کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

یادآوری
    ====

باید هدف داشت. (افق، چشم انداز)
    باید برای آن راهبرد داشت. (برنامه، روش، فرمول)
    باید در این راه پشت کار داشت. (و از راهبرد خارج نشد.)
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

برای اندیشه
      ======

ما در کارمان چیزی داشتیم به نام مهندسی معکوس. در بورس هم همچین کاری می توان انجام داد. یعنی به جای اینکه یک راهبردی بسازیم که به فلان درصد سود منتهی شود، از نتیجه که سودهای مشهود در نمودار است برسیم به راهبرد.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

شبندر را روز آخر خریدیم 5150 ریال
        اگر 650 ریال ازش کم کنیم می شود 4500 ریال.
        اگر با 20 درصد افزایش قیمت باز شود معمولی است. یعنی 5400
        پس این قیمت 5000 ریالی الان که برایش دارند توافق می کنند پایین است. (ده درصد می شود.) و زمان فروش نیست. ای بسا زمان خرید هم باشد. (خرید در 4700 خوب است.)
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

انگار شبندر را می خواهند به قیمت مناسب باز کنند و احتمالا تا 4700 ریال هم امروز می رود...
          انگار برای شکستن مقاومت شاخص بازش کرده اند.

اگر خوب دادند شاید یک نمادی را از سبدم قربانی اش کردم.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

خاذین را نگاه کنید نامرد نیم میلیون گذاشته روی 1000 ریال.
            این یعنی چه؟
            یعنی حرکت نمایشی! یعنی مرض!
            شاید از همین خاذین برای خرید شبندر مراسم قربانی را به جا آوردم... :(
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

خاذین 999 تبدیل کردم به شبندر 4702
              بخشی اش مانده. ببینم باقی اش را هم می توانم؟

(نمودار شبندر هم از خاذین بهتر است.)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

ای بابا...
                دارند جان من را می گیرند که این باقی اش را هم ازم بخرند و بهم بفروشند. :((
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

نشد... آخرش هم نشد...
                  باز هم به همین راضی ام...

تمام روز کسالت بار و ملال آور بود... ولی این نیم ساعت آخر حسابی شور و نشاط بخشید به داد و ستد ها... /:.coolsmiley02:./ /:.coolsmiley02:./ /:.coolsmiley02:./ :.thumbsupsmileyanim

باقی پالایشگاهی ها هم هستند...

ببینیم شتران را هم این گونه باز می کنند؟ آیا؟ ;)
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سلام و صبح به خیر؛
                    باقی پول دیروز را می خواهم امروز خرید کنم. چند گزینه دارم:
                    خودرویی
                    سیمانی
                    پالایشگاه
                    =============
                    ونفت را خوب نمی خرند امروز. وگرنه یکی از گزینه های خرید بود. الگوی سر و شانه می تواند بسازد.
                    شتران را هم دارند خوب باز می کنند.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

عجیب است... روی شتران می خواهم در 2400 ریال سفارش خرید بگذارم می گوید به صورت برخط نمی توانی بهترین مظنه وارد کنی!
                      2400؟؟؟
                      بهترین مظنه؟؟؟
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

شتران را روی 2430 گذاشته ام برای خرید. تا 2470 هم احتمالا (اگر آنها پایین نیایند) سفارشم را بالا خواهم برد. شتران نمودار خوبی دارد و یکی از تیز و بز ترین های گروهش است.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

بهپاک خیلی رشد کرده و اصلا راست کار ما نیست ولی خیلی عالی دارند می خرند. چند بار من دیدم نسبت خریدار به فروشنده اش عالی بود.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

گزارش مجمع شتران به نقل از جناب نیش عقرب:

چند نکته راجب مجمع
                            امروز در حالی سود کم تقسیم شد که اینطور پول چند هزار سهامدار را سهام عدالت یا همان دولت بالا کشید
                            ذخیره 300 میلیارد تومان برای حدود 780 کارگر بازنشته !!! حساب کنید نفری چقدر میشه !!! از خودتون بپرسید آخه چطور ممکنه
                            ذخیره 300 میلیارد تومان برای طرح و توسعه و تحقیقات فناوری
                            مقدار کل پول از سود پیش بینی سال 95 ، حدود 300 میلیارد موند که با کلی بدبختی و نیم ساعت بحث به 12 تومان رسید . نظر شرکت 9 بود
                            شرکت دو طرح عمده برای بزنین و نفت کوره داره . واحد بنزین سال 1400 و نفت کوره هم تا حدود 1404 راه اندازی میشه . این دو طرح شرکت را متحول میکنه
                            شرکت برای این دو طرح نیاز به سرمایه گذاری 10 هزار میلیارد تومان داره . با صحبت با خارجی ها ، قراره 30 درصد را این ها جور کن و 70 درصد را خارجی ها
                            مشکل تامین تقدینگی و تقسیم پایین ، برای این هست که شرکت دنبال 3 هزار میلیارد تومان نقدینگی برای شراکت با خارجی ها برای این دو طرح هست .
                            شرکت 750 میلیارد تومان از شرکت پالایش و پخش طلب داره و وصول نشده
                            ((نکته دیگه اینکه قیمت ها هر 3 ماه یک بار با چونه زنی شرکت های پالایش و پخش انجام میشه . کارشناسای دولتی میرن تو یه اتاق محرمانه و یه فرمول ارائه میدن ، به قول یکی از مداران ارشد شرکت ، خودشون میگفتن ما نمیدونیم این نرخ ها رو چه حساب و کتابی اعلام میشه و بر چه مبنایی هست ))
                            خیلی خلاصه بگم که این شرکت 90 درصدش دست دولت هست و دولت هرچی میگه شرکت باید همان راانجام بده .
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

پترول را دارند می دهند 1115 ریال!
                              این هم بد نیست ها... البته نمودارش معمولی است و رشد آن چنانی درش فعلا نمی توان پیدا کرد (زمان بندی اش درست نیست) ولی قیمت خیلی خوبی دارند می دهند.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

پدرخش را هم خوب می خرند، نمودارش هم خیلی خوب است. اگر اشتباه نکنم میثم_میثم بنیادی کار تو گروهش تبلیغ می کرد. (البته او در قبل تبلیغ می کرد... الان نمی دانم.)
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X