کارگاه
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
پاسخ : کارگاه
سلام
ای بابا... امروز هم هیچ کاری نکردم. از صبح با سه تا کد تو صف دی هستم که بهم نداند نامرد ها... /:.happysmiley:./
اول 1428 ریال نشسته بودیم که زمان گشایش سریع بردند بالا و نشد.
بعد روی 1450 گذاشتیم که آن هم دیگر دیر شده بود.
بهر حال این دی چشم من را گرفته و بدجور دنبالشم. از نظر بنیادی خیلی قبولش دارم و قیمتش الان مناسب است به نظرم.
البته یک نکته ای... امروز با این 1440 ریالی که ثبت کرد یک مقدار وضع نموداری اش به هم می خورد... دیگر 1470 ریال مقاومت نماد نیست.
شکل زیر را ببینید:
الان، امروز این خط فیروزه ای که همگام با تراز 62 درصد فیبوناچی هم بوده شکسته شده و منتفی است.
پس اگر بخواهد برگردد به احتمال قوی به آن خط زرد زیرین (که همگام با میانگین متحرک 200 روزه است) باید بخورد و برگردد. که می شود 1380 ریال.:-B/:):-?
ای خدا یعنی ممکن است 1380 بشود؟
==================ویرایش ================
انگار باقی نوشته نیافتاده.
نوشته بودم اگر دی نشد می روم سراغ وقوام تا وقتی که بالا ی 800 ریال است. و به احتمال قوی 850 ریال یک سفارش می گذارم.
دی و وقوام نشد می روم سراغ فاهواز تا در 450 ریال بخرم.
این ها نشد می روم سکارون را در 3030 ریال بخرم:
================= پایان ویرایش ==============
آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/04/17, 13:11.«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
به نام خدا
سلام
خوب امروز ببینیم نمودارها در چه حالی هستند.
ابتدا چند صنعت
خودرویی ها
========
اینها هم اگر یک مقدار دیگر پایین بیایند امکان دارد بروند برای موج افزایشی عالی.
بانکی ها
=====
تراز 62 درصد برای برگشت خیلی محتمل است
انبوه سازی
======
ادامه ی سقوط تا تراز 50 درصد (معادل 23 درصد کلی)
فلزات اساسی
========
نا معلوم
کانه های غیر فلزی
===========
نامعلوم
محصولات فلزی
=========
نامعلوم
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
سپس موارد قبلی را بررسی کنیم.
وساخت
=====
عشق من. (البته یکی از عشق های من!!!)
همان طور که توقع داشتیم (البته دوست داشتیم) دارد به فیبو 50 می رسد.
اگر به فیبو 62 درصد برسد (یعنی قیمت 2711) پیشنهاد خرید می شود.
البته خرید در آن قیمت با حد زیان خیلی خیلی کوچکی باید باشد و اگر از 2600 ریال کمتر شد باید سریع فروخت. و در کل خرید پرخطری هم هست. (ولی خوب من این سهم را دوست دارم و از نظر بنیادی روی ونوینش و سایر سرمایه گذاری هایش حساب می کنم)
خودرو
====
به نظر مي رسد از 3118 يا 2725 ريال برگردد.
دی
===
هنوز بعيد نيست به 1500 يا 1400 ريال برسد
ولی همین الان با این قیمت 1550 ریالی هم پیشنهاد خرید است.
وپاسار
====
فرصت خريد
اگر 1150 ريال شد بهتر
وسپه
===
نامعلوم
کنور
===
نامعلوم
کگل
===
نامعلوم
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
و در انتها چند نماد جدید (که تا حالا بررسی نکرده بودیم)
وپترو
===
فعلا هیچ ولی باید منتظر 2000 یا 1700 ریال بود برای برگشتی مناسب.
خساپا
=====
حالا حالاها جا براي افت دارد
ممکن است روي 1000 ريال برگردد.
خکار
====
پيشنهاد خريدي نامطمئن و پر خطر
به نظر مي رسد به مقاومت خورده و برگشته
ولي احتمال ريزش تا 1600 ريال هم هست!
خفنر
======
پتانسيل خوبي دارد قيمت را به سمت 3250 ريال مي کشاند
اگر پايين باز شد فکر کنم فرصت خريد است.
البته اين نماد به نظر مي رسد بازدهي زيادي ندارد. (در حد 20 درصد)
سهگمت
=====
به نظر مي رسد 2000 ريال (2300 ریال بدون تقسیم سود) يک خريد طلايي است
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
تاملی در ارزش دارایی ها و ناو
=================
ارزش بازار بانک قوامین 6920 میلیارد ریال یا 700 میلیارد تومان است.
