کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

آپ همچنان فروشی نیست.
    (یک جورهایی به نظر می رسد جنگ بین دو گروه در این نماد وجود دارد... شاید هم دو طرف یکی باشند...)
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• matin
      ستاره دار (14)
      • Mar 2013
      • 650

[QUOTE=mhjboursy;717878][COLOR=#000080]فردا بازار پایه ای ها (البته تابلو ج ها... یا به اصطلاح جیمی ها!) نیستند

جیمی ها یک روز در میان شدن؟
      إنَّمَا تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إلَی‌ دَارٍ
      "ما ابد در پیش داریم؛ هستیم که هستیم"

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط matin پست شده است View Post
        فردا بازار پایه ای ها (البته تابلو ج ها... یا به اصطلاح جیمی ها!) نیستند
        جیمی ها یک روز در میان شدن؟
        بله...
        هفته ی پیش که خودم (اگر درست یادم باشد) با چشمان خودم دیدم نوشته بودند فقط روزهای شنبه، دو شنبه، چهارشنبه
        که قرار بود از 31 ام اجرایی شود...
        ولی از آن زمان تا الان سازمان بورس بازی جدیدی در آورده باشد یا نه؟ را نمی دانم...
        (الان یک مقدار شک کردم... 31 ام فروردین یا اردیبهشت؟ می گردم ، پیدایش می کنم ، می گذارم همین جا...)
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

گشايش نماد معاملاتي وبرق1 درتابلو پايه ج بازار پايه
          96/1/21
          11:03

كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ پيرو اطلاعيه شماره 95/5/60142 مورخ 22/12/1395 اين شرکت، امروز دوشنبه مورخ 21/01/1396 نماد معاملاتي شركت سرمايه گذاري کارکنان صنعت برق در منطقه زنجان و قزوين وبرق1 در تابلو پايه ج بازار پايه فرابورس ايران گشايش مي يابد در اين خصوص توجه به موارد زير ضروري است: 1)معاملات نمادهاي درج شده در تابلوي پايه ج ، صرفا در روزهاي شنبه، دوشنبه، چهارشنبه هر هفته قابل انجام است. 2) لازم به ذکر است با عنايت به نحوه انجام معاملات در تابلو پايه ج بازار پايه، گشايش نماد معاملاتي وبرق1 در مرحله حراج پيوسته با قيمت ثابت صورت مي گيرد. 3) محدوديت حجمي (حداكثر تعداد اوراق در هر سفارش) در نماد معاملاتي مذكور به ميزان 10،000 سهم تعيين مي گردد. همچنين کارگزاران مي بايست دسترسي معامله گران برخط (آنلاين) جهت ورود سفارش و انجام معامله در تابلو پايه ج (گروه معاملاتي 21) را فعال نمايند. مدير عمليات بازار و اعضا فرابورس ايران

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

نحوه انجام معاملات در تابلو پايه ج بازار پايه 96/1/21 11:00
            كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ پيرو پيام اين مديريت در خصوص گشايش نماد معاملاتي وبرق1 به عنوان اولين نماد معاملاتي در تابلو پايه ج بازار پايه، ((همان جیمی های خودمان)) نحوه انجام معاملات آن به شرح ذيل مي باشد:

معاملات سهام و حق تقدم سهام در اين تابلو به صورت عادي و با انجام دو مرحله حراج ناپيوسته به شرح ذيل بدون اعمال محدوديت دامنه نوسان روزانه قيمت انجام مي شود.

معاملات در فواصل بين دو حراج با قيمت ثابت کشف شده و براساس قيمت نظري گشايش در حراج ناپيوسته قبلي قابل انجام مي باشد.

در صورت انجام نشدن معامله در هر مرحله از حراج هاي ناپيوسته، معاملات تا انجام اولين حراج ناپيوسته بعدي براساس قيمت ثابت کشف شده در آخرين حراج ناپيوسته صورت مي گيرد.

همچنين لازم به ذکر است معاملات نمادهاي درج شده در تابلوي پايه ج ، صرفا در روزهاي شنبه، دوشنبه، چهارشنبه هر هفته قابل انجام است. اين معاملات در گروه معاملاتي (21) به شرح زير و با امکان دسترسي معامله گان برخط مجاز جهت ورود سفارش قابل انجام مي باشد:

-مرحله پيش گشايش از ساعت 08:30 الي 09:00 -مرحله گشايش راس ساعت 09:00
            -مرحله حراج پيوسته با قيمت ثابت کشف شده در حراج نا پيوسته از ساعت 09:00 الي 12:00
            -مرحله پيش گشايش از ساعت 12:00 الي 12:30
            -مرحله گشايش راس ساعت 12:30

