کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
    سلام محمد حسین کف خر قهار سایت

خوشم اومد از خرید دیروز فاذرت :.thumbsupsmileyanim:.thumbsupsmileyanim

خودش رو رسوند به صف خرید ایشالله همیشه دستت خیر باشه داداش
    سلام
    تازه بازی اش بعد از سقف پیشین (به گمانم 4300) شروع می شود.
    دروغ چرا؟ من هر چند دیروز خریدم را در فاذر کامل کردم... ولی گذاشته بودم امروز باز هم تکمیل تر کنم! :d
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

نامردها قشکر را خیلی بد باز کردند...
      به زیان خودش شد به سود گروه...

اگر خوب باز می کردم الان قشکر را تبدیل به قشیرح می کردم...
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

بازار عالی شده برای خرید و فروش...
        همه عالی... شتران، زغالسنگ، قند، خودرو (اندکی)، حمل و نقل، بازار پایه...
        قشنگ یک سری بالا هستند و یک سری پایین.
        و همه هم با حجم های زیاد و داد و ستد های روان.

خیلی عالی است.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در کپرور یک کلاه اساسی سرم گذاشتند! :(
          در منفی سهمم را از چنگم در آوردند و سپس تا مثبت کامل کشیدند بالا...

نامرد نمودار را هم خراب کرد که ما پیاده شویم...

عزیزم خیلی عوضی هستی :d
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

حسینا خریدم.
            ببینیم این هم کف خری می شود یا نه؟
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• rasam
              ستاره دار(1)
              • May 2012
              • 481

سلام استاد
              میشه یه بروز رسانی از شاحص قندی ها بکنی ؟ممنون می شم بگی این اصلاحه یا آخر کار

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
                سلام استاد
                میشه یه بروز رسانی از شاحص قندی ها بکنی ؟ممنون می شم بگی این اصلاحه یا آخر کار

سلام
                و عرض ادب و احترام.

کدام اصلاح؟ من منتظر اصلاح بودم ولی عملا اصلاحی صورت نگرفت... تصویر زیر را ببینید:

همه اش دو تا شمع خورد آن هم منفی درست حسابی نبود!!! البته برای من که خوب شد... چون من سهامدار مانده ام. (امیدوارم شما هم سهامدار باشید... چون می دانم شما از چه زمانی! و چقدر دنبال می کردید این گروه را... حتی بیشتر از من...)

توجه کنیم که قیمت پایانی مهم است... یعنی در طول روز ممکن است زیاد قر بیایند ولی وقتی قیمت پایانی زیاد منفی نشده یعنی عملا اصلاحی هم (همچین) صورت نگرفته...

اما حالا چه؟؟؟

ادمه دارد...
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

قند و شکر
                  ======

نماد گروه قند و شکر را الان به تیری تشبیه می کنم که از چله در رفته. (از سقف تاریخی عبور کرده!)

تا کجا می رود؟ نمی دانم. الان زمان اصلاح است؟ نمی دانم. ولی می دانم اینجا دقیقا
                  حکم موج 5 را دارد.

یعنی ما باید از پیشبینی محور به سمت روند محور حرکت کنیم و سهامداری کنیم و تا دیدیم می خواهد اصلاح کند بپریم بیرون.

تردید های امروز در داد و ستد ها می توانست نشانه ی خوبی برای شروع افت باشد. افت حجم هم همین طور. ولی اینها لازم هستند و کافی نیستند.

پس چه کار کنیم؟
                  دیگر بختکی باید کار کنیم دیگر...laughingsmiley laughingsmiley laughingsmiley چون اوضاع خیلی نامعلوم است... موج 5 است... شاید 200 واحد دیگر هم رفت بالا... شاید هم از همین جا ریخت...

آری... من فردا قشیرح را می فروشم.
                  باقی مانده ی قمرو را هم که نمی توانم بفروشم. (جایزه ای است که سهام نشده)
                  قشکر را هم نگه می دارم. چون نامرد ها قشکر را بد باز کردند که گروه رشد کند... و الان باید مقداری رشد کند تا به بقیه برسد... حتی اگر منفی خورد اضافه هم می کنم.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

خودرویی ها
                    ======

در لبه ی پرتگاه است!

ولی همچنان خیلی به این گروه امیدوارم.

به خصوص با حرکتی که امروز آقای روحانی زد. (دم انتخابات رفت کارخانه ی ایران خودرو و آنجا دو تا ماشین جدید دنا+ و پژو2008 را افتتاح کرد. (کلید زد! laughingsmiley ))

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

کیسون
                      ====

داریم به زمان خرید می رسیم. امروز روی 2700 من سفارش خرید گذاشته بودم...
                      ولی فردا دیگر نمی گذارم...

