کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

اه اه اه اه اه

آمی بروکرم خراب شده اعصابم هم خرد.
    دقیقا مانند انسان های نابینا شده ام...

انگار خوب بود که دیروز خودرو را فروختم.

خگستر چه؟
    نمی دانم...

مکدی خودرو و خودرویی ها و خگستر چطور است؟ وضعیتشان نسبت به آن خط روند عالی ای که داشتند و شکستند چطور است؟
    نمی دانم...

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

خودرویی ها
      ========

خودرویی ها و سیمانی ها و قندی ها...

باید یک مقدار وقت بگذاریم به اینها فکر کنیم.

اول خودرویی ها.
      سناریوها چیست؟ احتمال هر سناریو چقدر است؟
      (برابر ِ پارسی ِ واژه ی «سناریو» چیست؟ کسی می داند؟ به هر حال...)

1. یک صندوقی از طرف دولت دوره افتاده یک روز می زند زیر خساپا یک روز هم می کشد زیر خودرو...
      الف) این کار را می کند که قیمت اینها را حفظ کند و بعد بکشد بالا.
      ب) این کار را می کنند که شاخص سازی/بازی شان را بکنند...
      ج) این کار را می کنند چون می خواهند بازار را آماده ی صعود کنند تا دقیقا همان کاری که با پالایشگاهی ها کردند را با بانکی ها بکنند و مردم هم صدایشان زیاد در نیاید. (چه کار کردند؟ یک باره در قیمت پایین باز کردند در حالی که بازار مثبت بود و بعد هم، هم پالایشگاهی ها و هم باقی بازار حسابی چندین روز مثبت بودند و سهامداران پالایشگاهی هم چون داشت هر روز مثبت می خورد اعتراض زیادی نکردند دیگر...)

2.
      افت زیادی در خودرویی ها داشته ایم و بازار و سفته بازان فکر می کنند از نظر بنیادی/نموداری الان می شود روی این نماد سفته بازی یا سهامداری کرد...

3.
      اخبار پشت پرده ای از ترامپ/برجام/تحولات خودرویی ها و امثالهم دارد می آید که ما نمی دانیم... شاید این بار واقعا می خواهند پارسیان را بفروشند... و فروش مقداری از بیمه ی پارسیان را می توان یک عزم جدی در این باره دانست. (دقیق خاطرم نیست... چون حافظه ام خراب است... ولی فکر کنم چند وقت پیش درصدی از بیمه ی پارسیان را فروختند... و از آنجا که بیمه ی پارسیان یک مهره ی کلیدی است -نه یک چیز الکی- می توان این اقدام را آغاز گر اقدامات بعدی برای فروش کل پارسیان دانست...)

======================

از نظر نموداری چه؟
      خیلی واضح زدند خط روند
      خگستر را شکستند...
      (همان جا ها ما تصمیم گرفتیم خگستر را بفروشیم)
      بعد از دو روز حسابی زدند زیر خودرویی ها و خگستر را جلوتر از همه پیش بردند...
      نماد کلا خشک خشک است و دو سه روز صف خرید داشت.
      امروز کل گروه خودرویی را پایین کشیدند و خگستر همچنان تمایل به صف خرید دارد.
      امروز حجم خوبی هم خورد.
      مکدی اش خیلی خوب شده و خط روندی که شکسته بود هم دوباره شکست (این دفعه رو به بالا). و از نظر بنیادی هم خبر پارسیان را دارد...

خودرو چطور؟
      خودرو نمودارش همچنان عالی است. (چرا من فروختم؟؟؟ ای بابا... آمی بروکر نداشتم فکر کردم خط روند را کامل شکسته...)
      مکدی اش عالی است.
      می شود گفت خط روند را هم نشکسته. (می شود.)

خودرویی ها چطور؟
      دقیقا مانند خگستر.
      یعنی خیلی خیلی خیلی مشخص خط روند عالی ای که بوده کشسته شده ولی با حجم بالا دوباره پس گرفته شده
      مکدی اینها هم خوب است.

خساپا
      نامعلوم

خزامیا
      این هم مانند خگستر خط روندی عالی را شکست. البته آن را باز پس نگرفت.

خبهمن
      فوق العاده عالی. اگر حجمش زیاد شود.
      در قاب های زمانی کوچکتر واگرایی عالی ای در مکدی دارد.
      دی تی اش هم از صفر دارد رد می شود.

