کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

خپارسح 400 میلیون حجم خورد و تا 50 آمد... تا 57 بیاید من آنهایی که دیروز خریده بودم را بفروشم خیالم راحت می شود...
    ===========
    وبملت 120 خرید و 150 فروش
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

وبملت
      انگار روی 1300 توافق کردند.
      ==================
      اگر خاطرتان باشد محتمل ترین سناریو این بود که خودرو را داغ کنند... بانک ها را پایین باز کنند... بازار را بالا ببرند... هم بانک ها و هم خودرویی ها و هم سایر شرکت ها...
      الان به نظر می رسد این سناریو تثبیت شده و می توانیم/می توانم رویش حساب کنم...
      پس بازار به زودی گل و بلبل باید بشود.
      ==================
      وبملت شد آخر 1200
      فکر کنم امروز 1100 هم ببیند.
      آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/01/24, 12:11.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

خرید حقوقی در خساپا به اندازه ی فروش شد. هر دو 10.5 میلیون سهم.
        خپارسح هم تا 51 رفته... ولی کو تا 57 !!!

عجب روزی شد امروز!
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

روز 55 ام
          =====

:(

پریشب می خواستم چند کار کوچک انجام دهم... نشد... دیشب هم نشد... ببینم امشب به امید خدا بالاخره می شود یا نه؟
          مشکل زمان است دیگر...
          یا برنامه ریزی ندارم یا به برنامه ریزی ام پایبند نیستم.

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          روز پنجاه و هفتم
          ==========

اولین کار امروز این است که ببینم آن 37 درصد واقعی و تکرار پذیر است یا نه؟
          O دقیقا برنامه چگونه نوشته شده است و چطور دارد کار می کند... اگر نشانگر های بلند مدت را با کوتاه مدت قاطی کنی راحت کار انجام می شود ولی اگر نشانگر های کوتاه مدت را ابتدای کار و به عنوان اصل قرار دهی و بعد نشانگر های بلند مدت را اضافه کنی کار درست انجام نمی شود...
          با تنظیمات مختلف خروجی کار را بسنجم : 1- ببینم سودها واقعی است؟ 2- ببینم با کدام تنظیمات بهترین نتایج به دست می آید...
          × باید کدهای فایل mhj_explore را از فایل mhj_Show حذف کنم.× باید کدهای مانده در show را مطابق explore کنم.
          باید نتایج کدهای مذکور را با واقعیت تطبیق دهم.
          × باید آن تاخیر دومی که درباره اش گفتم را حذف کنم.
          یک نگاهی هم به حجم بیاندازم...
          خوب پس کار الان این است که ببینم ترکیب نشانگر ها (نشانگر های تند و کند و میانی) چطور انجام می شود و آیا درست انجام می شود؟
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

هیجان بازار و تمرکز روی ماهیگیری متاسفانه (همان طور که جناب آباد فرمودند) مانع از این می شود که آدم روی قلاب ماهی گیری اش کار کند...

خوب... باز شدن بانک ملت و سایر نمادهای بانکی و تاثیری که روی کل بورس می گذارند... خپارسح و گروه خودرویی و خودرو و خگستر ... قندی ها به خصوص قزوینح و قثابت...
            تحرکات اخیر شیمیایی ها...
            فاذر...
            اینها چیز هایی است که آدم نمی تواند پی گیری نکند...

الان هم که بازار تمام شده آدم تمایل دارد بنشیند هم به آنها فکر کند و هم در موردشان تصمیم گیری کند...

================

فاذر دیروز گفتم مناسب است برای خرید... امروز هم می گویم... شاید اصلا خودم سر خطی بزنم برایش!
            یک کوچولو (خیلی کوچولو!) هم در کف قیمت ازش خریدم خودم...
            یک روش هم می تواند این باشد که بنشینیم موج 2 بزند... البته شاید پیش از آنکه بخواهد موج 2 بزند حسابی بالا برود... که دیگر با خودمان است...

================

نمی دانم... فکرم را درگیر می کند... شاید بهتر باشد بروم سراغ همان قلاب ماهی گیری...
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

پیشبینی می کردم دماوند را هنگام گشایش دی حسابی ببرند بالا... ولی نمی دانم چرا نمی برندش بالا؟؟؟؟
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

راهبردهای آسان
                ===========

پیش تر گفتیم برای کسی که راهبرد خاصی ندارد و می خواهد یک راهبرد خودکار (یا یک سامانه ی داد و ستدی خودکار) داشته باشد خیلی راحت می تواند از سامانه ی «خرید و آستانه زیان» و یا «عبور از میانگین متحرک» استفاده کند...

