کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

بکهنوج هم انگار یک مقدار پول پشتش گذاشته اند!

چند وقت پیش هم به صورت آزمون و خطا این کار را کردند. و فکر کنم کسی که الان خرید کرده همان است که آن موقع یکی دو روز نماد را کشید بالا.

من هنوز عرضه اولیه ام را نفروخته ام... به احتمال قوی فردا به قیمت عرضه اولیه می رسد. بعد از آن هم فکر کنم تا 1000 ریال برود. البته پیشبینی ضعیفی است. (روی هوا است! حس ششم!!!)

پیش بینی شما چیست؟

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

حس ششم
      =======

حس ششم چیست؟
      به نظر من عموما این حس ششم یک سری محاسبات در ناخودآگاه انسان است که از ترتیب و پشت سر هم آمدن یک سری حوادث انسان پی به پیدایش حادثه ای جدید می برد....

در بورس وظیفه ی ما (به عنوان یک نمودار کار ِ برنامه نویس) این است که حس ششم خوبی داشته باشیم و تجربیات را تا جای ممکن بالا ببریم.

و در مرحله ی دوم این دانش ضمنی و این تجربیاتی که در ناخودآگاه قرار دارد را مدون کرده و به خودآگاه بیاوریم و مورد بررسی قرار دهیم و در صورت صحت ازش قانون بسازیم. و در نهایت به عنوان ابزار مورد استفاده قرار دهیم. ان شاء الله.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
        آقا محمد حسین عزیز خیلی ممنون
        بله همین بود که گذاشتید
        کدهایش را هم اینجا بگذارم:
        (فکر کنم در آن بسته ای که در جستار «استراتژی» گذاشتم هم بود.)

ضمن اینکه از مکدی چند بار مکدی بگیریم و به عقب ببریم و همچنین خود بختامدی (Stochastic) هم می توانند برای سنجش زمان استفاده شوند. ضمنا آن نشانگر ِ بنده به نام vertical lines یا extermum یا اصلا خود زیگزاگ هم برای شفاف شدن نمودار برای سنجش زمانی فوق العاده موثر هستند.

و

(دکمه ی attach بالای صفحه ی ویرایش را زدم کار نمی کرد... قابل توجه جناب M@ohammad، مدیر فنی سایت بورسی! که می گفتند آپلود سنتر سایت مشکل ندارد!!! اصلا من هیچ وقت نتوانستم از مرکز بارگذاری این سایت استفاده کنم.)
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

خگستر و وقوام در دیده بان من حجم خوبی دارند می خورند.

در 3900 سفارش خرید گذاشتم روی خگستر ببینم بهم می دهند؟ این لحاظت آخری...
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

روز شصت و دوم
            =========

در روز های گذشته وقت بسیاری برای آمی بروکر گذاشتم...
            هر چند نا امید شدم و نتوانستم درستش کنم و در نهایت برگشتم به همان خانه ی اول... ولی الان باز راضی ام که همین جور کج دار و مریز تا انتهای سال طی کنم...

ماموریتی که امروز می خواهم به خودم محول کنم این است:

1- بازبینی در کد های مربوط به بخش
            محاسبه ی سود.
            2-
            کاهش زیان از 120 درصد به 40 درصد (سالانه).
            الف) دخالت دادن
            سایر داده ها به غیر از پایانی (مانند اولین و بالاترین و پایین ترین)
            ب)
            ترکیب سایر تنظیمات نشانگر (کند و تند و میانی)
            3- در صورتی که زمان رسید، رفتن سراغ
            حجم، شمار داد و ستد ها و امثالهم...
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

یک نکته ای وجود دارد در ارتباط با سفته بازی...

سفته بازی در اصطلاح عوام با آنچه در علم اقتصاد (و یا احیانا حقوق) مطرح است فرق می کند...

در ایران در بین عوام و ما بورسی ها سفته باز به آدم کلک و حقه باز گفته می شود...

