کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

شاخص کل
    ======

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

اگر خوب نگاه کرده باشید دیدید که در اکثر پیشبینی ها بازار دارد در آن صنعت کف سازی می کند!
      خیلی عالی است...

زمان های اکثرشان هم می خورد به همان انتهای ماه رمضان (شاید یک مقدار بعد تر)

پس به احتمال قوی این موجی که در خودرویی ها آمد و بازار را با خودش کشاند بالا (مقداری) موج اصلی نیست و باد صبایی است که خبر از حرکت خوب آینده می دهد...

از هفته ی بعد یا دو هفته بعد باید در کف ها خرید هایمان را (کف خری هایمان را :d) انجام داده باشیم و به استقبال بازار بهتری برویم.

امیدوارم بازار بعدی همراه با گشایش وبصادر و خساپا و رفتن این آقای طیب نیای ناکارآمد و خبر کاهش سود سپرده ها و کاهش جنگ یمن و عراق و سوریه و شدت یافتن درگیری لفظی/اقتصادی در قطر/عربستان و کلا تمام اخبار مثبت (برای بازار) باشد. (این لامذهب ترامپ خوش وعده هم هست! یک جوری این را دیوانه نشان داده اند که واقعا می خواهد تا قطره ی آخر شیر قطر و عربستان را بدوشد! حالا دو روز دیگر که قطر را هم کامل دوشید ببینید چه وامصیبتایی برای کودکان یمنی بخوانند اینها! (برای قطره های آخر شیر/نفت))
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

خوب... ما بررسی هایمان را کردیم و الحمد لله کار این چهارشنبه تمام شد... نتیجه گیری اش را هم که کردیم...

می ماند بررسی نفت و ذغالسنگ و سنگ آهن و روی و ... که اینها بهتر است پیش از شروع بازار شنبه باشد. (مثلا جمعه شب)

دوستان یک چند وقتی است حالم بد است. خیلی. لطفا اگر توانستید برایم دعا کنید.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

حدیث
          ===

قَالَ علی (عليه السلام): عِنْدَ تَنَاهِي الشِّدَّةِ تَكُونُ الْفَرْجَةُ وَ عِنْدَ تَضَايُقِ حَلَقِ الْبَلَاءِ يَكُونُ الرَّخَاءُ.

چون سختی ها به نهایت رسد، گشایش پدید آید، و آن هنگام كه حلقه های بلا تنگ گردد آسایش فرا خواهد رسید.

نهج البلاغه،حدیث343

(استفاده ابزاری دنیوی در بورس هم دارد! /:.happysmiley:./)
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

? دستور العمل آیت الله بهجت(ره) برای ازدیاد روزی

? کسی که می خواهد روزی اش فراوان شود، این ذکر را بسیار بگوید و در آغاز و پایان آن هم، یک صلوات بفرستد:

☘️ ( اللهم أَغنِنی بِحَلالِِکَ عَنِ حَرامِکَ، وَ بِفَضلِکَ عَمَّن سِواک) خدایا! مرا به وسیلۀ حلالت از حرام خویش بی نیاز کن، و با فضل و بخشش خودت، از هر چه غیر خودت بی نیاز ساز!)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

☘️ مرحوم دولابی :

? هرجا غصه دار شدی استغفار کن

? به این کاری نداشته باش که چرا محزون شده ای ، اذیتت کرده اند؟ گناهی کردی؟

? محزون که شدی استغفار کن . چه غم خود را داشته باشی و چه غم مومنین را

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

? امام خمینی(ره) /:.Heart.:/ /:.Heart.:/ /:.Heart.:/ :

? همه خطاها از حبّ دنیا است. از حبّ شهرت است. این حبّ را از دل خود بیرون کنید.

=================

? تمام این پیروزی‌ها، عدم پیروزی‌ها و سلطنت‌ها گذراست..

? آنکه باقی است، آن است که در پیش خودمان است، ما و چیزهایی که حمل می‌کنیم به عالم دیگر است...

================

? اولین شرط ، جهاد با نفس و حرکت به سوی «تفکر» است ، یعنی انسان در شب و روز اندکی بیندیشد که هدف مولای او از آوردن انسان به این دنیا چه بود.

