کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

چقدر جالب است!

داشتم به این می اندشیدم که آیا تاثیر احساسات من بر نمودارها است که من اکثر نمودار ها را نامعلوم می بینم یا اینها واقعا نامعلوم شده اند... داشتم همین صفحه را نگاه می کردم که دیدم دو تا نماد را هر دو گفته ام : دارد به یک کف خوب می رسد!

خیلی جالب است! این دو نماد انبوه سازی و سیمان بودند.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

البته ان شاء الله بالاخره یک روزی من تجربیاتم را به ماشین منتقل می کنم و به فضل الهی ماشینی ماشینی می شوم. خالی از هر گونه احساس...
      و گمان کنم آن راه تنها راهی باشد که یک تحلیلگر بتواند از شر احساسش خلاص شود.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

می دانید در عالم سیاست چرا این قدر مردم راحت صحبت می کنند؟ یعنی هر کسی هر چیزی بخواهد می گوید؟؟؟ به خاطر این است که چوب خط ندارد...

می دانید برای چه من همیشه سعی می کنم در بررسی هایم پیکان رسم کنم و بعدا هم آن پیکان ها را پاک نمی کنم و بررسی بعدی ای هم که می خواهم انجام دهم باز در کنار آن پیکان ها رسم می کنم؟

برای اینکه هم خودم ببینم و هم دیگران ببینند...

خیلی راحت می توانستم در بررسی هایم جای پیکان ها را عوض کنم به نحوی که بهتر نشان داده شوند و به نگر «به هدف خورده» برسند... ولی این کار را نمی کنم... برای اینکه هم شما را با آن کار گول می زنم و هم خودم را!

این عیار کار من است. به عیان همه ببینند.

اگر کسی می خواهد از من چیزی بپرسد به وضوح ببیند سابقه ی کار من چگونه بوده. و بالاتر از آن اینکه، خودم هم ببینم! تا الکی باد در گلو نیاندازم و خودم را برای خودم باد نکنم و سوار بر اسب حماقت نتازم (یا برعکس! اسب حماقت را بر خودم سوار نکنم...)

خیلی از کسانی که اسم خودشان را گذاشته اند تحلیلگر می توانند این کار را انجام دهند ولی نمی کنند! چرا؟ چون می دانند آنچه دارند می فروشند با آنچه هست تفاوت دارد! بماند...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

حرف چه بود... داشتم می گفتم...
          مسائل سیاسی هم همین گونه است...
          کامران در به در می نشیند با سیاوش خطا، کل دنیای سیاست را زیر و رو می کنند و در مورد هر مسئله ای در این عالم اظهار نگر می کنند...
          ولی بعد ها چه کسی می آید آمار درست و اشتباه حرف هایشان را در بیاورد؟ دقیقا مانند همین تحلیلگران اقتصادی ما که از هر صد تا خطایشان یک دیدی گفتم در می آورند و رو می کنند و خودشان را باد می کنند!

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

البته عالم سیاست راه در رو هم دارد!
            در عالم اقتصاد می گویی فلان چیز تا دو ماه دیگر می شود 4000 ریال و این دقیق ثبت می شود. یا فوقش یک جمله ی کلی از خودت در می کنی که مثلا «روند صعودی است» ولی این هم باز ثبت می شود و بعدا اگر دوستان بخواهند، خلافش را پیدا می کنند (و دقیقا مانند همان دیدی گفتم در بوق و کرنا می کنند و از خجالتت در می آیند... البته بماند که برخی هم یک تبهری دارند! :D که یک جور صحبت می کنند که هر روندی پیش بیاید می توانند یک «دیدی گفتم» از دلش در بیاورند! اینها صحبتشان جدا است و بعدا رویشان کار می کنیم... ولی در کل منظور این است که در عالم اقتصاد اشتباه یا درستی صحبت ها به صورت مشخص در می آید. به خصوص اینکه با جیب افراد در ارتباط است... اگر یک نفر را ببینی که بعد از چهارصد سال تلاش در بورس وضعش خوب نیست می توانی راحت حدس بزنی چقدر بازرگان قدرتمندی است! /:.ph34r-smiley.:/ )

