کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

قجام
    ===

همان طور که در شکل دیده می شود بازیگر ندارد، خبری هم تویش نیست، خط روندش را هم زده (نشکسته... ولی از آن) عبور کرده... فازش هم الان کاهشی است...
    پس ما هم با آن کاری نداریم.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

انرژی3
      ===

همچنان پیشبینی رشد پیشین معتبر است... ولی دیگر نه به آن قدرت و شدت...

متاسفانه خیلی فروشنده برایش پیدا شده و این اصلا خوب نیست... حجمش هم زیادی بالا رفته...

ولی همچنان پیشبینی می کنم یک سود خوب بدهد...

توصیه به خرید هم... بلی... هست...

خودم مشتاقم بخرم... اما چقدر؟ شاید در حد یک پله از پنج پله... و حداکثر هم 10-15 درصد از سبد... چون اصلا با این نماد آشنا نیستم...
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

خکاوه
        ===

خوب... آن شمعی که فکر می کردم هم نزده...

نکته مثبت اینکه اگر بخریم آستانه زیان خیلی خوبی برایش داریم: 745 ریال.

سامانه ی بخت حرکت فوق العاده زیبایی زده... این از آن حرکت هایی است که من خیلی دوست می دارم... /:.Heart.:/

هر چند... مکدی اش زیاد جالب نیست... حجم هم دو سه روز دیگر معلوم می شود جالب است یا نه؟

حوصله توضیح زیاد ندارم.

در کل می شود:

یک پیشنهاد
        خرید بنیادی خیلی خوب در 775 ریال با آستانه زیان 745 ریال
        یا یک خرید بر مبنای استراتژی خطر/پاداش بعد از عبور محکم از 800 یا 850 ریال یا 870 ریال (کلا من هیچ وقت طرفدار این گونه راهبرد های بالا بخر بالا بفروش یا فلان قیمت را که رد کرد بخر و امثالهم نبودم... آدم باید کف_خر باشد! :)) و با حوصله... )
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

یک نکته ای که در مورد خکاوه یادم رفت بگویم این است که از نظر اندازه گیری چرخه های رشد و رکودش الان در وضعیت بسیار عالی ای قرار دارد و همین پایین بودن قیمتش را دو برابر جذاب کرده است...

در مورد انرژی3 هم آستانه زیان باشد روی سقف کانال یا به عبارتی آن خط روندی که شکسته... الان نگاه کردم... حدودا می شود 3555 ریال.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

کاشی
            ====

کسانی که ندارند، همان بهتر که نداشته باشند. (یعنی پیشنهاد خرید نیست...)
            کسانی که سهامدارند هم آماده باشند برای فروش... (یعنی بفروشند؟ خیر، یعنی دست به ماشه باشند به محض اینکه شل شد در بالاترین قیمت بفروشند... الان نمی دانم بالاترین قیمت کجا می تواند باشد و چند روز این وضعیت نابسامان ادامه خواهد یافت... حدودی حدس می زنیم تا 2300 برود... ولی دیر و زود دارد و سوخت و سوز ندارد... و همه ی شما مهارت بنده را در امر قله شناسی و حباب شناسی می شناسید... :) پس باز هم می گویم دست به ماشه بودن معنی فروختن نمی دهد... شاید یک ماه دیگر هم این موج شبه5 ادامه یافت! پس منتظر باشید شل کند...)

سهامداران محترم، مراقب هم باشید... این اگر بخواهد بریزد بد می ریزد... پس تا شل کرد و روند عالی اش را رها کرد، شما هم طمع را رها کنید.

کساوه ی عزیزم را اگر شد بعدا یک نگاه بیاندازم... خیلی دوست دارم سهامدار این باشم... (عزیزم فقط تو در قلب منی /:.Heart.:/ )
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

آپ
              ===

شما از این چیزی می فهمید؟

من که نمی فهمم...

پس نامعلوم است...

ولی بفروشمش؟ آری... من که نمی دانم چه به چه است... روی همان 1950 ریال بگذارم برای فروش...
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

انبوه سازی
                =====

دیگر آن قدرت سابق را ندارد...
                احتمال دارد تا 810 واحدی که چندین بار پیشبینی کرده ایم برود... ولی بعید می دانم با این اوضاع احوال بتواند از آن عبور کند...

مکدی وضعیتش خیلی بد است.