? آیا هدف ، تنها همین حیات حیوانی و شهوانی است ، یا مقصود دیگری در کار بوده است؟

? یک لحظه فکر به ما می فهماند که مقصود از این بساط ، رسیدن به عالم برتری است.

? ای نفس شقی به خود بیا.

===============

? كسي كه به خدا متمسك است از هيچ چيز نمي ترسد

===============

امام خمینی(ره): سعی کنید تاجوان هستید خصلت بد در وجودتان ریشه ندواند. زیرا باگذشت عمر، این خصلت ها راسخ می شود و انسان به حالی می رسد که رهایی ازدست این خصلت ها امکان پذیرنیست. @alabd110
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

? آیت الله #حق شناس (ره) :

? طاعت بدون #کنترل نفس سودی ندارد. اگرصد سال هم بگذرد ولی #نفس خودت را کنترل نکنی ، نگاهت را کنترل نکنی ، در جا خواهی زد.

@alabd110
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

الان مجمع حکمت هستش و دوست دارم بروم ببینم چه خبر است... (به خصوص با توجه به بحث وقوام و ادغام و ...)

=============

در مجمع حپارسا هم (که یادم رفت بگویم) خبر خاصی نبود. با توجه به جو مجمع و نوع صحبت هایی که آنجا می شد کلا این گونه دستم آمد که تا مدتی در همین حدود سهم بازی خواهد کرد...

هیات مدیره هم یک جورهایی مانند سهامداران به این نکته اذعان می کردند که حریل قیمتش نسبت به حپارسا بالا است و یا آن باید 50 درصد بریزد یا این 50 درصد رشد کند. (این حرفی بود که سهامداران زدند و هیات مدیره هم رد نکرد و یک جورهایی قبول داشت.) سهامداران می گفتند آنها از سهمشان حمایت می کنند ولی شما نمی کنید... که یک جورهایی من از ته ِ کلامشان گرفتم که فعلا می خواهند حق ها را بزخری کنند! می گفتند آن حقوقی آمد سهام را خراب کرد و ما در نقش ابر قهرمان زیرش را گرفتیم و نگذاشتیم وضع خراب شود! ولی ته ِ صحبتشان تابلو بود که آن حقوقی هم با هماهنگی همین ها این کار را کرده! در مجموع نسبت به سایر هیات مدیره ها دزد های شریف تری به نگر می رسیدند! :d (آدم وقتی می بیند پلیس در وقوام چه کار می کند دیگر اینها به نگرش بسیار بسیار شریف می رسند!)
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

سدور ِ جناب آباد هم انگار دوباره بازیگر آمده پشتش...

ولی باز احتمال بیشتر این است که طبق پیشبینی پیشین مانند سایر بازار بخواهد کف سازی کند پیش از حرکت اصلی... که فرصت خرید را هم برای آنها که نقد هستند فراهم می کند...

کلا متاسفانه در این چهار سال چیزی که ما دیده ایم این بوده که تمام بازار همه با هم بالا می رفته اند و همه با هم پایین!

https://vgy.me/HAZfEi.png
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                        عضو فعال
                        • Nov 2015
                        • 7516

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                        سدور ِ جناب آباد هم انگار دوباره بازیگر آمده پشتش...

ولی باز احتمال بیشتر این است که طبق پیشبینی پیشین مانند سایر بازار بخواهد کف سازی کند پیش از حرکت اصلی... که فرصت خرید را هم برای آنها که نقد هستند فراهم می کند...

کلا متاسفانه در این چهار سال چیزی که ما دیده ایم این بوده که تمام بازار همه با هم بالا می رفته اند و همه با هم پایین!

https://vgy.me/HAZfEi.png
                        با سلام و عرض ارادت
                        جریان پولی در سدور مثبت شده و چون مقاومت روندی حدود 112 است و نزدیک است ، حدسم این است که رد شود ، و اگر کلیت بازار خراب شد موقتا بین حدود 105 تا 115 فعلا بازی کند. ولی خطر بیخ گوش سدور هنوز هست ، و تا 85 تومان هم می تونه نزولی کنه ، ولی این خطر عام است یعنی چنین اتفاقی اپیدمی خواهد بود . درود
                        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• امام قلی خان
                          عضو فعال
                          • Aug 2015
                          • 1542

