کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

کسرا
    ====

آستانه زیان خیلی مهم است در این نماد. در اینجا.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
      محمد حسین عزیز ، ما هم پیش بینی شما را در گروه خودرو تایید کردیم ، اما آیا روند خودرو ادامه دار است ؟ امروز در برخی از سهام حقوقی خوب فروخت مثلا در خچرخش !!! واقعا ریسک خرید بالاست ولی در خودرو یا خساپا ریسک بالا نیست . فردا معاملات گروه خودرو مهم است. درود
      سلام بر برادر عزیزم @};- @};- @};- @};-

منظورتان از ادامه دار در چه بازه ای است؟
      در خیلی کوتاه مدت من فکر نکنم خودرو خودش فردا (یا کلا چند روز بعد) مثبت باشد. در عوض خساپا فکر کنم مثبت باشد. برای همین باید بین اعضای گروه خودرویی دو دستگی ایجاد شود و کلا گیج شوند...

ولی در میان مدت فکر کنم همه مثبت باشند و کلا بازار مانند اواخر پارسال (دقیقا مانند آن موقع) گل و بلبل شود...
      البته فکر کنم قدرت اصلی با خود خودرو است نه خساپا! یعنی خساپا دنباله رو خودرو شود... (دقیقا نمی دانم چرا این را می گویم ولی حسم بهم می گوید...)

بلند مدت هم که اصلا معلوم نیست... ولی فکر کنم باز شدن بازار عراق و سوریه و کوتاه آمدن آمریکا (اگر خدا بخواهد) و آسان شدن ورود قطعات کلا وضع بلند مدت را هم خوب کند...
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

خکار
        ====

«محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
          عضو فعال
          • Nov 2015
          • 7515

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          سلام بر برادر عزیزم @};- @};- @};- @};-

منظورتان از ادامه دار در چه بازه ای است؟
          در خیلی کوتاه مدت من فکر نکنم خودرو خودش فردا (یا کلا چند روز بعد) مثبت باشد. در عوض خساپا فکر کنم مثبت باشد. برای همین باید بین اعضای گروه خودرویی دو دستگی ایجاد شود و کلا گیج شوند...

ولی در میان مدت فکر کنم همه مثبت باشند و کلا بازار مانند اواخر پارسال (دقیقا مانند آن موقع) گل و بلبل شود...
          البته فکر کنم قدرت اصلی با خود خودرو است نه خساپا! یعنی خساپا دنباله رو خودرو شود... (دقیقا نمی دانم چرا این را می گویم ولی حسم بهم می گوید...)

بلند مدت هم که اصلا معلوم نیست... ولی فکر کنم باز شدن بازار عراق و سوریه و کوتاه آمدن آمریکا (اگر خدا بخواهد) و آسان شدن ورود قطعات کلا وضع بلند مدت را هم خوب کند...
          درود بر شما ،،، پیش بینی خوبی دارید ، این فروش حقوقی خودرو و سایپا برای کنترل است و برای کسب اترژی برای شروع یک رالی در میان مدت و رسیدن شاخص گروه خودرو به حدود 21000 ،،، برای بعد هم پیش بینی مشکل است . با ارادت کامل، در پناه خدواند متعال سلامت و موفق باشید
          Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

ماشاء الله خودرویی ها! یکی از دیگری بهتر!

ختور
            ===

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

درود بر شما ،،، پیش بینی خوبی دارید ، این فروش حقوقی خودرو و سایپا برای کنترل است و برای کسب اترژی برای شروع یک رالی در میان مدت و رسیدن شاخص گروه خودرو به حدود 21000 ،،، برای بعد هم پیش بینی مشکل است . با ارادت کامل، در پناه خدواند متعال سلامت و موفق باشید
              ببینید... فروش حقوقی و خرید حقوقی معلوم نیست زیاد چه به چه است؟ چیزی که من می بینم این است که رنا دارد هر روز کلی در خساپا و سرمایه گذاری ملی (و شاید سمند) هم دارند هر روز اندکی در خودرو می خرند...
              باقی حقوقی ها معلوم نیست چه دارند می کنند... و نیتشان چیست؟
              نیت این دو تا را می دانم که خیر! است...
              نوع خرید کردنشان نشان می دهد نمی خواهند زیر آبی بروند و دارند زیر سهم را می گیرند و جمع می کنند...
              @};-
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                عضو فعال
                • Nov 2015
                • 7515

در گروه های تلگرامی پیشنهاد هدیه کتاب به جای سررسید داده شده ، طرح خوبی است ، محمد حسین اگر صلاح می دانید نام سه کتاب خوب رو برای بازار سرمایه بگید تا بخریم و سر فرصت مطالعه کنیم . به نظرم هدیه خوبی برای دوستان کارگاه خواهد بود درود
                Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

روز چهل و نهم
                  =========

هی وای من! چقدر سریع 40 روز گذشت!!! (از زمانی که روزشمار را راه انداختیم...)

