با كاهش 15 تومني زيان مواجه بشيم...يعني سال 92 بايد با 28 تومن زيان به پايان برسه

اما در پست بعدي با تحليل بتا مچ شركت رو ميگيرم...تحليل بتا ديگه شوخي نداره مستقيم ميزنه وسط خال

آخرین ویرایش توسط نوام چامسکی؛ 2014/06/07, 18:47.

نظر

• نوام چامسکی
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 3369

خب بريم سراغ تحليل بتاي سايپا

ابتدا از ديد مديريت مالي به سهم نگاه ميكنيم...وقتي وارد صورت سودو زيان 9 ماهه سهم ميشيم با يه هزينه مالي 421 ميلياردتوماني مواجه ميشيم كه نسبت به مدت مشابه سال قبل 23 درصد افزايش داشته...اين بايد دقيقا بررسي بشه...بهترين ابزار براي بررسي اين هزينه مالي درجه اهرم مالي شركت هست..درجه اهرم مالي به روشهاي مختلفي به دست مياد...يكي روش حسابداري هست..يكي روش مالي هست و يكي هم روش رياضي وار هست...چون روش رياضي وار دقيق تر هست من ازون روش استفاده ميكنم..ابتدا بايد خط رگرسيون بتاي سهم محاسبه بشه...محل برخورد اين خط با محور عرضها درجه اهرم مالي هست...من اين كارو انجام دادم و به عدد 3.2 رسيدم..روش حسابداري عدد 2.5 و روش مديريت مالي عدد 3.5 رو نمايش ميده...يه ميانگين بين اينا ميگيريم به عدد 3.06 ميرسيم كه همين عدد رو مبناي محاسبات قرار ميديم...عدد 3.06 كاملا رشد 23 درصدي هزينه هاي مالي رو تاييد ميكنه و يه عدد بزرگ در اهرم مالي حساب ميشه اما كار اينجا تموم نميشه يه نكته مبهم وجود داره

نكته مبهم اينجاست كه ترازنامه در سرفصل تسهيلات مالي دريافتي رشد 0 زده پس چطور شده كه در صورت سودو زيان رشد 23 درصدي ميبينيم...با هم همخواني نداره...الگوهاي حسابداري به هيچ عنوان نميتونه اين تناقض رو تعريف كنه چون با استانداردها هيچ تناقضي نداره...پس بايد دنبال جاي ديگه اي باشيم تا بتونيم مچ شركت رو بگيريم

بالا عرض كردم كه درجه اهرم مالي رشد 23 درصدي رو تاييد ميكنه اما اين درجه مربوط به 9 ماهه شركت هست...بايد برگرديم به گزارش 3 ماهه و 6 ماهه شركت...گزارش 3 6 و 9 ماهه شركت رو ميزارم تا ببينيم چه خبره...

http://codal.ir/Reports/Exports/sks7...Doaw%3d%3d.pdf

http://codal.ir/Reports/Exports/n6oX...IrSA%3d%3d.pdf

http://codal.ir/Reports/Exports/9OdS...Cxew%3d%3d.pdf

خب ترازنامه 9 ماهه درجه اهرم مالي رو 3.06 نشون ميده اما در گزارش 6 ماهه تسهيلات مالي 1 درصد كاهش داشته اما هزينه مالي 41 درصد افزايش داشته و اين دومين تناقض...در گزارش 3 ماهه تسهيلات دريافتي 1 درصد كاهش و رشد هزينه مالي 38 درصد بوده و اين سومين تناقض...يعني امسال شركت 3 گزارش داده كه در اين 3 گزارش بازي با هزينه مالي بوضوح ديده ميشه

حالا جالب اينجاست كه در گزارش 6 ماهه درجه اهرم مالي 2.1 و در گزارش 3 ماهه1.3 ديده ميشه كه اصلا رشد 41 و 38 درصدي هزينه هاي مالي رو تاييد نميكنه

خب نتيجه چي ميشه؟

از لحاظ حسابداري با توجه به نوع وام و مستهلك شدن وام هيچ سازمان حسابرسي نميتونه به اينا ايراد بگيره اما با ديد مديريت مالي جا به جاييهايي در حسابها ديده ميشه...ابتدا شركت براي پايين نشان دادن سود در گزارش 3 ماهه اقدام به بالا بردن هزينه مالي كرده كه درجه 1.3 كاملا نشون ميده اين افزايش سنگين 38 درصدي واقعيت نداره...درجه 1.3 نهايت با رشد 9 درصدي بايد همراه باشه نه 38 درصدي

در گزارش 6 ماهه اهرم 2.1 رو داريم كه در نهايت بايد با رشد 15 درصدي مواجه بشه نه 41 درصدي

تنها در گزارش 9 ماهه هست كه هزينه مالي با درجه اهرم مالي همخواني داره

پس كليد اين معما در گزارش 3 و 6 ماهه نهفته هست...يه ميانگين بين اهرمهاي 3 و 6 ماهه ميگيريم و به عدد 1.7 ميرسيم...1.7 رو در هزينه مالي 9 ماهه كه 421 ميليارد تومن هست ضرب ميكنيم و حاصل رو بر تعداد سهام شركت كه 10 ميليارد هست تقسيم ميكنيم...به عدد 71.5 ميرسيم...حاصل رو بر 10 تقسيم ميكنيم و به عدد 7.1 ميرسيم...شركت از بابت هزينه مالي بايد 7.1 از زيانشو كسر كنه...به عبارت ديگه 70 ميلياردتومن هزينه اضافي در صورتها ديده كه قطعا در گزارش 12 ماهه كاهش خواهد داشت

تا اينجارو داشته باشيد تا با نكات ديگه اي خدمتتون برسم...قطعا اين محاسبات رو شما جاي ديگه اي نخواهيد ديد...منتظر باشيد

نظر

• نوام چامسکی
                                عضو فعال
                                • Apr 2014
                                • 3369

اموزش ایچیموکو

دوستان کاملا کاربردی برای بورس تهران

کل اموزش جناب کریس بصورت جزوه تصویری

آخرین ویرایش توسط نوام چامسکی؛ 2014/06/08, 00:52.

نظر

در حال کار...
                                X