خچرخش
      دقیقا مانند خگستر.

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

شپنا را سر به سر خارج شدم.
        خگستر را نگه داشتم. امروز اگر می آمد روی 3800 - 3850 شاید یک مقدار می خریدم.

الان نگاه کردم دیدم شپنا سر به سر هم نبوده! 2703 خریدم و 2649 فروختم که می شود 3.5 درصد زیان.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• gholamk
          عضو فعال
          • Jan 2015
          • 520

شپنا فک نمیکنید الان موقع فروشش نبود؟ چون اندیکاتورها رو کف هستن
          البته شما استادید و من مبتدی، میشه دلیل فروشتون رو اون هم با ضرر بگید؟

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
            شپنا فک نمیکنید الان موقع فروشش نبود؟ چون اندیکاتورها رو کف هستن
            البته شما استادید و من مبتدی، میشه دلیل فروشتون رو اون هم با ضرر بگید؟
            ممنونم از لطفتان. @};-
            ===================
            ببینید... من آمی بروکرم خراب شده و مشکل دارم... ولی در خاطر داشتم که در حد همین 2650 ریال خط روند داشت که وقتی رفت پایین تر از آن می شود گفت شکستش...

الان آمی بروکر را موقت درست کردم.

بله شکسته...

نگاه کنید:

شمع امروز را هم به صورت دستی کشیدم! (آن شمع صورتی رنگ)

البته من اشتباه کردم چون اگر می دانستم وضع این طوری است می گذاشتم دقیقا روی همان خط روند که الان حکم مقاومت را دارد می فروختم... یعنی قیمت بین 2720 تا 2745 ریال. ولی باز از نظر این که فروختم احساس می کنم کار درستی کردم.

من آستانه زیان داشتم. آدم یا آستانه زیان انتخاب نکند یا اگر انتخاب کرد به آن پای بند باشد. حالا کاری هم نداریم این را مثل خگستر از فردا ببرند بالا یا نه؟ وقتی آستانه زیان انتخاب کردم، بهش هم باید عمل کنم.

یا علی @};-
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در ضمن نشانگر های من در کف نیستند!
              (چرا؟ مگر هر دو داده هایمان را از تی اس ای نمی گیریم؟ به هر حال...)

مکدی 12-26 حسابی آمده زیر 0 و فکر نکنم با وجود مثبت امروز هم بتواند دوباره به صفر نزدیک شده باشد...

دی تی 14 روزه که کاملا حالت کاهشی دارد و از 0 با قدرت پایین آمده و این هم فکر نکنم با مثبت امروز تغییری در تصمیمش بدهد...

نشانگر بخت خودم هم در وضعیت بلند مدتش صفر را شکسته.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• gholamk
                عضو فعال
                • Jan 2015
                • 520

آقا محمد حسین عزیز آیا برای آمی بروکر اندیکاتوری هست که سیکل زمانی رو نشون بده؟
                منظورم اینه که ایا اندیکاتوری هست که حالت سینوسی زمان رو نشون بده که اگه وقتی توی دره باشه میشه گفت موقع خریده و اگه توی سقف باشه موقع فروش؟

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                  آقا محمد حسین عزیز آیا برای آمی بروکر اندیکاتوری هست که سیکل زمانی رو نشون بده؟
                  منظورم اینه که ایا اندیکاتوری هست که حالت سینوسی زمان رو نشون بده که اگه وقتی توی دره باشه میشه گفت موقع خریده و اگه توی سقف باشه موقع فروش؟
                  نشانگر که زیاد است..... ولی به شخصه با هیچ کدامشان حال نمی کنم :(
                  یک سری هستند با نام همین «سینوسی»... در همان سایتی که گفتید (وایز_نمی دانم_چه...) کلمه ی sine یا sine wave را جستجو کنید یک سری می آورد... ولی هیچ کدام باحال نیستند....

این دو تا را نگاه کنید:

====================

فکر کنم بهترین راه این باشد که چشمی خودمان به قله/دره های پیشین نگاه کنیم و میزان تقریبی قله/دره ی بعدی را حدس بزنیم....
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• gholamk
                    عضو فعال
                    • Jan 2015
                    • 520

آقا محمد حسین عزیز خیلی ممنون
                    بله همین بود که گذاشتید

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

سلام

روز به خیر

کساوه قیمت مناسبی دارد پیدا می کند. (من خیلی دوست دارم سهامدار میان مدت اینها باشم.)