مدير عمليات بازار و اعضا فرابورس ايران ((مدیر عزیز؛ خودت حوصله داری این ها را حفظ کنی؟ هر دو روز یک بار در چهار مرحله به این صورت و به آن صورت...؟ کاش یک مقدار فکر می کردید که بعدا دو روز دیگر دوباره تغییرش ندهید...))
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

گروه های خوب امروز:

قندی ها! (که چند وقتی است داریم از اینها می گوییم... و چند روزی است که قدرت های عالی به آن ها تزریق می شود...)
              شیمیایی ها (دو روز بیشتر نیست که قدرت پشتشان آمده ولی نمودارشان فووووووووووووووووق العاده است! حتما توجه کنیم...)
              خودرویی ها (اینها را هم که دو ماه است داریم رویشان کار می کنیم... بحث انتخابات است و تا اینجا که من تحقیق کرده ام دولت خودرو دوست می دارد! خیلی!)
              نفتی ها! (دو سه روز است آمده اند در رصد خانه ی ما... تقریبا همه شان خوب هستند... البته نه به خوبی قند و شیمیایی و خودرو... ولی باز هم خیلی خوب هستند... من خودم شبریز و شتران دارم... خوب هستند... شبندر هم اگر اشتباه نکنم خوب بود... شب دوباره یک بررسی می کنمش...)
              حمل و نقلی ها (دو سه روز است مثبت اند.)
              آپ، بالاس(اگر جزء حملی ها حسابش نکنیم)، فاذر، وایران و ولبهمن هم تک نمادهای بسیار خوب بودند.
              =====================
              از جمع ما کسی پترول خرید؟؟؟ امروز متاسفانه باز من دیر بیدار شدم :"> وگرنه حتما می رفتم تو صف پترول... البته... من را باش... اصلا حواسم نبود... قرار بود بالا نخریم و 1100 بخریم... (نه 1200 ریال...) پس هیچ... بگذار بپرد...
              (من 1300 ریال برای مادرم خرید کرده ام... فقط خدا خدا می کنم به همان 1300 ریال برسد... پای آبرو در میان است...)
              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/04/22, 16:10.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

به مناسبت بازگشایی کطبس یادم باشد حتما یک بررسی از ذغال سنگ امشب بگذارم...
                همین طور یادم باشد نفت و طلا و شکر را هم یک نگاهی بیاندازم.
                کپشیر هم همین طور...
                قشیر هم همین طور...
                ===============
                نمی دانم گفتم یا نه؟ تکمبا هم 800-830 خرید دارد... دوباره این را هم امشب یک نگاه بیاندازیم...
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

بمیلا
                  ===

الان نگاه کردم منفی ده درصد بود!

خیلی مستعد است... اگر خرابش نکنند می تواند یک رشد خوب بکند...

به نظر می رسد داد و ستدهایش به داد و ستد های خصدرا وابسته است...

پیشبینی پیشین به هدف خورده... الحمد لله... الان هم وضعیت نامعلوم است... البته بهتر است بگوییم الان وضعیت آماده برای خرید است...

می گذارمش در فهرست انتظار....

ولی چه زمانی بخریم؟
                  1- بررسی خصدرا برای بازگشت و بازارخوانی در طی روز
                  2- بازارخوانی خود بمیلا برای استعداد سنجی آن برای بازگشت
                  به خصوص محدوده ی 1100 ریال که از نظر نموداری و فن ِ نمودارکاری مناسب ارزیابی می شود...

یک موج 5 دست کم به بازار بدهکار است!
                  (این موج 5 را ما چون ابتدایش را می خواهیم شناسایی کنیم و از ابتدا می خواهیم با آن باشیم... عیب ندارد... می توان خرید کرد! ولی از قله ی موج 3 که گذشت باید چهار چشمی مراقبش بود... و البته دست به ماشه برای خروج...)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

چون داد و ستد ها حالت حراج دارد و آدم نمی تواند راحت مزنه ی بازار را بسنجد... به نظرم یک کوچولو! سفارش خرید در 1137 ریال (که منفی ده روز بعد است) بگذاریم... :)
                    مانند همان حرهشایی که گفتم...

