کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

بزرگواری شما را می رساند.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

از مجمع حپارسا گمان کنم این از قلم افتاد. (اتفاقا مهم هم هست.)

آن 40 درصد تعدیل منفی که شرکت داد و همان هم باعث شد تا یکی از حقوقی ها قیمت را بدجور بکشد پایین... مربوط به این بود که:
      از یک طرف راه آهن حق دسترسی به سیستم ریلی اش را افزایش داده. (این که معمولی است.)
      از طرف دیگر دولت (گمان کنم وزارت نفت) کرایه حمل بار را افزایش نداده. در این رابطه دارند چانه زنی می کنند و شاید درست شود... ولی تاثیرش می رود روی صورت های مالی سال بعد! (این مطلب را بچسبانید به بز_خری حق ها که گفتم!!!)
      و نیز یک مورد دیگر هم این است که نیروگاه ها نوع مصرفشان را تغییر داده اند و دوگانه سوز شده اند و مازوت اضافی را از این به بعد حپارسا می برد خارج و در مقاصد بندری برای صادرات تحویل می دهد. ولی موضوعی که هست این است که در این پایانه ها ذخیره بارگیری با استانداردی دیگر (سخت گیرانه تر) انجام می شود و همین باعث می شود که زمان توقف واگن ها در مقاصد بندری افزایش یابد. (واحد فنی دارد رویش کار می کند و این تاخیر ان شاء الله بهبود خواهد یافت یا اینکه اصلا درست خواهد شد.)

در مورد حمایت از قیمت هم که سهامداری پرسید گفتند: ما حمایتی که از قیمت باید می کردیم را کردیم! و جلوی پایین رفتن زیاد قیمت را گرفتیم! حالا دیگر بالا رفتنش با فعالین بازار! است! (#بز_خری!)
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        کانه فلزی
        ====

باز هم نامعلوم.

دوستان در مورد هر کدام از این نمادها خواستید بگویید با هم بحث کنیم. ما فقط در مورد قندی ها زیاد صحبت کردیم که آن هم به خاطر علاقه ی مهندس rasam بود... ولی اینها هم بعضا جای صحبت دارند.
        مثلا همین مورد بالا -یعنی کانه های فلزی- را درست است که نامعلوم پیشبینی کرده ام... ولی دیگر وقت نشد خوب بررسی کنم و زیاد در موردش حرف بزنم. همین مثلا اکنون خیلی دارد مستعد می شود که از همین تراز ِ فیبوناچی ِ 50 درصد برگردد. پس این هم دارد مانند بقیه کف سازی می کند. الگویی که ساخته یک الگوی مثلث (یا کنج) خیلی خاص است. که همین طور دارد دو ساق مثلث به هم نزدیک می شود... پس اگر این را ما در فضای باندهای بولینگر تصور کنیم، می توانیم قشنگ ببینیم که نوارهای بولینگر هم دارند به هم نزدیک می شوند... این یعنی چه؟ یعنی اینکه یک حرکت خفن ممکن است دوباره بزنند. رو به بالا یا رو به پایین؟؟؟ خوب احتمال بیشتر این است که رو به بالا حرکت بزنند! چرا؟ چون تا کنون افت زیادی داشته اند!!! اما چه زمانی؟ بعید می دانم این هفته باشد... چرا؟ چون شما نشانگرهایی مانند مکدی و حجم و دی تی و بخت و ... را نگاه کنید می بینید انرژی تقسیم شده و اکنون آن قدر انرژی وجود ندارد. (تاپ بازی بچه، هل دادن ماشین، ضرب آهنگ...)
        شاید اگر یک موج خوب به سمت بالا و یک موج خوب دیگر به سمت پایین داشته باشد که موجی که پایین می آید زمان بر هم باشد نشانگر ها آماده شوند برای رشد.
        در چنین مواردی اگر یک نماد خاص باشد که این گونه کار کند ما می گوییم خاک بر سر بازیگرش! laughingsmiley چون ناشی و تازه کار بوده و بلد نبوده چگونه تاپ سواری کند. یا اینکه بلد بوده و فقط از ریز موج ها (زیر موج ها) استفاده کرده... که باز هم خاک بر سر گنجشک روزی بودن و طبع کوتاهش! :D در هر صورت خاک بر سرش. /:.winksmiley02.:/
        نگاه که می کنید می بینید درست است نامعلوم است. ولی خیلی خیلی چیزهایی در آن هست که معلوم معلوم معلوم است! (البته همه ی نامعلوم ها این گونه نیستند.)
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