امروز دو سامانه ی راحت دیگر هم می خواهم معرفی کنم:

1- عبور مکدی از سیگنالش
                2- زیگزاگ با درصد بسیار پایین

(زیگزاگ کلا در گذشته کار می کند و برای همین اگر با درصد بسیار پایین مثلا 0 یا 1 درصد کار کند وقفه ای می اندازد ولی اگر با درصد بالا کار کند کلا دیگر نمی توان رویش هیچ حسابی کرد...)
                (کار کردن با زیگزاگ نیاز به تحقیق دارد و باید کلی در باره اش توضیح بدهم... پس زیاد مورد توصیه نیست... همان عبور مکدی از سیگنال هم خیلی موثر است و هم خیلی آسان!)
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

پردیس
                  ====

امروز مجمع پردیس رفتم. (نه به خاطر اینکه رفتن به مجامع را پر ارزش تر می دانم! بلکه به خاطر اینکه این قدر پشت رایانه نشسته بودم که خسته شده بودم و اعصابم خرد شده بود و گفتم این طوری بروم یک مقدار هوا بخورم!!!)

* یکی از موضوعات اساسی در ارتباط با پردیس
                  افزایش سرمایه ای است که می خواهد بدهد. (150 درصد ولی در اختیار به مدت پنــــــــــــــــــــــــج ســـــــــــــال!!!)

* موضوع دیگر هم در ارتباط با این است که اینها رفته اند کلی
                  بانکی خریده اند! یکی اش هم همین وبملت! و الان مانده اند و زیانی که به اینها وارد شده... 23 درصد پرتفوی بورسی شان بانکی است... (و 80 درصد از کل پرتفویشان هم بورسی) به این صورت حدود 35 درصد از آن 23 درصد از آن 80 درصد -یا به عبارتی 6.5 درصد از کل دارایی شان- دود شد رفت هوا! حالا شما حساب کنید چند درصد دارایی شان سود سازی می کردند که این 6.5 درصد از آن کم شود...

* موضوع دیگر این است که پارسال دو تا دارایی (دو باب مغازه اگر اشتباه نکنم) فروختند که
                  این سود غیر عملیاتی دیگر امسال تجدید پذیر نیست. برای سال بعد.

* موضوع دیگر هم این است که مقداری از
                  پولی که از زیرمجموعه هایشان طلب کار بوده اند (حدود 107 میلیارد ریال) را دریافت کرده اند که زیاد توجه نکردم به جزیئاتش (که کی دریافت کرده اند و در چه قسمت از صورت های مالی شان می نشیند و ...).

دیگر مجمع مساله ی خاصی نداشت...

======================

165 ریال هم تقسیم کردند که همین را عینا برای افزایش سرمایه می توانند پس بگیرند...
                  با توجه به اینکه قیمت سهم پایین است و الان پایین تر هم آمد بازی حقش جالب می شود!

اوراق اختیار خرید یا فروش هم انگار پخش کرده اند و امسال هم پخش می کنند و انگار قیمتش 1450 ریال هم هست... (که الان این 165 ریال ازش کم می شود و می شود 1285 ریال) و اگر قیمت نماد 1000 ریال بشود نشان می دهد
                  28.5 درصد سود بدون خطر را تضمین می کنند...
                  قابل توجه جناب
                  "heydar" که از اخزای 26 درصدی می گفتند!
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

برای تفکر
                    ======

نحوه اعلام سود
                    من چگونه باید بفهمم سامانه ام چقدر خوب/بد دارد کار می کند؟
                    داشتم میانگین سود بازار را به دست می آوردم...
                    با یک حسابی می شود 123 درصد!
                    با چه حسابی؟ این طور که آخرین قیمت موجود در هر نمادی را منهای اولین قیمت آن بکنی . بعد تقسیم بر اولین قیمت کنی. (تا سود کلی که از این نماد حاصل می شود به دست آید)
                    بعد تقسیم بر تعداد میله های موجود (تعداد روزها) کنی. (تا سودی که هر میله/روز ایجاد کرده است به دست آید)
                    و در آخر هم ضربدر 365 کنی. (تا سود سالانه به دست آید)
                    123 درصد چه می گوید؟ حالا 123 نه 100... می گوید اگر 10 سال پیش 10 میلیون ریال گذاشتی در کل نمادهای بورسی الان باید پولت شده باشد 110 میلیون تومان.