خیلی از دوستان از ارزش جایگزینی سیمانی ها یا ناو سرمایه گذاری ها صحبت می کنند...
ولی همین قوامین که 5 درصد پول کشور تو حساب هایش است چقدر ارزش دارد؟
اصلا همین ساختمان شیکش که در تصویر پایین افتاده چقدر ارزش دارد؟
شما در نظر بگیرید یک آپارتمان 100 متری زپرتی وسط شهر تهران نیم میلیارد تومان قیمت دارد! حالا فکر می کنید 720 شعبه ی قوامین و دارایی های با ارزشی مثل این ساختمان چقدر ارزش دارد؟
اصلا همین ساختمان چقدر ارزش دارد؟ (به نظر حداقل 10 طبقه می رسد اگر 400 متر هر طبقه باشد می شود 4000 متر. متری 4 تومان حساب کنیم می شود 16 میلیارد تومان)
من نمی گویم روی ارزش جایگزینی یا ناو حساب باز کنیم ولی می گویم اگر قرار به این گونه حساب ها باشد وقوام یکی از آنهایی است که باید در صدر بنشیند.
اصلا 700 میلیارد تومان رقم مسخره ای است. من فکر کنم چند تا دارایی یا زیرمجموعه ی بانک را جمع بزنیم دو برابر این 700 میلیارد تومان در می آید!
خیلی از شرکت ها این گونه هستند.
بانک دی:
بانک دی فقط یک ملک یکی دو سال پیش گرفت به نام ملک شایان. این ملک تازه مال خود بانک هم نبود. مال صرافی بود که به عنوان تهاتر با یکی از مشتریان صرافی اش! این ملک را دریافت کرد!!!
فکر می کنید این ملک چقدر می ارزد؟ حداقل 700 میلیارد تومان این ملک می ارزد... آن وقت ارزش بازار بانک دی چقدر است؟ 1000 میلیارد تومان!!! تازه آن 700 میلیارد تومان قیمت کارشناسی بوده و ممکن است قیمت فروش همین 1000 میلیارد تومان شود!
خوب الان باید بخندیم دیگر!/.:biggrinsmiley.:/
اینها سهم هایی است که من رویش یک نگاه مختصر داشته ام. از این موارد کم هم نیستند.
شرکت نصیر ماشین را نگاه می کردم (که سرمایه گذاری زیادی روی آن کرده ام) 25 میلیارد تومان ارزش دارد در بازار. ولی این اصلا با سایر داده ها جور در نمی آید. مثلا این شرکت دارد فقط سالی 500 میلیون تومان مالیات می دهد و 500 میلیون تومان فقط دارد دستمزد کارکنان را می دهد. (نمی دانم 400 نفر یا 240 نفر کارگر دارد) و امسال که بدترین سالش بوده فقط 27 میلیارد تومان فروش داشته... و تعداد زمین ها و کارخانه ها و زیر مجموعه هایش را دیگر نمی شمارم که در مقابل این 25 میلیارد تومان واقعا خنده دار می شود. (فکر کنم فقط دفتر تهرانشان درصد زیادی از این 25 میلیارد تومان را پر کند. یا مثلا خفناورش حداقل 3 میلیارد تومن در حال حاضر قیمت دارد.)
اینها را گفتم که بگویم از چند حالت خارج نیست.- یا مدیران این شرکت ها بی عرضه هستند. (مدیری که نتواند دارایی غیر مولد را تبدیل به دارایی مولد بکند باید برود بمیرد. در صورتی که من می دانم این گونه نیست. مثلا در همان بانک دی یا در همان وقوام این ساختمان خریدن ها و فروختن ها اصلا کار شرکت است و این دو بانک اصلا بساز بفروش هستند و دلالی ملک می کنند... در ضمن اگر مدیر نالایق باشد امکانش هست با تغییر مدیریت یا تغییر نگاه مدیریت این رویه عوض شود... چنانچه می بینیم در خیلی از شرکت ها دست به فروش دارایی ها زده اند. چه شرکت های کوچک چه شرکت های بزرگی مثل خساپا)
- یا ناو شرکت باید به سمت قیمت ارزش بازار شرکت حرکت کند. یعنی چه؟ یعنی اینکه در ایران یک سونامی فروش خانه شکل بگیرد و دارایی های اینها یک باره بی ارزش شود. همین طور بهای ریال تغییر پیدا کند و دارایی های اینها بی ارزش شود و ...