سفته‌بازی

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

سفته‌بازی، (به انگلیسی: Speculation) انجام معاملات اقتصادی ریسک‌دار، به منظور حصول سود از نوسانات کوتاه یا میان مدت، در ارزش بازاری کالای تجاری چون روشی اقتصادی، بجای سعی برای حصول سود از روش‌های اقتصادی اصولی (روش‌هایی چون سود سرمایه، بهره، یا سود سهام) می‌باشد. خیلی از سفته‌بازها توجه کمتری به ارزش اصلی سهام دارند و به جای آن صرفاً بر تغییرات قیمت یا تحلیل تکنیکی، تمرکز می‌کنند. سفته‌بازی در اصل می‌تواند هر کالای قابل معامله یا روش اقتصادی را در بر بگیرد.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                روز شصت و دوم
                =========

در روز های گذشته وقت بسیاری برای آمی بروکر گذاشتم...
                هر چند نا امید شدم و نتوانستم درستش کنم و در نهایت برگشتم به همان خانه ی اول... ولی الان باز راضی ام که همین جور کج دار و مریز تا انتهای سال طی کنم...

ماموریتی که امروز می خواهم به خودم محول کنم این است:

1- بازبینی در کد های مربوط به بخش
                محاسبه ی سود.
                2-
                کاهش زیان از 120 درصد به 40 درصد (سالانه).
                الف) دخالت دادن
                سایر داده ها به غیر از پایانی (مانند اولین و بالاترین و پایین ترین)
                ب)
                ترکیب سایر تنظیمات نشانگر (کند و تند و میانی)
                3- در صورتی که زمان رسید، رفتن سراغ
                حجم، شمار داد و ستد ها و امثالهم...

راهبرد سبدگردانی گاهی مهمتر از راهبرد خرید و فروش است
                ==================================

نکته ای فوق العاده حائز اهمیت است و باید بیان کنم.

نحوه ی محاسبه ی سود نشان می دهد جدای از وضعیت نشانگر ها وضعیت سهامداری و مدیریت سبد می تواند نقش بسزایی در میزان سود و زیان داشته باشد.

منظورم چیست؟؟؟
                ببینید من در محاسبات خودم متوجه شدم با یک تغییر محاسبه سود ها تغییر زیادی می کند.
                ابتدا فکر می کردم محاسبات مشکل دارد.
                ولی بعد فهمیدم نحوه ی محاسبات با هم فرق می کند ولی در عین حال همه هم درست هستند!
                اگر بخواهم دقیق بگویم منظورم چیست مثال باید بزنم:
                1- حالت اول: من در چند سهم معمولی بازار پولم را وارد می کنم. (معمولی یعنی میانگین بازار) هر بار سامانه گفت بخر می خرم و هر وقت گفت بفروش می فروشم و پولش را نگه می دارم تا دوباره سامانه روی همان نماد به من بگوید بخر و دو باره همین پول را برای خرید صرف می کنم.
                2- من پولم را وارد بازار می کنم و در چند سهم معمولی سرمایه گذاری می کنم. هر وقت سامانه گفت بخر می خرم و هر وقت گفت بفروش می فروشم و پولش را در یک صندوق مشترک قرار می دهم تا سامانه در نمادی دیگر به من بگوید بخر. پس زمانی که سامانه در این نماد به من پیشنهاد خرید نداد و در نمادی دیگر داد، با پول فروشی که از این نماد به دست آورده ام در آن نماد سرمایه گذاری می کنم.

فکر می کنید این دو حالت با هم از نظر سود رسانی فرق می کنند؟ فکر می کنید چقدر فرق می کنند؟
                خوب من که برنامه اش را نوشته ام و روی 550 نماد در طی چندین سال امتحان کرده ام خدمتتان می گویم که اولی بیش از 40 درصد سود می می رساند و دومی بیش از 120 درصد زیان!

چشم ها را باید شست... جور دیگر باید دید... /.:blinksmiley.:/

باز هم باید برگردیم به حرف های همان پسر 19 ساله ی یونانی که ازش در این جستار نقل قول گرفتم.... Discipline!Discipline!Discipline!

البته 1- باید دوباره محاسبه کنم و کد ها را نگاه کنم... 2- حالا چرا ما روی دومی داریم حساب باز می کنیم؟ برای اینکه واقعی تر است!!!