محمد حسین خان چرا مثل مرحوم ام حسین خان ما گشتی؟ از نگر عقلی اینجا کارگاه می باشد نه مسجد و هیئت. لطفا اگر سهم و تحلیل داریم برایمان بنما.هر کانالی در ایران بزنند مردم الان دعا می باشد. سهم خوب را بگو چه بخریم و چه کار کنیم.
                          با تشکر
                          نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                          از هم ندوشیم.
                          با هم بنوشیم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

امیر قلی جان، نوشتن این دست مطالب در کارگاه چند حسن دارد.
                            یکم اینکه خودسازی معنوی (به عنوان هدف بعدی و هدف برتر) پس از خودسازی دنیوی تعریف شده است. دست کم برای من این گونه تعریف شده است. حالا شاید شما قبول نداشته باشید.
                            دوم اینکه خودسازی معنوی (به عنوان ساخت روحیات بازرگان) پیش از خودسازی دنیوی تعریف شده است. مثلا به نگر من تا زمانی که حرص و طمع داری نمی توانی داد و ستد های خوبی داشته باشی.
                            سوم اینکه این قبیل مطالب کمک عالی ای است برای اینکه ما ظاهر و باطن خودمان را نشان دهیم و بدین وسیله دوستان و هم_کارگاهی های شبیه خودمان را به خودمان جذب کنیم و انسان های نا مربوط و نا هم شکل را از خودمان به تدریج دور کنیم. اگر دقت کرده باشید به طرق دیگری هم این کار ها را انجام می دهیم... این هم یک رویه اش است که خودآگاه/ناخودآگاه انجام می دهیم. گاهی مطالب عقلی سطح بالا قرار می دهیم، گاهی مطالب آموزشی را پیچیده مطرح می کنیم، گاهی طوری صحبت می کنیم که از اصطلاحات مصطلح در همین جستار استفاده شده باشد و کسی که سریع آمده باشد و کلا مدلش سریع باشد، سریع هم تشریف ببرد. خلاصه اینکه از نگر خرد و مذهب و مرام و اخلاق (خودآگاه و ناخودآگاه) تلاش می کنیم دوستانی شبیه خودمان داشته باشیم و از در کنار هم بودن لذت ببریم.
                            چهارم هم اینکه بد نیست هر چند وقت یک بار یک مقدار موسیقی یا مطالب مذهبی و ... (در همین حد) برای خشک نبودن و زیادی از حد مقرراتی بودن.
                            پنجم هم اینکه اصلا دیگر من مخم نمی کشد! علاوه بر روزه مشکلات دیگر هم هست... کلا گمان کنم اگر چیزی بگذارم خودم هم حالم ازش به هم بخورد.

قلی عزیز، همان طور که می دانی من آماتور هستم و اینجا هم در کارگاه داریم قلاب سازی تمرین می کنیم. معرفی نماد و احیانا پیشنهاد فروشی (یا ارائه رایگان پیشنهاد) هم در دستور کار کارگاه نیست. (ای شمایی که نگران خارج شدن از دستور کار کارگاه هستید! /:.tonguesmiley:./ )

از گذشته دوستت داشتیم و داریم.
                            یا علی
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

مجمع حکمت
                              =======

الان مجمع حکمت هستش و دوست دارم بروم ببینم چه خبر است... (به خصوص با توجه به بحث وقوام و ادغام و ...)
                              هیچ خبر خاصی نبود. کلا حکمت نماد خاصی نیست. (با مدیر عاملش اصلا حال نمی کنم. من را یاد عیسی رضایی و تقی نتاج می اندازد. زورگو و نفهم. مخصوصا وقتی آن خنده های مسخره اش را انجام می دهد.)
                              البته چند تا مسئله که از پیش بود همچنان هست...
                              باغ بهشت دیگر آخرهای کارش است و مدیرعامل گفت تا شهریور تمام می شود. (برخی می گویند تا 1000 ریال سود دارد تویش!)
                              «دیدی بود» یک طرحی است که می تواند مانند اسنپ و آپ و ... شود ولی زیاد معلوم نیست چه به چه است...
                              یک افزایش سرمایه ی دیگر هم دارند (نمی دانم در طی چند وقت) مبلغش هم قابل توجه است و از آورده است.
                              مدیر عامل حکمت هم دوست ندارد بانکش با بانک های دیگر ادغام شود. و یک جوری صحبت کرد که این اطمینان حاصل شود که هرگز حکمت ادغام نخواهد شد.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• امام قلی خان
                                عضو فعال
                                • Aug 2015
                                • 1542