البته مشکل اینجا است که در مورد روزهای سهامداری صحبت نمی کند! مثلا این اعلام سود می گوید اگر 1 سال پیش 10 میلیون ریال گذاشتی در کل نمادهای بورسی الان باید پولت 20 میلیون ریال باشد.
                    و همین طور اگر 20 سال پیش 10 میلیون ریال گذاشتی در کل نمادهای بورسی باید پولت شده باشد 210 میلیون ریال!

پیدا است که یک جای کار اشتباه است... چرا؟ چون رقم ها با هم جور در نمی آید... در بازه ی 1 ساله واقعا 100 درصد سود سالانه داشته ایم و در بازه ی 10 ساله 25 درصد و در بازه ی 20 ساله فقط 3 درصد داشته ایم!
                    یعنی شما اگر سالی 3 درصد سود کنید تا بعد از 20 سال پولتان بشود 20+1 برابر.
                    همین طور اگر سالی 25 درصد سود کنید بعد از 10 سال پولتان می شود 10+1 برابر.
                    همین طور اگر سالی 100 درصد سود کنید بعد از 1 سال پولتان می شود 1+1 برابر.

خوب...

پس چطور باید من میانگین بازدهی سالانه ی بازار را به دست بیاورم؟
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

برای تفکر
                      ======

نحوه اعلام سود
                      من چگونه باید بفهمم سامانه ام چقدر خوب/بد دارد کار می کند؟
                      داشتم میانگین سود بازار را به دست می آوردم...
                      با یک حسابی می شود 123 درصد!
                      با چه حسابی؟ این طور که آخرین قیمت موجود در هر نمادی را منهای اولین قیمت آن بکنی . بعد تقسیم بر اولین قیمت کنی. (تا سود کلی که از این نماد حاصل می شود به دست آید)
                      بعد تقسیم بر تعداد میله های موجود (تعداد روزها) کنی. (تا سودی که هر میله/روز ایجاد کرده است به دست آید)
                      و در آخر هم ضربدر 365 کنی. (تا سود سالانه به دست آید)
                      123 درصد چه می گوید؟ حالا 123 نه 100... می گوید اگر 10 سال پیش 10 میلیون ریال گذاشتی در کل نمادهای بورسی الان باید پولت شده باشد 110 میلیون تومان.

البته مشکل اینجا است که در مورد روزهای سهامداری صحبت نمی کند! مثلا این اعلام سود می گوید اگر 1 سال پیش 10 میلیون ریال گذاشتی در کل نمادهای بورسی الان باید پولت 20 میلیون ریال باشد.
                      و همین طور اگر 20 سال پیش 10 میلیون ریال گذاشتی در کل نمادهای بورسی باید پولت شده باشد 210 میلیون ریال!

پیدا است که یک جای کار اشتباه است... چرا؟ چون رقم ها با هم جور در نمی آید... در بازه ی 1 ساله واقعا 100 درصد سود سالانه داشته ایم و در بازه ی 10 ساله 25 درصد و در بازه ی 20 ساله فقط 3 درصد داشته ایم!
                      یعنی شما اگر سالی 3 درصد سود کنید تا بعد از 20 سال پولتان بشود 20+1 برابر.
                      همین طور اگر سالی 25 درصد سود کنید بعد از 10 سال پولتان می شود 10+1 برابر.
                      همین طور اگر سالی 100 درصد سود کنید بعد از 1 سال پولتان می شود 1+1 برابر.

خوب...