ببینیم تا 2470 می رسد؟ اگر رسید یک خرید خوب می کنیم! با شمعی که امروز زد و با توجه به نامه ای که جناب ایرانی در جستارش گذاشت به نظر می رسد می تواند تا 2470 بیاید.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

سلام و وقت به خیر؛

روی منفی 10 مقداری کیسون خریدم.
                        2470 هم هنوز هست برای خرید ما.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

حاریا 1100 سفارش گذاشته بودم...
                          اگر می دانستم آخر وقتی پایین می آید 1200 هم می گذاشتم.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• امام قلی خان
                            عضو فعال
                            • Aug 2015
                            • 1542

محمدحسین خان من نمودار بلد نیستنم. فاذر نظرت روی چند می باشد رشدش؟ یکبار خواستم اما گوش نکردی. اینجا به امثال من تکنیکال یاد بده. ازشمع بگو که چیست. ساده و پرمرد فهم باشد. باتشکر.لاقل بفهمیم چطوری به نمودار دیگران نگاه کنیم. و بگو چطور می توان دیتا که هی همه میگویند بدست آوریم و کجا بگذاریم تا نمودار بشود. باتشکر
                            نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                            از هم ندوشیم.
                            با هم بنوشیم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

سلام

اینکه گفتید «یک بار گفتم گوش نکردی»، منظورتان در مورد فاذر بود؟ یا نمودار؟
                              اگر منظورتان فاذر بود که زیر همان ارسال قبلی تان کامل عرض کردم...

اگر منظورتان نمودار است:
                              1- من تا اکنون گمان می کردم شما روی نمودار تسلط دارید... (که با این توضیحی که گفتید به نگر می رسد اشتباه کردم...)
                              2- مسئله ای که شما مطرح کردید خیــــــــــــلی کلی است! ما در این جستار 300 برگه حرف زدیم! که حدود 50 برگه ی آن فکر کنم مسائل آموزشی است... الان من بخواهم آن 50 برگه را یک جا بیاورم که نمی شود! باید تشریف ببرید و خودتان از ابتدای جستار مرور کنید... تازه... این کل مسائل نموداری هم نیست... یک بخشی از آن است...
                              3- من حرفه ای نیستم و مانند شما تازه کارم... من خودم هم در حال یادگیری هستم...
                              4- یک سری مطالب پایه ای و بسیار بسیار بسیار مفید هست از استاد عزیزم «پشوتن مشهوری نژاد» @};- در ارتباط با نمودار و میانگین متحرک (که م.م در حقیقت پدر فن نمودار کاری است)، به نگر من بر هر کسی که می خواهد نمودارکار (Chartist) بشود و این را نگاه نکند نیمی از عمرش بر فنا است... حتما پیشنهاد می کنم آن را دانلود کنید و مطالعه کنید. (کافی است این عبارت را گوگل کنید: «پشوتن مشهوری نژاد دانلود»)
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

فاذر
                                ====

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                                محمدحسین خان من نمودار بلد نیستنم. فاذر نظرت روی چند می باشد رشدش؟ یکبار خواستم اما گوش نکردی. اینجا به امثال من تکنیکال یاد بده. ازشمع بگو که چیست. ساده و پرمرد فهم باشد. باتشکر.لاقل بفهمیم چطوری به نمودار دیگران نگاه کنیم. و بگو چطور می توان دیتا که هی همه میگویند بدست آوریم و کجا بگذاریم تا نمودار بشود. باتشکر

6000-6500 ریال

هدف اول 4070 ریال بود که زد.
                                هدف دوم 5100 ریال است.
                                هدف سوم 6000 ریال.
                                باز هم هدف دارد!!! مثلا 8000 ریال! یا بالاتر!

برای بازگشت هم یکی الان فرصت دارد یکی هم روی 3500 ریال. اگر به 3500 رسید و برنگشت باید سر به سر رد کنیم برود... که به احتمال بسیار بسیار بسیار قوی این گونه نیست و بر می گردد...

در تصویر می بینید که وضع دو نشانگر مکدی و دی تی افتضاح است ولی نشانگر بخت همچنان روی پیشنهاد خریدش به قدرت ایستاده... پس ما هنوز روی آن حساب می کنیم. و چون پس از یک دوره ی بلند مدت از قرمز بودن سبز شده و یک دست هم سبز شده ما روی آن حساب می کنیم.

در زیر نشانگر های بخت با تنظیمات مختلف را می بینیم:

سه مورد آخر که بلند مدت را نشان می دهند عالی هستند...

===============

در ارتباط با موج شماری واقعا من گیج شدم...

شکل زیر را نگاه کنید:

اگر 3700 ریال را نمی شکست یک موج شماری عالی برای افزایشش می شد تصور کرد...

اما الان؟؟؟
                                می توان یک موج شماری بسیار وحشتناک داشت! که در بالا نشان داده ام.

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X