- یا اینکه باید ارزش بازار اینها به سمت ارزش دارایی های اینها حرکت کند! که این موضوع کاملا محتمل است. توجه بفرمایید که خیلی مدت زیادی بود ایران تحریم شده بود. بعد هم که یک باره ارزش دلار نسبت به ریال سه برابر شد و به تبع آن طلا و ملک هم بالا رفت... و اگر خاطرتان باشد یک افزایش در سهام هم داشت مشابه همان ها به وجود می آمد که بلافاصله توسط دولتمردان رساتگو /:.tonguesmiley:./ گفته شد این حباب است و فرو نشانده شد... به هر حال نمی شود همیشه دارایی ها و املاک شرکت بسیار بیشتر از ارزش بازارش باشد! در بلند مدت باید این ها به سمت هم حرکت کنند. حالا اگر دلار نیاید پایین و اگر ملک نیاید پایین و اگر طلا نیاید پایین و اگر قیمت تجهیزات و زمین های کارخانه ها پایین نیاید، ارزش هر سهم مجبور است بالا برود... اما کی؟ و چرا تا الان بالا نرفته؟ که این بحثی است جدا و باید بعدا بررسی شود. فی الواقع فکر کنم با روان شدن معاملات این افزایش قیمت یواش یواش انجام بگیرد. یعنی وقتی که معاملات با خارج آزاد شد و دلار رفت و آمد کرد و سرمایه گذار خارجی رفت و آمد کرد و وقتی که مردم در املاک خرید و فروش انجام دادند و در کل وقتی رونق شد... وقتی فروش شرکت ها به حال طبیعی خودشان برگشت و وقتی قیمت ها از این حباب منفی درآمد (البته گویا دولتمردان هر از چند گاهی حباب مثبت می بینند... که فکر کنم بعد از مدتی دیگر نبینند)
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
عرضه های اولیه
==========
خدیزل 3500 ریال عرضه شده بود الان شده 4000 ریال
وسبحان 1500 ریال عرضه شده بود الان شده 1550 ریال
اتکام 1500 ریال عرضه شده بود الان شده 1600 ریال
سخوز 3550 ریال عرضه شده بود الان شده 3200 ریال
قاسم 6000 ریال عرضه شده بود الان شده 5500 ریال
شسپا 13000 ریال عرضه شده بود الان شده 8500 ریال
ارفع 2800 ریال عرضه شده بود الان شده 2000 ریال
وایران 1500 ریال عرضه شده بود الان شده 1400 ریال
سیدکو 1250 ریال عرضه شده بود الان شده 1200 ریال
دماوند 74000 ریال عرضه شده بود الان شده 75000ریال
فکر کنم نصف بیشتر عرضه های اولیه اوضاع بدی دارند.
باید در نگهداری عرضه های اولیه دقت کنیم.
با این حالات نگهداری بلند مدت اینها آینده ای مبهم دارد و باید احتیاط کنیم. تا تنور داغ است باید چسباند وگرنه از این عرضه اولیه ها نه تنها ممکن است سود نکنیم بلکه ممکن است ضرر هم بکنیم.
ثپردیس و کاسپین زیر 10 درصد شناوری دارند و سهامداران عمده دارند اضافه می کنند.
هرمز هم زیر 5 درصد است و با پی بر ای منفی رشد قیمتی دارد.
پاکشو خیلی جالب است! 2 درصد شناوری دارد! یعنی به احتمال قوی 2 درصد هم کمتر. 97.9 درصد سهامداران عمده در فهرست سایت TSETMC هستند!!! من نمی دانم مگر قوانینی برای این شناوری نبود؟
بانک دی هم در دماوند بیش از 93 درصد سهامدار است.
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/04/21, 23:53.«محمد حسین» هستم.
نظر
-
نظر
-
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
کقزوی
=====
احتمال افت زیاد است.
ممکن است تا 1200 ریال یا 880 ریال افت کند.
در کل خطرناک است و با استراتژی ما جور در نمی آید.
(یادش به خیر، این هم از آن نماد هایی بود که می خواستیم بخریم و در حد همان خواستن ماند... می خواستم در 5500 ریال یا 8500 ریال از این نماد خرید داشته باشم... به خاطر یک مسئله ای بود که در دانشگاه استادم بهم گفته بود... ولی نخریدم و منتظر ماندم پایین بیاید تا بخرم و شد چندین برابر... پدیده ای شد برای خودش...)
«محمد حسین» هستم.
نظر
نظر