در خنصیر واقعا انگار سهامدار جدید دارد درصد اضافه می کند به قصد سرمایه گذاری. باید دید پایین می آورند ما هم سوار شویم؟ (مثلا نصف قیمت الان!)

خگستر هم که نامعلوم است. و باید فکر شود.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

فاهواز قیمت عالی ای دارد. اگر بنیادش یک کوچولو هم حرف برای گفتن داشته باشد می شود راحت در این نماد 100 درصد سود گرفت.

وقوام هم قیمت مسخره ای دارد. بنیاد تعاون ناجا عملا دارد در این نماد سر سایر سهامداران کلاه می گذارد! و از سهامداری عمده ی خودش برای گرفتن وام و پس ندادن آن استفاده می کند... و بانک را بدبخت کرده... ولی بالاخره هر چقدر هم این بانک بدبخت باشد یک حدی دارد... البته دفعه ی قبل که این را گفتم 800 ریال بود و فکر می کردم به هیچ وجه از 600 ریال پایین تر نیاید... که آمد.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

این کار شاپور محمدی، رئیس جدید سازمان بورس را دوست دارم.

هر چند مانند قبلی ها شاخص سازی می کند. (می بینی تمام سهام بازار منفی هستند و شاخص مثبت!!!)

ولی خیلی خوب دارد جلوی سفته بازی ها و تقلب ها را می گیرد...

کاری که با آکنتور و شلیا و ... می کند خیلی به نظرم عالی است.

نحوه ی تغییر عرضه اولیه عالی است...

امروز هم سبجنو را بست... همین جور داشت در منفی سیمانی ها مثبت می خورد... دلیل بنیادی هم نداشت. فقط پول گذاشته بودند پشتش...

خیلی کار عالی ای است...

این کارهایش خیلی عالی است. دمش گرم. ولی ممکن است زود کله پایش کنند.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

وتوشه هم فکر کنم در این قیمت ها خوب باشد. خودم 3600 (اگر اشتباه نکنم) خریدم و می خواستم همان جا بفروشم (چون آستانه زیانم بود.) که نشد...
                            البته الحمد لله افت زیادی نکرد...
                            ولی الان فکر کنم از نظر زمانی و ریالی افتش باید دیگر تمام شده باشد...
                            این هم مانند کساوه از آن نمادهایی است که دوست دارم در آنها سهامداری کنم... به نظر آدم های خوب و با ایمانی هستند و به نظر می رسد جنم و جربزه هم دارند و موقعیت شرکت هم در این قیمت ها (از نظر بنیادی) بد نیست.
                            کساوه یک جورهایی مانند سیمانی ها است! صادراتش به عراق خیلی زیاد است (و خودشان می گفتن به آلمان و ایتالیا! و اسپانیا! و ... هم صادر می کنیم...) اگر موصل را بگیرند فکر کنم 5 ماه نشده یک تعدیل! در گزارشات اینها بیاید! در این حد!!! اگر پروژه های ساختمانی ایران شروع شود و چرخ اقتصاد مملکت شروع به گردش کند اینها هم وضعشان خوب می شود...

این را هم بگذاریم در خاطر که ازش بررسی داشته باشیم...

(پس شد خودرویی ها، خگستر، کساوه، فاهواز، وقوام، وتوشه، قندی ها و سیمانی ها)
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                              عضو فعال
                              • Nov 2015
                              • 7516

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                              این کار شاپور محمدی، رئیس جدید سازمان بورس را دوست دارم.

هر چند مانند قبلی ها شاخص سازی می کند. (می بینی تمام سهام بازار منفی هستند و شاخص مثبت!!!)

ولی خیلی خوب دارد جلوی سفته بازی ها و تقلب ها را می گیرد...

کاری که با آکنتور و شلیا و ... می کند خیلی به نظرم عالی است.

نحوه ی تغییر عرضه اولیه عالی است...

امروز هم سبجنو را بست... همین جور داشت در منفی سیمانی ها مثبت می خورد... دلیل بنیادی هم نداشت. فقط پول گذاشته بودند پشتش...