البته با همان حالت اولی هم می شود حساب باز کرد و کار کرد ولی دومی واقعی تر است.

اولی این گونه است که ممکن است این هفته سامانه به ما پیشنهاد خرید بدهد، هفته ی بعد پیشنهاد فروش بدهد و بعد برود و تا دو سال دیگر هیچ پیشنهادی ندهد! خوب... به نظرتان این گونه ما سود می کنیم؟ سالی 60 درصد مثلا می توان این گونه سود کرد؟
                بله!
                البته که می شود...
                به شرط اینکه شما به جای اینکه تک نماد (تک سهم) باشید، به جای اینکه 4 نماد در سبد داشته باشید... بروید 100 نماد در سبد قرار دهید! این گونه به آن هدفی که سامانه دارد در خروجی خودش نشان می دهد (یعنی سالی 60 درصد مثلا یا 40 درصد) نزدیک می شوید...

ولی کیست که 100 نماد در سبدش داشته باشد؟ 100 نمادی که هر روز حال همه را بپرسد و اگر هر روز سامانه روی 30 تا از اینها بهش گفت خرید و فروش انجام دهد حوصله ی انجام این کار را داشته باشد!؟

ولی اگر کسی حوصله ی این کار را داشته باشد ای بسا به سود های رویایی هم برسد! سودهایی بالای سالی 100 درصد!

===========================

خیلی جالب است...

گاهی اوقات حاشیه مهمتر از متن است. (این طور بگویم که خیلی اوقات ما متن را اشتباه گرفته ایم!)
                من به شما نشان دادم اگر عامل تاخیر و عامل کارمزد و مالیات را می توانستیم کاهش دهیم به چه سادگی می توانستیم با یک سامانه ی داد و ستدی بسیار ساده کوتاه مدت سود های بالای 1000 درصد را بدون هیچ سختی ای کسب کنیم!
                یعنی متن اصلی اینجا ها است... اصل سامانه یک جورهایی حاشیه است!
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

مجامع تازه آگهی شده
                  =============

جناب rasam ؛ سلام؛ هنوز هم تمایل دارید اینها را قرار دهم؟ اگر مایل نیستید دیگر قرار ندهم. چون فکر کنم شما تنها مشتری این جدول ها باشید!

