کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خیلی عجیب است. نه بهتر است بگویم خیلی جای خاصی است.
پیش تر پیشبینی کرده بودیم برود برای ساخت دسته ی فنجان کوچک... ولی گویا همان یک کوچولویی که منفی خورد در کوتاه مدت برای دسته ی فنجان کافی بوده!
الان نامعلوم است. ولی اگر آستانه ای که مشخص کرده ایم را بشکند پیشنهاد خرید خوبی می شود. که گویا پتانسیل لازم برای این کار را هم دارد...
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
از این گروه من با حاریا و حرهشا و حسینا هستم... امشب یادم باشد حریل و حپارسا و باقی دوستان را هم بررسی کنم... (می دانید چیست؟ تعداد نمادهای درون سبدم کم است... باید افزایشش بدهم :) )
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
سلام
من یک مقدار به این فکر کردم...
می تواند وسط موج 2 باشد... یعنی یک b,c دیگر را داشته باشیم...
از نظر فیبو تا کمی بیش از 50 آمده
از نظر زمانی هم زیاد نگذشته...
=============
این گونه هم می توان تصور کرد:
یعنی موج 2 صد در صد موج 1 را پوشش داده باشد...
البته این احتمالش کم است... چون نشانگر ها جفت و جور نمی شوند...
=============
اگر هم این گونه بیاندیشیم:
که به احتمال قوی نظر شما همین است...
باز نشانگر ها خیلی جفت و جور نیستند... (می توانند تایید کنند ولی نه خیلی قوی...)
==============
هر چند چیزی که شما فرمودید بیشترین احتمال است... نسبت خریدار به فروشنده ی دیروز هم مناسب بود... ولی در کل که نگاه می کنم ادله کافی برای اثبات پایان 2 بودن ندارم. گنگ است برای من. هر چقدر فکر می کنم عقلم به جایی قد نمی دهد... /:.wacsmiley.:/
نظر