امیر قلی جان، نوشتن این دست مطالب در کارگاه چند حسن دارد.
                                یکم اینکه خودسازی معنوی (به عنوان هدف بعدی و هدف برتر) پس از خودسازی دنیوی تعریف شده است. دست کم برای من این گونه تعریف شده است. حالا شاید شما قبول نداشته باشید.
                                دوم اینکه خودسازی معنوی (به عنوان ساخت روحیات بازرگان) پیش از خودسازی دنیوی تعریف شده است. مثلا به نگر من تا زمانی که حرص و طمع داری نمی توانی داد و ستد های خوبی داشته باشی.
                                سوم اینکه این قبیل مطالب کمک عالی ای است برای اینکه ما ظاهر و باطن خودمان را نشان دهیم و بدین وسیله دوستان و هم_کارگاهی های شبیه خودمان را به خودمان جذب کنیم و انسان های نا مربوط و نا هم شکل را از خودمان به تدریج دور کنیم. اگر دقت کرده باشید به طرق دیگری هم این کار ها را انجام می دهیم... این هم یک رویه اش است که خودآگاه/ناخودآگاه انجام می دهیم. گاهی مطالب عقلی سطح بالا قرار می دهیم، گاهی مطالب آموزشی را پیچیده مطرح می کنیم، گاهی طوری صحبت می کنیم که از اصطلاحات مصطلح در همین جستار استفاده شده باشد و کسی که سریع آمده باشد و کلا مدلش سریع باشد، سریع هم تشریف ببرد. خلاصه اینکه از نگر خرد و مذهب و مرام و اخلاق (خودآگاه و ناخودآگاه) تلاش می کنیم دوستانی شبیه خودمان داشته باشیم و از در کنار هم بودن لذت ببریم.
                                چهارم هم اینکه بد نیست هر چند وقت یک بار یک مقدار موسیقی یا مطالب مذهبی و ... (در همین حد) برای خشک نبودن و زیادی از حد مقرراتی بودن.
                                پنجم هم اینکه اصلا دیگر من مخم نمی کشد! علاوه بر روزه مشکلات دیگر هم هست... کلا گمان کنم اگر چیزی بگذارم خودم هم حالم ازش به هم بخورد.

قلی عزیز، همان طور که می دانی من آماتور هستم و اینجا هم در کارگاه داریم قلاب سازی تمرین می کنیم. معرفی نماد و احیانا پیشنهاد فروشی (یا ارائه رایگان پیشنهاد) هم در دستور کار کارگاه نیست. (ای شمایی که نگران خارج شدن از دستور کار کارگاه هستید! /:.tonguesmiley:./ )

از گذشته دوستت داشتیم و داریم.
                                یا علی
                                خیلی از توضیحاتت سپاسگزارم. اما معنویات را باید برد در مسجد. هرکس خواست برود بخواند.
                                بله اینجا قلاب سازی می باشد اما تابحال از عمامه ندیده ام یک قلاب که سهل است یک قرص دو رنگ سر درد ساخته بشود. من هم به شما علاقه دارم و چون میدانم پسر خوبی می باشی این را محض خیرخواهی گفتم. میبینی که کسی هم لایک نمی کند آن نوشته ها را محمدحسین خان. معرفی هم منظورم همان بررسی هایت بود که میگذاری جلوی چشم کسانی مثل من که سواد کافی تحلیل تکنیکال ندارند تا ببینند و اگر خوب است بدوشند.بهر حال من از صمیم قلب برای شما فرزند عزیز و با اخلاقم سپاسگزارم که اینجا به تحلیل می پردزی
                                با تشکر
                                نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                                از هم ندوشیم.
                                با هم بنوشیم.

نظر

در حال کار...
                                X