آدم هم از بالا رفتنش لذت می برد و هم از پایین آمدنش غصه نمی خورد! (یک جورهایی خودمان را گول می زنیم... :) و چون همه اش نیم یا یک درصد سرمایه مان را گذاشته ایم برآیند این کار ها مثبت از آب در می آید... به شرط اینکه برآیند بررسی های ما هم مثبت باشد!!!)
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

رتکو هم پیشنهاد خرید است.
                      فنرژی هم از دستم پرید... ولی باز امشب بررسی می کنم... به احتمال قوی باز هم می شود خرید...
                      انرژی را هم امشب بررسی می کنم...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• iligal
                        مدیر(ستاره دار 11)
                        • Sep 2012
                        • 4103

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                        حقیقتش... من یک زمانی ریز دارایی ام را می گذاشتم... در چندین جستار این سایت هم می گذاشتم... ولی بعد دیدم گذاشتن جزئیات دارایی ام به درد خودم که نمی خورد... به درد بقیه هم که نمی خورد... (می خواهند بدانند که چه شود؟) فقط ممکن است یک جا به درد بخورد آن هم برای آدم های مریض است... که می خواهند مشاجره کنند... مثلا یک بار یکی شان بگوید فلان سهم خوب است و من بگویم نه... آن وقت است که یا از این ور نگاه کنند بگویند... اَاَاَاَاَاَه چقدر دارایی ات کم است... یا از آن طرف نگاه کنند بگویند اووووووووه چقدر دارایی ات زیاد است... یا از این ور لقب سفته باز بچسبانند به آدم... یا از آن طرف بگویند اگر این کاره بودی پولت الان فلان قدر شده بود...
                        روی این حساب است که دیگر نمی نویسم...
                        (این مواردی هم که می گویم را دیده ام که می گویم ها! طرف بر می دارد تا تاریخ 4 سال پیش نوشته های فرد مقابلش را زیر و رو می کند تا از آن دستاویزی پیدا کند...)

================

می گویم...
                        اگر خدا بخواهد و 7000 ریال از فاذر پیاده شدید باید بدهیم از شما یک تندیس بسازند! :d
                        تندیس صبر و مقاومت! :d
                        خدا را چه دیدید؟ شاید گفتیم به خدا کلا نام حضرت ایوب(ع) را از کتابشان پاک کنند جایش بنویسند علیرضا! :d

البته حضرت نوح(ع) هم هستند... که شما هنوز رکورد ایشان را نشکسته اید... اگر یک چند سال دیگر صبر کنید شاید با خدا در این مورد هم مذاکراتی داشتیم! /:.winksmiley02.:/

(ولی جدای از شوخی... من بعید نمی دانم فاذر به همان 7000 یا حتی بالاتر هم برسد! بماند اینجا یادگاری تا بعدا به عنوان «دیدی گفتم» از آن یاد کنم... ان شاء الله...)
                        مطمئن باش اين بار به ٧٠٠٠ رسيد خواهم فروخت و دندان طمع را خواهم كشيد البته بازه قبلي زماني بنده تا ميانه هاي سال ٩٦ بوده شايد ديدي قبل انتخابات خروج زدم،اتفاقا سر همين صبر ايوب كلي عصباني شدم بعضي اوقات!!!
                        بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• matin
                          ستاره دار (14)
                          • Mar 2013
                          • 650

#کساپا رو هم لطفا بذارید در صف بررسی
                          چارشنبه جزیی خریدم و امروز هم خرید داشتم

به نظرم موقع حراج تقدماش نزدیکه و قاعدتا باید بره بالای 200

نظر

• matin
                            ستاره دار (14)
                            • Mar 2013
                            • 650

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                            رتکو هم پیشنهاد خرید است.
                            فنرژی هم از دستم پرید... ولی باز امشب بررسی می کنم... به احتمال قوی باز هم می شود خرید...
                            انرژی را هم امشب بررسی می کنم...

انرژِی رو امروز خوب خریدن تا 4650
                            حجم خوبی هم روی 4500 خورد
                            اگه حقوقی کمی دیگه میخرید چی میشد

نظر

• iligal
                              مدیر(ستاره دار 11)
                              • Sep 2012
                              • 4103

نقل قول از سايت همسايه:

نمودارش به وضوح مشخصه که روند نزولی یکساله شکسته شده است (البته در این نمودار دیتای امروز لحاظ نشده ) به نظر من تارگت کوتاه مدت 620 تومان (یک تا 2 ماه دیگر ) تارگت میانمدت 850 تومان و انشالله یکسال دیگه 1100 تومان
                              طی یکی 2 روز اینده , روزهای پرحجمی برای فاذر متصورم

بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

طلا
                                ===

از همین جاها باید به احتمال قوی افت شدیدی داشته باشد...
                                توجه کنید که جنس موجی که با آن بالا آمده جنبشی نیست... (هر جور نگاه کنیم نیست! دیگر مگر اینکه ناجور نگاه کنیم... که بگوییم هست... )

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X