سلام این تحریم ها را باید ببینیم چه کار کنیم. اکنون که من مخم کار نمی کند. انصافا کار نمی کند. روی چیزی نمی توانم تمرکز کنم... ولی یادم باشد شب یک مقدار در موردش بیاندیشم. بدبختی شب هم آدم سنگین می شود و خوابش می گیرد... کلا این ماه رمضان خیلی بی انصافی بود. :d من از مسئولین تقاضای رسیدگی دارم. با تچکر. ========== خوب... بگذار آهسته پیوسته با همین مخ نیم دار یک مقدار در موردش اندیشه کنیم... دست کم برای گذران وقت تا زمان افطار سرگرمی خوبی است... چند تا مسئله است: یک. اینکه چقدر تا مرحله ی آخر می رود. یعنی ترامپ امضاء و اجرا می کند. (بحث خرید بوئینگ آسمان و راهکارهای مقابله به مثل ایران در سرزمین های اشغالی و عربستان و... و اینکه آیا ربطی به قطر دارد یا نه...) دو. اینکه چقدر تاثیر دارد. سه. اینکه چقدر بازار واکنش نشان می دهد. چهار. اینکه دولت (در این موقعیت که یک پای طیب نیا هم هوا است.) چگونه دوست دارد نمایش داده شود. مورد یک و دو را ولش... والا... چه کار داریم که چه کار می کنند. یک ضرب المثل مشترک بین مردمان باستان مایا و جنوب غرب اسکاندیناوی ِ شرقی هست که می فرماید: مطمئنا هر طور بشود همان طور خواهد شد! والا... پس مورد یک و دو و اینکه اجرایی می شود یا نه و اگر اجرایی شد چقد تاثیر می کند اصلا اینجا اکنون برای ما مطرح نیست. بازار چه می کند؟ چه می کند؟ چه دارد که بکند؟ رم می کند. مطمئنا رم می کند. البته مطمئنا همان هایی که رم کرده اند اگر ببینند چوپانشان سفت ایستاده، دوباره از این وری رم می کنند... پس همه چیز خلاصه می شود در دولت. دولت چه می کند؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر اوضاع دست طیب نیا باشد (هنوز) بدون شک دستور می دهند حقوقی ها زیر بازار را بگیرند. یعنی در کوتاه مدت فقط همین شنبه منفی می خورد و بس. پس کلا فروش کوتاه مدت برای ما منتفی خواهد بود. اوضاع دست طیب نیا است؟؟؟ در میان مدت چطور؟
          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/06/16, 21:16.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در مورد بررسی بنیادی قندی ها از هادی - پورحامدی

, [15.06.17 15:21]
            در مورد قیمت جهانی شکر ظاهرا دوستان سوالات زیادی براشون پیش اومده

کارخونه ها به دو صورت تولید میکنند
            1- جذب چغندر از کشاورزان و تبدیل به قند و شکر
            2. واردات شکر خام و تبدیل اون به شکر سفید

یه نوع تولید هم هست که از طریق نیشکره که زیاد تو ایران کاربرد نداره

قیمت جهانی شکر دو نوع تاثیر روی شرکتهای قند و شکر گذاشته که هر دوتاش تا الان مثبت بوده

جهانی شکر افزایشی تا حدود 25 سنت بر پوند سال قبل تجربه کرد تاثیرش این بود که دیگه واردات شکر خام برای کارخانه ها صرفه اقتصادی نداشت و دولت مجبور شد نرخ شکر داخلی رو افزایش بده تا واردات شکرخام و تبدیل به شکر سفید و قند برای کارخونه ها بصرفه

رویداد دوم این بود که پس از افزایش نرخ توسط دولت، قیمت جهانی اینبار شروع به کاهش کرد و الان در قیمت 13.5 سنت بر پوند معامله میشه که باز هم رویدادی مثبت ارزیابی میشه
            چونکه افزایش نرخ ها داده شده و ازون طرف هم قیمت جهانی که افزایشش باعث افزایش قیمت تمام شده، شده بود اینبار کاهش پیدا کرده و موجب کاهش شدید قیمت تمام شده محصولات کارخونه ها شده در حالی که نرخ های داخلی همون نرخ هست و کاهشی نخواهد داشت

این مورد در گزارش قند اصفهان آورده شده و بقیه شرکت ها هم که واردات شکر خام دارن ازین محل تعدیل بااهمیت خواهند داشت.