امروز کلی وقت گذاشتم روی بررسی وضعیت حال بازار...
                  اشتباه است ولی چه می شود کرد؟؟؟ لامذهب هیجان دارد! :) :))

امروز هم باز همان اهداف چندین روز پیش را باید دنبال کنم... :-s

:.thumbsdownsmileyan
                  ---> کار روی تنظیمات بخت
                  ---> رسم نشانگر بخت و بررسی اینکه چرا بعضی جاها به اشتباه تا 200 می رود (در حالی که طوری طراحی اش کرده بودم که -100 تا 100 درصد را نشان دهد)
                  ---> نهایی کردن تنظیمات کوتاه مدت سامانه ی بخت
                  ---> انجام تنظیمات بلند مدت سامانه
                  ---> شروع کار روی حجم! اگر وقت شد (10 - 15 روزی هست دارم این را می گویم!)

ان شاء الله
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

کساوه
                    ====

پیشبینی بلند مدت پیشین همچنان سر جایش است...

پیشبینی جدید می شود: افت کوتاه مدت و رشد
                    میان مدت

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

برای تفکر
                      =====

چه چیزهایی برای مطالعه خوب است؟

در گروه های تلگرامی پیشنهاد هدیه کتاب به جای سررسید داده شده ، طرح خوبی است ، محمد حسین اگر صلاح می دانید نام سه کتاب خوب رو برای بازار سرمایه بگید تا بخریم و سر فرصت مطالعه کنیم . به نظرم هدیه خوبی برای دوستان کارگاه خواهد بود درود
                      حقیقتش من اصلا کتاب نمی خوانم!
                      یعنی احساس می کنم پول کتاب دادن اسراف است! /:.yead.:/ {1}

چیزی که من به دوستان و دوستداران کارگاه @};- می توانم معرفی کنم:
                      1- آن جزوه ی استاد پشوتن مشهوری نژاد {2}
                      2- یک ترجمه ای که آقای نیما آزادی @};- انجام داده اند درباره ی زمان و امواج الیوت... {3}
                      3- کسب تجربه و مطالعه ی شخصی نمودار ها {4}
                      4- کتاب «تحلیل بنیادی و تکنیکال سهام» نوشته ی رمضان سلیمانی و فرانک مکری {5}

==========پانویس==============
                      {1} در طول دوران دانشجویی ام جز چند تا دانه کتاب که اساتید به زور به ما تحمیل کردند هیچ کتاب دیگری نخریدم! آخر وقتی 1- کتاب در اینترنت رایگان ریخته 2- بعد استاد هم از جزوه اش سوال می دهد و 3- بعد از تحصیل و در بازار کار هم فقط شمه ای از مطالعات به درد آدم می خورد (نه جزئیات) برای چه پول بدهم؟؟؟ (البته کتب رایگان انگلیسی است!)
                      تازه... یک سری کتاب (فکر کنم مثلا حدود 20-30 تا کتاب از کلا 60 کتابی که دارم) هم داشتم که گذاشته بودم در خانه و مثلا می خواستم در آینده برای خودم یک کتابخانه ی بزرگ بزنم و ... بعد نشستم با خودم فکر کردم دیدم چه کار احمقانه ای است! برای چه من باید کتاب احتکار کنم؟ شخصیت برایم می آورد؟ با آنها حال می کنم؟؟؟ خوب که (با انصاف!) فکر کردم دیدم این کتاب ها را بیشتر می خواهم به عنوان وسایل تزئینی ازشان استفاده کنم و بیشتر می خواهم با آنها Show بدهم! خلاصه اینکه رفتم و همه شان را دادم به کتابخانه! گفتم یکی دیگر هم ازشان استفاده کند... کتب مذهبی که در اینترنت به رایگان وجود دارد... هر وقت به حدیثی، شعری، مطلبی نیاز داشتم کافی است گوگل را جستجو کنم... کتب رشته ی تحصیلی ام هم علاوه بر اینکه در اینترنت وجود دارد بعد از مدتی دیگر بی ارزش می شوند!!! چون علوم تجربی همواره در حال پیشرفت و دگرگونی هستند.

{2} که در اینترنت پر است و سه چهار روز زمان کامل می خواهد که آدم مرورش کند... در رابطه با فارکس و میانگین های متحرک و مکدی است... بخش هایی از مطالبی است که آقای مشهوری نژاد عزیز @};- در یک جستاری در یک سایتی نوشته بودند... (اسم سایت یادم نیست و الان هم فکر کنم در ِ آن سایت را گل گرفته باشند! چون برای فارکس بود...) خیلی جزوه ی عالی ای شده... چون با بیانی زیبا و طنازانه هم گفته شده آدم از خواندنش خسته نمی شود...
                      (یک چیزی بین خودمان بماند... من اوایل فکر می کردم اسم پشوتن و مشهوری نژاد یک اسم مستعار است! :)) آخر یک جوری است! تا حالا شبیهش را نشنیده بودم...)
                      پیدایش کردم! فکر کنم این است: https://farachart.com/3693

{3} البته این را خودم هنوز کامل نخواندم... مقداری ازش را خواندم که به نظر عالی می رسید! و انصافا هم خوب ترجمه نکرده اند! اصلا من به فکر افتادم متن اصلی کتاب را بروم دانلود کنم بخوانم! این را خودم گذاشته ام در فهرست مطالعه ام تا بعدا ادامه ی مطالعه را پی گیری کنم... در اینترنت هم پر است...