پس در کل به هیچ وجه پیشنهاد خرید نیست... و برای سهامداران همین جا ها باید یک جایی پیدا کنند برای اینکه در بهترین قیمت بتوانند سهامشان را بفروشند... (ظرف مثلا یک هفته... اگر اوضاع همین طور بماند البته!)
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

رایانه
                  ===

فعلا خبری نیست... و پیشنهادی هم نیست... نامعلوم است...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

لکما
                    ===

همچنان پیشبینی پیشین معتبر است... البته با افتش... یعنی ما منتظریم یک افتی بکند... بعد رشدش را دوباره آغاز کند... شاید افتش از اینی که نشان داده ام هم بیشتر باشد...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

دسانکو
                      ====

پیشنهاد خرید پیرمردی:

به شخصه اگر آمد روی 3000 ریال می خرم...

قبلا هم گفتم... متاسفانه سرطان در جهان هر روز دارد آمارش می رود بالاتر... :( برای همین در بلند مدت دسانکو رشد خوبی خواهد داشت...

همچنین انسولین ساز ها... همچنین سازندگان داروهای آلزایمر... :( ای بابا...

البته از یک طرف هم این آمار ها مثبت اند!!! یعنی طرف تا 70 سالگی زنده مانده که الان دارد آلزایمر می گیرد!!! یا طرف مثل... خورده که حالا انسولین لازم شده است... مطمئنا در کشور های آفریقایی که شیرینی کم پیدا می شود دیابت هم کمتر است...
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

بهپاک
                        ====

سهامداران گرامی؛ آستانه زیان 3450 ریالی را به شدت مواظب باشید... که اگر بشکند یک وقت دیدید تا 3000 رفت!

خرید چطور؟

شاید بتوان همین حدود خرید...

ای بابا... این که قدیمی است! یادم باشد به روز رسانی اش کنم و دوباره بررسی کنم.... خاک بر سر TSECLIENT...
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

غبشهر
                          ====

نامعلوم

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

فراورده های نفتی
                            ========

باید سقف پیشین مکدی را با قدرت بشکند...

در حال حاضر به نظر می رسد همان پیشبینی پیشین معتبر باشد... و حرکت افزایشی شدیدی در نماد شاهد نباشیم... (کاهش هم همین طور)

اگر بتواند دو سه روز شمع قبلی را تکرار کند فکر کنم مکدی را بشکند و آن موقع است که می توانیم پیشبینی های خوب برایش بکنیم... /:.winksmiley02.:/

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

جمع بندی مطالب هم می شود:

فلوله - نگهداری با آستانه زیان 7600 ریالی
                              توریل - نگهداری - 2165 ریال آستانه زیان با قیمت پایانی
                              وبملت - نگهداری و خرید در صورتی که دو سه روز مثبت خوب (مثلا 3 تا 2 درصد) بخورد و همزمان صندوق س.بازارگردانی ملت هم در هر روز در حال خرید باشد... یا اینکه قیمت حسابی بالا برود (3 یا 4 تا 3 درصد) و بازارگردان هم فروشنده نباشد... آستانه زیان هم 1055 ریال
                              خگستر - آستانه زیان:3700 ریال - تایید کننده: افزایش حجم به بالای 3 میلیون
                              بکام - تایید کننده: شکست سقف پیشین مکدی و افزایش حجم به بالای 2.5 میلیون - آستانه زیان اصلی روی 2240 ریال یک آستانه زیان هم روی 2333 ریال
                              زمگسا - آستانه زیان 6700 و تایید کننده 7450 و چند روز حجم بالای 170 هزار و سقف مکدی
                              قندی ها - همچنان مثبت اند
                              قمرو - روی 3111 ریال سفارش خرید - آستانه زیان هم روی 3075 ریال
                              قجام - خبری تویش نیست...
                              انرژی3 - خرید با آستانه زیان 3555 ریال
                              خکاوه -
                              خرید بنیادی خیلی خوب در 775 ریال با آستانه زیان 745 ریال
                              کاشی -
                              موج 5 خطرناک
                              آپ - 1950 برای فروش
                              انبوه سازی -
                              موج 5 خطرناک
                              رایانه - نامعلوم
                              لکما - منتظر افت زیاد برای خرید
                              دسانکو -
                              خرید بنیادی روی 3000 ریال
                              غبشهر - نامعلوم
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                                عضو فعال
                                • Nov 2015
                                • 7516

با سلام
                                اینکه می فرمایید موج 5 خطرناک ، لطفا یه توضیح کوچک بفرمایید . درود
                                Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                                تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

در حال کار...
                                X