• ولی در عالم سیاست حرفی می زنی و کسی هم خاطرش نمی ماند.
            • یا اگر خاطرش ماند دقیقش را نمی داند.
            • یا اگر دقیق به خاطرش ماند یک جوری راحت می پیچی به بازی! :d
            • چه جوری؟؟؟ این جوری:
            • حرفت را تفسیر می کنی... اگر گفته بودی آمریکا به کره ی شمالی قطعا حمله می کند ابتدا یک جوری حرفت را تفسیر می کنی که یک اما اگر وسطش بیاید بعد جمله را نرم می کنی و در انتها دقیقا تفسیر را بر می گردانی به نحوی که 180 درجه با اصلش تفاوت داشته باشد. یعنی در مرحله ی اول می شود: اگر چین نباشد آمریکا به کره ی شمالی قطعا حمله می کند. در مرحله ی بعد هم می شود: چون چین هست آمریکا به کره ی شمالی قطعا حمله نمی کند.
            • یا اگر این را هم (به خاطر حضور یک آدم دقیق و منطق دان نتوانستی انجام دهی) خیلی راحت به اصول سفسطه و مغلطه پناه می بری... به نحوی که می نشینی و چشمت (و احیانا گوشت) را می بندی و اثبات می کنی ماست سیاه است...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

نتیجه گیری اخلاقی این همه داستان:

سعی کنیم برای خودمان پیکان ترسیم کنیم. (چه در نمودار و اقتصاد چه در سیاست چه در زندگی)
              بقیه به جهنم، برای بقیه هر چقدر دوست داری دروغ بگو... ولی دست کم برای خودمان ترسیم کنیم.

یعنی اینکه با خودمان روراست (صادق) باشیم.

تا آدم با خودش روراست نباشد نمی تواند اشتباهاتش را جبران کند.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

فنوال
                ====

این را به صورت ضمنی همان روز اول یا دوم که بررسی انجام دادم عرض کردم... می خواستم روی نمودار هم عرض کنم که نشد.
                عرضم چه بود: اینکه پیشبینی ام را می خواهم پس بگیرم.

ولی الحمد لله پیشبینی به هدف خورد و تمام شد... ولی باز هم اگر به گذشته برگردم و ببینم حقوقی (اگر اشتباه نکنم بالمین کامرز آگ -یک همچین چیز هایی بود-) دارد می فروشد باز دوباره پیشبینی ام را باطل می کنم.

این هم از نمودار که دیگر نیازی به برداشتن پیکان نیست:

الان هم نامعلوم است... به احتمال قوی می خواهد دسته ی فنجان بسازد... که باید دید حقوقی چه کرده و می کند...
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

فولاژ
                  ===

این هم در خاطرم ثبت شده بود... که حق تقدمش را انگار می خواستم...

الان هم هنوز هدفی که برایش در پیشیبینی پیشین رسم کرده ام دور از دسترس نیست و محتمل است...

ولیکن آن قدر احتمال و قدرت سابق را ندارد...

در قله ی پیشین یک حالگیری اساسی انجام شده و زودتر از موعد مقرر حال سهامداران (به احتمال قوی توسط حقوقی) گرفته شده...

پس ما هم انتظارمان را فعلا می آوریم پایین و هم قدرت و درصد احتمال پیشبینی را کاهش می دهیم:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

فباهنر
                    ====

این هم از این که ما عمری دنبالش بودیم و نگه داشتیم و با یک سود اندک رهایش کردیم...

الان فووووووووووووق العاده خطری است و میانگین متحرکش را شکسته (چشمی عرض می کنم) و هر بالایی بزند بهترین فرصت خروج است.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

فارس
                      ====

پیشبینی محکم است.

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                      شیمیایی
                      ======

تاکید بر پیشنهاد پیشین
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

تاپیکو
                        ====

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

پترول را هم که تازه عرض کرده بودیم نامعلوم است.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

پارسان
                            ====

تو را به خدا این را نگاه کن:

دیگر این که احساسات من نیست! نشانگر بخت را نگاه کن مانند بید دارد می لرزد! یعنی او هم مانند من می گوید: نامعلوم!
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

شتران
                              ====

برای این هم یک آستانه زیان در نگر گرفتم. اگر بشکند مرد باشم و بفروشم.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

شبریز
                                ====

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X