پاسخ : کارگاه
سلام
حقیقتش شما بهتر می دانید که من حرفه ای نیستم و مبتدی هستم... و بنیادی کار نمی کنم
یعنی هم با احتمالات کار می کنم،
هم با تعداد زیاد خرید و فروش،
هم با نسبت خطر به پاداش،
هم با توجه کردن به آستانه زیان ها و در کل آستانه ها،
و از همه مهمتر اینکه اصلا بلند مدت کار نمی کنم...
آن 100 درصد هم که فرمودید برای من رویا است! /:.wubsmiley.:/
============
ولی علاقه زیادی دارم که به این سوال پاسخ بدهم...
پس شما پاسخ بنده را به دید کار در کارگاه و «تمرین» نگاه کنید و از شما و سایر دوستان هم می خواهم به این پرسش پاسخ دهند.
============
(اول اینکه فرمودید 1 میلیارد ریال... این پول را نمی توان در نمادهای کوچک خرید کرد... در نمادهای بزرگ هم باز یک روزه نمی توان خرید کرد. در صورتی که آدم بخواهد قیمت خریدش خوب باشد...)
خوب... فاذر چگونه است؟
فاذر آیا تا مهر 100 درصد سود می دهد؟
3700 ریال بخریم تا چند می رود؟ من احتمال زیادی می دهم که تا 6000 ریال برود...
زمانش هم مناسب است و شاید در کمتر از 6 ماه به این اعداد برسد...
خطرش هم کم است...
ولی صد در صد نیست... شاید زمانی که ما روی 3200 معرفی کردیم آنجا صد در صد می شد... (یعنی تا 6400 ریال فکر کنیم ببینیم می رود یا نه؟) ولی الان...
پس این هیچ... برویم بعدی.
البته این خیلی خوب است ها... 60 درصد دارد ولی 60 درصد شیرین. و کم خطر! و احتمال بالا رفتنش هم خیلی بالا است.
در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است
View Post
حقیقتش شما بهتر می دانید که من حرفه ای نیستم و مبتدی هستم... و بنیادی کار نمی کنم
یعنی هم با احتمالات کار می کنم،
هم با تعداد زیاد خرید و فروش،
هم با نسبت خطر به پاداش،
هم با توجه کردن به آستانه زیان ها و در کل آستانه ها،
و از همه مهمتر اینکه اصلا بلند مدت کار نمی کنم...
آن 100 درصد هم که فرمودید برای من رویا است! /:.wubsmiley.:/
============
ولی علاقه زیادی دارم که به این سوال پاسخ بدهم...
پس شما پاسخ بنده را به دید کار در کارگاه و «تمرین» نگاه کنید و از شما و سایر دوستان هم می خواهم به این پرسش پاسخ دهند.
============
(اول اینکه فرمودید 1 میلیارد ریال... این پول را نمی توان در نمادهای کوچک خرید کرد... در نمادهای بزرگ هم باز یک روزه نمی توان خرید کرد. در صورتی که آدم بخواهد قیمت خریدش خوب باشد...)
خوب... فاذر چگونه است؟
فاذر آیا تا مهر 100 درصد سود می دهد؟
3700 ریال بخریم تا چند می رود؟ من احتمال زیادی می دهم که تا 6000 ریال برود...
زمانش هم مناسب است و شاید در کمتر از 6 ماه به این اعداد برسد...
خطرش هم کم است...
ولی صد در صد نیست... شاید زمانی که ما روی 3200 معرفی کردیم آنجا صد در صد می شد... (یعنی تا 6400 ریال فکر کنیم ببینیم می رود یا نه؟) ولی الان...
پس این هیچ... برویم بعدی.
البته این خیلی خوب است ها... 60 درصد دارد ولی 60 درصد شیرین. و کم خطر! و احتمال بالا رفتنش هم خیلی بالا است.
نظر