___نماد___ __نام_شرکت__ لغو اصلاحیه سالیانه افزایش
                  سرمایه
                  انتخاب
                  اعضای
                  هئیت
                  مدیره
                  تاریخ مجمع ___روز___ ساعت _____مکان_برگزاری_مجمع_____
                  پرديس سرمايه گذاري پرديس
                  سالیانه انتخاب 1395/11/05 سه شنبه 15:00 هتل سيمرغ، واقع در تهران- خيابان ولي عصر(عج)- پايين تر از پارک ساعي نبش کوچه دلبسته
                  تديزل بنيان ديزل اصلاحیه 1395/11/06 چهار شنبه 11:00 استان اذربايجان شرقي شهرستان تبريز کيلومتر 5 جاده تبريز به مراغه منطقه صنعتي غرب کارخانه بنيان ديزل کد پستي 5197713333
                  کيميا صنعتي و معدني کيمياي زنجان گستران انتخاب 1395/11/06 چهار شنبه 10:00 تهران-خيابان طالقاني-نبش خيابان فرصت (موسوي)-پلاک 175-طبقه 8-سالن اجتماعات اتاق بازرگاني ، صنايع ، معادن و کشاورزي ايران
                  شپلي پلي اکريل ايران افزایش 1395/10/23 پنج شنبه 10:00 اصفهان - چهارراه آبشار -اول خيابان سجاد
                  وقم سرمايه گذاري استان قم اصلاحیه سالیانه 1395/10/23 پنج شنبه 10:00 شرکت به نشاني :قم خيابان شهيد لواساني (ساحلي ) بين کوچه 37،35پلاک 433
                  فايرا آلومينيوم ايران اصلاحیه 1395/11/03 یکشنبه 14:00 تهران - خيابان سپهبد قرني - نبش خيابان سميه - پلاک 55 - هتل باباطاهر
                  کورزي سرمايه گذاري کشاورزي ايران سالیانه 1395/10/29 چهار شنبه 14:00 تهران -ميدان وليعصر(عج)-بلوارکشاورز-خيابان شهيد کبکانيان -نبش کوچه شهيد رنجبر-پلاک 41 مرکزهمايش مسجد حضرت موسي بن جعفر
                  تکنار مجتمع معادن مس تکنار قدیمی انتخاب 1395/08/08 شنبه 10:00 تهران-خيابان پاسداران-خيابان شهيد حجت سوري-پلاک پنجم-طبقه اول مرکزي
                  وغرب سرمايه گذاري استان آذربايجان غربي سالیانه 1395/10/30 پنج شنبه 11:00 دفتر شرکت واقع در اروميه خيابان جانبازان پلاک 218
                  فايرا آلومينيوم ايران اصلاحیه 1395/11/03 یکشنبه 14:00 تهران - خيابان سپهبد قرني - نبش خيابان سميه - پلاک 55 - هتل باباطاهر
                  ورنا سرمايه گذاري گروه صنعتي رنا لغو سالیانه انتخاب 1395/10/30 پنج شنبه 10:00 لغو شد
                  وجامي سرمايه گذاري جامي 1395/11/09 شنبه 10:00 تهران ، خيابان خالد اسلامبولي ( وزرا) خيابان هفتم پلاک 10
                  ذوب سهامي ذوب آهن اصفهان افزایش 1395/11/11 دوشنبه 10:00 تالار همايش شفق واقع در اصفهان ، دستگرد ابتداي اتوبان ذوب آهن بلوار شفق کوچه شهيد انصاري مجتمع اداري آموزشي ذوب آهن اصفهان
                  بايکا کارخانجات کابل سازي ايران انتخاب 1395/11/09 شنبه 15:00 تهران -کيلومتر 16 جاده قديم کرج (بزرگراه فتح)-جنب گروه بهمن -کارخانجات کابلسازي ايران
                  شتران پالايش نفت تهران افزایش 1395/11/10 یکشنبه 14:00 جاده قديم قم نرسيده به باقر شهر بلوار اختصاصي شرکت پالايش نفت تهران ساختمان شهيد بهشتي تالار ولايت
                  آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/01/17, 15:36.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

دوستانی که مانند من برنامه نویس هستند و می خواهند سامانه ی داد و ستد خودکار بنویسند حواسشان باشد:

باید در نتیجه ی مشاهدات خیلی دقت کرد.

باید هم نتیجه را روی نشانگر نهایی دید و هم روی نمودار قیمت (با مشخص بودن خرید ها و فروش ها)

================

الان من دارم روی آن بخش از کد هایی کار می کنم که برای کاهش نوسان نوشته بودم.
                    همان طور که گفتم علاوه بر C آمدم و L,H,O را هم به داده های ورودی اضافه کردم.
                    انتظار داشتم حسابی نوسان کاهش پیدا کند و حسابی میزان سود افزایش پیدا کند (در حقیقت از زیان 120 درصدی کم شود.)
                    جالب بود که نوسان در نمودار قیمت بیشتر هم شده بود!
                    ولی بعد که رفتم در نشانگر مشاهده کردم فهمیدم که نوسان کم شده!
                    جالب است! پس نباید نتها نتیجه ی نهایی را مشاهده کرد.
                    خلاصه می کنم: این نکته برای من مربوط بود به نکته ای که پیش تر تحت عنوان «تصمیم گیری در باره ی روزهای خنثی» در همین جستار نوشته بودم.
                    باید آن را به حالت «ماندن در پیشنهاد پیشین» می گذاشتم تا نتیجه ی این را در خروجی کار می دیدم!
                    در صورتی که خیلی از برنامه نویسان ممکن است اصلا این را نبینند و یا نادیده بگیرند.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• rasam
                      ستاره دار(1)
                      • May 2012
                      • 481

