کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

وبیمه
    ====

سلام

به نظر می رسد یک مقاومت خوب را در 1530 تا 1520 ریال شکسته باشد.
    اگر این طور باشد احتمال قوی این است که
    برگشت از 1380 ریال (فیبو 62) خواهد بود.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

امروز هم در 1390 ریال برای بانک دی (به عنوان پله اول) سفارش خرید گذاشتم که باز بهم نرسید... (فکر کنم دولت می خواست با وبصادر شاخص سازی کند...)
      به هر حال این قضیه با نمکی شده... در وقوام هم که عمری است روی 850 ریال نشسته ایم... تا ببینیم چه می شود... (می دانم دیگر امروز سفارشم را بر دارم فردا به این قیمت می رسد و بر می گردد)
      دوستان احیانا اگر خواستید سهامتان افت نکند بگویید من سفارش خرید بگذارم، چون جدیدا بازار با من لج شده هر چه می گذارم تا دمش می آید ولی بهش نمی رسد...

بگذریم...

کچاد
      ====

(برای خرید حق تقدم)

طبق تصویر مشاهده می کنید که الان قیمت در یک مقاومت بسیار عالی قرار دارد و این طور به نظر می رسد که از همین جا یک پرچم بسیار زیبا درست می کند و به سمت موج سومی قدرتمند و رویایی حرکت می کند و و و
      ولی وقتی به نشانگر ها نگاه می کنیم (که باز هم می گویم من خیلی به اینها اعتقاد دارم) می بینیم این مقاومت زیبا شکسته خواهد شد.
      پس به نظر من الان زمان خرید کچادح نیست.
      دست کم باید صبر کنم بیاید تا 1830 ریال بعد دوباره بهش نگاه بیاندازم.
      (در ضمن من از نظر موج شماری یک مقدار با این قسمت از نمودار مشکل دارم. هر جور حساب می کنم موج یک نمی تواند پنج موجی باشد... شاید الان در بخشی از امواج اصلاحی 3-3-3 باشیم)
      در هر صورت زیاد معلوم نیست چه به چه است...
      نتیجه:
      نامعلوم
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mohammadhossein
        عضو فعال
        • Feb 2016
        • 818

با تشکر فراوان از دوست بزرگوارم محمد حسین عزیزمن.

نظر

• mkarimi_mavad
          ستاره دار (1)
          • Dec 2015
          • 121

با اجازه از جناب محمد حسین خان عزیز
          من تازه یه چیزایی در مورد تحلیل چارت ها یاد گرفتم اگه اجازه بدید تحیل هایی که انجام میدم را میزارم . دوس دارم اگه نکته یا اشتباهی توی تحلیل ها میبینید بگید تا اونو رفع کنم.

ممنون
          برای شروع نمیدونم چرا رفتم سراغ کگل/:.rolleyessmileyani

نظر

• mkarimi_mavad
            ستاره دار (1)
            • Dec 2015
            • 121

اینم سناریویی برای خزامیا

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط mkarimi_mavad پست شده است View Post
              با اجازه از جناب محمد حسین خان عزیز
              من تازه یه چیزایی در مورد تحلیل چارت ها یاد گرفتم اگه اجازه بدید تحیل هایی که انجام میدم را میزارم . دوس دارم اگه نکته یا اشتباهی توی تحلیل ها میبینید بگید تا اونو رفع کنم.

ممنون
              برای شروع نمیدونم چرا رفتم سراغ کگل/:.rolleyessmileyani
              سلام
              از حضورتان سپاسگزارم
              این مقیاس های زمانی که در نظر گرفته اید بر چه مبنایی است؟
              من معمولا فاصله قله-دره ی قبلی را عینا (بدون فیبوناچی یا درصد) به عنوان زمان وقوع قله/دره ی بعدی در نظر می گیرم.

خودرو
              ====

نتیجه:
              پیشنهاد خرید برای خطرپذیران
              قیمت خرید 3180 ریال
              آستانه زیان: شکسته شدن 3050 ریال
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

وامید
                ===

نتیجه:
                نامعلوم.
                به احتمال قوی از همین جا تا مقاومت محکم 1750 ریال افت می کند و بعد از آن باید دید به این مقاومت چطور واکنش نشان می دهد.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

توریل
                  ===

شاید بتوان گفت برای خطرپذیران یک پیشنهاد خرید است. با این توجیه که آر اس آی به یک مقاومت خرده و چنگالی هم (با اغماض) بتوان تصور کرد که انتهای موج دو از سه را نشان دهد و در نهایت نتیجه گرفت الان در 2660 ریال پیشنهاد خرید خطرپذیران است.
                  یک حالت دیگر این است که خطی به موازات دو قله بالا رسم کرد و معادلش را در پایین رسم کرد و نتیجه گرفت تا 2400 ریال می ریزد.
                  یک حالت دیگر این است که استدلال کنیم به واسطه ی اینکه دفعه ی قبل فیبوی 50 درصد را شکست ولی به 62 درصد نرسید الان باید دست کم تا 2160 ریال افت داشته باشیم تا وضعیت آر اس آی و مکدی هم بهبود پیدا کند...
                  در کل می توان گفت چیز خاصی از این نمودار و نشانگر ها معلوم نیست.
                  نتیجه:
                  حالت بدون داد و ستد.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