خیلی کار عالی ای است...

این کارهایش خیلی عالی است. دمش گرم. ولی ممکن است زود کله پایش کنند.
                              در کشورهای جهان سوم بویژه ایران تعادل سازی کار سختی است و آنهایی که سعی در تعادل سازی دارند خانه اش را خراب می کنند .
                              منفعت طلبی مخرب از ارکان شخصیت ایرانی ها است آگاهی های کم مردم ، فقر اکثریت ، تحمل کم قدرت مداران ، و ..... ما را در سطحی پایین تر از کشور های جهان سوم قرار داده ، فقط خوب است که نفت داریم !!!
                              Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                              تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

نوسانگیری روزانه
                                ==========

خگستر الان از آن نمادهایی است که مستعد نوسانگیری روزانه شده است!

امروز هم طبق رسممان یادی کنیم از کاربر «
                                کیمیاگران» (که اگر اشتباه نکنم اسمش دکتر ولی خانی بود.) خیلی جستارش را دنبال می کردم ولی هیچ وقت جدی این کار را نکردم و هیچ وقت هم نرفتم روی نمادهایی که معرفی می کند سرمایه گذاری کنم و هیچ وقت هم نرفتم ببینم چه نمادهایی را معرفی می کند... ولی کلا ازش خوشم می آمد... فکر کنم نمادهایی که معرفی می کرد را هم خودش پول می گذاشت پشتشان و بالا می برد!!! :)) آخر هم انگار رفت خودش یک کارگزاری تاسیس کرد! یک رفیق دیرین هم داشت در جستاری دیگر که الان نامش در خاطرم نیست و آنجا با هم گپ می زدند. (اسم جستار فکر کنم قهوه خانه، سفره خانه یا یک همچین چیزی بود...)

بگذریم...

نوسانگیری روزانه به نظر من باید یکی دو تا از این چند شرط را داشته باشد:
                                1- نماد مذکور
                                مست باشد و ملنگ بزند!!! گیج بزند.
                                2- یک
                                افت شدید یا یک خیز عالی در روزهای گذشته داشته باشد. و الان یک باره سرش به سنگ خورده باشد (کپ کرده باشد. سکته کرده باشد).
                                3- در حال عبور از یک
                                مقاومت یا دست و پنجه نرم کردن با یک حمایت باشد.
                                4- نماد
                                پر داد و ستدی نباشد. (معلوم است روی فملی و پارسان نمی شود روزی بیش از 3 درصد گرفت. که 1.5 درصدش هم می رود پای مالیات)
                                5-
                                بازیگرانی در حال ورود یا خروج باشند.
                                6- بهتر از مورد بالا این که
                                بازیگرانی در حال جدال با هم باشند. یکی مدام عرضه کند و آن یکی مدام بخرد و بخواهند قدرت هم را هم بسنجند!
                                7- باید حاضر باشی در آن قیمت خرید بنیادی کنی. (از چند جهت: یکی اینکه بازار نگاهش می تواند همین باشد و دیگر اینکه اگر نتوانستی نوسان بگیری و رفت تو سبدت حاضر باشی با آن بمانی!)

نحوه ی عمل چگونه است؟
                                خیلی ساده!
                                اگر زیادی آمده بود پایین بخر.
                                اگر زیادی رفت بالا بفروش.
                                همین.
                                اگر اهل سفته بازی و نمایش و ... هستی موقع خرید می توانی پول زیادی که داری را دو بخش کنی. با یک بخش در کف آهسته آهسته بخری (مثلا در عرض نیم یا یک ساعت) با بخش دیگر هم سفارش نمایشی و بزرگی بگذاری و احیانا سفارش را آهسته آهسته بالا هم بیاوری... (آگر پول و جرات این کار را داری...) ولی کلا کار جالبی نیست.
                                اگر نماد کوچک باشد آدم می تواند یک باره صف فروش را کامل بخرد و در همان کف یک سفارش خوب هم بگذارد. (این کار بهتر از این بالایی است.)

باید دنبال نمادی بود که 10 درصد بدهد.
                                ولی نباید دنبال 10 درصد بود.
                                اگر با 6 درصد آدم سود کند که 1.5 درصدش هم برود و بشود 4.5 درصد کاری فوق العاده است.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X