سلام ممنون که تو فکرمی استاد گرامی
                      با این باز و بسته کردن های عشقی سازمان به هیچی اعتماد نیس الان بی اطلاع فاراک رو بستن و معلوم نیس کی باز کنن نمی دونم والا ما که فقط زحمت داریم برا شما اگه همه نمی خوان انرژی تون رو رو باقی کارها بزارین ممنون از راهنماییاتون
                      فقط اگه میشه یه راهنمایی در مورد فاراک بکنین.ممنون
                      بازم ممنون ممنون ممنون

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

روی کاغذ بخواهید می توانم برایتان 200 درصد سود نشان دهم! (200 هم دست کم گفتم!)
                        ولی ما تجربه داریم! می دانیم فرق عمل و کاغذ چیست! (کاغذ که چه عرض کنم؟ نمایشگر رایانه!)

چندین و چند بار گفتیم باز هم می گوییم...
                        یک سری پارامتر وجود دارد که نادیده گرفته می شود.
                        یکی اش تاخیر است.

دو روز تاخیر وجود دارد در عمل.
                        یکی وقتی سامانه به ما پیشنهاد می دهد تا وقتی عمل کنیم.
                        دیگری هم (نمی دانم گفتم یا نه؟) وقتی که داده های امروز به دستمان برسد و قیمت های پایانی روز را وارد سامانه کنیم (پایانی یعنی بعد از ساعت 12:30 که بازار و داد و ستد هایش پایان یافت) تا زمان اعلام پیشنهاد سامانه (که عملا می افتد برای بعد از ساعت 12:30 که می شود روز بعد)

ما می خواهیم این دو روز تاخیر را به منفی ِ یک روز تغییر دهیم (یعنی یک روز هم جلو بیافتیم!)
                        چگونه؟
                        چند بار گفتیم...
                        دیگر از تی اس ای و آمی بروکر استفاده نمی کنیم! باید خودمان نرم افزار را بنویسیم یا از مفید تریدر استفاده کنیم. (یا مستقیم از مفید تریدر یا با استفاده از نشانگری که برای مفید تریدر نوشته اند و از آن در داینامیک تریدر استفاده می کنند...)
                        گفتیم ساعت 12 داده ها را می گیریم و قیمت های آن ساعت را قیمت های پایانی در نظر می گیریم و در این فرصت نیم ساعته چند کار می کنیم:
                        یک بار داده ها را می دهیم به شبکه ی عصبی (مثلا متلب) تا داده های روز بعد را برایمان تخمین بزند. (چند بار هم گفتم که شبکه ی عصبی داده های روز بعد را فوق العاده عالی تخمین می زند)
                        بعد داده ها را می دهیم به نرم افزار خودمان.
                        پیشنهاد های خرید و فروش را از نرم افزارمان می گیریم.
                        و همان جا بلافاصله اقدام می کنیم.

در مورد کارمزد هم که گفتیم... باید برویم از کارگزاری هایی که تخفیف می دهند استفاده کنیم یا با کارگزاری مان چانه بزنیم... یا در نهایت اگر هیچ کدام نشد سعی کنیم از راهبردها و سامانه ها و نشانگر های بلند مدت تر استفاده کنیم که نقش کارمزد و مالیات در آنها کم رنگ تر می شود.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
                          سلام ممنون که تو فکرمی استاد گرامی
                          با این باز و بسته کردن های عشقی سازمان به هیچی اعتماد نیس الان بی اطلاع فاراک رو بستن و معلوم نیس کی باز کنن نمی دونم والا ما که فقط زحمت داریم برا شما اگه همه نمی خوان انرژی تون رو رو باقی کارها بزارین ممنون از راهنماییاتون
                          فقط اگه میشه یه راهنمایی در مورد فاراک بکنین.ممنون
                          بازم ممنون ممنون ممنون
                          خواهش می کنم. لطف دارید.

در مورد نمادی که بسته است من نمی دانم چه بگویم...

از نظر بنیادی که مدت ها است ازش خبر ندارم... به اندازه ای که استحقاقش را داشت (حتی بیشتر) رشد کرد... و بعد هم به خوبی افت کرد...