یک بحث دیگر هم وجود داره

واردات شکر تا الان از طریق تجار بود که کارخونه ها با قیمت بالاتر از بازارهای جهانی ازینا خرید میکردن
            الان دولت برای تهاتر بدهی هاش به کارخونه های قند و شکر انحصار رو شکسته و کارخونه ها مستقیما دارن شکر خام به قیمت بازارهای جهانی واردات میکنن و به این صورت علاوه بر سود تولید از سود بازرگانی هم منتفع میشن

بنظر بنده بعد از سالها شرایط بسیار خوبی در این صنعت به وجود اومده
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

یک چیزی عرض کنم:
              اکنون ماه رمضان است و یک موج کاهشی هم داشته ایم و کلا بازار افت و رکودش را انجام داده و در حال کف سازی است. (به صورت طبیعی)
              اکنون که این تحریم ها آمده ممکن است تاثیر گذاری زیادی نداشته باشد.
              آنها که تند خرید و فروش می کنند و به این مسائل اهمیت می دهند (درصد قابل توجهی از آنها) نقد هستند!
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                عضو فعال
                • Nov 2015
                • 7516

یک چیزی عرض کنم:
                اکنون ماه رمضان است و یک موج کاهشی هم داشته ایم و کلا بازار افت و رکودش را انجام داده و در حال کف سازی است. (به صورت طبیعی)
                اکنون که این تحریم ها آمده ممکن است تاثیر گذاری زیادی نداشته باشد.
                آنها که تند خرید و فروش می کنند و به این مسائل اهمیت می دهند (درصد قابل توجهی از آنها) نقد هستند!

سلام
                من هیچ اهمیتی به این مسائل برای کلیت بازار نمی دهم ، نه انکه آنها را در نظر نمی گیرم ، بررسی لازم است ولی معتقدم همواره بازار فرصت های سود آور دارد ، یعنی ممکنه این مورد برای برخی سهام منفی و برای برخی دیگر مثبت باشد . یا مواردی هست که هیچ ارتباطی به این مسئله ندارد.
                در هر شرایطی ، ما وظیفه شناسایی تاثیرات آن را داریم. و این تاثیرات بر کل بازار یکسان نیست.
                Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

نفت خام
                  =====

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                    سلام
                    من هیچ اهمیتی به این مسائل برای کلیت بازار نمی دهم ، نه انکه آنها را در نظر نمی گیرم ، بررسی لازم است ولی معتقدم همواره بازار فرصت های سود آور دارد ، یعنی ممکنه این مورد برای برخی سهام منفی و برای برخی دیگر مثبت باشد . یا مواردی هست که هیچ ارتباطی به این مسئله ندارد.
                    در هر شرایطی ، ما وظیفه شناسایی تاثیرات آن را داریم. و این تاثیرات بر کل بازار یکسان نیست.
                    سلام؛
                    احسنت؛

حرف شما درست است ولی موضوع دیگری که هست این است که درصد ها تغییر می کند...
                    درست است که در بازار خیلی بد هم نماد خوب پیدا می شود. ولی احتمال پیدا کردن آن چند درصد است؟؟؟ در بازار خیلی خوب از هر ده تا نماد هفت تایشان مثبت هستند! پس یک نفر اگر حتی با شیر یا خط هم خرید و فروش کند به احتمال 70 درصد دست روی هر چیزی بگذارد در روند افزایشی قرار می گیرد.
                    در بازار بد 30 درصد.
                    در بازار افتضاح، مانند همین تک روزی که داعش حمله کرده بود، چند درصد بازار قرمز بودند؟ چند درصد مثبت؟ بخت ِ پیدا کردن یک نماد مثبت به صورت متوسط (برای آنکه با شیر/خط کار می کند) چند درصد است؟ (حالا الحمد لله این جریان یک روز بیشتر طول نکشید و همان روز حقوقی ها حمایت کردند و بعدش هم خورد به پنجشنبه و جمعه و دیگر هم ادامه ی حملات را ندیدیم و چندین تیم هم دستگیر شدند و ... خلاصه ادامه نداشت. ولی دیده ایم بازارهایی که ادامه هم داشته اند!)