پس چطور باید من میانگین بازدهی سالانه ی بازار را به دست بیاورم؟
                      میانگین بازدهی بازار را می خواستم تا عملکرد سامانه را با آن مقایسه کنم...
                      حالا میانگین بازدهی سالانه ی بازار پیشکش!
                      چطور باید بازدهی سالانه ی سامانه را محاسبه کرد؟
                      فرض بفرمایید چند نماد، مثلا 4 نماد، دارید که سامانه در اینها پیشنهاد خرید و فروش می دهد و دقیقا هم می دانید از زمانی که سامانه پیشنهاد خرید می دهد تا زمانی که پیشنهاد فروش می دهد چند درصد سود می شود در چند روز (مثلا یکی اش بشود 10 درصد سود در ده روز سهامداری)
                      =============================================
                      یک راه میانگین گرفتن است.
                      مثلا بگوییم
                      پیشنهاد خرید و فروش اول شد 10 درصد سود در ده روز که می شود (متوسط 1 درصد در هر روز و) مثلا 365 درصد سود سالانه (365 البته اشتباه است ولی حالا برای راحتی کار اعداد 250 و 270 و ... را که روزهای باز بودن نماد است را همه 365 می گیریم... این وسط ممکن است یکباره نماد بسته هم بشود که آن را هم فعلا ولش... برای سادگی کار حذف می کنیم...)
                      بله... مثلا اینها را داشته باشیم:

پیشنهاد خرید و فروش اول: 10 درصد سود در 10 روز
                      3 روز بدون پیشنهاد...
                      دوم: -2 درصد (زیان) در 10 روز
                      12 روز بدون هیچ گونه پیشنهادی...
                      سوم: 8.2 درصد در 30 روز
                      0 روز بدون پیشنهاد...
                      چهارم: 2- درصد (زیان) در 15 روز

(پس در کل می شود 14.2 درصد سود در مدت 65 روز سهامداری)

که می شود:

پیشنهاد خرید و فروش اول: 365 درصد سالانه
                      دوم: -70 درصد
                      سوم: 100 درصد
                      چهارم: -50 درصد
                      راه اول میانگین گرفتن از اینها است... یعنی بگوییم سامانه متوسط
                      86 درصد سود می دهد!
                      (که خیلی اشتباه و ابتدایی است)
                      یک راه ضربی/جمعی است:
                      بعد از پیشنهاد اول (که 365 درصد بود) سامانه دارایی ما را از 100 درصد به صورت متوسط سالانه رسانده به 465 درصد
                      بعد از دوم: 139.5 درصد
                      بعد از سوم: 279
                      بعد از چهارم: 139.5
                      پس در کل سود می شود
                      39.5 درصد
                      یک راه ضربی/جمعی دیگر است:
                      بعد از پیشنهاد اول (که 10 درصد بوده) سامانه دارایی ما را از 100 درصد در حالت کلی رسانده به 110 درصد
                      بعد از دوم: 107.8
                      بعد از سوم: 116.64
                      بعد از چهارم: 114.3
                      پس در کل 14.3 درصد سود می شود که اگر تقسیم بر جمع همه ی روزها که 65 روز است کنیم می شود روزی 0.22 درصد که می شود سالی
                      80.33 درصد!
                      راه دیگر این است که کل درصد ها را با هم جمع کنیم و تقسیم بر روزها کنیم و در آخر ضرب در 365:
                      14.2 درصد
                      تقسیم بر 65 روز
                      ضربدر 365
                      می شود
                      79.7 درصد
                      این را هم بگویم که اینجا اینها نزدیک هم در آمدند... ولی تعداد که برود بالا مثلا بجای 4 پیشنهاد خرید و فروش بشود 4000 تا
                      اعداد خیلی با هم فرق می کنند! راه های دیگر هم هست...
                      کدام درست است؟
                      جالب است که در خیلی از روش ها زیان بالای 100 درصد اعلام می شود! اگر درست باشد چطور تفسیر می شود؟

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/01/25, 01:05.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

میانگین بازدهی بازار را می خواستم تا عملکرد سامانه را با آن مقایسه کنم...
                        حالا میانگین بازدهی سالانه ی بازار پیشکش!
                        چطور باید بازدهی سالانه ی سامانه را محاسبه کرد؟
                        فرض بفرمایید چند نماد، مثلا 4 نماد، دارید که سامانه در اینها پیشنهاد خرید و فروش می دهد و دقیقا هم می دانید از زمانی که سامانه پیشنهاد خرید می دهد تا زمانی که پیشنهاد فروش می دهد چند درصد سود می شود در چند روز (مثلا یکی اش بشود 10 درصد سود در ده روز سهامداری)
                        یک راه میانگین گرفتن است.
                        مثلا بگوییم
                        پیشنهاد خرید و فروش اول شد 10 درصد سود در ده روز که می شود (متوسط 1 درصد در هر روز و) مثلا 365 درصد سود سالانه (365 البته اشتباه است ولی حالا برای راحتی کار اعداد 250 و 270 و ... را که روزهای باز بودن نماد است را همه 365 می گیریم... این وسط ممکن است یکباره نماد بسته هم بشود که آن را هم فعلا ولش... برای سادگی کار حذف می کنیم...)
                        بله... مثلا اینها را داشته باشیم:

پیشنهاد خرید و فروش اول: 10 درصد سود در 10 روز
                        3 روز بدون پیشنهاد...
                        دوم: -2 درصد (زیان) در 10 روز
                        12 روز بدون هیچ گونه پیشنهادی...
                        سوم: 8.2 درصد در 30 روز
                        0 روز بدون پیشنهاد...
                        چهارم: 2- درصد (زیان) در 15 روز

(پس در کل می شود 14.2 درصد سود در مدت 65 روز سهامداری)

که می شود:

پیشنهاد خرید و فروش اول: 365 درصد سالانه
                        دوم: -70 درصد
                        سوم: 100 درصد
                        چهارم: -50 درصد
                        راه اول میانگین گرفتن از اینها است... یعنی بگوییم سامانه متوسط
                        86 درصد سود می دهد!
                        (که خیلی اشتباه و ابتدایی است)
                        یک راه ضربی/جمعی است:
                        بعد از پیشنهاد اول (که 365 درصد بود) سامانه دارایی ما را از 100 درصد به صورت متوسط سالانه رسانده به 465 درصد
                        بعد از دوم: 139.5 درصد
                        بعد از سوم: 279
                        بعد از چهارم: 139.5
                        پس در کل سود می شود
                        39.5 درصد
                        یک راه ضربی/جمعی دیگر است:
                        بعد از پیشنهاد اول (که 10 درصد بوده) سامانه دارایی ما را از 100 درصد در حالت کلی رسانده به 110 درصد
                        بعد از دوم: 107.8
                        بعد از سوم: 116.64
                        بعد از چهارم: 114.3
                        پس در کل 14.3 درصد سود می شود که اگر تقسیم بر جمع همه ی روزها که 65 روز است کنیم می شود روزی 0.22 درصد که می شود سالی
                        80.33 درصد!
                        راه دیگر این است که کل درصد ها را با هم جمع کنیم و تقسیم بر روزها کنیم و در آخر ضرب در 365:
                        14.2 درصد
                        تقسیم بر 65 روز
                        ضربدر 365
                        می شود
                        79.7 درصد
                        این را هم بگویم که اینجا اینها نزدیک هم در آمدند... ولی تعداد که برود بالا مثلا بجای 4 پیشنهاد خرید و فروش بشود 4000 تا
                        اعداد خیلی با هم فرق می کنند! راه های دیگر هم هست...
                        کدام درست است؟
                        جالب است که در خیلی از روش ها زیان بالای 100 درصد اعلام می شود! اگر درست باشد چطور تفسیر می شود؟

شاید اگر -برای سنجش- مفهوم سالانه را کلا ول کنیم و مفهوم «سود متوسط هر میله» را شاخص قرار دهیم بهتر باشد!
                        این جوری می شود:
                        پیشنهاد خرید و فروش اول: 1 درصد در هر روز
                        دوم: -0.2 درصد (زیان) در هر روز
                        سوم: 0.273 درصد در هر روز
                        چهارم: -0.13 درصد (زیان) در هر روز
                        پس در کل می شود 0.66 درصد سود در هر روز/میله
                        این جوری خیلی خوب می شود
                        برای بازار هم به همین ترتیب... (روز آخر داده های موجود منهای روز اول تقسیم بر تعداد روزها)

پس وقتی اینها را در 365 ضرب می کنیم هم باید خوب باشد و چیز واقعی ای را نشان دهد...

ولی نمی دهد! مسلما 123 درصد میانگین سود کل بازار نیست!

یک جای کار می لنگد... به احتمال قوی مشکل از محاسبه ی سود سالانه ی میانگین بازار است...

خسته شدم... بروم بخوابم... امروز هم به کارها نرسیدم... البته امروز الحمد لله سر حال بودم و به 10 تا مورد فرعی که نیاز بود رسیدگی کردم...