از نظر نموداری هم که داده ها مال ِ دو ماه پیش است!!! و همان طور که می دانید بررسی نموداری کلا بر اساس روانشناسی بازار و جو بازار و قدرت خریدار و فروشنده و انعکاس مسائل روز سیاسی و صنعت و مسائل بنیادی خود شرکت است... که همه ی اینها در نمودار بنده برای دو ماه پیش است!

با این حال یک بررسی در دو ماه پیش در ارسال بعد قرار می دهم ولی از الان می گویم که محکم نیست.

راستی الان شما چه دارید در سبد و چه می کنید؟ خگستر گرفتید؟ قندی چطور؟ سیمانی چطور؟
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

فاراک
                            ====

1- مکدی اش خیلی خوب است. خیلی عالی است. در کوتاه مدت و بلکه میان مدت تقریبا واگرایی دارد.
                            2- حجمش خیلی خوب است.
                            3- کوتاه مدت بختامدی تقریبا اشباع شده.
                            4- به سطح 38 درصد فیبوناچی رسیده ولی معلوم نیست آن را شکسته یا از آن برگشته...
                            5- سر و گردنی در 2900 ریال شکسته و البته افتش را هم کرده!

در کل اگر من پیش از بسته شدن بررسی می کردم به نظرم یک پیشنها خرید پر خطر می آمد. (پر خطر ها را خودم تقریبا هیچ وقت خرید نمی کنم. ترجیح می دهم در کف خرید کنم.)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

یک کاری هم می شود کرد ها!
                              خودمان نرم افزاری بنویسیم بینابین... یعنی نه لازم است کار محاسبات آمی بروکر را انجام دهد و نه اینکه لازم است همه ی کارها را با تی اس ای کلاینت و آمی بروکر انجام دهیم. (برای رفع آن تاخیر دو روزه می گویم ها!)

می توانیم برنامه ای بنویسیم (یا از این برنامه های آماده کمک بگیریم) تا داده های سایت تی اس ای را در لحظه بخواند و روی فایل های سی اس وی مربوطه بنویسد...
                              و بعد آمی بروکر را اجرا کنیم و اجازه دهیم Exploration خودش را انجام دهد...
                              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/01/17, 22:54.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

پشوتن مشهوری نژاد
                                ===========

یک یادی هم بکنیم از جناب استاد پشوتن مشهوری نژاد عزیز،
                                که انصافا حق استادی بر گردن بنده (و خیلی های دیگر) دارند...

هر چند چندین بار در این جستار ذکر خیر ایشان بوده... ولی باز هم دوست دارم نامشان را ببرم...

ایشان (اگر اشتباه نکنم) درس خوانده ی دانشگاه شریف است و با کار روی فارکس شروع کردند و الان استاد دوره های تکنیکال بورسی هستند که در شهر های مختلف کلاس برگذار می کنند...

من چندین بار در این جستار توصیه کردم
                                جزوه ی ایشان را دوستانی که مایل هستند بخوانند... باز هم همین توصیه را می کنم... خیلی عالی است... خیلی...
                                از طرف دیگر نمونه های واقعی را هم بیان می کنند در آن جزوه...
                                از طرف دیگر خوش بیان و خوش صحبت و اهل شوخی هم هستند و از خواندن جزوه احساس کسالت نمی کنید...

بیشترین تاکید ایشان روی
                                میانگین های متحرک است (و بعد مکدی)
                                بعد از خواندن جزوه احساس می کنید واقعا با میانگین های متحرک آشنا شده اید و جور دیگری آنها را می شناسید... و تجربه ی عملی به شما منتقل می شود... (البته مثال ها همه از فارکس است ولی فرقی نمی کند که...)

فکر کنم در گوگل بزنید: پشوتن مشهوری نژاد دانلود بیاید.

واقعا دمشان گرم... خدا ان شاء الله عمر با عزت و جیب پر پول و عاقبت خیر به ایشان بدهد...

کانال تلگرام ایشان هم هنوز بر پا است... اگر کسی خواست بگوید پیوندش را برایش پ.خ کنم. چند ماه پیش کانالشان را مرور می کردم چند توصیه از اوایل دوران معامله گری خودشان گذاشته بودند که اگر توانستم در این جستار یا جستار استراتژی قرار می دهم.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X