حالا من و شما که یک مقدار کار کرده ایم چند درصد پیشبینی هایمان درست است و چند درصد اشتباه؟ در کل؟ چقدر وضعمان از آن کسی که سکه می اندازد بهتر است؟ خوب... مسلما خدا که نیستیم... پس پیشبینی هایمان 100 درصد نیست. متوسط میزان صحت پیشبینی هایمان یک درصدی است.
                    و این درصد باید ضرب بشود در آن درصد مثبت و منفی بودن کل بازار تا میزان نتیجه گیری ما را مشخص کند. (مثلا وقتی آن آقای سکه ای که همان متوسط بازار است در یک روز 70 درصد است ما هم اگر متوسط بازدهی مان 70 درصد باشد، در این روز می شویم 84 درصد... یا وقتی او 30 درصد است ما می شویم 50 درصد...) حالا وقتی تقریبا کل بازار یک دست قرمز می شوند و متوسط احتمال پیدا کردن نماد با روند مثبت می شود 5 تا 10 درصد، احتمال پیدا کردن این تک نمادها توسط ما هم 15-20 درصد بیشتر نیست!
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                      عضو فعال
                      • Nov 2015
                      • 7516

با سلام مجدد
                      قبلا گفتم من روی یک سیستم معاملاتی کار می کنم
                      در دو ماه اخیر در تشخیص فرصت های بازار بسیار خوب عمل کرده ،
                      اما در تشخیص خروج و نوسان گیری مشکل دارم.
                      هنوز برای من مقدار سود مهم نیست ، همان قلاب ماهیگری مورد اشاره شما مهمتر است .
                      من در هر سهمی که خرید و فروش کرده ام تجربه ای اندوخته ام
                      اخیرا مطالعه الیوت را شروع ، ولی کلا من در مطالعات کند پیش می رم ، ولی عمیق مطالعه می کنم و کاربردی
                      یکی از روشها در این سیستم رصد سهم برای آینده است چکاپا را مثال بزنم ، این سهم هم اکنون در حال اصلاح هست ولی گزینه ای خوب برای آینده می تواند باشد. درود
                      آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2017/06/17, 00:49.
                      Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• rasam
                        ستاره دار(1)
                        • May 2012
                        • 481

خوب... ما بررسی هایمان را کردیم و الحمد لله کار این چهارشنبه تمام شد... نتیجه گیری اش را هم که کردیم...

می ماند بررسی نفت و ذغالسنگ و سنگ آهن و روی و ... که اینها بهتر است پیش از شروع بازار شنبه باشد. (مثلا جمعه شب)

دوستان یک چند وقتی است حالم بد است. خیلی. لطفا اگر توانستید برایم دعا کنید.
                        »» سوره مبارکه حشر ««

هرگاه این سوره قرآن کریم را با خلوص بخوانند انشاءالله شفابخش است
                        آخرین ویرایش توسط rasam؛ 2017/06/17, 04:22.

نظر

• rasam
                          ستاره دار(1)
                          • May 2012
                          • 481

استاد سلام
                          نیستی؟
                          انشاالله سلامت باشی
                          اگه مشکل مرضی داری صلاح می دونی بگو ببیننم چته؟راه دمان انشاالله داره

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

سلام

از اینکه به یادم هستید خیلی خیلی متشکرم.

مشکل خود مشکل است. از این ور قطع می شود از آن سمت یک مشکل دیگر به وجود می آید.. از آن سمت آن مشکل برطرف می شود باز یک مشکل دیگر پدیدار می شود... می خواهند بسنجند ببینند استقامتم چقدر است! که الحمد لله تا الان خوب بوده.

مشکل اخیر اینترنتم بود که الحمدلله درست شد. درست که چه عرض کنم... تعویض شد. (مودم)

البته عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد... از بازار و جوش و اخبار و تلگرام و سایت و ... به دور بودم توانستم یک مقدار روی برنامه هایم کار کنم.

باز هم از لطف و بزرگواری شما که همیشه شامل حال بنده بوده تشکر می کنم. @};-
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• rasam
                              ستاره دار(1)
                              • May 2012
                              • 481

یه همدردی نوشتیم پر از غلط املایی /:.wacsmiley.:/
                              ببخشید ندیدم
                              انشاالله خوب بشید
                              ولی در مورد مودم بگم که دیگه قدیمی شده چرا از موبایل (شر ) نمی کنین هم ارزانتر هم سرعت بهتر

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

عجب! قیمتش بهتر است؟ من تا کنون گمان می کردم خیلی بدتر است...
                                البته من اینترنتی که استفاده می کنم 256 کیلو بایت در ثانیه ی نامحدود است. پیوسته پشت رایانه ام و روزی نیم گیگ، یک گیگ، یک و نیم گیگ، دانلود می کنیم. سرعت کمش هم اذیتم نمی کند... برای همین گمان کنم همین برای من از همه به صرفه تر باشد... اگر اشتباه نکنم ماهی 120 هزار ریال داریم می دهیم... :) البته دیگر یواش یواش فکر کنم چیزی نمانده که دانلود نکرده باشم! :) و شاید باید حرکت کنم به سمت سرویس های محدود.
                                ولی اصلا فکر نمی کردم موبایل ارزان تر باشد.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X