{4} این از همه به نظرم مهمتر است!!!!!! دلایلش هم زیاد است و وقتتان را نمی گیرم... (مثلا: کار خودم آدم بیشتر یادش می ماند + در تلاش بهتر آدم متوجه می شود + زبان معلم و زبان شاگرد یکی می شود + ....)
                      ببینید... من خودم را کشتم این قدر که در این جستار گفتم چرا دوستان نمی آیند در این جستار با هم کار کنیم؟ کسی نیامد... من الان خودم به خوبی احساس می کنم در این یک سالی که در این کارگاه تمرین کرده ام خیلی قوی تر شده ام... اگر دوستان یک پنجم یا حتی یک دهم وقتی که من گذاشته بودم را در این جستار می گذاشتند فکر کنم نتایج خوبی می گرفتند...
                      الان هم می خواستم به دوستان پیشنهاد کنم اگر کسی حاضر است بیاید من به او تمرین بدهم... تمرین کند و هم خودش یاد بگیرد و هم نتیجه ی تمریناتش را با من و بقیه در میان بگذارد (به صورت خلاصه) تا بقیه هم استفاده کنند... ولی چون می دانم کسی حاضر نیست من هم این پیشنهاد را ندادم...
                      البته چرا... پیشنهاد دادم... همین چند صفحه پیش بود که مکدی های مختلف (با تنظیمات مختلف مثلا 5-35 و 12-26 و 2-100) را گذاشتم و گفتم یک نفر برود روی این فکر کند و اگر کسی می خواهد نمودار کار باشد به نظرم باید ابتدا خوب بتواند این را تفسیر کند و ... ولی کسی نیامد...
                      الان هم باز دوباره می گویم: بهترین کار این است که آدم بنشیند و روی چندین نمودار مختلف قسمت های خاص نمودار را با نشانگر ها تطابق بدهد و از آن 1- یک تفسیر و 2- یک راهبرد برای خود بسازد و در نهایت آن را بیشتر بیازماید و مطلب را خلاصه کند و به یاد بسپارد.
                      بهترین کار این است که آدم بنشیند و چند قواعد ساده ی امواج الیوت را که در جستار استراتژی گفته ایم را به یاد بسپارد و بعد پنجاه شصت عدد نمودار را برای خودش موج شماری کند! همین!

البته می دانم اکثر دوستان کارمند هستند و وقت نمی کنند... ولی کار عملی خیلی عالی است...

{5} این کتاب را در مجمع بانک کوثر به ما دادند... بخش اولش که بنیادی است یک مقدار خواندم و رها کردم... ولی انصافا بخش نموداری اش خیلی کامل و خوب نوشته شده... ولی باز هم می گویم اینها در اینترنت کامل و رایگان وجود دارد... حتی به زبان پارسی هم هست...
                      آری... هدیه بهم دادند... وگرنه من آدمی نیستم که پول بدهم برای کتاب!
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

یادآوری روز
                        ======

اینجوری نشویم، صلوات!

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

حخزر
                          ====

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

خلنت
                            ====

یک مقدار مشکوک شده! باید مواظب بود!
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                              آ س پ
                              =====

ابتدا از آنهایی که (در نگاهی سریع) به نظرم عالی آمده شروع کنم:

آ س پ 960 عالی
                              حخزر 3600 عالی
                              خگستر 3900 عالی
                              خلنت 2666 عالی
                              زمگسا 6400 عالی
                              شراز 13000 عالی
                              شلعاب 2700 عالی
                              غبهنوش 6286 عالی
                              فنوال 1070 عالی
                              قثابت 1050 عالی
                              ودی 1040 عالی

از آ س پ...

مکدی ها همه عالی هستند! به غیر از بلند مدت و بسیار بلند مدت که آن هم می تواند خوب شود.
                              قدرت نسبی و بختامدی هم همین طور.
                              ولی حجم اصلا خوب نیست!

نمودار در یک سال اخیر افت و خیز خاصی نداشته...

مانند خگستر و بسیاری نمادهای دیگر در 1000 ریال یک خط روند عالی داشته که شکسته و الان در حال بازپس گیری آن است.

نتیجه:
                              خیلی خوب است ولی به خاطر اینکه تغییرات قیمتی شدید در گذشته نداشته و حجم هم جالب نیست.... می شود گفت چندان آش دهان سوزی هم نیست...

با ما بودید؟
                              من که خودم نبودم! :D عجب زندگی کوفتی! :D
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

ودی
                                ====

نه!
                                همچنان ارزشمند است!
                                البته کوتاه مدت شاید باز هم افت داشته باشد... (مثلا نیم یا یک هفته)

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X