پترول
                    ===

پیش تر هم چندین بار بررسی نموداری داشته ایم. این بار هم بررسی موید قبلی ها است.
                    از همینجا (یعنی از 1400 ریال) تا 1300 ریال فرصت خرید می باشد به نظر من.
                    منتها اینکه کدام رقم فرصت خرید بهتری است را دقیق نمی توانم بگویم.
                    آن حجم بالا به خاطر این است که یک گروه می خواستند روی نماد سفته بازی در بیاورند که مدبران اقتصاد نامرد حالشان را گرفت.
                    ولی مطمئنا آنها از نماد خارج نشده اند و اگر اشتباه نکنم هنگامی که آر اس آی به 30 درصد رسید همان ها بودند که یک رنج مثبت کشیدند...
                    اما الان قضیه فرق می کند الان هم تقریبا زمان رنج کشیدن مدبران اقتصاد است.
                    ولی از آنجا که این حقوقی معمولا می گذارد صف فروش سنگین تشکیل شود و بعد رنج می کشد به نظرم الان (یعنی در 1400 ريال) زمان خرید نیست و این مقاومت محکم و زیبا شکسته خواهد شد. و با توجه به اینکه گفته شد آن گروه هنوز خارج نشده اند بلکه گروه ها و افراد دیگر هم به اینها اضافه شده اند به نظر می رسد یک رشد عالی را از نماد شاهد باشیم.
                    نتیجه:
                    پیشنهاد خرید.
                    قیمت خرید: 1300 برای خطر ناپذیران و 1400 برای خطرپذیران
                    آستانه زیان: شکست 1260 ریال. (که در حقیقت می شود همان قیمت خرید و خیلی عالی است)
                    آستانه سود: دست کم 1920 ریال (45 درصد)
                    زمان نگهداری: 60 روز کاری (سه ماه)
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mkarimi_mavad
                      ستاره دار (1)
                      • Dec 2015
                      • 121

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                      سلام
                      از حضورتان سپاسگزارم
                      این مقیاس های زمانی که در نظر گرفته اید بر چه مبنایی است؟
                      من معمولا فاصله قله-دره ی قبلی را عینا (بدون فیبوناچی یا درصد) به عنوان زمان وقوع قله/دره ی بعدی در نظر می گیرم.

با سلام خدمت شما

من دو تا فیبوی زمانی در نظر گرفتم برای این نمودار. 1 فیبوی 2تایی از دره و قله بزرگ قبلی و یک فیبوی 3 تایی از دو قله و یک دره قبلی. نقاطی که با همدیگه همپوشانی داشتن و معمولا 1.618 و 100هست را به عنوان زمان در نظر میگیرم

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

دی
                        ==

در تصویر بالا نیافتاده ولی مکدی و آر اس آی در وضع خوبی هستند.
                        مقاومت های بسیار عالی ای در 1380 تا 1350 ریال است.
                        به علاوه از نظر زمانی هم دیگر باید اصلاحش تمام شده باشد.
                        دو تا تراز فیبوناچی هم در این محدوده وجود دارد یکی تراز 76 درصدی است که از سقف تا قله را با آن اندازه گیری کرده ایم و دیگری اکستنشن است که دره و قله ی نسبی در موج کاهشی را با آن انتخاب کرده ایم و به عنوان پایان اصلاح در تراز 62 و 76 درصد خود اعداد 1350 و 1270 را نشان می دهد.

نتیجه:
                        پیشنهاد خرید.
                        قیمت خرید: از 1370 ریال تا 1270 ریال بسته به میزان خطرپذیری (به شخصه دیروز در 1390 ریال سفارش گذاشته بودم و دوست دارم یک پله ی خوب روی 1370 ریال فردا سفارش خرید بگذارم و اگر پایین تر آمد بیشتر بخرم)
                        آستانه سود: 2100 ریال به عنوان هدف اول!!! (55 درصد)
                        زمان نگهداری: 40 روز کاری (معادل دو ماه)
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

وقوام
                          ===

از روی داده های نموداری چیزی متوجه نمی شوم ولی صرفا به خاطر بنیاد نماد سفارش خرید گذاشته ام در 850 ریال و امیدوارم تا 1600 ریال هم حتی پیش برود.
                          از نظر نموداری هم الان در کف است. و با خرید در 850 ریال می توان در 950 و 1000 و 1050 به صورت کوتاه مدت فروخت و یک نوسان گیری انجام داد.

نتیجه:
                          پیشنهاد خرید
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

سکارون
                            =====

این هم الان یک مقدار نا مشخص شده.
                            با این بحث عراق که پیش آمد و با این صف فروش یک میلیون و دویست هزار تایی که برایش چیده اند ممکن است مقاومت مهمش را بشکند.
                            ولی همچنان فکر می کنم پیش بینی سابق (که با فلش قرمز رنگ نشان داده ام) همچنان معتبر باشد.
                            البته خرید در هنگامی که نماد صف فروش دارد زیاد کار عاقلانه ای نیست. باید دید واکنش بازار چیست.
                            نتیجه:
                            پیشنهاد خرید (نه چندان محکم) به شرط جمع شدن صف فروش
                            قیمت خرید: 2820 ریال (تا 2750 ریال) (برای 40 درصد سود در مرتبه ی اول)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

سهگمت
                              =====

پیشنهاد خرید در 1940 یا 1880 ریال
                              آستانه زیان: 1880 ریال
                              آستانه سود اول: 2500 ریال (برای کوتاه مدت)
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

تاپیکو
                                ====

احتمال خیلی زیادی دارد که فردا از 2130 ریال برگردد.
                                اگر این عدد را شکست و پایین تر آمد باید فروخت (حتی اگر بالاتر آمده باشد) چون به نظر می رسد دست کم تا 1840 ریال بریزد و دوباره آنجا تکلیفش را با خودش معین کند...
                                نتیجه:
                                پیشنهاد خرید - فردا - 2130 ریال
                                آستانه زیان : 2130 ریال
                                آستانه سود: 2800 ریال (31 درصد) برای پله اول
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X