کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

خوب... کجا بودیم؟ ماشین آلات مانده با وبملت و خگستر و توریل و چند تای دیگر... چیزی نمی شود... کلا سی چهل تا بیشتر نمی شوند... /:.wacsmiley.:/ /.:blinksmiley.:/

خگستر که گفتیم... دقیقا روی آستانه زیان است... ان شاء الله از همین جا یک جوری می کند می رود بالا که همه انگشت به دهان می مانند! (احتمالش را می دهم! /:.coolsmiley02:./ )
    ماشین آلات چطور؟ اِ (یا شاید هم اُ یا شاید هم عه یا شاید هم اوع!) به هدف رسید... خدا را شکر... الان چطور؟ الان دقیقا «نامعلوم» است! دقیقا فردا یا نهایت دو سه روز کاری مشخص می کند چند مرده حلاج خواهد بود... پس دوستانی که خرید کرده اند بهتر است اینجا با احتیاط رفتار کنند یا اصلا ذخیره ی سود کنند و بروند از یک جای دیگر سهم بخرند...
    توریل: برای این نماد آستانه زیان را در نظر گرفته ایم: 2150 ریال... ولی تا آنجا خیلی راه است! شما یک کاری کنید... ببینید فردا (یعنی فردای کاری... یعنی امروز...) داد و ستد ها چگونه است؟ اگر روند از منفی به سمت مثبت رفت (حالا چه از همان ساعت 9 چه ساعت 12:10) و این وسط یک قری هم داد و یک تابی هم خورد و یک مقدار شل کرد و سفت کرد و بازی در آورد... (کلا اگر حرکات موزون انجام داد... به خصوص با ریتم باباکرم...) خیلی عالی است... که به احتمال قوی همین طوری می شود... یک کله تا یک رقم خوب... مثلا 2700 ریال می رویم... ولی اگر همین بازی را در آورد و سر بازی به سمت پایین بود... یعنی در نهایت منفی امروز بیشتر و پر رنگ تر بود و به خصوص از نظر زمانی هر چقدر گذشت هیچ تمایل جدی ای برای سفارش های خرید در قیمت های بالاتر و به صورت درشت تر وارد نشد... (که این حالت احتمالش کمتر است.) کلا توریل را ببوسید بگذارید کنار...
    بکام هم که انگار گفته ایم همین فردا برایش خیلی مهم است و دو تا آستانه است که به هر سمت بشکند خوب است... احتمال قوی تر هم این است که رو به بالا بشکند و راحت تا 3000 برود... و بعد از آن هم بالاتر! البته یک گیر کوچک هم در 2600 ریال دارد...
    آینده را هم الان دارم می گویم... سرسری الان نگاه کردم خیلی عالی است! خیلی! از آن ابتداهای موج 3 است! و همین 1350 یا کمتر هم می شود خرید فکر کنم... البته باید خوب نگاه کنم... چون بررسی سرسری فقط به عنوان یک پیش_بررسی ارزش دارد...

ادامه دارد...
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

دستگاه های برقی
      ========

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

توریل
        ===

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در این بازار همه چیز مثبت که شاخص اول صبحی 200 تا ترکانده اگر سهمی صف خرید نباشد باید به آن شک کرد!
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

کقزوی و انرژی3 دارند راه می دهند... ببینم می توانم بخرم؟
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

قجام با اینکه هم توافقی است و هم حجم خوب خرده و هم قندی است
              ولی اصلا خوب نیست...
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

شستان هم بد نیست...
                الان حول حولکی نگاه کردم...
                فعلا من چند جا رفته ام تو صف (چند جا هم زنبیل گذاشته ام در صف!) تا ببینیم کدام راه می دهد... کقزوی به نوبت من نرسید... ولی می رسد...
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

شما هم اگر چیز باحالی به ذهنتان آمد بگویید همین جوری سرسری یک بررسی کنیم و بپریم تو صف...
                  (دقیقا من بودم که همیشه در این جستار از رفتار گوسفندی و صف نشینی انتقاد می کردم!!!؟؟؟؟ آیا؟؟؟؟)
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

رد کردنی ها:

زمگسا
                    را به قیمت بالا دادم و آمدم بیرون... مرده شور برده! :))
                    وبملت را هم هر طور شده دادم رفت روی 1030 ریال... فعلا سهامداری بلند مدت را بی خیال...
                    دماوند را هم اول صبحی گذاشتم برای فروش ولی حقوقی تا 9000 بیشتر نخرید... پس ماند فعلا روی دستم...
                    پترول را هم می خواهم رد کنم برود ولی کسی بالا بر نمی دارد ازم...

ولی خگستر عزیز فعلا رد کردنی نیست... تا زمانی که 3850 را نشکسته رد کردنی نیست...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

حسینا هم از دست رفت... تا آمدم بجنبم پرید...
                      آن بالا هم حقیقتش من دست و دلم نمی آید خرید کنم... یعنی در مثبت خریدن اصلا با روحیات من سازگار نیست...
                      این کقزوی و آینده و انرژی و وقوام و فاهواز را هم اگر می گویم بخریم برای این است که در نگاه بلند مدت آن قدر افت کرده اند که این رشد ها هم چنان مقداری از آن افت را هم پوشش نداده! و همچنان ما اینها را خرید در کف حساب می کنیم! همان کفخری خودمان...
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

آهان....
                        خودرو و خگستر هم راه افتادند...
                        حالا بنشین و خگستر را (همراه سایر مطالب دیشب و امروز) تماشا کن...

================

من شرمنده ام چند وقتی است این جوری دارم صحبت می کنم ها... یک روز با فحش... یک روز با حالت چاله میدانی... یک روز هم با حالت بامزگی!
                        به خاطر همین مشکلاتم است که همه در جریانید.... بی خوابی و افسردگی و بی حوصلگی و ...
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

یک چیزی مشکوک است...
                          خودرو پیشگام نشده و طبق معمول خساپا پیشگام است!
                          این 1
                          2 هم اینکه نسبت خریدار به فروشنده در خودرو و خساپا جور نیست! همین طور حقوقی هم در این دو هیچ غل... هیچ کاری نکرده...

به نظر شما چرا این چنین چونش چنان شده؟؟؟ :-/
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

از خزامیا هم غافل نشوید...
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

شبریز هم جزء کند های سبد من هست... بلی... ولی نمی فروشمش...
                              این نماد قلقش این است که انگار نیمه ی دوم روز -یعنی از ساعت 10.5 - 11 به بعد حرکتش را شروع می کند...
                              و روزهای گذشته حجم خوبی پشتش آمد...

و نیز اینکه هنوز به هدف نرسیده...
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• iligal
                                مدیر(ستاره دار 11)
                                • Sep 2012
                                • 4103

بعد عمری فاذر ما هم حرکت کرد فک کنم این سری واقعا خبریه چون فردا هم رئیس جمهور داره میاد برا افتتاح 6 تا فاز پارس جنوبی پروژه سیراف کنگان هم فردا افتتاحه که فاذر و فاراک تو اون سهم عظیمی دارن یه بنده خدایی میگفت برو بخواب مهر ماه بیا فاذرتو ببین این دفعه قراره تو کوچه ما فاذر دارا هم عروسی بیاد بعد 4 سال/:.rolleyessmileyani
                                بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

در حال کار...
                                X