روز پنجاه و هفتم
                        ==========

× اولین کار امروز این است که ببینم آن 37 درصد واقعی و تکرار پذیر است یا نه؟
                        O دقیقا برنامه چگونه نوشته شده است و چطور دارد کار می کند... اگر نشانگر های بلند مدت را با کوتاه مدت قاطی کنی راحت کار انجام می شود ولی اگر نشانگر های کوتاه مدت را ابتدای کار و به عنوان اصل قرار دهی و بعد نشانگر های بلند مدت را اضافه کنی کار درست انجام نمی شود...
                        با تنظیمات مختلف خروجی کار را بسنجم : 1- ببینم سودها واقعی است؟ 2- ببینم با کدام تنظیمات بهترین نتایج به دست می آید...
                        × باید کدهای فایل mhj_explore را از فایل mhj_Show حذف کنم.
                        × باید کدهای مانده در show را مطابق explore کنم.× باید نتایج کدهای مذکور را با واقعیت تطبیق دهم.× باید آن تاخیر دومی که درباره اش گفتم را حذف کنم.
                        یک نگاهی هم به حجم بیاندازم...
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

سلام و صبح به خیر @};-

دیشب ساعت 2 یادم افتاد که از روشی که همیشه استفاده می کرده ام باید استفاده می کردم!!!

تو را خدا نگاه کن...هعیـــــــــ روزگار
                          آب در کوزه و ما تشنه لبان می گشتیم... یار در خانه و ما گرد جهان می گشتیم...

موضوع نه ضرب بود و نه جمع بلکه توان بود!
                          بله باید داده ها به وسیله ی توان بهنجار می شد و دوباره به وسیله ی توان به صورت سالانه نمایش داده می شد!

اگر شد دست نوشته ای که در این خصوص دارم را در همین ارسال قرار می دهم تا روشش را ببینید... (فرمول است نمی توانم تایپ کنم.)

البته: 1- هنوز مطمئن نیستم روش درست همین باشد و نیز 2- نمی دانم آمی بروکر از این توان پشتیبانی می کند یا نه؟ و اگر پشتیبانی می کند چقدر سرعت از من می گیرد در محاسبات روی مثلا 10000 پیشنهاد خرید و فروش
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

رنگ آمیزی چهارگانه
                            ===========

دیروز یکی دیگر از کارهایی که کردم این بود که رنگ آمیزی چهارگانه درست کردم برای نشانگر هایم!

این را ببینید:

در این رنگ آمیزی چهارگانه به ترتیب:
                            سبز پررنگ خیلی عالی،
                            سبز کم رنگ بد،
                            قرمز پررنگ خیلی بد
                            و قرمز تیره خوب
                            هستند.

تفسیر دوره های نشانگر
                            ==============

راستی!
                            به نظر من کسی که می خواهد سامانه ی داد و ستدی خوبی بنویسد...
                            اصلا کسی که می خواهد از نشانگر ها(یی چون مکدی و بختامدی و ...) استفاده کند باید حتما حتما حتما این تصویر بالا را تفسیر کند و بتواند بگوید که فرق این مکدی ها با هم چیست... و کدام، چه را نشان می دهد و چه کاربردی برایش می تواند داشته باشد و کدام را می پسندد!
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

شکر
                              ====

تا الان داده ها از بورس لندن بود. این برای آمریکا است.

در بلند مدت همچنان عالی و افزایشی است. کوتاه مدت ممکن است یک افت کوچکی داشته باشد.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

طریقه ی محاسبه ی سود سالانه
                                =================

سلام و صبح به خیر @};-

برای کسانی که می خواهند سود سالانه را به دست آورند و مقایسه کنند:

============ویرایش جدید============
                                یک مقدار معادله ای که پیش تر نوشته بودم مشکل داشت. این به روز رسانی اش است:
                                TS_BAR_PROF = ( (1+(profits/100))^(1/days_of_stockholding) - 1 ) * 100 ;

Year_profits = ( ( ( 1 + ( bar_profits / 100)) ^ 365) - 1 ) * 100 ;

اولی برای تبدیل از سود یک دوره به سود متوسط هر میله
                                دومی برای تبدیل سود متوسط هر میله به سود متوسط سالانه
                                =============پایان ویرایش============
                                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/01/25, 23:42.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X